2013-05-27 ساعت 18:05
دوستان از avasol خبري نيست؟
كسي ازش خبري داره؟
كسي ازش خبري داره؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
God...You Know What is better for us
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
2013-05-27 ساعت 18:05
دوستان از avasol خبري نيست؟
كسي ازش خبري داره؟ 2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us تشکر کنندگان: lonelyman ، payam62 ، sce ، lilac ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco
2013-05-27 ساعت 18:49
(2013-05-27 ساعت 17:52)sce نوشته:(2013-05-27 ساعت 17:24)dove نوشته: سلام دوستان ما کلیر شدیم امیدوارم به زودی از همگی خبرای خوب بشنویم سلام خیلی خیلی ممنون. نه عضو نبودم البته اطلاعات کیسمو با پیام خصوصی فرستاده بودم .
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روز
![]() تشکر کنندگان: payam62 ، رجبعلی ، sce ، hamedhamed ، ani_sheiton ، mohammadrezah ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi
2013-05-27 ساعت 18:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-27 ساعت 18:58 توسط امیر مهاجر.)
(2013-05-27 ساعت 18:49)dove نوشته: سلام خیلی خیلی ممنون. نه عضو نبودم البته اطلاعات کیسمو با پیام خصوصی فرستاده بودم . سلام. تبریک به شما. اطلاعات رو برای من فرستاده بودید؟ لطفا یکبار دیگه بفرستید که وارد کنم. من پیامی از شما پیدا نکردم. لطفا تاریخ دقیق مصاحبه و تاریخ دقیق کلیر شدن رو به من ایمیل کنید. ممنون. پیدا کردم. dove عزیز شما این پیام رو برای من فرستاده بودید. اطلاعات برای منتظرسرا دقیق نبود و من نتونستم ادتون کنم. از طرفی هم ایمیل خودتون رو بستید و هم پیام خصوصی. یعنی هیچ راهی نبود که با شما تماس بگیرم! عنوان: منتظرسرا به: امیر مهاجر از طرف: dove ارسال شده: Apr-19-2013 به 11:20 AM ابوظبی مصاحبه دو هفته پیش 5xxx Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amairmonre ، payam62 ، lonelyman ، رجبعلی ، Szsanazsz ، lilac ، sce ، hamedhamed ، ani_sheiton ، گل نهال ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، ikamaly ، hushmandco ، roeentan ، mrr777 ، dove
2013-05-27 ساعت 18:59
سلام...ما آنکارا هست...حال خوب هست...هوا خوب هست... سفارت امروز تعطیل هست...اگر امری هست...در خدمت هست
![]()
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومن
![]() ![]() ارادتمند همه یاران تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payam62 ، Soap McTavish ، lonelyman ، رجبعلی ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، lilac ، mino2013 ، majid.s ، mrbonbon ، iman83 ، SANIJ ، sce ، honey rahmati ، ani_sheiton ، kouroshd ، babak_1363 ، abloom_ma ، shatsi ، Ali.US ، گل نهال ، sh_aytak ، iman63ir ، mohammadrezah ، mhb161 ، ikamaly ، hushmandco ، roeentan ، mrr777 ، b_argi ، lilistar ، mehdi didam ، AsemanAbee ، ابی هانی ، amir82
من عذر ميخوام من شرمنده ام ولي من فكر ميكنم تو سفارت و تو كي سي سي آفيسر ها اصلاً وقت چك كردن پرونده ها رو ندارن چون مجبورن حجم زياد ايميلهاي قبول شده هاي لاتاري از ايران رو بخونن و گاهاً جواب بدن ، من فكر كنم اگر ايميل زدن رو واقعاً فقط بچه هاي بالاي ٩٠ روز انجام ميدادن خيلي بهتر بود و مطمئناً اونا هم ديدشون نسبت به ايرانيها بهتر از الآن بود.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013 تشکر کنندگان: رجبعلی ، Szsanazsz ، sce ، Tir-Tapar ، ani_sheiton ، ALNB ، shatsi ، sh_aytak ، mohammadrezah ، mhb161 ، hushmandco ، r91 ، mrr777 ، b_argi ، mehdi didam ، AsemanAbee
2013-05-27 ساعت 19:20
یعنی شور و حال و خوشحالی در کردن و هورا و گانگنام هم فقط تخصص آنکارایی هاست
![]() ![]() ![]() دوستان گرامی AVASOL dove کلیر شدنتان مبارک. ببینین اینجوری خوبه؟ هوررررررررااااااااااااااااا.............. نه جان من اصلاً این درسته؟ نا سلامتی شما یک بار لاتاری بردین در عمرتون، یک بار کلیرنس خوردین، یک بار هم کلیر شدین و یک بار هم ویزا می گیرین. مثل امیر82 باید نعره بکشید که تا هفت خونه اون طرفتر از خواب بپرن و 110 بریزه تو خونه!!!. اینجوری: هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا............. بعد هم: هوپ ............. همچنان منتظر آنکارا و مخصوصاً ایروان هستیم ![]()
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: lonelyman ، امیر مهاجر ، Soap McTavish ، lilac ، Szsanazsz ، Nasimmmm ، s.s.h ، majid.s ، mrbonbon ، arash_r15 ، SANIJ ، Hoormazd ، payam62 ، mehdiii ، sce ، bayat_r ، itsmasoud ، hamedhamed ، el333 ، ani_sheiton ، kouroshd ، رجبعلی ، A.d ، babak_1363 ، abloom_ma ، hushmandco ، shatsi ، گل نهال ، Ali.US ، iman63ir ، nooshshahnar ، سمانه777 ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، nina22 ، roeentan ، jjbahale ، mrr777 ، lilistar ، MEHDIREZAEI ، AsemanAbee ، ابی هانی ، amir82
2013-05-27 ساعت 20:29
سلام اگ تعداد آپديت ها زياد باشه بهتره يا كم باشه ،مثلا ٤بار آپديت شده باشيم و حالا متوقف شده باشه معنيش چيه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138# ٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ![]() ٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦ ٤- مصاحبه:هفته اول جولاي ٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦ ٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير ٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦ ٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال ٩- ورود ٢٦ تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، ani_sheiton ، lonelyman ، hushmandco ، shatsi ، b_argi ، mhb161
(2013-05-27 ساعت 20:29)smpf نوشته: سلام اگ تعداد آپديت ها زياد باشه بهتره يا كم باشه ،مثلا ٤بار آپديت شده باشيم و حالا متوقف شده باشه معنيش چيه کلا آپدیت خوبه. ![]() حالا این 4 بار شما کی بوده ؟یه امضایی،توضیحی.متخصصین آپدیت باید یه چیزی داشته باشن که کیس شما رو معاینه کنن یا نه ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Hoormazd ، kouroshd ، lonelyman ، ani_sheiton ، رجبعلی ، hushmandco ، shatsi ، hosseinshokri ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، lilac ، roeentan ، mrr777 ، mehdi didam
2013-05-27 ساعت 21:06
سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند. طبق معمول و مثل سایر موارد مشابه به ایشان توصیه به راستگویی کردم ولی با توضیحات بیشتر ایشان کمی مردد شده ام. به قول معروف باید به ایشان گفت: "آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری"!!!. من متن پیامهای خصوصی ایشون رو بعد از حذف آیدیشون میذارم اینجا به دو دلیل: اول این که اینجا تاپیک شلوغی هست و دوم این که ایشان در نهایت کلیرنس خواهند خورد و به لحاظ موضوعی هم سئوالشون به تاپیک ما مربوط میشه. خواهش می کنم از اظهار نظر خودداری نکنید و در نهایت بفرمایید که اگر جای ایشان بودید اطلاعات صحیح وارد می کردین یا از گفتن بعضی حقایق خودداری می کردید؟ من تنهایی نمی تونم مسئولیت توصیه ای به ایشون رو متقبل بشم و برای همین از همتون کمک می خوام. ممنونم از همگی. XXXX نوشته: ...همسر من دوران خدمتش در يك شركت وابسته به صنايع دفاع بوده و 8 سال تعهد خدمت داشتن... ولي نظامي نبودن و كد نظامي نداشتن... XXXX نوشته: ما ديگه ميخوايم فرم رو ارسال كنيم... تصميم بر اين شد كه حقيقت رو بنويسيم با درنظر گرفتن اين كه كار خطرناكي در صنايع دفاع در مدت امريه انجام نشده! XXXX نوشته: راستي در مورد صاايران بايد بگم همون امريه هست ... يعني همون جايي كه سربازي رو گذروندن... اين رو ديگه در قسمت كار نياريم؟؟ فقط تو همون قسمت مربوط به سربازي باشه كافيه؟ چون بيمه هم براشون رد شده گفتيم شايد در قسمت مربوط به كار هم بايد ذكر بشه...
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، kouroshd ، payam62 ، رجبعلی ، lonelyman ، f1f ، hushmandco ، Hedieh20 ، b_argi ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، nina22 ، mlo ، hamedhamed ، roeentan ، farmiz ، MEHDIREZAEI ، amir82
2013-05-27 ساعت 21:11
[font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Szsanazsz» عزیز ღღღ [/font]
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: ani_sheiton ، Saeedv13 ، abloom_ma ، payam62 ، shatsi ، رجبعلی ، Szsanazsz ، lonelyman ، babak_1363 ، Mahbaran ، hushmandco ، Hedieh20 ، گل نهال ، sh_aytak ، roeentan ، Soap McTavish ، emad iran ، linuxer ، mgolchin13 ، amiz.abdollah ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، itsmasoud ، el333 ، rouzbehdarvishi ، lilac ، nina22 ، mlo ، hamedhamed ، farmiz ، mrr777 ، mehdi didam ، MEHDIREZAEI ، AsemanAbee ، ابی هانی ، amir82
2013-05-27 ساعت 21:14
(2013-05-27 ساعت 21:11)امیر مهاجر نوشته: [font=Andalus] پس چرا از این آرزوهای قشنگ برای من نمیکنی؟بعد میگی من ترو فراموش کردم خوب همین کارا رو میکنی که حسودیم میشه دیگه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kouroshd ، payam62 ، shatsi ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، lonelyman ، hushmandco ، roeentan ، Soap McTavish ، amiz.abdollah ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، lilac ، nina22 ، hamedhamed ، mrr777 ، mehdi didam ، AsemanAbee ، amir82
2013-05-27 ساعت 21:22
(2013-05-27 ساعت 21:11)امیر مهاجر نوشته: [font=Andalus] امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
![]() تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Szsanazsz ، lonelyman ، babak_1363 ، hushmandco ، رجبعلی ، ani_sheiton ، Soap McTavish ، abloom_ma ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، hamedhamed ، mrr777 ، amir82
2013-05-27 ساعت 21:22
(2013-05-27 ساعت 19:09)lonelyman نوشته: من عذر ميخوام من شرمنده ام ولي من فكر ميكنم تو سفارت و تو كي سي سي آفيسر ها اصلاً وقت چك كردن پرونده ها رو ندارن چون مجبورن حجم زياد ايميلهاي قبول شده هاي لاتاري از ايران رو بخونن و گاهاً جواب بدن ، من فكر كنم اگر ايميل زدن رو واقعاً فقط بچه هاي بالاي ٩٠ روز انجام ميدادن خيلي بهتر بود و مطمئناً اونا هم ديدشون نسبت به ايرانيها بهتر از الآن بود. هزار تبریک و تشکر. در سایت ابوظبی که به وضوح نوشته ایمیل، تلفن یا فکس نزنید چون هیچ تأثیری در روند پروندتون نداره. اما کسانی که به طور غیرمعمولی انتظارشون طولانی شده خب فرق می کنه
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، lilac ، hamedhamed ، MEHDIREZAEI ، lonelyman
2013-05-27 ساعت 21:23
(2013-05-27 ساعت 14:55)b_argi نوشته:(2013-05-27 ساعت 13:44)Ali.US نوشته: تبریک به تمام دوستان کلیر شده از ابوظبی. نوش جانتان ، مبارکتون باشه.جان ... چی شد ...دوست مهربون.. گفتی ایروان .. اگه بترکونه که من زنجیری رو که خریدم ..میبرم پس میدم..بازم دست قشنگه رو میزنیم .. فرداهم که تعطیلن .. رفت تا 4 شنبه. Argi جان فردا هم مگه تعطیله سفارت؟؟! نگو جان من. قلبم با باطری کار میکنه قرصامم تموم شده !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، رجبعلی ، abloom_ma ، mhb161 ، lilac ، hamedhamed ، b_argi ، MEHDIREZAEI
2013-05-27 ساعت 21:30
(2013-05-27 ساعت 21:14)ani_sheiton نوشته:(2013-05-27 ساعت 21:11)امیر مهاجر نوشته: [font=Andalus] دیگه دیگه! پارتی بازیه. ![]() ![]() (2013-05-27 ساعت 21:22)shatsi نوشته: امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم..... ایشالا شما هم کلیر میشی. همه کلیر میشن. شک ندارم. ![]() این آرزو بصورت تصادفیه از بین همه کیسهای کلیر نشده. برای شما هم آرزو میکنه. برای همه به نسبت مساوی. Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: Hedieh20 ، گل نهال ، Saeedv13 ، رجبعلی ، Szsanazsz ، ani_sheiton ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، abloom_ma ، mohammadrezah ، mhb161 ، hushmandco ، rouzbehdarvishi ، lilac ، hamedhamed ، mrr777 ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، AsemanAbee ، ابی هانی ، lonelyman ، amir82
|