کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان من و همسرم الان 37 روز که منتظر کلیرنس هستیم. ما کوالامپور مصاحبه داشتیم میخواستم بدونم کسی هست مثل من که اینجا مصاحبه داشته و کلیرنس خورده باشه؟؟
سپاس

یه سوال ؟ آپدیت ها از سفارت مربوطه انجام میشه یا از آمریکا؟؟ ممنمون میشم کسی راهنمایی کنه
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: sce ، hamedhamed ، s.s.h ، Ali.US ، sadeghi897 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، shatsi ، گل نهال ، habibi ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-23 ساعت 18:02)mehrdad360 نوشته:  سلام دوستان من و همسرم الان 37 روز که منتظر کلیرنس هستیم. ما کوالامپور مصاحبه داشتیم میخواستم بدونم کسی هست مثل من که اینجا مصاحبه داشته و کلیرنس خورده باشه؟؟
سپاس
دوست عزیز درود
والا من مصاحبه م اول کوآلا بود، اما قبل از تاریخ مصاحبه تغییرش دادم به آنکارا که این حرکتم فکر کنم یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ بشری بود، که یک شخص میتونسته مرتکب بشه Big Grin
خلاصه که خواستم بهتون بگم، هر جوری حساب کنین، برد باشماست، و اونجا به مراتب خیلی زودتر از آنکارا، ایروان و یا ابوظبی مطهرتون میکنه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، رجبعلی ، hamedhamed ، s.s.h ، sadeghi897 ، hushmandco ، mhb161 ، Szsanazsz ، b_argi ، shatsi ، گل نهال ، lonelyman ، zohre02 ، Niushagh
(2013-05-23 ساعت 16:31)KOUROSHAVIN نوشته:  من یه مشکل دارم
الان وقتی رفتم سایتCEAC وقتی کیسمو وارد کردم اون بالا بجای اینکه بنویسهAdministrative Processing بزرگ نوشته بود:
مشتی چرا نمیای ویزاتو بگیری؟
خخخخخخهBig Grin

کوروش جان چند بار گفتم برو بلیت بگیر برای دوشنبه هی گوش نکردی تا دستتو بریدی حالا هم بی خیال اول از همه تبریک فراوان به شما و همه کلیر شده ها دوم اینکه اگه میخوای زیاد هزینه نکنی سینگل هتل ETAP شبی 42 دلار نسبت قیمت به کیفیتش هم می ارزه (دبل هم 55 دلار)
به امید خدا دوشنبه اول وقت پاسها رو دادی سفارت و گرنه از طرف سفارت آژان میاد کت بسته میبردت Big Grin (خودت هم که گفتی تو سیس نوشته)
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
(2013-05-23 ساعت 18:09)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 18:02)mehrdad360 نوشته:  سلام دوستان من و همسرم الان 37 روز که منتظر کلیرنس هستیم. ما کوالامپور مصاحبه داشتیم میخواستم بدونم کسی هست مثل من که اینجا مصاحبه داشته و کلیرنس خورده باشه؟؟
سپاس
دوست عزیز درود
والا من مصاحبه م اول کوآلا بود، اما قبل از تاریخ مصاحبه تغییرش دادم به آنکارا که این حرکتم فکر کنم یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ بشری بود، که یک شخص میتونسته مرتکب بشه Big Grin
خلاصه که خواستم بهتون بگم، هر جوری حساب کنین، برد باشماست، و اونجا به مراتب خیلی زودتر از آنکارا، ایروان و یا ابوظبی مطهرتون میکنه...
راستش تا قبل از مصاحبه ی من 4-5 تا از دوستانم یه ضزب ویزاشون رو گرفتند ولی متاسفانه مصاحبه ی مصادف شد با این قضیه ی بوستون Sad( حالا امیدوارم که کار شما هم طول نکشه ایشالا
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: sce ، s.s.h ، sadeghi897 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، shatsi ، zohre02
با تبریک فراوان به دوستان کلیر شده آنکارا،
احتمالاً کلیر دوستان ابوظبی هفته دیگه انجام میشه!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-05-23 ساعت 17:52)raham نوشته:  مرسی از تبریکات دوستان و امیدوارم تا آخر سپتامبر همه به آرامش برسیم، فاینالی

ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺭﻫﺎﻡ ﺟﺎﻥ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ
ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺟﻠﻮﯼ ﮐﯿﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﺗﻮﻥ ﺗﺎ ﮐﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ ..؟؟!!
ﻣﯿﮕﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﻻﯼ ۶ ﻣﺎﻩ ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﻠﯿﺮ ﻣﯿﺸﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﻣﺠﺪﺩ ﻭ ﯾﺎ ﺍﻧﻘﻀﺎﯼ ﺑﻌﻀﯽ ﻣﺪﺍﺭﮎ .... ﻣﻤﮑﻨﻪ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!! ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﭼﯿﻪ ؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
قابل توجه دوستان ابوظبی :
کیس شماره 2 پرونده ما امروز آپدیت شد.حالا این شماره 2 همسر منه یا خود من خدا می دونه.
موفق باشین.
رونوشت :
ابی جان شما که ما من بودی چی ؟خبری هست ؟
لاتاری 2013
خدایا شکرت

سلام دوستان گلم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم بعد از 163 روز طاقت فرسا کلیر شدیم .

برای همه عزیزان کلیر شده تبریک میگم ، انشالله عزیزان منتظر هم به زودی زود کلیر بشند
.ShySmileBig Grin
مصاحبه: we2 dec : برگه آبی
سفارت : آنکارا
کلیرنس : 23 may
من هم به نوبه خودم به تمام کلیر شدگان امروز تبریک می گم . خدا را شکر می کنم که حداقل صبر دوستان به ثمر نشست و خستگی را از تن و جانشان بیرون برد . این هدیه ای بود به تمامی دوستان گلم خصوصاً مردان و پدر های زحمت کش و صبور که ماههاست در انتظار این روز بودن . مببببببببببببببببببببارکتون باشه خاطره این روز را هیچگاه فراموش نخواهید کرد.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
Big GrinHappiness in our lives has three primary
خوشبختی زندگی ما بر سه اصل است
Experience Yesterday
تجربه از دیروز
Use Today
استفاده از امروز
Hope Tomorrow
امید به فردا

Three things in life that may never be lost
سه چیز در زندگی که هرگز نباید از بین بروند
Peace
آرامش
Hope
امید
Honesty
صداقت
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
بالاخره پاسپورتای ما هم مزین شد به ویزا Big Grin
اما به قول جناب hamedhamed خان با بقیه برو بچ هستیم تا آخرش :p
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
اینم:
هوووووررررررررررررررررررررررررررر..................
هوپ.......................
به افتخار دوستان خوبم :
babi_nou
Raham
majid11

امشب باید یک اعترافی بکنم. من و KOUROSHAVIN به قول قدیمی ها ستاره هامون به هم جفت نمیشه. یعنی راستش کوروش اصلاً از من خوشش نمیاد و منم حقیقتش از ادبیات بعضی پست های ایشون. با وجودی که با هم کمی مشکل داریم من به طور ویژه کلیر شدن کوروش رو بهش تبریک می گم. به زبون خودش هم میگم که کوروش: "دیدی نسابیدی به الکBig Grin".
آرزو می کنم کلیر شدن این دوستان مقدمه ای بر زندگی سراسر موفقیت در ینگه دنیا باشه. مبارکتون باشه دوستان. نگهبان سفارت (اون گنده هه) که فارسی هم خوب صحبت می کنه صبح دوشنبه منتظرتونهRolleyes. سلام مارو هم بهش برسونین. عزت زیاد.
پس این امیر مهاجر کجاست ؟
بیا خط بزن داداش من.زود باش کار داریم.بیا خلوت کن این منتظر سرارو.
به افتخار همه بچه های کلیر شده.
هوررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
لاتاری 2013
(2013-05-23 ساعت 19:43)Saeedv13 نوشته:  اینم:
هوووووررررررررررررررررررررررررررر..................
هوپ.......................
به افتخار دوستان خوبم :
babi_nou
Raham
majid11

امشب باید یک اعترافی بکنم. من و KOUROSHAVIN به قول قدیمی ها ستاره هامون به هم جفت نمیشه. یعنی راستش کوروش اصلاً از من خوشش نمیاد و منم حقیقتش از ادبیات بعضی پست های ایشون. با وجودی که با هم کمی مشکل داریم من به طور ویژه کلیر شدن کوروش رو بهش تبریک می گم. به زبون خودش هم میگم که کوروش: "دیدی نسابیدی به الکBig Grin".
آرزو می کنم کلیر شدن این دوستان مقدمه ای بر زندگی سراسر موفقیت در ینگه دنیا باشه. مبارکتون باشه دوستان. نگهبان سفارت (اون گنده هه) که فارسی هم خوب صحبت می کنه صبح دوشنبه منتظرتونهRolleyes. سلام مارو هم بهش برسونین. عزت زیاد.

ضمن تبریک به همه دوستان عزیز و آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان، سعید خان اختلاف نظر در دوستی یکی از بزرگترین چیزهایی هست که باعث پیشرفت طرفین میشه، شاید یه روز تو آمریکا همه دوستان مهاجر سرایی برای تجدید این خاطرات تلخ و شیرین دور هم جمع شدیم و یک روز خاطره انگیز تو زندگیه همه ماها شد
به امید آنروز و دیدن همه بچه ها دور هم و در کشور جدید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
دوستان کلیر شده
زودتر برید امریکا
خونه اجاره کنید
کار خوف پیدا کنید
منتظر مهمان همیشگی (خودم) باشید
با تچکر
استاد چتر
@لطفا انکارا این شاگرد ما رو هم کلیر کن تا قاط نزدم بیام چتر بشم توی سفارت
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان