موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 15:05)b_argi نوشته: سلام و عصر بخیر به همه دوستان عزیز.
شنبه و یکشنبه دیگه ای اومد و سکوت همه جا رو فرا گرفته...ببینیم همای سعادت این هفته روی دوش کدام یک از بچه ها میشینه؟ یا شانس و یا اقبال 
شما از زمان مصاحبتون چند بار آپدیت شدین
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یکی هم ما(من و همسر جان رو) رو دعا کنه، همه دوستانم که باهاشون مصاحبه رفتم کلیر شدن....اونوقت من....دلتنگم چه کنم دلتنگ .....به کی بگم......؟....فقط اینجا حال دل ما رو می دونند.....
کجا دانند حال ما سبکبالان ساحل ها........همش چشم انتظاری .....میخواییم زندگی روزانه و عادی رو داشته باشیم ....سرکار می ریم...کلاس زبان می ریم ...وقتمونم پر میکنیم اما هر 10 دقیقه یک بار هم ceas رو چک می کنیم ....هر 5 دقیقه هم اینجاییم....مهاجرسرا........راستش خبر کلیر چند تا از دوستان رو خودم به اونها دادم......از ته دل هم خوشحالم واقعاً ....اما این بلاتکلیفی ما رو کشت ...به قول فیلم داش آکل :«مرجان... تو مرا کشتی... به کی بگویم... مرجان... عشق تو... مرا کشت.».....حالا باید گفت : کلیر به کی بگم .....تو منو کشتی......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 15:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 15:52 توسط b_argi.)
(2013-05-25 ساعت 15:25)hnbroker نوشته: (2013-05-25 ساعت 15:05)b_argi نوشته: سلام و عصر بخیر به همه دوستان عزیز.
شنبه و یکشنبه دیگه ای اومد و سکوت همه جا رو فرا گرفته...ببینیم همای سعادت این هفته روی دوش کدام یک از بچه ها میشینه؟ یا شانس و یا اقبال 
شما از زمان مصاحبتون چند بار آپدیت شدین
دوست عزیز متاسفانه ایروان سیستم بررسی اپدیت و پی گیری پرونده مانند آنکارا و ابوظبی نداره واسه همین هر هفته تا جدول آپدیت بشه یا جونمون به لبمون میرسه یا چشممون به جدول خشک میشه. امیدوارم زودتر از این سایت مهاجرت کنین---> با موفقیت
(2013-05-25 ساعت 15:18)mehdi didam نوشته: (2013-05-25 ساعت 15:05)b_argi نوشته: سلام و عصر بخیر به همه دوستان عزیز.
رئیس جان بیخود سفارت رو گمراه نکن ، الان دو هفته است زنبیلم رو گذاشتم دم در سفارت ، دمپائیمم در مطب دکتر این گانه ، اون گانه ، حالا هر چی گانه !!! هما مما هم سرم نمیشه ؛ جرات داره این هفته رو شونم نشینه !!!
والا ، هر چی کفتر و غیره بود رو سر ما خراب کاری کرد ، حالا که هما میخاد بیاد ، بره جای دیگه بشینه ؟؟
با اینحال ،علی رغم بی حالی مفرط ناشی از کلیر زدگی ، نوش جونش هرکی رفت زیر سایه این هما ی سعادت !!!
بشمر ، بش باد ، حالا هر چی . . . اصلا" همون آمین خودمون
قربون زنبیل و دمپائیت بشم من دادا جان.
ما خودمون به گنجشک سعادت هم راضییم، همای شایسته شماست..نفرمایین قربان ..رو چشم ما جا دارین. خودم واست زودتر هوررا بکشم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبی تورو به اون کسی که می پرستی بجمب دیگه اااه ه ه تا به ما رسید ابوظبی مرد.پاشو ببینم لش کرده این ابوظبی.تنبل .بدو کیس دوستامو اعلام کن .البته بترتیب لطفا .روز بالایی ها واجبترن به ویژه lilac عزیز.آمین این دوشنبه منتظر خبرای خوبیم.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 15:49 توسط hnbroker.)
سلام ما هفته دوم آپریل (11آپریل) آنکارامصاحبه داشتیم و فقط یکبار 23 اپریل اپدیت شدیم ؟
کسی بوده که شنبه یا یکشنبه ها که سفارت تعطیل است اپدیت شده باشه ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
قرار نبوده تا نم باران زد، دستپاچه شویم و زود چتری از جنس پلاستیک روی سر بگیریم که مبادا مثل کلوخ آب شویم
قرار نبوده این قدر دور شویم و مصنوعی،
ناخن های مصنوعی، دندان های مصنوعی،
خنده های مصنوعی، آوازهای مصنوعی، دغدغه های مصنوعی ...
هر چه فكر میکنم میبینم قرار نبوده ما این چنین با بغل دستی هایمان در رقابت های تنگانگ باشیم
تا اثبات کنیم موجود بهتری هستیم
این همه مسابقه و مقام و رتبه و دندان به هم نشان دادن برای چیست؟
قرار نبوده همه از دم درس خوانده بشویم،
از دم دکترا به دست بر روی زمین خدا راه برویم
بعید می دانم راه تعالی بشری از دانشگاه ها و مدرک های ما رد بشود
باید کسی هم باشد که گوسفندها را هی کند، دراز بکشد نی لبک بزند با سوز هم بزند.
قرار نبوده این همه در محاصره سیمان و آهن،
طبقه روی طبقه برویم بالا
قرار نبوده این تعداد میز و صندلیِ کارمندی روی زمین وجود داشته باشد
بی شک این همه کامپیوتر و پشت های غوز کرده آدم های ماسیده در هیچ کجای خلقت لحاظ نشده بوده ...
تا به حال بیل زدهاید؟
باغچه هرس کردهاید؟
آلبالو و انار چیدهاید؟
کلاً خسته از یک روز کار یَدی به رختخواب رفتهاید؟
آخ که با هیچ خواب دیگری قابل مقایسه نیست.
این چشم ها برای نور مهتاب یا نور ستارگان کویر،
برای دیدن رنگ زرد گل آفتابگردان،
برای خیره شدن به جاریِ آب شاید،
اما برای ساعت پشت ساعت، روز پشت روز، شب پشت شب خیره ماندن به نور مهتابی مانیتورها آفریده نشدهاند.
قرار نبوده خروس ها دیگر به هیچ کار نیایند و ساعت های دیجیتال به جایشان صبح خوانی کنند.
آواز جیرجیرک های شب نشین حکمتی داشته حتماً،
که شاید لالایی طبیعت باشد برای به خواب رفتن ما تا قرص خواب لازم نشویم
و این طور شب تا صبح پرپر زدن اپیدمی نشود.
من فکر میکنم قرار نبوده کار کردن، جز بر طرف کردن غم نان،
بشود همه دار و ندار زندگی مان، همه دغدغه زنده بودن مان.
قرار نبوده کنار هم بودن و زاد و ولد کردن،
این همه قانون مدنی عجیب و غریب و دادگاه و مهر و حضانت و نفقه و زندان و گروکشی و ضعف اعصاب داشته باشد.
قرار نبوده این طور از آسمان دور باشیم و سی سال بگذرد از عمرمان و یک شب هم زیر طاق ستاره ها نخوابیده باشیم.
قرار نبوده کرِم ضد آفتاب بسازیم تا بر علیه خورشید عالم تاب و گرما و محبتش، زره بگیریم و جنگ کنیم.
قرار نبوده چهل سال از زندگی رد کنیم اما کف پایمان یک بار هم بی واسطه کفش لاستیکی
یا چرمی یک مسافت صد متری را با زمین معاشرت نکرده باشد.
قرار نبوده من از اینجا و شما از آنجا، صورتک زرد به نشانه سفت بغل کردن
و بوسیدن و دوست داشتن برای هم بفرستیم ...
چیز زیادی از زندگی نمیدانم، اما همین قدر میدانم که این همه قرار نبوده ای
که برخلافشان اتفاق افتاده، همگی مان را آشفته و سردرگم کرده !
آنقدر که فقط میدانیم خوب نیستیم، از هیچ چیز راضی نیستیم، اما سر در نمیآوریم چرا ...
بیایید تا بجای "قرار نبود" ها
قرار بود" ها را از ذهنمان بیرون بیاوریم و با تمام وجود بهشان عمل کنیم
بیایید بسازیم آنچه که در سر می پروراندیم
و تا کنون فقط با فکرش شاد بودیم
بیایید این شادی های ذهنی مان را با بقیه به اشتراک بگذاریم
و این بار نه ذهنی
بلکه عملی، واقعی، حقیقی
آنگونه زندگی کنیم که قابلیتش را داشته ایم و داریم
فقط لازمست تکانی به خودمان بدهیم
حرکتی
و شروع که کنیم، نیروی جمعی برای ادامه حرکت ایجاد می شود
ما آفریده نشده ایم که ذهنمان درگیر "قرار نبود" یا "قرار بود" ها شود
ما آفریده شده ایم
تا آنگونه باشیم که هیچ "قرار بود" یا "قرار نبود"ی در ذهنمان نماند
بیایید تمرین کنیم
بیایید ببینیم از "قرار نبود" های ذهنمان
تا گفتگوی "قرار بود بشود که انجامش دادم" چقدر فاصله زمانی باقی می ماند
زمانی که زندگی ما بگونه ای باشد که
هم اطرافیانمان نیرومند باشند و هم خودمان
بیایید بسازیم آنچه را که ساختنی ست و ما می توانیم بسازیمش
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان...
ما دیگه خسته شدیم از این همه انتظار...
دلمون میخواد این هفته کلیر شیم...لطفا همه دوستان کمک کنند با انرژی هاتون این هفته ما هم کلیر شیم ...
من دیگه رومون نمیشه بیرم سر کار بسکه همه توی محل کارمون منتظر هستن که ما ویزا بگیریم و نریم سر کار...
دوستان دیگه انرژی کم نذاریدها ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 17:06)arash bon نوشته: (2013-05-25 ساعت 15:47)hnbroker نوشته: سلام ما هفته دوم آپریل (11آپریل) آنکارامصاحبه داشتیم و فقط یکبار 23 اپریل اپدیت شدیم ؟
کسی بوده که شنبه یا یکشنبه ها که سفارت تعطیل است اپدیت شده باشه ؟
سلام دوست عزیز
ما هفته 2 فوریه مصاحبه داشتیم و آخرین آپدیت ما 24 اپریل بوده نگران نباشید...
یه بار هم شنبه یه ماهی که یادم نیست آپدیت شدیم...
خیلی ممنون ولی خیلی نگرانم میترسم که 100 روزه بشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منظور از کلیرنس چیه؟ چه جوابائی ممکنه بهمون بدن بعد از مصاحبه؟
اگر بعد از مصاحبه قبول بشیم تا کی بهمون ویزامون میدن؟
چون می خوام بدونم چند روزه باید هتل رزرو کنم؟
ممنون