کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان از avasol خبري نيست؟
كسي ازش خبري داره؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: lonelyman ، payam62 ، sce ، lilac ، mohammadrezah ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco
(2013-05-27 ساعت 17:52)sce نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 17:24)dove نوشته:  سلام دوستان ما کلیر شدیم امیدوارم به زودی از همگی خبرای خوب بشنویم
از دوستانی که کلیر شدن یه سوال داشتم اینکه نوشته ممکنه visa numberدر این ماه نباشه منظور چیه ایا بصورت روتین مینویسن اینو؟

سلام دوست عزیز.
بهت تبریک می گم.عضو منتظر سرا نبودی.نه ؟
در هر صورت واست آرزوی بهترین هارو دارم.

سلام خیلی خیلی ممنون. نه عضو نبودم البته اطلاعات کیسمو با پیام خصوصی فرستاده بودم .
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: payam62 ، رجبعلی ، sce ، hamedhamed ، ani_sheiton ، mohammadrezah ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi
(2013-05-27 ساعت 18:49)dove نوشته:  سلام خیلی خیلی ممنون. نه عضو نبودم البته اطلاعات کیسمو با پیام خصوصی فرستاده بودم .

سلام. تبریک به شما.
اطلاعات رو برای من فرستاده بودید؟
لطفا یکبار دیگه بفرستید که وارد کنم. من پیامی از شما پیدا نکردم.
لطفا تاریخ دقیق مصاحبه و تاریخ دقیق کلیر شدن رو به من ایمیل کنید.
ممنون.

پیدا کردم. dove عزیز شما این پیام رو برای من فرستاده بودید.
اطلاعات برای منتظرسرا دقیق نبود و من نتونستم ادتون کنم.
از طرفی هم ایمیل خودتون رو بستید و هم پیام خصوصی. یعنی هیچ راهی نبود که با شما تماس بگیرم!

عنوان: منتظرسرا
به: امیر مهاجر
از طرف: dove
ارسال شده: Apr-19-2013 به 11:20 AM
ابوظبی
مصاحبه دو هفته پیش
5xxx
سلام...ما آنکارا هست...حال خوب هست...هوا خوب هست... سفارت امروز تعطیل هست...اگر امری هست...در خدمت هستWink
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
من عذر ميخوام من شرمنده ام ولي من فكر ميكنم تو سفارت و تو كي سي سي آفيسر ها اصلاً وقت چك كردن پرونده ها رو ندارن چون مجبورن حجم زياد ايميلهاي قبول شده هاي لاتاري از ايران رو بخونن و گاهاً جواب بدن ، من فكر كنم اگر ايميل زدن رو واقعاً فقط بچه هاي بالاي ٩٠ روز انجام ميدادن خيلي بهتر بود و مطمئناً اونا هم ديدشون نسبت به ايرانيها بهتر از الآن بود.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Szsanazsz ، sce ، Tir-Tapar ، ani_sheiton ، ALNB ، shatsi ، sh_aytak ، mohammadrezah ، mhb161 ، hushmandco ، r91 ، mrr777 ، b_argi ، mehdi didam ، AsemanAbee
یعنی شور و حال و خوشحالی در کردن و هورا و گانگنام هم فقط تخصص آنکارایی هاستBig Grin. بچه های ابوظبی که اینقدر حجب و حیا از خودشون نشون دادن که ما از کرده گذشته خود نادم شدیمBig Grin. آقا یا شما خیلی سنگین و آقا هستین یا من با این سن و سالم خیلی جلف و الکی خوشم!!!Tongue
دوستان گرامی
AVASOL
dove

کلیر شدنتان مبارک. ببینین اینجوری خوبه؟
هوررررررررااااااااااااااااا..............
نه جان من اصلاً این درسته؟
نا سلامتی شما یک بار لاتاری بردین در عمرتون، یک بار کلیرنس خوردین، یک بار هم کلیر شدین و یک بار هم ویزا می گیرین. مثل امیر82 باید نعره بکشید که تا هفت خونه اون طرفتر از خواب بپرن و 110 بریزه تو خونه!!!. اینجوری:
هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا.............
بعد هم:
هوپ .............
همچنان منتظر آنکارا و مخصوصاً ایروان هستیمRolleyes.
سلام اگ تعداد آپديت ها زياد باشه بهتره يا كم باشه ،مثلا ٤بار آپديت شده باشيم و حالا متوقف شده باشه معنيش چيه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، ani_sheiton ، lonelyman ، hushmandco ، shatsi ، b_argi ، mhb161
(2013-05-27 ساعت 20:29)smpf نوشته:  سلام اگ تعداد آپديت ها زياد باشه بهتره يا كم باشه ،مثلا ٤بار آپديت شده باشيم و حالا متوقف شده باشه معنيش چيه

کلا آپدیت خوبه.Big Grinبهتر ار ناپدیته.(یعنی آپدیت نشدن).
حالا این 4 بار شما کی بوده ؟یه امضایی،توضیحی.متخصصین آپدیت باید یه چیزی داشته باشن که کیس شما رو معاینه کنن یا نه ؟
لاتاری 2013
سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند. طبق معمول و مثل سایر موارد مشابه به ایشان توصیه به راستگویی کردم ولی با توضیحات بیشتر ایشان کمی مردد شده ام. به قول معروف باید به ایشان گفت: "آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری"!!!. من متن پیامهای خصوصی ایشون رو بعد از حذف آیدیشون میذارم اینجا به دو دلیل: اول این که اینجا تاپیک شلوغی هست و دوم این که ایشان در نهایت کلیرنس خواهند خورد و به لحاظ موضوعی هم سئوالشون به تاپیک ما مربوط میشه. خواهش می کنم از اظهار نظر خودداری نکنید و در نهایت بفرمایید که اگر جای ایشان بودید اطلاعات صحیح وارد می کردین یا از گفتن بعضی حقایق خودداری می کردید؟ من تنهایی نمی تونم مسئولیت توصیه ای به ایشون رو متقبل بشم و برای همین از همتون کمک می خوام. ممنونم از همگی.
XXXX نوشته: ...همسر من دوران خدمتش در يك شركت وابسته به صنايع دفاع بوده و 8 سال تعهد خدمت داشتن... ولي نظامي نبودن و كد نظامي نداشتن...
بعد از 8 سال به يك سازمان دولتي ديگه انتقالي ميگيرن و از اون حوزه بيرون ميان.. و به ايشون كارت معافيت موارد خاص ميدن.

حالا ما مونديم كه چي بنويسيم و چي ننويسيم!!! در قسمت خدمت سربازي yes بزنيم و بنويسيم بعنوان سربازي كار كردن و occupatian رو همون كار فني و مدت سربازي رو از ابتداي كار در صنايع و انتهاي اون بنويسيم يا خير بنويسيم و N/A بزنيم و در روز مصاحبه كارت رو نشون بديم... ولي موضوع اينه كه ميترسيم اگر سربازي رو no بزنيم و فرمها رو بفرستيم فكر كنن محل كار ايشون كه وابسته به صنايع دفاع بوده شغل اصليشون بوده و كلا نظرشون منفي بشه تا قبل از مصاحبه...
نظر شما و بقيه دوستان خيلي مهمه ... چون ميخوايم فرما رو بفرستيم..
ممنوونم از وقتي كه ميگذاريد..
XXXX نوشته: ما ديگه ميخوايم فرم رو ارسال كنيم... تصميم بر اين شد كه حقيقت رو بنويسيم با درنظر گرفتن اين كه كار خطرناكي در صنايع دفاع در مدت امريه انجام نشده!
military service: minstry defence
from.... to.... (8 year) امريه
position: none
occupation: no military specialty, I was working in a computer center
و اينكه در بند سوابق كار هم نوشتيم sa-iran به مدت فلان تاريخ تا فلان تاريخ
اين به نظر شما خوبه؟؟؟؟
XXXX نوشته: راستي در مورد صاايران بايد بگم همون امريه هست ... يعني همون جايي كه سربازي رو گذروندن... اين رو ديگه در قسمت كار نياريم؟؟ فقط تو همون قسمت مربوط به سربازي باشه كافيه؟ چون بيمه هم براشون رد شده گفتيم شايد در قسمت مربوط به كار هم بايد ذكر بشه...
[font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Szsanazsz» عزیز ღღღ
[/font]
(2013-05-27 ساعت 21:11)امیر مهاجر نوشته:  [font=Andalus]
[/font]

پس چرا از این آرزوهای قشنگ برای من نمیکنی؟بعد میگی من ترو فراموش کردم خوب همین کارا رو میکنی که حسودیم میشه دیگه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
[/font]

امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-27 ساعت 19:09)lonelyman نوشته:  من عذر ميخوام من شرمنده ام ولي من فكر ميكنم تو سفارت و تو كي سي سي آفيسر ها اصلاً وقت چك كردن پرونده ها رو ندارن چون مجبورن حجم زياد ايميلهاي قبول شده هاي لاتاري از ايران رو بخونن و گاهاً جواب بدن ، من فكر كنم اگر ايميل زدن رو واقعاً فقط بچه هاي بالاي ٩٠ روز انجام ميدادن خيلي بهتر بود و مطمئناً اونا هم ديدشون نسبت به ايرانيها بهتر از الآن بود.

هزار تبریک و تشکر. در سایت ابوظبی که به وضوح نوشته ایمیل، تلفن یا فکس نزنید چون هیچ تأثیری در روند پروندتون نداره. اما کسانی که به طور غیرمعمولی انتظارشون طولانی شده خب فرق می کنه
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، lilac ، hamedhamed ، MEHDIREZAEI ، lonelyman
(2013-05-27 ساعت 14:55)b_argi نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 13:44)Ali.US نوشته:  تبریک به تمام دوستان کلیر شده از ابوظبی. نوش جانتان ، مبارکتون باشه.
ایروان توروخدا یه تکونی به خودت بده، داری از قافله عقب میمونیا.چی گفتی؟این هفته میترکونی؟ راست میگی؟ آقا پس از الآن به افتخارش بزن دست قشنگرو.
جان ... چی شد ...دوست مهربون.. گفتی ایروان .. اگه بترکونه که من زنجیری رو که خریدم ..میبرم پس میدم..بازم دست قشنگه رو میزنیم .. فرداهم که تعطیلن .. رفت تا 4 شنبه.
به امید all clearing completed

Argi جان فردا هم مگه تعطیله سفارت؟؟!
نگو جان من. قلبم با باطری کار میکنه قرصامم تموم شده !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، رجبعلی ، abloom_ma ، mhb161 ، lilac ، hamedhamed ، b_argi ، MEHDIREZAEI
(2013-05-27 ساعت 21:14)ani_sheiton نوشته:  
[/font]

پس چرا از این آرزوهای قشنگ برای من نمیکنی؟بعد میگی من ترو فراموش کردم خوب همین کارا رو میکنی که حسودیم میشه دیگه

دیگه دیگه! پارتی بازیه. Big Grin البته اینقدر منتظرسرا رو ریفرش کردم که برای آبجیم آرزو کنه. Tongue

(2013-05-27 ساعت 21:22)shatsi نوشته:  امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم.....

ایشالا شما هم کلیر میشی. همه کلیر میشن. شک ندارم. Smile
این آرزو بصورت تصادفیه از بین همه کیس‌های کلیر نشده. برای شما هم آرزو میکنه. برای همه به نسبت مساوی.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان