کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ﯾﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﺎﺳﻪﯼ ﺻﺒﺮ
ﻣﻨﺘﻬﺎ ﻣﻦ ﺷﮏ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻭﺍﺳﻪ بعضی از دوستامون که بیشتر از 100 روزه کلیر نشدن، ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺎﺷﻪ!
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻟﮕﻦ ﻗﺮﻣﺰا هستش ! از اونا باشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان نقص مدرک تاثیرش رو کلیر شدن چطوریه؟رابطه مستقیم داره یا معکوس؟Big Grin
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، lilac ، raam12000 ، hushmandco ، mohammadrezah ، mhb161
رسیدیم به صفحه 777
همه می دونن که عدد 7 واسه همه ما اعتبار خاص خودشو داره.
به امید شنیدن خبرای خوب تو همین یک دو روز آینده.این هفته بوش میاد که زیاد کلیر شده داریم.
موفق باشین دوستان عزیز.
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
به افتخار همه بچه های گل منتظر.
لاتاری 2013
[font=Impact]سلام دوستان گلم
تبریک خیلی زیاد و شدید و قوی من رو پذیرا باشید به امید موفقیت همه مهاجرسرایی های عزیز در موطن جدیدBig Grin
دوستان ما 25 روز پیش مصاحبه داشتیم ، روز بعد از مصاحبه فقط برنده اصلی ( همسر خان) آپدیت داشتند و بقیه خانواده ( 3 نفر دیگه) در همون تاریخ مصاهحبه موندن و تکون نمی خورن Sad به نظرتون این یعنی چی اونوقت؟ هرکی می دونه بگه و خانواده ای رو از نگرانی نجات بدهCool[/font]
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
(2013-05-27 ساعت 16:32)masood182002 نوشته:  دوستان نقص مدرک تاثیرش رو کلیر شدن چطوریه؟

قاعدتاً بستگی به مدرکش داره!
چه نوع مدرکی منظورتونه؟!
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، mohammadrezah ، rouzbehdarvishi ، lonelyman ، hushmandco ، mhb161
(2013-05-27 ساعت 16:38)lilac نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 16:32)masood182002 نوشته:  دوستان نقص مدرک تاثیرش رو کلیر شدن چطوریه؟

چه نوع مدرکی منظورتونه؟!

اصل مدرک دانشگاهی.دانشگاه فقط 1 روز بهم داد و من بردم ترجمه کردم و فقط ترجمشو به همراه کپی و اصل کارنامه و ترجمه کارناممو بردم.یعنی اصل دانشنامه رو نبردم و گفتن دفعه بعد بیار
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، lilac ، hushmandco ، mohammadrezah ، lonelyman ، mhb161
دوستان سلام.جناب amir82 چکار کرد؟یک ضرب گرفتن؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: lilac ، hushmandco ، sce ، payam62 ، mhb161 ، roeentan ، amir82
سلام دوستان ما کلیر شدیم امیدوارم به زودی از همگی خبرای خوب بشنویم
از دوستانی که کلیر شدن یه سوال داشتم اینکه نوشته ممکنه visa numberدر این ماه نباشه منظور چیه ایا بصورت روتین مینویسن اینو؟
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
(2013-05-27 ساعت 16:45)masood182002 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 16:38)lilac نوشته:  

چه نوع مدرکی منظورتونه؟!

اصل مدرک دانشگاهی.دانشگاه فقط 1 روز بهم داد و من بردم ترجمه کردم و فقط ترجمشو به همراه کپی و اصل کارنامه و ترجمه کارناممو بردم.یعنی اصل دانشنامه رو نبردم و گفتن دفعه بعد بیار

از لحاظ تحصیلی اگر گواهی دال بر دیپلم دوازده ساله(پیش دانشگاهی) و یا بالاتر از اون رو ارائه داده باشید دیگه نباید مشکلی باشه و در پروسه کلیرنس تون نباید تاثیر داشته باشه! دوستان پیشکسوت هم نظر بدهند!
(2013-05-27 ساعت 17:28)lilac نوشته:  از لحاظ تحصیلی اگر گواهی دال بر دیپلم دوازده ساله(پیش دانشگاهی) و یا بالاتر از اون رو ارائه داده باشید دیگه نباید مشکلی باشه و در پروسه کلیرنس تون نباید تاثیر داشته باشه! دوستان پیشکسوت هم نظر بدهند!

ظاهرا چون اعلام کردند ولی اصلش همراهشون نبوده آفیسر حساس شده که اصل مدرک رو رؤیت کنه. وقتی ایشون کلیر شدند باید اصل مدرک رو ببرند که آفیسر ببینه.
با تبریک به همه کلیر شده های ابوظبی
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااا
من که آخر نتونستم بفهم چه جوری اعلام میکنند ما 24 مارچ مصاحبه داشتیم ولی یکبار تاریخ 8می در بالای صفحه زده شده که ظاهرا انگار اون موقع آبدیت شده میخواستم منو راهنمایی کنید که چه جوری میتونم مراحل آبدیت ها رو ببینم و چک کنم . مرسی
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: lilac ، ابی هانی ، sce ، far-dv2013 ، mohammadrezah ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، hushmandco ، Ali.US ، b_argi ، mhb161 ، mrr777
(2013-05-27 ساعت 17:38)mori5050 نوشته:  با تبریک به همه کلیر شده های ابوظبی
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااا
من که آخر نتونستم بفهم چه جوری اعلام میکنند ما 24 مارچ مصاحبه داشتیم ولی یکبار تاریخ 8می در بالای صفحه زده شده که ظاهرا انگار اون موقع آبدیت شده میخواستم منو راهنمایی کنید که چه جوری میتونم مراحل آبدیت ها رو ببینم و چک کنم . مرسی

mori5050 عزیز مراحل آپدیت شدن در سایت ceac در جایی ثبت نمیشه فقط آخرین آپدیت دیده میشه و بچه ها چون بطور مداوم به این سایت سر میزنند از تغییرات اون با خبر میشن و جایی واسه خودشون ثبت میکنند تا فراموش نشه!
کیس شما چند نفره ست؟ آیا May 8 واسه تمام افراد کیس آپدیت شده یا خیر؟
(2013-05-27 ساعت 17:24)dove نوشته:  سلام دوستان ما کلیر شدیم امیدوارم به زودی از همگی خبرای خوب بشنویم
از دوستانی که کلیر شدن یه سوال داشتم اینکه نوشته ممکنه visa numberدر این ماه نباشه منظور چیه ایا بصورت روتین مینویسن اینو؟
تبريك مي گم دوست عزيز.
بله دوست عزيز اين متن براي همه كلير شده هاست.البته هر سفارت در هر ماه تعداد ويزاهاي محدودي داره . تا اول ژوئن چيزي نمونده اون موقع بريد سفارت.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: lilac ، mohammadrezah ، shatsi ، dove ، rouzbehdarvishi ، lonelyman ، Saeedv13 ، sce ، رجبعلی ، iman83 ، babak_1363 ، hushmandco ، mhb161 ، mrr777 ، b_argi
(2013-05-27 ساعت 16:36)sce نوشته:  رسیدیم به صفحه 777
همه می دونن که عدد 7 واسه همه ما اعتبار خاص خودشو داره.
به امید شنیدن خبرای خوب تو همین یک دو روز آینده.این هفته بوش میاد که زیاد کلیر شده داریم.
موفق باشین دوستان عزیز.
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
به افتخار همه بچه های گل منتظر.

با تبریک فراوان به همه کلیر شدگان ابوظبی
و به امید کلیر شدن بقیه ی دوستان ایروان و آنکارا بخصوصmr777 ،مسعود عزیز، abloom، حبیبی، رام ، مستر بن بن، مهدی ، زنگنه و خیلی های دیگه که الان اسمشون تو ذهنم نیست . به امید خدا این هفته همگی کلیر بشید.
خانم کمالی عزیز کجاست که بیاد قطار کلیرنسو راه بندازه؟!!!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2013-05-27 ساعت 17:24)dove نوشته:  سلام دوستان ما کلیر شدیم امیدوارم به زودی از همگی خبرای خوب بشنویم

سلام دوست عزیز.
بهت تبریک می گم.عضو منتظر سرا نبودی.نه ؟
در هر صورت واست آرزوی بهترین هارو دارم.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان