کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-22 ساعت 21:28)ramin haghighi نوشته:  سلام به تمامی دوستان من برای اولین بار است که به این سایت میام و در مصاحبه گلیرس خوردم و خیلی نگران هستم چون هم موجودی بانک بالای 200000000ملیونی خواستند و هم کسی را که در داخل خاک آمریکا که از قرار معلوم فرمی را باید برای سفارت بفرسته اگر امکان داره کسانی که چنین مشکلی داشتند بنده رو راهنمایی کنند و ایا امکان رد دارد یا نه ممنونم از همگی دوستان دلسوز

خوش اومدی مهاجرعزیز...کاش میگفتی کدوم سفارت بودی تا بهتربشه اظهار نظر کرد..کیستون چن نفر هست؟موجودی چقدر برده بودین؟
بفرمایید بگید تا فضلای سایت اظهار نظر کننWink
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shatsi ، lonelyman ، b_argi ، ابی هانی ، hushmandco ، jjbahale ، رجبعلی ، zohre02 ، sce ، mhb161
سلام دوستان عزیز و گلمSmileCool
کیس ما امروز آپدیت شد و فرقش با 3 سری آخر اینه که همه افراد آپدیت شدندWink
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
(2013-05-22 ساعت 21:37)safarikelay نوشته:  سلام
من کیلر شدم (ان اشالله که قسمت شما هم بشه امین)
دوستانی که رفتن برای ویزا آیا فقط همون برگه ابی رو که بهشون دادن و مدارکی که نقص داشته رو بردن و چیز دیگه ای لازم نبوده که ببرن. این 221g چی هست که تو سایت گفته (فقط قانون مهاجرتی هست)

این همون برگه معروف کلیرنس آبی در ایروان هست

مدارکی که باید ببرید تو همون برگ واستون تیک زده

البته کپی پاسپورت حتما پیشتون باشه قبل از اینکه پاس رو تحویل بدین
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: hushmandco ، shatsi ، safarikelay ، lonelyman ، b_argi ، امیر مهاجر ، jjbahale ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، sce ، mhb161
با توجه به شواهد بالای 90% کیس های آپدیت بعدی مربوط به ماه مارچ خواهد بود!!!!
(2013-05-22 ساعت 21:18)sh_aytak نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 20:54)sentinel نوشته:  دوستان عزیز
امروز 29 روز از تاریخ مصاحبه من گذشته و هنوز حتی یک آپدیت هم نداشتم، با توجه به اینکه بچه های مصاحبه شده در ابوظبی حدود 37 تا 45 روزه کلیرنس داشتن، فکر میکنید از 10 روز دیگه و اگر باز هم خبری نشد، گرفتن وکیل در آمریکا کار مناسبی باشه ؟

فکر نمیکنم گرفتن وکیل سودی داشته باشه اگر مشکلی در روند کارتون نباشه بالاخره کلیر میشین شاید طول بکشه ولی کلیر میشین . اگر خدای نکرده(خدا اون روز رو نیاره Big Grin) مشکلی باشه وکیل چه کار میتونه بکنه ؟؟؟ شما میتونین یه ایمیل بزنین به سفارتو ازشون جویا بشین . دیده شده از بعضی دوستان بعد از 60 روز یا بیشتر تازه لیست سفرها شونو ازشون به خارج از کشور خواستن .

ممنون از پاسخگویی شما، زمانی که در سفارت مصاحبه داشتم، افسر سفارت گفت پرونده بی نقص و بسیار عالی هست و هیچ چیزی هم کم نداره، بر خلاف دوستان که به بعضی چیزها اهمیت نمیدن، من حتی عدم سو پیشینه هم بردم و تحویل سفارت دادم، ولی با توجه به زمان باقی مانده برای ما 2013 ها کمی نگرانم، به همین خاطر تنها راهی که به فکرم رسید گرفتن وکیل بود، به هر حال باز هم ممنون از راهنمایی شما
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lonelyman ، sh_aytak ، hushmandco ، b_argi ، jjbahale ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، sce ، mhb161
سلام
شرمنده من ترکیه هستم میدونم نباید انگلیسی تایپ کنم گرفتار شدم. من پاکت های ویزا رو از پست PTT گرفتم. حواسم نبود خسته بودم پاکت زرد رنگ را باز کردم ... حالا چیکار کنم؟ برم سفارت بگم؟ یا نه؟ تا ترکیه هستم کمکم کنید. فردا هم پرواز دارم میترسم برم سفارت موندگار بشم دوستان راهنمای کنید. ممنونم. بی صبرانه منتظرم.
تشکر کنندگان: jjbahale ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 22:39)sentinel نوشته:  
امروز 29 روز از تاریخ مصاحبه من گذشته و هنوز حتی یک آپدیت هم نداشتم، با توجه به اینکه بچه های مصاحبه شده در ابوظبی حدود 37 تا 45 روزه کلیرنس داشتن، فکر میکنید از 10 روز دیگه و اگر باز هم خبری نشد، گرفتن وکیل در آمریکا کار مناسبی باشه ؟

فکر نمیکنم گرفتن وکیل سودی داشته باشه اگر مشکلی در روند کارتون نباشه بالاخره کلیر میشین شاید طول بکشه ولی کلیر میشین . اگر خدای نکرده(خدا اون روز رو نیاره Big Grin) مشکلی باشه وکیل چه کار میتونه بکنه ؟؟؟ شما میتونین یه ایمیل بزنین به سفارتو ازشون جویا بشین . دیده شده از بعضی دوستان بعد از 60 روز یا بیشتر تازه لیست سفرها شونو ازشون به خارج از کشور خواستن .

ممنون از پاسخگویی شما، زمانی که در سفارت مصاحبه داشتم، افسر سفارت گفت پرونده بی نقص و بسیار عالی هست و هیچ چیزی هم کم نداره، بر خلاف دوستان که به بعضی چیزها اهمیت نمیدن، من حتی عدم سو پیشینه هم بردم و تحویل سفارت دادم، ولی با توجه به زمان باقی مانده برای ما 2013 ها کمی نگرانم، به همین خاطر تنها راهی که به فکرم رسید گرفتن وکیل بود، به هر حال باز هم ممنون از راهنمایی شما

انشالا که کلیر میشین نگران نباشین بچه هایی هستن که 160 روز یا بیشتر هم منتظرن و خیلیاشونم کلیر شدن با همین مدت انتظار نگران نباشینSmile

تشکر کنندگان: lonelyman ، b_argi ، shatsi ، hushmandco ، sentinel ، گل نهال ، jjbahale ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، rira1982
(2013-05-22 ساعت 22:50)kopenhak84 نوشته:  salam
sharmande man torkye hastam mıdonam nbayad englısı tayp konam gerftar shodam .. man pakthaı vıza ro az post ptt gereftam havasam nabod khaste bodam pakate zard rang ra baz kardam ... hala chı kar konam beram sefarat begam . ya na ta torkyeh hasta komakam konıd. farda ham parvaz daram mıtarsam beram sefarat mondegar besham dostan rahnmay konıd.. mamnonam bı sabrane montazeram
برای یکی از بچه ها وقتی گرفت باز بود (یا نیمه باز) برد سفارت ازش گرفتن بردن دوباره بستن آوردن بهش برگردوندن.
چاره ای نداری . فکر کنم باید بمونی تکلیفشو روشن کنی. چون گفتن که نباید درش باز شه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shatsi ، AFSHIN-PIC ، raham ، b_argi ، jjbahale ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 22:50)kopenhak84 نوشته:  سلام
شرمنده من ترکیه هستم میدونم نباید انگلیسی تایپ کنم گرفتار شدم. من پاکت های ویزا رو از پست PTT گرفتم. حواسم نبود خسته بودم پاکت زرد رنگ را باز کردم ... حالا چیکار کنم؟ برم سفارت بگم؟ یا نه؟ تا ترکیه هستم کمکم کنید. فردا هم پرواز دارم میترسم برم سفارت موندگار بشم دوستان راهنمای کنید. ممنونم. بی صبرانه منتظرم.

اصلا شک نکنید که باید حتما فردا صبح تشریف ببرید سفارت تا یا پاکت رو براتون عوض کنند یا خودشون راه حل ارائه بدند.
چون آفیسری که در فرودگاه آمریکا مدارک رو از شما تحویل میگیره ، حق داره بخاطر همین موضوع اجازه ی ورود به شما نده و ازتون درخواست کنه که دوباره تشریف بیارید آنکارا
(2013-05-22 ساعت 22:37)alirezadiba نوشته:  با توجه به شواهد بالای 90% کیس های آپدیت بعدی مربوط به ماه مارچ خواهد بود!!!!

داداش یخورده محاسباتت درست نیستا من که اصلا اپدیت هم نمیشم
تشکر کنندگان: alirezass ، hushmandco ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 23:02)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 22:50)kopenhak84 نوشته:  سلام

اصلا شک نکنید که باید حتما فردا صبح تشریف ببرید سفارت تا یا پاکت رو براتون عوض کنند یا خودشون راه حل ارائه بدند.
چون آفیسری که در فرودگاه آمریکا مدارک رو از شما تحویل میگیره ، حق داره بخاطر همین دلیل اجازه ی ورود به شما نده و ازتون درخواست کنه که دوباره تشریف بیارید آنکارا
سلام
اول ایمیل بزنید
یکی ازبچه های مهاجرسراپاکت همه اعضا خانواده بازکرده بود وما پیشنهادادیم که دوباره ببره سفارت اما همون طوری رفتند وازآمریکا پیغام گذاشتندکه مشگلی واسشون پیش نیومده.آی دیشونم شهلا1346بود
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: sh_aytak ، Ali.US ، s.s.h ، b_argi ، گل نهال ، امیر مهاجر ، jjbahale ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، zohre02 ، abloom_ma ، sce ، mhb161 ، mlo
(2013-05-22 ساعت 23:09)linuxer نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 22:37)alirezadiba نوشته:  با توجه به شواهد بالای 90% کیس های آپدیت بعدی مربوط به ماه مارچ خواهد بود!!!!

داداش یخورده محاسباتت درست نیستا من که اصلا اپدیت هم نمیشم

دوست عزیز من جسارتا نگفتم ۹۰٪ کیس های مارچ کلیر میشن ، گفتم ۹۰٪ کیس های که در آپدیت بعدی کلیر میشن به نظر بنده برای ماه مارچ خواهند بود
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، گل نهال ، AFSHIN-PIC ، KOUROSHAVIN ، farmiz ، sce ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 22:06)milad_aae نوشته:  سلام دوستان عزیز و گلمSmileCool
کیس ما امروز آپدیت شد و فرقش با 3 سری آخر اینه که همه افراد آپدیت شدندWink

ضمن تبریک میتونی بعد از چند ماه امشب راحت و آسوده بخوابی چون آنکارا اسم شما را هم برای لیست فردا اضافه کرده میگی نه چند ساعت بیشتر نمونده Wink

(2013-05-22 ساعت 22:52)hushmandco نوشته:  فکر میکنین فردا آنکارا خبری میشه؟

اگه من نوستراداموسم که بهت و بقیه میگم شک نکن اونهم خبرهای خیلی خوب .... Big Grin
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: raham ، yalda91 ، b_argi ، گل نهال ، el333 ، rouzbehdarvishi ، KOUROSHAVIN ، alirezadiba ، milad_aae ، sce ، mhb161
آقا اگه ما نخواهیم توی این منتظرسرا پله های ترقی را یکی یکی طی کنیم چه کسی را باید ببینیم.امروز روی پله 64هستم واز دوستانی که اون بالا بالاها هستند خواهش میکنم بگن آب وهوای اونجاچطوره ؟فقط جان من نگید خوش میگذره که حسابی تب میکنم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-05-22 ساعت 22:39)sentinel نوشته:  

دوست عزیز sentinel امیدوارم سریعتر کلیر بشین

یه نکتهِ را گفتید لازم شد یه توضیح اضافی اینجا داده بشه:

در رابطه با اینکه گفتید بعضی‌‌ها توجه نمیکنن و شما حتا عدم سو سابقه هم بردین! باید بگم وقتی‌ خوده KCC به طور واضح میگه داوطلبان ایرانی‌ نیازی به آوردن گواهی آدم سو سابقه ندارن، حتما یه دلیلی‌ داره، اونها میدونن که تو ایران واسه خیلی‌‌ها بی‌ گناه هم پرونده تشکیل می‌شه, و می‌شه سو سابقه

مثلا دستگیری توی مهمونیه شبانه، یا خوردن نوشیدنی ..... ، یا پوشیدن مانتو کوتاه یا بد حجابی واسه خانوم‌ها و کلی‌ کار عادی که اینجا جرم تلقی‌ میشه

حالا اگه این کار شما, توسط بقیه هم ادامه پیدا کنه این می‌تونه باعث بدعت بشه و فک کنن اینجا چه خبر و ازین به بعد همه بیارن

(مثل سابقهٔ بیمه که واسه سفارت کانادا لازم نبود و بعضی‌ ایرانی‌‌ها سر خود بردن و شد بدعت و اونا هم گفتم ازین به بعد همه باید داشته باشن!!)

شما فکر کن چند ساله دیگه داداشت یا یکی‌ از فامیلاتون واسه یه سؤ پیشنهٔ الکی‌ از این روند باز بمونه!! و به ویزا نرسه

البته روی سخن من با افرادی بود که هنوز مصاحبه نرفتن و پست شما رو می‌خونن، چون از شما که دیگه گذشت.

امیدوارم از حرف من نرنجیده باشی‌ چون هر کسی‌ مختار که تو زندگیش هر جور رفتار کنه و احیاناً حرف من رو حمل بر دخالت در کار شخصیتون نکرده باشید

شاد باشید
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان