کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-25 ساعت 11:10)ani_sheiton نوشته:  سلام و صبح بخیر آپدیت کیس ما 17 و 21 و 23 و 24 می هست. خبرای خوب در پیشه؟
(2013-05-25 ساعت 11:22)payam62 نوشته:  یادمه به شما گفته بودن 2-3 هفته دیگه به سایت سربزنین . یعنی به کارها شتاب دادن . اگه اینطور باشه که خیلی خوبه Big Grin
(2013-05-25 ساعت 13:23)farmiz نوشته:  جالبه منم با اين تاريخها كيسم آپديت شدهBig Grin
(2013-05-25 ساعت 13:37)ani_sheiton نوشته:  ...پس خبر جالبی نیست برامون چون توام داری آپدیت میشیTongue به شما گفتن 3 ماه.
(2013-05-25 ساعت 14:49)m@ry@m75 نوشته:  ما هم یکبار 2 می یکبار 8 می و یکبار 10 می آپدیت شدیم .و آفیسر به ما هم گفت دو ماه دیگر سایت را چک کنین ظاهرا آنی خیلی استثنا بوده Big Grin
دوستان منتظر: خسته روحی و جسمی نبینمتون.
یک تا دو هفته بعد از مصاحبه سیس مرتب آپدیت میشه. بعد یک وقفه طولانی وسطش میوفته. مثلاً حدود سه هفته تا یک ماه. بعد یک هفته ده روزی دوباره افراد مختلف کیس آپدیت میشن. اون آخراش دیگه روز به روز این اتفاق میوفته. وقتی همه با هم آپدیت شدین یعنی نزدیک کلیر شدنتونه. برای ما اون وقفه 22 روز طول کشید. سه روز بعد از این که همه با هم آپدیت شدیم هم شماره پروندمون رو سایت اومد. من پیش خودم اینجوری نتیجه گیری کردم که بعد از مصاحبه پرونده شما توسط سفارت بررسی میشه و برای DHS فرستاده میشه. اون وقفه طولانی وسط پرونده در سفارت نیست و DHS داره تو بانک های اطلاعاتیش وضعیت شمارو بررسی می کنه. بعد از وقفه طولانی هم کلیر شدن هر عضوی از کیس به طور جداگانه به سفارت اعلام میشه. پس از کلیر شدن آخرین نفر مراحل اداری باقیمونده در سفارت طی میشه و در نهایت سفارت شماره کیس رو می بره تو سایت. بنابراین به نظر شخص خودم و از روی روند آپدیت های پروندمون در سایت سیس، آپدیت های مکرر در فاصله کوتاهی بعد از مصاحبه به معنای زودتر کلیر شدن نیست. ولی معنی خوبی میده. اونم اینه که پرونده شما در حال بررسی و طی مراحل اداری هست. موفق باشید.
عمو سعید حالا مثلا منی که اصلا آپدیت نشدم بجز روز بعد از مصاحبه چی؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
سلام منم به غیر از روز مصاحبه اپدیت نشدم مصاحبه 25 اوریل ترکیه بود
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
(2013-05-25 ساعت 18:29)ابی هانی نوشته:  عمو سعید حالا مثلا منی که اصلا آپدیت نشدم بجز روز بعد از مصاحبه چی؟

ابی جان ما هم مثل شما هستیم این فرمولی که عمو سعید گفتن روال کار آنکاراست طبق گفته دوستان ابوظبی یکی دو بار و در بعضی مواقع سه بار همون اول آپدیت میکنه بعد همون دوره انتظار سه تا چهار هفته ( هر چند این دفعه این انتظار به پنج الی شش هفته هم رسیده! ) که عمو سعید گقتند مربوط به DHS هست اتفاق میافته و بعد از اون دو سه بار آپدیت که آخرین آپدیت شامل تمام افراد کیس میشه و به امید خدا کلـــــــــیر و اعلام در سایت.... SmileSmileSmile
(2013-05-25 ساعت 18:29)ابی هانی نوشته:  عمو سعید حالا مثلا منی که اصلا آپدیت نشدم بجز روز بعد از مصاحبه چی؟
(2013-05-25 ساعت 18:39)rezajoon نوشته:  سلام منم به غیر از روز مصاحبه اپدیت نشدم مصاحبه 25 اوریل ترکیه بود
احتمالاً پرونده شما خیلی سر راست بوده و بلافاصله برای DHS فرستاده شده و الان تو اون وقفه وسط هستین. اینی که سفارتی ها میگن مراحل اداری کیس شما دست ما نیست واقعیت داره و من با بعضی ها که میگن همه چی در سفارت انجام میشه و سفارت همه کاره است مخالفم. یه سر به سایت DHS بزنین. کشورهای غربی حالا حتی به ظاهر معتقد به حفظ حریم خصوصی افراد هستند. بانک های اطلاعاتی موجود همینطور به سادگی در اختیار کارمندهای سفارت آمریکا در کشورهای مختلف قرار نمی گیره که برن توش سرچ کنن. حتی مطمئنم که در خود DHS هم سطح دسترسی برای کارمندهای مختلف تعریف شده و اینجوری نیست که هر کی هر کی باشه و طرف برای خودش از یک طرف به طرف دیگه چرخ بزنه!. اگر سایت DHS رو نگاه کنید کلی پروتوکل های مختلف می بینین که جمع آوری اطلاعات، دسته بندی، دسترسی ها و استفاده از این اطلاعات رو قانونمند کردن. به نظر من از کل مدت زمان مراحل اداری هر کیس فقط اولش سفارت دخیل هست و آخرش. اون وسط کار که مهم هست و طولانی، سفارتی ها هیچ کاره ان. آفیسر روز مصاحبه هم می تونه تاثیر گذار باشه. اونم اینطوری که تعداد چک بیشتری برای شما تقاضا کنه و اون وقفه وسط رو طولانی کنه ولی به غیر از این تاثیر دیگه ای نداره. پس اگر طول اون وقفه طولانی شده به خاطر چک های بیشتری است که سفارت تقاضا کرده یا به خاطر همپوشانی زیاد مشخصات شما با افراد تحت نظر DHS هست. وگرنه هیچ دلیلی نداره که تمام کیس های مصاحبه شده در یک روز کلیر شن و فقط یکی این وسط معلق بمونه.

ابی جان نگران نباش روال ابوظبی همین شلکیه Big GrinBig Grin
یهو کلیر میشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام بر همه دوستان گل مهاجر سراییSmile
می خوام همه منتظر سرایی ها رو نفر....(دعا کنم):WinkTongue

انشاءالله همه بی خواب بشین مثل من و هی بگید چکار کنم ؛چکاری رو زودتر انجام بدم انشاءالله همه تون این سری کلییر بشید . ببنید من چی میگم. خدایا هر چه زودتر مستجاب بفرما.RolleyesRolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
(2013-05-25 ساعت 19:13)milad_aae نوشته:  سلام بر همه دوستان گل مهاجر سراییSmile
می خوام همه منتظر سرایی ها رو نفر....(دعا کنم):WinkTongue

انشاءالله همه بی خواب بشین مثل من و هی بگید چکار کنم ؛چکاری رو زودتر انجام بدم انشاءالله همه تون این سری کلییر بشید . ببنید من چی میگم. خدایا هر چه زودتر مستجاب بفرما.RolleyesRolleyes

شماچند بارآپدیت شدی از زمان مصاحبه تا کلیر بشین؟
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، kouroshd ، sadeghi897 ، b_argi ، mhb161 ، farmiz ، mrr777

ای ابی ، ای همسفر ، ای صاحب برگ سفید ، ای هر دونفر کیس در حالت AP ، باور کن که ظرف همون 30 35 روز کلیریCool.مرد مومن همین که پروندتو وا نمی کنن توش بگردن یعنی باهات کاری ندارن دیگهTongue.پرونده مارو هم سه روز پشت سر هم گشتن ، دیدن چیزی هم توی اون پیدا نمی کنن رفتن 23 می پرونده شماره 2 مارو باز کردن.احتمالا توی اونم چیزی پیدا نکننBig Grin.
در کل بزار یه مدت با پرونده هامون بازی کنن.کارمندای اونا هم یه جورایی اینگار مثل خودمونن.امروز برو فردا بیا.شایدم چند ماه بعد بیا.
موفق باشی.
لاتاری 2013
سلام بر دوستان.بعداز 1ایمیل 21آپریل آپدیت شدم.خدایا پس چرا کلیر نمیشیم؟؟
پروردگارا همه منتظران را کلیر بفرماااااااااااااااااااااااا
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-05-25 ساعت 18:11)sce نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 17:26)آناهیتا کوچکی نوشته:  منظور از کلیرنس چیه؟ چه جوابائی ممکنه بهمون بدن بعد از مصاحبه؟
اگر بعد از مصاحبه قبول بشیم تا کی بهمون ویزامون میدن؟
چون می خوام بدونم چند روزه باید هتل رزرو کنم؟
ممنون

سلام دوست عزیز.
شما الان اصلا به این موضوع فکر نکن.رو مصاحبه زوم کن و برو دنبال کارای مصاحیه و به امید خدا با ویزا برگرد.
اگه به هر دلیلی شما هم این پروسه را نیاز داشتین تشریف بیارین همین جا.در خدمتیم.منتظر گرفتن ویزای یه ضرب شما هستیم.
موفق باشین.

دوست عزيز اميدوارم ويزاتون رو يضرب بگيريد و اينكه چند روز بخوايد هتل رزرو كنيد بستگي به يسري شرايط داره مثل اينك ويزاتون رو يضرب ميتونيد بگيريد يا نه و يا اينكه چه روزي از هفته مصاحبتون باشه و معمولاً دوستاني كه كار دولتي، تحصيلات بالا، خدمت سربازي نداشته باشند احتمال يضرب گرفتنشون بيشترهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: hamedhamed ، sce ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، morvarid1364 ، farmiz ، mrr777 ، milad_aae ، mohammadrezah
[سلام عمو سعید من قبلا kuhi1977 بودم حالا شدم rezajoon یادت میاد انکارا با هم بودیم 28 اوریل
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sce ، b_argi ، mhb161 ، farmiz ، mrr777 ، Saeedv13 ، hushmandco ، mohammadrezah ، ابی هانی
(2013-05-25 ساعت 18:55)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 18:39)rezajoon نوشته:  سلام منم به غیر از روز مصاحبه اپدیت نشدم مصاحبه 25 اوریل ترکیه بود
احتمالاً پرونده شما خیلی سر راست بوده و بلافاصله برای DHS فرستاده شده و الان تو اون وقفه وسط هستین. اینی که سفارتی ها میگن مراحل اداری کیس شما دست ما نیست واقعیت داره و من با بعضی ها که میگن همه چی در سفارت انجام میشه و سفارت همه کاره است مخالفم. یه سر به سایت DHS بزنین. کشورهای غربی حالا حتی به ظاهر معتقد به حفظ حریم خصوصی افراد هستند. بانک های اطلاعاتی موجود همینطور به سادگی در اختیار کارمندهای سفارت آمریکا در کشورهای مختلف قرار نمی گیره که برن توش سرچ کنن. حتی مطمئنم که در خود DHS هم سطح دسترسی برای کارمندهای مختلف تعریف شده و اینجوری نیست که هر کی هر کی باشه و طرف برای خودش از یک طرف به طرف دیگه چرخ بزنه!. اگر سایت DHS رو نگاه کنید کلی پروتوکل های مختلف می بینین که جمع آوری اطلاعات، دسته بندی، دسترسی ها و استفاده از این اطلاعات رو قانونمند کردن. به نظر من از کل مدت زمان مراحل اداری هر کیس فقط اولش سفارت دخیل هست و آخرش. اون وسط کار که مهم هست و طولانی، سفارتی ها هیچ کاره ان. آفیسر روز مصاحبه هم می تونه تاثیر گذار باشه. اونم اینطوری که تعداد چک بیشتری برای شما تقاضا کنه و اون وقفه وسط رو طولانی کنه ولی به غیر از این تاثیر دیگه ای نداره. پس اگر طول اون وقفه طولانی شده به خاطر چک های بیشتری است که سفارت تقاضا کرده یا به خاطر همپوشانی زیاد مشخصات شما با افراد تحت نظر DHS هست. وگرنه هیچ دلیلی نداره که تمام کیس های مصاحبه شده در یک روز کلیر شن و فقط یکی این وسط معلق بمونه.

ما هفته اول فوريه مصاحبه داشتيم بعد از اون كلي آپديت داشتيم
بعد از گذشت 2.5 ماه از مصاحبه تازه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم.
بعد از اون حدوداي اواخر اپريل توي هفته بعد از فرستادن فرم 9 سئوالي چند بار آپديت شديم و از 3 مي ديگه هيچ آپديتي نداشتيم.
خيلي نگرانم به نظرتون تماس با واشنگتون ميتونه كمكي بكنه؟
شماره واشنگتن 0012026631225 هست؟كسي شماره ديگه اي نداره؟
بنظرتون كيس ما يكم عجيب پيش نرفته؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، lonelyman ، mhb161 ، farmiz ، mrr777 ، hushmandco ، zohre02
می ریم که موج جدید کلیر ها رو در 20 روز آینده واسه هر سه سفارت داشته باشیم.
کمر کلیر ها می شکنه
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام دوستان،شب همگی بخیر،این جمعه که در ارمنستان خبری نشد ویک هفته زجرآور دیگه شروع شد و ظاهرأ دوشنبه وسه شنبه این هفته هم که در ارمنستان تعطیله وفقط صبرصبر وبازهم صبر.شاید این جمعه بیاید،شاید.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، shatsi ، payam62 ، el333 ، b_argi ، nirvana_kobin ، mohammadrezah ، arash_r15 ، abloom_ma ، noura ، mhb161 ، habibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان