موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .بازم هیچی .آپدیت مثه اینک خبری نیست.38 روز شد.تا به ما رسید سر ابوظبی شلوغ شد.کلیر کن دیگه ای بابا.این ابوظبیو خودمون چشمش زدیم به خدا.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 23:46)Ali.US نوشته: آقا اگه ما نخواهیم توی این منتظرسرا پله های ترقی را یکی یکی طی کنیم چه کسی را باید ببینیم.امروز روی پله 64هستم واز دوستانی که اون بالا بالاها هستند خواهش میکنم بگن آب وهوای اونجاچطوره ؟فقط جان من نگید خوش میگذره که حسابی تب میکنم.
اون بالا هوا طوفانیه، پر ازرعد و برق و رگبار شدید
.. ولی امید که با کلیر شدنشون زمینه برای کوچ بقیه از جمله پایین جدولیها فراهم بشه...آمین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 21:25)ابی هانی نوشته: 17 امین روز سپری شد و چقدر سخت
این بزرگان و پیشکسوتان این تاپیک پس چی میکشن؟
ای قربون دلتون برم
غصه نخور اولش سخته بعد کم کم عادت میکنی
البته امیدوارم به این روزا نرسید.
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
یه خبر جدید و غیرتکراری....من برای اولین بار در عمرم امروز آپ نشدم
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومن
مصاحبه:برگه
کلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 05:51)sentinel نوشته: (2013-05-23 ساعت 00:08)hamedhamed نوشته: (2013-05-22 ساعت 22:39)sentinel نوشته: (2013-05-22 ساعت 21:18)sh_aytak نوشته: (2013-05-22 ساعت 20:54)sentinel نوشته: دوستان عزیز
امروز 29 روز از تاریخ مصاحبه من گذشته و هنوز حتی یک آپدیت هم نداشتم، با توجه به اینکه بچه های مصاحبه شده در ابوظبی حدود 37 تا 45 روزه کلیرنس داشتن، فکر میکنید از 10 روز دیگه و اگر باز هم خبری نشد، گرفتن وکیل در آمریکا کار مناسبی باشه ؟
فکر نمیکنم گرفتن وکیل سودی داشته باشه اگر مشکلی در روند کارتون نباشه بالاخره کلیر میشین شاید طول بکشه ولی کلیر میشین . اگر خدای نکرده(خدا اون روز رو نیاره
) مشکلی باشه وکیل چه کار میتونه بکنه ؟؟؟ شما میتونین یه ایمیل بزنین به سفارتو ازشون جویا بشین . دیده شده از بعضی دوستان بعد از 60 روز یا بیشتر تازه لیست سفرها شونو ازشون به خارج از کشور خواستن .
ممنون از پاسخگویی شما، زمانی که در سفارت مصاحبه داشتم، افسر سفارت گفت پرونده بی نقص و بسیار عالی هست و هیچ چیزی هم کم نداره، بر خلاف دوستان که به بعضی چیزها اهمیت نمیدن، من حتی عدم سو پیشینه هم بردم و تحویل سفارت دادم، ولی با توجه به زمان باقی مانده برای ما 2013 ها کمی نگرانم، به همین خاطر تنها راهی که به فکرم رسید گرفتن وکیل بود، به هر حال باز هم ممنون از راهنمایی شما
دوست عزیز sentinel امیدوارم سریعتر کلیر بشین
یه نکتهِ را گفتید لازم شد یه توضیح اضافی اینجا داده بشه:
در رابطه با اینکه گفتید بعضیها توجه نمیکنن و شما حتا عدم سو سابقه هم بردین! باید بگم وقتی خوده KCC به طور واضح میگه داوطلبان ایرانی نیازی به آوردن گواهی آدم سو سابقه ندارن، حتما یه دلیلی داره، اونها میدونن که تو ایران واسه خیلیها بی گناه هم پرونده تشکیل میشه, و میشه سو سابقه
مثلا دستگیری توی مهمونیه شبانه، یا خوردن نوشیدنی ..... ، یا پوشیدن مانتو کوتاه یا بد حجابی واسه خانومها و کلی کار عادی که اینجا جرم تلقی میشه
حالا اگه این کار شما, توسط بقیه هم ادامه پیدا کنه این میتونه باعث بدعت بشه و فک کنن اینجا چه خبر و ازین به بعد همه بیارن
(مثل سابقهٔ بیمه که واسه سفارت کانادا لازم نبود و بعضی ایرانیها سر خود بردن و شد بدعت و اونا هم گفتم ازین به بعد همه باید داشته باشن!!)
شما فکر کن چند ساله دیگه داداشت یا یکی از فامیلاتون واسه یه سؤ پیشنهٔ الکی از این روند باز بمونه!! و به ویزا نرسه
البته روی سخن من با افرادی بود که هنوز مصاحبه نرفتن و پست شما رو میخونن، چون از شما که دیگه گذشت.
امیدوارم از حرف من نرنجیده باشی چون هر کسی مختار که تو زندگیش هر جور رفتار کنه و احیاناً حرف من رو حمل بر دخالت در کار شخصیتون نکرده باشید
شاد باشید
ممنون از پاسخ شما امیدوارم من خشت اول را کج نگذاشته باشم
دوست عزیز افیسر خوش تیپ سفارت بما گفت ویزاتون قبوله و همه چی خوبه.
تمام مدارکی هم که خواستن اماده بود و تحویل دادیم. گفت پروسه 6 هفته ای داریم و ..... الان 50 روزه خبری نیست...رلضیم به رضای او..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
د آقا این که نشد که!
از صبح ساعت 8 تا 9 پشت کامپیوتر میشینیم سیس چک میکنیم و مهاجرسرا رو میپاییم.
ساعت 9 میریم بیرون .. ما بخوایم ول کنیم این مهاجرسرا ما رو ول نمیکنه. هی میگه بیا... بیا منو ببین.. بیا یه خبرایی شده توی این نیم ساعت که نبودی! همه کلیر شدن و تو موندی..!
و اینجوری میشه که با گوشی و اینترنت داغونش میایم اینجا.
بساطمون پهنه تا خود نیمه شب.
به خدا تا الان صحنه های بدیعی رو در رانندگی رقم زدم چون مهاجرسرا حتی حین رانندگی هم ولمون نمیکنه.
آخرین خبر اینکه کلیر نشدیم، آپدیت هم نشدیم ولی نزدیک بود سر از توی رودخونه در بیارم و من و ماشینم و گوشیم با هم کلیر کلیر بشیم. البته با آب رودخونه.
خدا به خیر کنه باقی ایام رو..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 09:58)hushmandco نوشته: د آقا این که نشد که!
از صبح ساعت 8 تا 9 پشت کامپیوتر میشینیم سیس چک میکنیم و مهاجرسرا رو میپاییم.
ساعت 9 میریم بیرون .. ما بخوایم ول کنیم این مهاجرسرا ما رو ول نمیکنه. هی میگه بیا... بیا منو ببین.. بیا یه خبرایی شده توی این نیم ساعت که نبودی! همه کلیر شدن و تو موندی..!
و اینجوری میشه که با گوشی و اینترنت داغونش میایم اینجا.
بساطمون پهنه تا خود نیمه شب.
به خدا تا الان صحنه های بدیعی رو در رانندگی رقم زدم چون مهاجرسرا حتی حین رانندگی هم ولمون نمیکنه.
آخرین خبر اینکه کلیر نشدیم، آپدیت هم نشدیم ولی نزدیک بود سر از توی رودخونه در بیارم و من و ماشینم و گوشیم با هم کلیر کلیر بشیم. البته با آب رودخونه.
خدا به خیر کنه باقی ایام رو..
سلام دوست من.
لطفا بيشتر مواظب خودتون باشيد و حتما از مزاياي بسيار زياد صدقه هم بهره مند شويد.با ارزوي سلامتي براي شما و خانواده محترمتان
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
4 عدد پاسپورت با ویزای اماده امروز به دستمان رسید ،با تشکر خیلی خیلی فراوان از kamkam عزیز که قبول زحمت فرمودن،با آرزوی کلیر شدن همه و تشکر از همه عزیزانی که راهنمایی کردن ،
وقتشه که از این تاپیک بریم ولی قبلش یه عالمه انرژی مثبت برایه همه منتظران +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
و یه توصیه برایه اونایی که مصاحبه نرفتن :
سفارت ابوظبی واقعا بی دردسر و راحت کار همه را پیش میبره .
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
خداوندا......معبودا............164 روز شد.......مددی برسان
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز