موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
عمو سعید حالا مثلا منی که اصلا آپدیت نشدم بجز روز بعد از مصاحبه چی؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم به غیر از روز مصاحبه اپدیت نشدم مصاحبه 25 اوریل ترکیه بود
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان.بعداز 1ایمیل 21آپریل آپدیت شدم.خدایا پس چرا کلیر نمیشیم؟؟
پروردگارا همه منتظران را کلیر بفرماااااااااااااااااااااااا
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو
.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 18:11)sce نوشته: (2013-05-25 ساعت 17:26)آناهیتا کوچکی نوشته: منظور از کلیرنس چیه؟ چه جوابائی ممکنه بهمون بدن بعد از مصاحبه؟
اگر بعد از مصاحبه قبول بشیم تا کی بهمون ویزامون میدن؟
چون می خوام بدونم چند روزه باید هتل رزرو کنم؟
ممنون
سلام دوست عزیز.
شما الان اصلا به این موضوع فکر نکن.رو مصاحبه زوم کن و برو دنبال کارای مصاحیه و به امید خدا با ویزا برگرد.
اگه به هر دلیلی شما هم این پروسه را نیاز داشتین تشریف بیارین همین جا.در خدمتیم.منتظر گرفتن ویزای یه ضرب شما هستیم.
موفق باشین.
دوست عزيز اميدوارم ويزاتون رو يضرب بگيريد و اينكه چند روز بخوايد هتل رزرو كنيد بستگي به يسري شرايط داره مثل اينك ويزاتون رو يضرب ميتونيد بگيريد يا نه و يا اينكه چه روزي از هفته مصاحبتون باشه و معمولاً دوستاني كه كار دولتي، تحصيلات بالا، خدمت سربازي نداشته باشند احتمال يضرب گرفتنشون بيشتره
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام عمو سعید من قبلا kuhi1977 بودم حالا شدم rezajoon یادت میاد انکارا با هم بودیم 28 اوریل
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 18:55)Saeedv13 نوشته: (2013-05-25 ساعت 18:29)ابی هانی نوشته: عمو سعید حالا مثلا منی که اصلا آپدیت نشدم بجز روز بعد از مصاحبه چی؟
(2013-05-25 ساعت 18:39)rezajoon نوشته: سلام منم به غیر از روز مصاحبه اپدیت نشدم مصاحبه 25 اوریل ترکیه بود
احتمالاً پرونده شما خیلی سر راست بوده و بلافاصله برای DHS فرستاده شده و الان تو اون وقفه وسط هستین. اینی که سفارتی ها میگن مراحل اداری کیس شما دست ما نیست واقعیت داره و من با بعضی ها که میگن همه چی در سفارت انجام میشه و سفارت همه کاره است مخالفم. یه سر به سایت DHS بزنین. کشورهای غربی حالا حتی به ظاهر معتقد به حفظ حریم خصوصی افراد هستند. بانک های اطلاعاتی موجود همینطور به سادگی در اختیار کارمندهای سفارت آمریکا در کشورهای مختلف قرار نمی گیره که برن توش سرچ کنن. حتی مطمئنم که در خود DHS هم سطح دسترسی برای کارمندهای مختلف تعریف شده و اینجوری نیست که هر کی هر کی باشه و طرف برای خودش از یک طرف به طرف دیگه چرخ بزنه!. اگر سایت DHS رو نگاه کنید کلی پروتوکل های مختلف می بینین که جمع آوری اطلاعات، دسته بندی، دسترسی ها و استفاده از این اطلاعات رو قانونمند کردن. به نظر من از کل مدت زمان مراحل اداری هر کیس فقط اولش سفارت دخیل هست و آخرش. اون وسط کار که مهم هست و طولانی، سفارتی ها هیچ کاره ان. آفیسر روز مصاحبه هم می تونه تاثیر گذار باشه. اونم اینطوری که تعداد چک بیشتری برای شما تقاضا کنه و اون وقفه وسط رو طولانی کنه ولی به غیر از این تاثیر دیگه ای نداره. پس اگر طول اون وقفه طولانی شده به خاطر چک های بیشتری است که سفارت تقاضا کرده یا به خاطر همپوشانی زیاد مشخصات شما با افراد تحت نظر DHS هست. وگرنه هیچ دلیلی نداره که تمام کیس های مصاحبه شده در یک روز کلیر شن و فقط یکی این وسط معلق بمونه.
ما هفته اول فوريه مصاحبه داشتيم بعد از اون كلي آپديت داشتيم
بعد از گذشت 2.5 ماه از مصاحبه تازه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم.
بعد از اون حدوداي اواخر اپريل توي هفته بعد از فرستادن فرم 9 سئوالي چند بار آپديت شديم و از 3 مي ديگه هيچ آپديتي نداشتيم.
خيلي نگرانم به نظرتون تماس با واشنگتون ميتونه كمكي بكنه؟
شماره واشنگتن 0012026631225 هست؟كسي شماره ديگه اي نداره؟
بنظرتون كيس ما يكم عجيب پيش نرفته؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
می ریم که موج جدید کلیر ها رو در 20 روز آینده واسه هر سه سفارت داشته باشیم.
کمر کلیر ها می شکنه
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،شب همگی بخیر،این جمعه که در ارمنستان خبری نشد ویک هفته زجرآور دیگه شروع شد و ظاهرأ دوشنبه وسه شنبه این هفته هم که در ارمنستان تعطیله وفقط صبرصبر وبازهم صبر.شاید این جمعه بیاید،شاید.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)