کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-23 ساعت 12:41)amiraryan نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
با تشکر از اطلاع رسانی شما ایا در ایمیلی که براتون اومد به مراجعه ی فوری و
احتمال چک مجدد اشاره شده بود.
خیر . اشاره ای نکرده بود. فقط نوشته بود مدیکال مجدد بایستی حتماً انجام بگیره و با خودتون بیارید سفارت. ولی شما سعی کنید زود برید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
سلام دوستان ، از 2013 ای که تا حالا برا مصاحبه نرفته و احتمالا تا مرداد ماه مصاحبه بشن اگ کلیرنس بخورند و تا 30 سپتامبر کلیر نشن موضوع ویزا کاملا کنسل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، hushmandco ، lonelyman ، sce
کاش حداقل یکی یه پیشگویی می کرد.
دوستان ابوظبی از آپدیت خبری نیست ؟خیلی سوت و کور شده این یه هفته 10 روز گذشته ها.
خدا کنه تا فردا شب خبرای خوبی برسه.
موفق باشین.

(2013-05-23 ساعت 13:35)n51 نوشته:  سلام دوستان ، از 2013 ای که تا حالا برا مصاحبه نرفته و احتمالا تا مرداد ماه مصاحبه بشن اگ کلیرنس بخورند و تا 30 سپتامبر کلیر نشن موضوع ویزا کاملا کنسل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به قول دوست ظریفی :
هوتوتو میسابه به الک !!!!!!!!!
البته خدا اون روزو نیاره.هممون تا اون وقت ویزامونو گرفتیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، lonelyman ، Soap McTavish
2 سوال حیاتی
1- تاریخ ویزا از چه زمانی رو پاسپورت زده میشه؟1-تاریخ کلیرنس2-مدیکال3-تاریخ تحویل پاسپورت به سفارت؟
2- آیا بعد از اینکه کلیرنس شدیم میتونیم با تاخیر به سفارت بریم واسه گرفتن ویزا؟ مثلا اگه شهریور کلیر شدیم آبان بریم واسه ویزا؟ در این صورت تاریخ ویزا به چه شکلی خواهد بود؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، lonelyman ، sce
(2013-05-23 ساعت 13:35)n51 نوشته:  سلام دوستان ، از 2013 ای که تا حالا برا مصاحبه نرفته و احتمالا تا مرداد ماه مصاحبه بشن اگ کلیرنس بخورند و تا 30 سپتامبر کلیر نشن موضوع ویزا کاملا کنسل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
ایشالا تا 30 سپتامبر همه کلیر میشن و ویزاشونو میگیرن. چون هرچه تعداد مصاحبه ها در آخرین ماهها کمتر بشه زمان کلیر شدن هم کوتاهتر میشه.
نگران نباش.Wink

راستی در صورت تمایل امضای خود را نیز درست کنید.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-05-23 ساعت 09:14)zohre02 نوشته:  من پاکت های ویزا رو از پست PTT گرفتم. حواسم نبود خسته بودم پاکت زرد رنگ را باز کردم ...
دوست عزیز خانوم شهلا هم همین کارو کردن به انکارا ایمیل زدن گفتن که دوباره بیاین اما ایشون همنطوری رفتن و طبق نوشته خودشون در
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid330218
اینجا و
http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid330213
مشکلی نداشتن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco ، sce
(2013-05-23 ساعت 11:36)mrr777 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 23:46)Ali.US نوشته:  آقا اگه ما نخواهیم توی این منتظرسرا پله های ترقی را یکی یکی طی کنیم چه کسی را باید ببینیم.امروز روی پله 64هستم واز دوستانی که اون بالا بالاها هستند خواهش میکنم بگن آب وهوای اونجاچطوره ؟فقط جان من نگید خوش میگذره که حسابی تب میکنم.

علی آقا شما که بزودی کلیر می شی میری یو اس. ولی من فکر کنم اینجا هم تا نفر اول نشم کلیر نمی شم.Big Grin
یک پیشنهاد دارم.Tongue یکی از دوستانی که ویزاشو گرفته و خرش از پل گذشته بیاد این لینک سایت منتظرسرا و تاپیک کلیرنس رو برای هر ۳ سفارت ایمیل کنه تا اونام ببینند دارند با اعصاب جوونهای مردم چه می کنند.Big Grin

mrr777 عزیز اگر قرار باشه روزی کلیر بشم دوست دارم با شما کلیر بشم.با اینکه شما را از نزدیک زیارت نکردم ولی از پستهایتان معلومه که قلب مهربانی دارید. برای شما وتمام دوستان گل مهاجرسراییم آرزوی روزهای خوش را دارمBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco ، رجبعلی ، lonelyman ، sce ، mrr777 ، arash_r15
آقا نزنید منو هاSad
آخه میخوام بگم بازم امروز سه نفری آپ شدیمShy
شرمنده دیگه...ببخشید...سعی میکنم دیگه تکرار نشهCool
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
(2013-05-23 ساعت 13:48)proje نوشته:  2 سوال حیاتی
1- تاریخ ویزا از چه زمانی رو پاسپورت زده میشه؟1-تاریخ کلیرنس2-مدیکال3-تاریخ تحویل پاسپورت به سفارت؟
2- آیا بعد از اینکه کلیرنس شدیم میتونیم با تاخیر به سفارت بریم واسه گرفتن ویزا؟ مثلا اگه شهریور کلیر شدیم آبان بریم واسه ویزا؟ در این صورت تاریخ ویزا به چه شکلی خواهد بود؟

ويزا بايد تا قبل از ٣٠ سپتامبر كه ميشه ١٠ مهر، توي پاستون خورده باشه
ارمنستان اعتبار ويزاش ٦ ماه پس از صدور ويزا روي پاسپورته
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، b_argi ، Ali.US ، mhb161 ، proje ، raham ، رجبعلی ، hushmandco ، lonelyman ، Soap McTavish ، hamedhamed ، sce ، AsemanAbee
(2013-05-23 ساعت 13:48)proje نوشته:  2 سوال حیاتی

ایروان به یکی از دوستان گفته بود که بعداز کلیر شدن تا 4 ماه وقت دارین که بیاین ویزا رو بگیرین و از تاریخی که ویزا رو میگیرین 6 ماه وقت دارین برین امریکا.
بنابراین تاریخ ویزا از زمان صدورشه. اما خود سفارت توصیه کرده بود که خیلی دیر نرین برای گرفتن. چون ممکنه ویزاها تموم شده باشه تا اون موقع. یعنی شما اگر همه کارهاتون تموم شده باشه اما ویزا توی پاست زده نشه هنوز جزو سهمیه محسوب نشدی و ممکنه یکی دیگه جای تو رو بگیره.
البته این حرفها برای روزهای اخر ممکنه صدق کنه دیگه.. گمون نکنم بعد از 30 سپتامبر اصلا ویزایی صادر بشه که شما بخوای ابان بری بگیریش.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، گل نهال ، b_argi ، Ali.US ، mhb161 ، proje ، رجبعلی ، lonelyman ، hamedhamed ، Saeedv13 ، sce ، AFSHIN-PIC ، arash_r15 ، kasrafo ، rira1982
(2013-05-23 ساعت 14:26)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 09:14)zohre02 نوشته:  من پاکت های ویزا رو از پست PTT گرفتم. حواسم نبود خسته بودم پاکت زرد رنگ را باز کردم ...
دوست عزیز خانوم شهلا هم همین کارو کردن به انکارا ایمیل زدن گفتن که دوباره بیاین اما ایشون همنطوری رفتن و طبق نوشته خودشون در
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid330218
اینجا و
http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid330213
مشکلی نداشتن
دوست عزیز سلام یکی از پاکتهای من یک گوشه اش پاره شده بود البته من آنکارا بودم و همانطور که میدانید پاکتهای آنکارا گوشهاش باز است ولی پاکت خود من گوشه اش کمی پاره شده بود به سفارت بردم و برام چسب زدن بدون هیچ مهری فقط تاکید کردند جای مهر و امضا نباید پاره شده باشه

(2013-05-23 ساعت 14:32)KOUROSHAVIN نوشته:  آقا نزنید منو هاSad
دوست عزیز پیشاپیش تبریک ....مطمینا خبرهای خوشی در راهه....Big Grin
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: Niushagh ، lonelyman ، b_argi ، shatsi ، mhb161 ، سمانه777 ، sce ، رجبعلی ، AsemanAbee ، hamedhamed ، bagheri.274
(2013-05-23 ساعت 14:32)KOUROSHAVIN نوشته:  آقا نزنید منو هاSad
فکر کردی ولت میکنم کوروش عزیز.ما هم همچنان در تعقیب شماییم.
ما هم امروز آپدیت شدیم مجددا.Cool
ایشالا قسمت آرزومندان علی الخصوص بالای 100 روزه ها.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام دوستان واقعا اگه تا ۳۰ سپتامبر کلیرنس نیاد ویزا نمی دن خوب تقصیر ما چیه که شماره کیس ما بزرگ بوده و دیر به ما وقت دادن
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، sce ، گل نهال
چهل روز گذشت....
هم ميشه بمناسبت چهلمين روز غمگين بود هم ميشه بگم وقت چلچليمونه! ولي در كل خدايي انگاري اصلاً ديگه برام مهم نيست بيشتر پيگير كلير شدن دوستان هستم . اميدوارم بزودي خبراي خوشي برسه و همه روز بالايي ها كلير بشن تا من تو منتظر سرا برسم به اون بالا بالا ها ، خدا رو چه ديدي شايد تو منتظر سرا برم رو سكو و بهم جايزه هم دادن ولي اميدوارم جام بهم ندن تو منتظر سرا Tongue

(2013-05-23 ساعت 15:25)Niushagh نوشته:  سلام دوستان واقعا اگه تا ۳۰ سپتامبر کلیرنس نیاد ویزا نمی دن خوب تقصیر ما چیه که شماره کیس ما بزرگ بوده و دیر به ما وقت دادن

اين حرفها چيه؟ براي چي ندن؟ از خداشون هم باشه به گلهايي مثل بچه هاي مهاجر سرا ويزا بدن. از شوخي گذشته جاي نگراني نداره مطمئن باشيد دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره. من مطمئنم كه همه مهاجرسرايي ها رو تو يو اس آ ميبينم Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Niushagh ، hushmandco ، noura ، shatsi ، b_argi ، mhb161 ، Danoosh ، KOUROSHAVIN ، sce ، mrr777 ، گل نهال ، رجبعلی ، hamedhamed
سلام دوستان عزيز انكارا اپديت كرده، كسي هست؟؟؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان