کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-25 ساعت 18:22)Saeedv13 نوشته:  دوستان منتظر: خسته روحی و جسمی نبینمتون.
یک تا دو هفته بعد از مصاحبه سیس مرتب آپدیت میشه. بعد یک وقفه طولانی وسطش میوفته. مثلاً حدود سه هفته تا یک ماه. بعد یک هفته ده روزی دوباره افراد مختلف کیس آپدیت میشن. اون آخراش دیگه روز به روز این اتفاق میوفته. وقتی همه با هم آپدیت شدین یعنی نزدیک کلیر شدنتونه. برای ما اون وقفه 22 روز طول کشید. سه روز بعد از این که همه با هم آپدیت شدیم هم شماره پروندمون رو سایت اومد. من پیش خودم اینجوری نتیجه گیری کردم که بعد از مصاحبه پرونده شما توسط سفارت بررسی میشه و برای DHS فرستاده میشه. اون وقفه طولانی وسط پرونده در سفارت نیست و DHS داره تو بانک های اطلاعاتیش وضعیت شمارو بررسی می کنه. بعد از وقفه طولانی هم کلیر شدن هر عضوی از کیس به طور جداگانه به سفارت اعلام میشه. پس از کلیر شدن آخرین نفر مراحل اداری باقیمونده در سفارت طی میشه و در نهایت سفارت شماره کیس رو می بره تو سایت. بنابراین به نظر شخص خودم و از روی روند آپدیت های پروندمون در سایت سیس، آپدیت های مکرر در فاصله کوتاهی بعد از مصاحبه به معنای زودتر کلیر شدن نیست. ولی معنی خوبی میده. اونم اینه که پرونده شما در حال بررسی و طی مراحل اداری هست. موفق باشید.

عمو سعید گل با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
نظریه شما برای هفته اول و دوم بعد از مصاحبه صدق میکنه ولی اینکه می گویید بعد ۳ تا ۴ هفته وقفه دوباره آپدیت ها شروع میشود برای همه صدق نمی کنه مثلا کیس من از ۱۹ مارچ دیگه تکون نخورده .
ولی چه میشه کرد چاره ای جز صبر ندارم.
خدا خودش بهم صبر بده
(2013-05-25 ساعت 22:02)sadeghi897 نوشته:  می ریم که موج جدید کلیر ها رو در 20 روز آینده واسه هر سه سفارت داشته باشیم.
کمر کلیر ها می شکنه
دی

خدا از دهنت بشنونه دوست گلم
با آرزوی بهترین ها برای همه بروبکس
با سلام از دوستان عزیز کلیرنس خواهش می کنم دقیقا سایتی که آبدینها را نشان میده را معرفی کنید من بعد از گذشت 60 روز هنوز نتونستم ببینم که چند بار آبدیت شده ام ضمنا مصاحبه من ابوظبی بوده 24 مارچ و اگر کسی میدونه که چه روزهایی ابوظبی آبدیت میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید.
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، yousef_eidi ، farmiz ، b_argi ، mhb161 ، lilac
(2013-05-25 ساعت 23:29)mori5050 نوشته:  با سلام از دوستان عزیز کلیرنس خواهش می کنم دقیقا سایتی که آبدینها را نشان میده را معرفی کنید من بعد از گذشت 60 روز هنوز نتونستم ببینم که چند بار آبدیت شده ام ضمنا مصاحبه من ابوظبی بوده 24 مارچ و اگر کسی میدونه که چه روزهایی ابوظبی آبدیت میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید.

درود بر شما دوست عزیز
آدرس سایت برای چک کردن کیس خودتون
http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
با وارد کردن شماره پرونده که در برگه ارائه شده از سوی سفارت موجوده نتیجه نمایش داده خواهد شد
این هم آدرس سیس
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
با همون شماره آپدیت احتمالی نمایش داده خواهد شد
امیدوارم کلیرنس شده باشید
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، hamedhamed ، shatsi ، hushmandco ، b_argi ، mohammadrezah ، رجبعلی ، ابی هانی ، mhb161 ، lilac
(2013-05-25 ساعت 19:29)hnbroker نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 19:13)milad_aae نوشته:  سلام بر همه دوستان گل مهاجر سراییSmile
می خوام همه منتظر سرایی ها رو نفر....(دعا کنم):WinkTongue

انشاءالله همه بی خواب بشین مثل من و هی بگید چکار کنم ؛چکاری رو زودتر انجام بدم انشاءالله همه تون این سری کلییر بشید . ببنید من چی میگم. خدایا هر چه زودتر مستجاب بفرما.RolleyesRolleyes

شماچند بارآپدیت شدی از زمان مصاحبه تا کلیر بشین؟

درود بر شما دوست عزیزSmile
با آپدیت روز مصاحبه 8 بار و بقیه خانواده 4 بار.Rolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، shatsi ، daad ، hushmandco ، b_argi ، mohammadrezah ، mhb161
(2013-05-25 ساعت 20:39)rezajoon نوشته:  [سلام عمو سعید من قبلا kuhi1977 بودم حالا شدم rezajoon یادت میاد انکارا با هم بودیم 28 اوریل
اِ... مرد حسابی با هم رفیقیم درست ولی چرا با یک اکانت دیگه میای تو سایت؟ نمی دونی خلاف مقرراته؟! حالا اگر محرومت کنم که خودم ناراحت میشم، اگر هم بی خیالت شم که بقیه شاکی میشن که پارتی بازی می کنم. تازه تو روز روشن میای وسط تاپیک به این شلوغی اعتراف هم می کنی؟؟!!Smile
(2013-05-25 ساعت 22:18)linuxer نوشته:  عمو سعید گل با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
نظریه شما برای هفته اول و دوم بعد از مصاحبه صدق میکنه ولی اینکه می گویید بعد ۳ تا ۴ هفته وقفه دوباره آپدیت ها شروع میشود برای همه صدق نمی کنه مثلا کیس من از ۱۹ مارچ دیگه تکون نخورده .
خدا خودش بهم صبر بده
عزیز دلم
اون چیزی که من گفتم برداشتم از روی آپدیت های پرونده خودمون در سیس بود. منظورم این بود که ترتیب آپدیت ها و علت احتمالی اونها اینجوری هست. نه این که دقیقاً همه کیس ها همون وقفه 3-4 هفته ای رو دارن که اگر اینطور بود همه ظرف دو ماه کلیر می شدن و ما اصلاً انتظار بالای 100 روز نمی داشتیم. شما اون وقفه وسط کارت طولانی شده. به محض این که پرونده ات برگرده سفارت یک هفته، ده روزی پشت هم تو سیس آپدیت میشی و بعد هم به قول ترک ها "تمام".Rolleyes
(2013-05-26 ساعت 00:12)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 20:39)rezajoon نوشته:  [سلام عمو سعید من قبلا kuhi1977 بودم حالا شدم rezajoon یادت میاد انکارا با هم بودیم 28 اوریل
اِ... مرد حسابی با هم رفیقیم درست ولی چرا با یک اکانت دیگه میای تو سایت؟ نمی دونی خلاف مقرراته؟! حالا اگر محرومت کنم که خودم ناراحت میشم، اگر هم بی خیالت شم که بقیه شاکی میشن که پارتی بازی می کنم. تازه تو روز روشن میای وسط تاپیک به این شلوغی اعتراف هم می کنی؟؟!!Smile
(2013-05-25 ساعت 22:18)linuxer نوشته:  عمو سعید گل با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
خدا خودش بهم صبر بده
عزیز دلم
اون چیزی که من گفتم برداشتم از روی آپدیت های پرونده خودمون در سیس بود. منظورم این بود که ترتیب آپدیت ها و علت احتمالی اونها اینجوری هست. نه این که دقیقاً همه کیس ها همون وقفه 3-4 هفته ای رو دارن که اگر اینطور بود همه ظرف دو ماه کلیر می شدن و ما اصلاً انتظار بالای 100 روز نمی داشتیم. شما اون وقفه وسط کارت طولانی شده. به محض این که پرونده ات برگرده سفارت یک هفته، ده روزی پشت هم تو سیس آپدیت میشی و بعد هم به قول ترک ها "تمام".Rolleyes
روند آپدیت سیس ما هم مثل عموسعید جان بود...یه وقفه ۲۱ روزه...و بعدش آپدیتهای پشت سر هم.همونطور که آفیسر گفته بود تقریبا ۲ماه طول کشید. راستش ما خودمون رو برای ۱۰۰روز به بالا آماده کرده بودیم(به دلیل شغلی حساسی که همسرم ۲سال پیش داشت) ولی بعد از ۶۴ روز کلیر شدیم.دوستان نگران نباشید.انشالله که سفارتها این هفته کیس های زیادی رو اعلام کننSmile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
سلام دوستان ما چند روز پیش مصاحبه داشتیم و مثل بقیه دوستان کلیرنس خوردیم

حالا سوالم اینه به ما عکسامونو برگردوندند +مدارک تحصیلی خودم و یه سری مدارک مالی +ادرسی که تو امریکا داده بودیم

حالا نگران شدیم چرا اینا رو برگردوندن؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ali.US ، b_argi ، abloom_ma ، PARVIN_OMID ، hana_fd ، shatsi ، mhb161 ، sce
(2013-05-25 ساعت 22:14)Ali.US نوشته:  سلام دوستان،شب همگی بخیر،این جمعه که در ارمنستان خبری نشد ویک هفته زجرآور دیگه شروع شد و ظاهرأ دوشنبه وسه شنبه این هفته هم که در ارمنستان تعطیله وفقط صبرصبر وبازهم صبر.شاید این جمعه بیاید،شاید.
سلام دوستان ما سه نفريم با يه كيس اما تاريخ آپديت هامون هم يكي نيس
من ك اخر نفهميدم برچه اساسيه اين آپديت!

من از يه طرف هم ميترسم از كلير شدن حس اوارگي بهم دست ميده كسي ديگه هم ازين حسا داره يا من احساساتي شدم!؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، nina22 ، Ali.US ، b_argi ، mhb161
این هفته دیگه قراره کلیر شیم.
صب برم بیلیط بخرم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
عایا کسی هس که بخاهد دوشنبه یعنی پص فردا حمراه من و جنیوس به عانکارا بیاید؟اگر عاری پ فورن خبر بدهد خوشهال شویم من و جنیوسCool
البته مجرد هستیم هاBig Grin
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: hushmandco ، daad ، گل نهال ، milad_aae ، b_argi ، رجبعلی ، payam62 ، mhb161 ، sce
(2013-05-26 ساعت 01:23)KOUROSHAVIN نوشته:  عایا کسی هس که بخاهد دوشنبه یعنی پص فردا حمراه من و جنیوس به عانکارا بیاید؟اگر عاری پ فورن خبر بدهد خوشهال شویم من و جنیوسCool
البته مجرد هستیم هاBig Grin

حيف امتحان دارم!Smile

(2013-05-26 ساعت 00:55)daad نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 22:14)Ali.US نوشته:  سلام دوستان،شب همگی بخیر،این جمعه که در ارمنستان خبری نشد ویک هفته زجرآور دیگه شروع شد و ظاهرأ دوشنبه وسه شنبه این هفته هم که در ارمنستان تعطیله وفقط صبرصبر وبازهم صبر.شاید این جمعه بیاید،شاید.
سلام دوستان ما سه نفريم با يه كيس اما تاريخ آپديت هامون هم يكي نيس
من ك اخر نفهميدم برچه اساسيه اين آپديت!

من از يه طرف هم ميترسم از كلير شدن حس اوارگي بهم دست ميده كسي ديگه هم ازين حسا داره يا من احساساتي شدم!؟
يه پيام من به عصا تبديل شد ووSmile)
معجزه بود..
ناپديد شده! نيس!رف!
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، payam62 ، mhb161 ، sce
دوستان. دو روز وقت گذاشتم تا تاپیک " دیدگاه آرش در مورد آمریکا" رو که 57 صفحه بود بخونم. الان هم گردنم خشک شده و مثل ربات شدم. از اونجایی که در این برهه از زمان بین زمین و آسمان معلقیم و کار بخصوصی جز انتظار نداریم حیفم اومد خوندن این تاپیک رو به دوستانی که نخوندن توصیه نکنم.
جواب بسیاری از سوالات زندگیتون در باره مهاجرت رو خواهید گرفت ضمن اینکه به انتظارتون هدفهای جدیدی میبخشه.
اینم لینکش : http://mohajersara.com/thread-2711.html
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
كاشكي سفارت هم يه گزينه داشت " اگر نميخواهيد منتظر بمانيد اينجا را كليك كنيد"
اينجا رو ميزدي ميرف يهو تو امريكا ميشستي پشت ميز كارت .
و داشتي يه چاي ميخوردي .
ميگفتي اخي خدايا ايران خيلي خوبه وضعيتش از همه جاي دنيا بهتره پاشيم بريم كشورمون...

و داشتي يه چاي ميخوردي .
ميگفتي اخي خدايا ايران خيلي خوبه وضعيتش از همه جاي دنيا بهتره پاشيم بريم كشورمون...

(2013-05-26 ساعت 01:48)hushmandco نوشته:  دوستان. دو روز وقت گذاشتم تا تاپیک " دیدگاه آرش در مورد آمریکا" رو که 57 صفحه بود بخونم. الان هم گردنم خشک شده و مثل ربات شدم. از اونجایی که در این برهه از زمان بین زمین و آسمان معلقیم و کار بخصوصی جز انتظار نداریم حیفم اومد خوندن این تاپیک رو به دوستانی که نخوندن توصیه نکنم.
جواب بسیاری از سوالات زندگیتون در باره مهاجرت رو خواهید گرفت ضمن اینکه به انتظارتون هدفهای جدیدی میبخشه.
اینم لینکش : http://mohajersara.com/thread-2711.html

و داشتي يه چاي ميخوردي .
سلام
ما 25 مارچ آنکارا مصاحبه داشتیم و روزهای 25+26+27 مارچ +17+20+23 مارچ آ÷دیت شدیم و بعد از تقریبا 60 روز از طریق ایمیل 4 تا سوال در مورد کارم که شغل دولتی اما غیر حساس دارم پرسیدن به نظرتون هفته آینده امیدی به کلیر شدن هست ؟؟؟؟

سلام
ما 25 مارچ آنکارا مصاحبه داشتیم و روزهای 25+26+27 مارچ +17+20+23 می آپدیت شدیم و بعد از تقریبا 60 روز از طریق ایمیل 4 تا سوال در مورد کارم که شغل دولتی اما غیر حساس دارم پرسیدن به نظرتون هفته آینده امیدی به کلیر شدن هست ؟؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان