کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-23 ساعت 22:26)genius_m9 نوشته:  سلام
ما هم کلیر شدیم بعد از 63 روز . تا کی وقت داریم که بریم برای دریافت ویزا ؟

مبارک باشه دوست عزیز.
تا تاریخی که توی جدول تو سایت زده میتونی بری. ولی هرچه سریعتر بری بهتره.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-05-23 ساعت 22:31)رجبعلی نوشته:  

مبارک باشه دوست عزیز.

ممون .
یه سوال
چرا توی سایت ceac هنوز نوشته Administrative Processing اما توی سایت ترکیه شماره کیسمون اعلام شده ؟
تشکر کنندگان: hushmandco ، KOUROSHAVIN ، mrr777 ، b_argi ، ابی هانی ، sce ، mhb161 ، lingni ، Niushagh
(2013-05-23 ساعت 22:38)genius_m9 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:31)رجبعلی نوشته:  

مبارک باشه دوست عزیز.

ممون .
یه سوال
چرا توی سایت ceac هنوز نوشته Administrative Processing اما توی سایت ترکیه شماره کیسمون اعلام شده ؟

تا زمانی که پاسپورت شما مزین به ویزا نگردد همین نوشته باقی می ماند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تبریک به همه کلیر شدگان عزیز
برای ما هم دعا کنید
من که همچنان با امید و قدرت مظاعف منتظرم
ببخشید که این قدر سوال می کنم اما این issued و ready پس چیه ؟
راستی این فرم 194 چیه ؟
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، payam62 ، lonelyman ، lingni
(2013-05-23 ساعت 22:45)genius_m9 نوشته:  ببخشید که این قدر سوال می کنم اما این issued و ready پس چیه ؟
راستی این فرم 194 چیه ؟
ready تا قبل از مصاحبه هست
issued بعد از صدور ویزاس
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
.... تبریکککککککککککککککککککککککک به همه دوستانی که کلیر شدن ... مبارک باشه ... انشالله شادیهاتون روز افزون .... برای ما بالای 100 روزه ها هم دعا کنید .......ولی کلیر امشب عجب کادویی بود به آقایان کلیر شده .... هوراااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
عزیزانی که کلیر شدند ولی در منتظرسرا نیستند اگر بزرگواری کنند و اطلاعات زیر رو به من بدن که تو منتظرسرا وارد کنم به بقیه منتظرین کمک کردند.
منتظرین کلیرنس به آمار و ارقامی دلخوشند که منتظرسرا بهشون اعلام میکنه.
هر چه تعداد کیسهای منتظرسرا بیشتر بشه، آمار به واقعیت نزدیکتر و قابل استنادتره.

پس اگر مایلید:

- حدود شماره کیس
- سفارت محل مصاحبه
- تاریخ دقیق مصاحبه
- تاریخ دقیق کلیر شدن
- تعداد افراد کیس

اینا رو به من بدید.
(2013-05-23 ساعت 23:53)princesess نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:34)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:20)princesess نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:02)raham نوشته:  می گم اگه این آمارهایی که توی این سایت خوب بدست آمده رو بدیم به خودشون فکر کنم کار همه زودتر راه بیافته. کسی آمار تخمینی داره که این ستاره کی از جلوی شماره هاحذف می شود؟

رهام جان تا اونجایی که من تحقیق کردم تی تی موسوی کلیر همسرشون حدودا یکماه و نیم بعد بوده ...فکر کنم تا الان ایشون بیشترین انتظار رو داشتند ...
من نمی دونم اینها چی توی پرونده های ما دیدند که دلشون نمیاد کامل کلیرمون کنند ...Wink
بازم من و شما همدرد هم شدیم Wink
پرنسس جان درد چیه دیگه؟!!! خداییش خیلی ناشکری میکنینا Tongue
من نمیدونم شما برنده کیس هستین یا شوهرتون؟ اما فرض بر اینکه برنده اصلی کیلیر شده باشه ،اینو میدونم که با اینکه ستاره ماکزیمم تا چند روز آینده برداشته میشه و بدون هیچ اما و اگری راحت ویزاتون رو میتونین برین و بگیرین...
اما بر فرض محال هم که شما تا آخر سپتامبر هم کیلیر نشین، میدونین فرقتون با بقیه کسایی که اصلاً کیلیر نشدن در چیه ؟؟؟ در اینه که شماها از طریق فرد کیلیر شده راحت میتونین اقدام کنین و ویزاتون رو بالاخره بگیرین، اما اون بیچاره ای که اصلاً کیلیر نشده ها، رنگ آمریکارو دیگه نمیتونه ببینه Big Grin
حالا فهمیدین چرا میگم ناشکرین Wink والا به غرعان Big Grin Big Grin Tongue
mrbonbon واقعا می تونی این حرف رو به من بزنی ....؟!!! تا اونجا که سابقه داشته هیچ وقت برای کیس های لاتاری این قدر کلیرنسشون طول نکشیده که امسال اینجوری شده ..فکر کن که 10 نفر میان میگن که الان 1 ماه از مصاحبمون می گذره به نظرتون ایمیل بزنیم یا نه کسی خیلی چیزی نمی گه. الان اونوقت منی که دیگه 7 ماه از مصاحبه ام می گذره و یه بچه کوچیک 3 ساله دارم بعد از 7 ماه کلیرمون کردند اونم با ستاره ..بخدا تجربش رو نداری و نمی تونی به جای من حرف بزنی چنان می خوره تو ذوقت که انگار اصلا هیچ کدومتون کلیر نشدنین به خدا ...بقولا فقط کور سوی امیدی در تاریکیست که پرونده مون همچین پشت شوفاژ هم نیفتاده و داره یه اتفاقایی روش می فته .
به فرض محال کلیر هم نشم آخه منه مادر چطور می تونم بچم رو بسپرم دست بابایی که تا بحال یکبار هم بچه داری نکرده ( البته دستش درد نکنه چون از لحاظات دیگری حق پدری خودش رو کاملا بجا آورده ) ...
دوست من رهام روزی که با ستاره کلیر شدیم خیلی به من کمک کرد که روحیه بگیرم و واقعا دستش درد نکنه ... هر وقت باهاش صحبت می کنم هر دومون الکی الکی می خندیم به روزگار و خیلی من ازش انرژی مثبت می گیرم ...اما امروز خودشون با ستاره کلیر شدن ..باور کنید فقط من فهمیدم که الان داره چی می کشه ...این حس رو منی که کلیر نشدم رو تنها ندارم ..همسرم هم همین حس رو داره ... از هر ستاره داری که بپرسید می فهمید این مدل کلیر شدن یعنی یک ضد حال اساسی دیگر به نوع خودش ....
امیدوارم شما این جوریش رو تجربه نکنید و هیچ وقت هم ما رو درک نکنید که چی کشیدیم از این انتظار ....
استرسی که این موضوع به ما وارد کرده و این بلاتکلیفی که ما دچارش شدیم و این اختلالی رو که الان توی زندگیمون وارد شده هیچ وقت قبلا حسش نکرده بودیم ...
بحث دیگرش هم بحث هزینه هستش ..ما سه نفریم که حد اقل باید 3 یا 4 روز رو بیشتر از بچه ندارها توی آنکارا بمونیم . فکر کن من کلیر نشم غیر از این بار بازم باید برم ...خب شما می خواید از جیب مبارکتون هزینه ما رو بپردازید آیااااااااااا؟

دوست جونم دقیقا درد دل ما بود و کاملا می فهممت، ولی ما مثبتیم، ستارمونو بر می دارن و همه با هم میریمممممممم بهت قول می دم. ولی احساساتت رو کاملا درک می کتم و امیدوارم حس ما رو هیشکی نداشته باشه. آروم ومثبت باش « البته خودت هم به من همینو می گی Big Grin
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-05-23 ساعت 18:42)sce نوشته:  قابل توجه دوستان ابوظبی :
کیس شماره 2 پرونده ما امروز آپدیت شد.حالا این شماره 2 همسر منه یا خود من خدا می دونه.
موفق باشین.
رونوشت :
ابی جان شما که ما من بودی چی ؟خبری هست ؟
خوب به سلامتی
نه هنوز برای ما همون آپدیت روز بعد از مصاحبه است و خبر جدیدی نیستSad
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
@دوستان عزیز کلیر شده تبریک و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
@روز مرد و پدر به همه مردان غیور آریایی مبارک
@امیر 82 :میدونم امروز کمی گرفتار بودی برادر اما زود بیا یه هورای بلند و گنده از اعماق وجود بکش عزیز مثل هیکل درشتت تا پاپیک بلرزهBig Grin
@ساناز ،محمدفضلی،مریم 3020 و ابی هانی عزیزBig Grin و دیگر دوستان منتظر ما همچنان منتظر کلیر شما هستیم
@در مورد خودم به همین جمله بسنده میکنم که امروز 18 امین روز ما بودBig Grin
پس کی میخوای بیای؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
دوستان عزیز کلیر شده.... sani....raham....KOUROSHAVIN... babihnou.....majid11....genus-m9 ....... کلیر شدنتون مبارک
امیدوارم همیشه شاد باشید و خوشحال .......به کوروش گفته بودم حتما کلیر می شه.......
من هم بی صبرانه منتظر هورا کشیدن برای سایر دوستان می باشم.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-28 ساعت 00:22)milad_aae نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 09:22)amiraryan نوشته:  کم کم داره باورم میشه که عدد ۱۳ نحس است چون مصاحبه ی ما ۱۳ اذر بود.اگر شما هم از اذر تا اردیبهشت توی برزخ انتظار بودید مثل من خرافاتی می شدید.

سلام عزیزBig Grin
دم آقا گرم دیگه .داداش تو سال 13 قرن 21 قبول شدی به سلامتی Big Grin
حالا میگی 13 نحسه Sad

انشاءالله که زود همه کارها درست شه و همه تو یه جشن بزرگ 13 تا کیک و13 شمع و13 تا تاج گل و13 تا ...... تا 13تا موضوع بشه خود شما 13 بار بگی (( از عدد 13 زیباتر نیست) WinkCoolTongue

سلام دوستان عزیزSmile
یه مطلب رو در مورد 13 میخواستم توضیح بدم:
1- 13سال بود که تو لاتاری ثبت نام میکردم.
2-اولین بار که تو لاتاری قبول شدم سال 2013 بود.
3-اولین شبی که قبولی رو دیدم شب 13 می بود.
4-شبی که خبردار شدم کارنت شدم 13 دی ماه بود.
5-شبی که نامه دوم رو دیدم 13 فوریه بود.
6-روزی که اقدام کردم برای رزور بلیط 13 بهمن بود.
7-روزی که رفتم برای گرفتن ارز تو فرودگاه 13 اسفند بود.
8-اولین فرودمون به آنکارا 13 اسفند بود
9-مدیکال مون هم روز 13 اسفند بود
9-روز مصاحبه ام 13 مارچ بود.
11-اولین آپدیت سیس ام 13 مارچ بود.
12-کلیر شدن کیس مون شب 13 رجب هست
13-جالبه که این گزارش 13 بند داره
=============================
حالا دوستان گلم شما بگید،از عدد 13 مبارک تر هم داریم؟WinkRolleyesCool
حالا 13بار میگم هوووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم
ما به همه کلیر شده ها 13بار تبریک میگیم.
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
آقا کوروش و خانم دکتر عزیز و آوین کوچولو کلیرنسی تون مبارک باشه امیدوارم همیشه ایام خوش باشید . خیلی خوش حال شدم . امیدوارم همه بچه ها خبرهای خوب بشنوند
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: amir82 ، rouzbehdarvishi ، sce ، shatsi ، mrr777 ، KOUROSHAVIN ، mino2013 ، mlo ، habibi ، رجبعلی ، payam62 ، lonelyman ، hamedhamed ، mhb161 ، ابی هانی ، b_argi ، lingni
سلام امیرخان مهاجر
با توجه به غیر فعال صندوق پیام خصوصی تون :سلام امیرخان
لطفا یوزر بنده را در لیست منتظر سرا سبز بفرمایید
به لطف خدا کلیر شدیم
با تشکر فراوان
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان