موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان! گفتم خبر رو بدم!
پدر من دیشب از استانبول رفت انکارا واسه انگشت نگاری مجدد! و امروز صبح سفارت بوده و انگشت نگاری! بعد انگشت نگاری به اون خانومه میگه که من پنجشنبه شب بلیط برگشت دارم و اینطور که پیش میره مثنکه باید بلیطم رو عقب بندازم! بعد اون خانوم میگه نیم ساعت بشین صدات می کنم! بعد نیم ساعت صدا می زنه و یه کارت میده میگه امروز ساعت 2.5 بیا همه پاسپورتا با ویزاهاتونو از گارد سفارت بگیر
)) و پنج به وقت خودمون که باهاش حرفیدم تلفنی، با همون کارت رفته و گرفته 3عدد پاس به علاوه ویزای ینگه دنیا رو از دم در خود سفارت :دی
و به این صورت PTT بی PTT!!!
کلا فک کنم این کیس ما همه چیش متفاوت شد یه جورایی
تمام
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 20:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 21:16 توسط lonelyman.)
با اجازه دوستان بزرگوارم
من در اين كليرنس سخت
من در اين كليرنس بد
من به سرگشتگي آهوي دشت
من به تنهايي خود مي مانم
من در اين كليرنس كه بلند است به اندازه حسرت زدگي
خواب آمريكا به يادم مي آيد
من در اين كليرنس كه بلند است به اندازه حسرت زدگي
من همچنان غمگينم
مامان سايه تماشاكن
كه يك ماه ديگر
پاورچين پاورچين
از دل اين سال مي گذرد
و من منتظرم
و بيبي و رهام
پرنسس و مينو
كوروش و زنگنه و ساناز
اميرآرين و مهدي
رضاامير و اميد
آيتك و مريم و نورا
زهره و بن بن و مهرانا
برديا و نيلگون
صبر ايوب و آسمان آبي
پروين و فضلي بافضل
هم منتظرند
و ما مي انديشيم
به يك هفته ديگر
و به آپديتي ديگر
من از اميرخان مهاجر ميپرسم
اين سفارت چه دارد ميكند باز
غم من از كلير نشدن نيست
غم من از بلاتكليفي دراين لحظات پر دلهره است
ديگر تا كلير شدن راهي نيست
از سر اين محل
اين شهر اين كشور
همچون بيات عزيز
پر خواهم زد خواهم رفت
خاطره اين لحظات را
با عمو سعيد قسمت خواهم كرد
و يكي هم خوش شانس
چون شيموداي عزيز
خاطره اين لحظات را
با مامي خود قسمت خواهد كرد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان.گلان.سروران.
اینقدر با سیس ور نرین تو رو خدا.خداییش رییسش میاند در مهاجر سرا رو تخته میکنه ها.از ما گفتن بود.دی
این قدر چک کردیم داغون شد این سیس بیچاره.
یه سوال : به نظر شما به جز ما مهاجر سرایی ها بقیه هم اینقدر پدر سیسو در میارن ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
امروز 29 روز از تاریخ مصاحبه من گذشته و هنوز حتی یک آپدیت هم نداشتم، با توجه به اینکه بچه های مصاحبه شده در ابوظبی حدود 37 تا 45 روزه کلیرنس داشتن، فکر میکنید از 10 روز دیگه و اگر باز هم خبری نشد، گرفتن وکیل در آمریکا کار مناسبی باشه ؟
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
17 امین روز سپری شد و چقدر سخت
این بزرگان و پیشکسوتان این تاپیک پس چی میکشن؟
ای قربون دلتون برم
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمامی دوستان من برای اولین بار است که به این سایت میام و در مصاحبه گلیرس خوردم و خیلی نگران هستم چون هم موجودی بانک بالای 200000000ملیونی خواستند و هم کسی را که در داخل خاک امریکا که از قرار معلوم فرمی را باید برای سفارت بفرسته اگر امکان داره کسانی که چنین مشکلی داشتند بنده رو راهنمایی کنند و ایا امکان رد دارد یا نه ممنونم از همگی دوستان دلسوز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کیلر شدم (ان اشالله که قسمت شما هم بشه امین)
دوستانی که رفتن برای ویزا آیا فقط همون برگه ابی رو که بهشون دادن و مدارکی که نقص داشته رو بردن و چیز دیگه ای لازم نبوده که ببرن. این 221g چی هست که تو سایت گفته (فقط قانون مهاجرتی هست)
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 21:18)AsemanAbee نوشته: (2013-05-22 ساعت 20:24)mahdio نوشته: دوستان! گفتم خبر رو بدم!
پدر من دیشب از استانبول رفت انکارا واسه انگشت نگاری مجدد! و امروز صبح سفارت بوده و انگشت نگاری! بعد انگشت نگاری به اون خانومه میگه که من پنجشنبه شب بلیط برگشت دارم و اینطور که پیش میره مثنکه باید بلیطم رو عقب بندازم! بعد اون خانوم میگه نیم ساعت بشین صدات می کنم! بعد نیم ساعت صدا می زنه و یه کارت میده میگه امروز ساعت 2.5 بیا همه پاسپورتا با ویزاهاتونو از گارد سفارت بگیر
)) و پنج به وقت خودمون که باهاش حرفیدم تلفنی، با همون کارت رفته و گرفته 3عدد پاس به علاوه ویزای ینگه دنیا رو از دم در خود سفارت :دی
و به این صورت PTT بی PTT!!!
کلا فک کنم این کیس ما همه چیش متفاوت شد یه جورایی
تمام
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ
ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ..... ﻃﺒﻖ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺍﻣﻀﺎﺗﻮﻥ ﭘﺪﺭ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ۲۶ ﻣﺎﺭﭺ ﮐﻪ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﺣﺎﻻ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺣﺪﻭﺩ ۲ ﻣﺎﻩ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﻭ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻥ ؟! ... ﺩﺭﺳﺘﻪ ...؟؟!!
بله کاملا درسته!
توی صفحه ای که روی سایت سفارت هست جلوی کیس نامبر کلیر شده، یه تاریخ هست که تا اون تاریخ میتونین برای دریافت ویزا مراجعه کنید!
تاریخ اکسپایر ویزاهای ما که امروز صادر شده 31 جولای هست که به خاطر مدیکالمونه که دقیقا 31 ژانویه انجام شده
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 22:36 توسط safarikelay.)
(2013-05-22 ساعت 21:28)ramin haghighi نوشته: سلام به تمامی دوستان من برای اولین بار است که به این سایت میام و در مصاحبه گلیرس خوردم و خیلی نگران هستم چون هم موجودی بانک بالای 200000000ملیونی خواستند و هم کسی را که در داخل خاک آمریکا که از قرار معلوم فرمی را باید برای سفارت بفرسته اگر امکان داره کسانی که چنین مشکلی داشتند بنده رو راهنمایی کنند و ایا امکان رد دارد یا نه ممنونم از همگی دوستان دلسوز
دوست عزیز به اینجا مراجعه کن
http://mohajersara.com/thread-5730-post-...#pid198168
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی