کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-23 ساعت 16:50)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان تبریک به همه منتظرانی که کلیر شدین.شادیتان پایدار، آرزوی موفقیت ها ی بعدی در روند لاتاری انشاا... جای ما هم خالی کنین u.s.a .آقا داستان این ستاره دار شدنو یکی توضیح بده ممنون می شم .اگه ستاره باشه چه کنیم؟ لطفا از دوستانی که کلیر شدن میشه خواهش کنم بگن چی میاد جای متن اولی وقتی کلیر می شن؟ ممنون می شمWink

ستاره یعنی همه اعضا کیس کلیر نشدن.باید با سفارت مکاتبه کنن و منتظر باشن تا بقیه افراد کیس هم کارشون تمام بشه یا این که می تونن برن و مال اون که آماده هست رو بگیرن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mrr777 ، raham ، princesess ، b_argi ، رجبعلی ، گل نهال ، hamedhamed ، mhb161 ، amir82 ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-23 ساعت 16:54)ALNB نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 15:25)Niushagh نوشته:  سلام دوستان واقعا اگه تا ۳۰ سپتامبر کلیرنس نیاد ویزا نمی دن خوب تقصیر ما چیه که شماره کیس ما بزرگ بوده و دیر به ما وقت دادن

تقصیر ما اینه که ایرانی هستیم!
آخه تو سایت نوشته واقعا کسی چیزی نمی دونه Sad
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، shatsi ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-23 ساعت 16:48)abloom_ma نوشته:   دوستان ابوظبی ما فردا بی صبرانه منتظر دیدن شادیهای شما هستیمBig Grin
امیدوارم دوست عزیز.اما 39 روز که 1 بار آپدیت شدم اگه می خواست فردا خبری بشه یه نفر حداقل آپدیت می شد تو ابوظبی.کسی از بچهای ابوظبی آپدیت شده ؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: mrr777 ، Niushagh ، b_argi ، abloom_ma ، Hoormazd ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، zohre02
می گم اگه این آمارهایی که توی این سایت خوب بدست آمده رو بدیم به خودشون فکر کنم کار همه زودتر راه بیافته. کسی آمار تخمینی داره که این ستاره کی از جلوی شماره هاحذف می شود؟
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: mrr777 ، sce ، f1f ، princesess ، b_argi ، abloom_ma ، گل نهال ، hamedhamed ، mhb161 ، raam12000 ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-23 ساعت 16:50)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان تبریک به همه منتظرانی که کلیر شدین.شادیتان پایدار، آرزوی موفقیت ها ی بعدی در روند لاتاری انشاا... جای ما هم خالی کنین u.s.a .آقا داستان این ستاره دار شدنو یکی توضیح بده ممنون می شم .اگه ستاره باشه چه کنیم؟ لطفا از دوستانی که کلیر شدن میشه خواهش کنم بگن چی میاد جای متن اولی وقتی کلیر می شن؟ ممنون می شمWink

آرش جان یه دونه ستاره یعنی اینکه: بسته به تعداد موجود در اون کیس تعدادی از اون کیس هنوز کیلیر نشدن...
دوتا ستاره یعنی اینکه: همه کیلیر شدن، اما در این ماه میلادی ویزا برای شما وجود نداره و قبل از آمدن به سفارت حتماً باید بهشون ایمیل بزنین تا اونا اوکی بدن
در مورد اینکه چیزی میاد جای متن اولی یا نه، هیچی نمیاد و کما کان میزنه فرایند اداری. ولی وقتی بری اونجا و پاست رو تحویل بدی یه بار به اون تاریخ آپدیت میشه و فردای اون روز به بعد هر وقت ویزا صادر بشه میزنه "ایشوو"
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، raham ، princesess ، soruosh ، abloom_ma ، گل نهال ، رجبعلی ، hamedhamed ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، shatsi ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-23 ساعت 16:57)sce نوشته:  

ستاره یعنی همه اعضا کیس کلیر نشدن.باید با سفارت مکاتبه کنن و منتظر باشن تا بقیه افراد کیس هم کارشون تمام بشه یا این که می تونن برن و مال اون که آماده هست رو بگیرن.
موفق باشین.

مرسی از توضیح دوستم ،اما من که یه نفرم با توضیحات شما ستاره در کار نیست درسته؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: soruosh ، sce ، hamedhamed ، mhb161 ، hushmandco ، shatsi ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-23 ساعت 16:47)ALNB نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 15:25)Niushagh نوشته:  سلام دوستان واقعا اگه تا ۳۰ سپتامبر کلیرنس نیاد ویزا نمی دن خوب تقصیر ما چیه که شماره کیس ما بزرگ بوده و دیر به ما وقت دادن

تقصیر ما اینه که ایرانی هستیم

دوست من ایرانی بودن تقصیر ما نیست، تقدیر ماست و ماییم که تقدیر خود را رقم می زنیم در میان جامعه بزرگ آدمیت.

به همه کلیر شده های انکارا تبریک می گم.

هووووووووووورااااااااااااااااااا
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
Smileهووووووووووووووورررا برای همۀ کلیر شده های آنکارا مخصوصا روز بالایی ها..
هر بار که سایتها آپدیت میکنند و بچه ها کلیر میشوند کلی انرژی مثبت میگیریم شارژ میشیم ..
++++++به امید اینکه هر چه سریعتر همۀ دوستان کلیر بشن و یک سطل رنگ سبز بیاریم بپاچیم رو منتظر سرا +++++++
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-05-23 ساعت 17:02)mrbonbon نوشته:  

آرش جان یه دونه ستاره یعنی اینکه: بسته به تعداد موجود در اون کیس تعدادی از اون کیس هنوز کیلیر نشدن...
دوتا ستاره یعنی اینکه: همه کیلیر شدن، اما در این ماه میلادی ویزا برای شما وجود نداره و قبل از آمدن به سفارت حتماً باید بهشون ایمیل بزنین تا اونا اوکی بدن
در مورد اینکه چیزی میاد جای متن اولی یا نه، هیچی نمیاد و کما کان میزنه فرایند اداری. ولی وقتی بری اونجا و پاست رو تحویل بدی یه بار به اون تاریخ آپدیت میشه و فردای اون روز به بعد هر وقت ویزا صادر بشه میزنه "ایشوو"
مرسی بابت توضیح اما پس از کجا می فهمیم که کلیر شدیم که بریم سفارت یه نشونی تو سایت باید بدن دیگه.بدش من می خوام بفرستم پاسمو از اینجا می تونم چک کنم؟

تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، hamedhamed ، sadeghi897 ، mhb161 ، b_argi ، shatsi ، lonelyman ، Niushagh
(2013-05-23 ساعت 17:04)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 16:57)sce نوشته:  

موفق باشین.

مرسی از توضیح دوستم ،اما من که یه نفرم با توضیحات شما ستاره در کار نیست درسته؟

بله.البته این ستاره ها در ترکیه مشاهده شده و نه ابوظبی.دوستان ابوظبی می تونن بهتر نظر بدن.کلا نکارا قر و فر زیاد داره.Big Grin
والا به غرعان.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: raham ، گل نهال ، hamedhamed ، s.s.h ، sadeghi897 ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi ، ابی هانی ، shatsi ، lonelyman
(2013-05-23 ساعت 17:02)raham نوشته:  می گم اگه این آمارهایی که توی این سایت خوب بدست آمده رو بدیم به خودشون فکر کنم کار همه زودتر راه بیافته. کسی آمار تخمینی داره که این ستاره کی از جلوی شماره هاحذف می شود؟

رهام جان تا اونجایی که من تحقیق کردم تی تی موسوی کلیر همسرشون حدودا یکماه و نیم بعد بوده ...فکر کنم تا الان ایشون بیشترین انتظار رو داشتند ...
من نمی دونم اینها چی توی پرونده های ما دیدند که دلشون نمیاد کامل کلیرمون کنند ...Wink
بازم من و شما همدرد هم شدیم Wink
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
فکر کنم یه مدت کلیر نمی کردن واسه این بود که داشتن رو دوتا کیس خفن 190 روزه کار می کردن.نکنه از خستگی برن مرخصی.
بازم یه خسته نباشید به سفارت و یه تبریک به عزیزان کلیر شده.
لاتاری 2013
(2013-05-23 ساعت 17:20)princesess نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:02)raham نوشته:  می گم اگه این آمارهایی که توی این سایت خوب بدست آمده رو بدیم به خودشون فکر کنم کار همه زودتر راه بیافته. کسی آمار تخمینی داره که این ستاره کی از جلوی شماره هاحذف می شود؟

رهام جان تا اونجایی که من تحقیق کردم تی تی موسوی کلیر همسرشون حدودا یکماه و نیم بعد بوده ...فکر کنم تا الان ایشون بیشترین انتظار رو داشتند ...
من نمی دونم اینها چی توی پرونده های ما دیدند که دلشون نمیاد کامل کلیرمون کنند ...Wink
بازم من و شما همدرد هم شدیم Wink
پرنسس جان درد چیه دیگه؟!!! خداییش خیلی ناشکری میکنینا Tongue
من نمیدونم شما برنده کیس هستین یا شوهرتون؟ اما فرض بر اینکه برنده اصلی کیلیر شده باشه ،اینو میدونم که با اینکه ستاره ماکزیمم تا چند روز آینده برداشته میشه و بدون هیچ اما و اگری راحت ویزاتون رو میتونین برین و بگیرین...
اما بر فرض محال هم که شما تا آخر سپتامبر هم کیلیر نشین، میدونین فرقتون با بقیه کسایی که اصلاً کیلیر نشدن در چیه ؟؟؟ در اینه که شماها از طریق فرد کیلیر شده راحت میتونین اقدام کنین و ویزاتون رو بالاخره بگیرین، اما اون بیچاره ای که اصلاً کیلیر نشده ها، رنگ آمریکارو دیگه نمیتونه ببینه Big Grin
حالا فهمیدین چرا میگم ناشکرین Wink والا به غرعان Big Grin Big Grin Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-23 ساعت 16:39)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 16:28)raham نوشته:  ما هم کلیر شدیم ولی بعد از 190 روز ستارهه زد تو حالمون ولی بازم خدا رو شکر و هورااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک بهمه کلیرشده ها

تبریک...عمر ستاره کوتاهه..اندازه یه شبه..غم مخور که صبح میادWink

البته کمی بیشتر از 1شبه! الان 15 شبه که ما ستاره داریم...
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: raham ، گل نهال ، sce ، hamedhamed ، Ali.US ، sadeghi897 ، ikamaly ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، princesess ، lonelyman ، zohre02
راستی دوستان خواستم اعلام کنم که با کیلیر شدن دوستان گلی همانند، بابی و رهام رتبه من از لحاظ مدت زمان انتظار کیس لاتاری، در منتظر سرا به رتبه چهارم ارتقاء پیدا نمود، لطفاً هر چه سریعتر تبریکات خود را به اینجانب مبذول فرمایید، تا رسیدن به قلۀ افتخارات راهی دگر نمانده... Big Grin Big Grin Tongue
از فردا هم آب و هوای این منطقه رو به طور روزانه اعلام خواهم داشت.
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان