موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 21:06)Saeedv13 نوشته: سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند. ...
XXXX نوشته: ...همسر من دوران خدمتش در يك شركت وابسته به صنايع دفاع بوده و 8 سال تعهد خدمت داشتن... ولي نظامي نبودن و كد نظامي نداشتن...
حالا ما مونديم كه چي بنويسيم و چي ننويسيم!!!
نظر شما و بقيه دوستان خيلي مهمه ... چون ميخوايم فرما رو بفرستيم..
ممنوونم از وقتي كه ميگذاريد..
راستي در مورد صاايران بايد بگم همون امريه هست ... يعني همون جايي كه سربازي رو گذروندن... اين رو ديگه در قسمت كار نياريم؟؟
سلام
به نظرم لازم نیست به اسم جایی که سربازی رفتن اشاره کنین. فقط مسئولیتشون رو بنویسین که خوشبختانه می فرمایین خیلی هم حساس نبوده. من هم فقط چند ماه سربازی رفتم و بقیشو معافیت خاص شدم و توی فرم حقیقتو نوشتم اما افسر به کارت معافیتم توجه خاصی نکرد و درعوض پرسید شما سربازی رفتین یا نه! و درنهایت هم برگه آبی گرفتم که البته دقیقاً معلوم نمی شه برای چی (این رو هم بگم که من کار دولتی هم نداشتم).
بعداً پیش خودم فکر کردم کاش اشاره ای به اون چند ماه سربازی نمی کردم. چطوری می خواستن بفهمن؟ من همیشه فکر می کردم راستگویی فقط در کشور عزیزمونه (!) که به ضررم تموم می شه اما متأسفانه دیدم در مورد امریکا هم همینطوره!!!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
@عمو سعید:
به نظر من مسأله سربازی و امریه و حتی نظامی بودن خیلی کم اهمیتتر از بودن در شرکتی مثل صایران هستش.
چرا که این شرکت قطب الکترونیک کشوره و آخرین تکنولوژیهای الکترونیک ساخت داخل در این شرکت موجوده و بسیار از لحاظ مسائل ته.رeeم کانون توجه و حساسیت برانگیزه.
من هم نمیتونم کسی رو به گفتن چیزی جز حقیقت توصیه کنم. ولی...
بطور طبیعی نگرانی نباید وجود داشته باشه. اما اگر هم قرار باشه نگرانی وجود داشته باشه به نظر من همین قسمت صایرانش هست.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
در صفحه سیس من جلوی Case Creation Date تاریخ 29 October 2011 نوشته. کسی می دونه حالا چرا 2011؟! اون که مال 2 سال پیشه! حالا اگه می نوشت 2012 یه چیزی
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-27 ساعت 22:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-27 ساعت 22:17 توسط roeentan.)
@عمو سعید:
در مورد سابقه کارهای نظامی و دولتی که به طور معمول میدونیم فقط باعث میشه فرد مورد نظر کلیرنس بخوره، و به احتمال زیاد بدون مشکل ویزا بگیره، قطعا دلیلی نداره که آدم راستشو نگه.
ولی در مورد ایشون به نظر من اگه مقداری از حقیقت رو پنهان کنند اشکالی نداره چون در حالت عادی و اظهار حقیقی تمام سوابقشون شرایطشون از کیسهای عادی سخت تر میشه.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
@عمو : همه این موارد بستگی به کارتش داره. من خودم امریه بودم (سازمان غیر حساس) اما داخل کارت پایان خدمت که چیزی نمینویسه منم تو فرما فقط زدم بخش اداری و در مورد امریه چیزی ننوشتم. آفیسر هم پرسید ارتش بودی گفتم بله و هیچی دیگه هم نپرسید.
البته ایشون گفتن معافیت دارن نه پایان خدمت.
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 15:30)MEHDIREZAEI نوشته: (2013-05-27 ساعت 15:17)yaszamansani نوشته: تبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده.برای ما هم دعا کنید.
ذوست عزيز شما مي بايست امروز كلير مي شديد
از 8 كيس كه 23 مي آپديت شدند همه امروز آپديت و كلير شدند فقط شما مونديد.
يه تماسي با سفارت بگيريد و علت نقض مدرك دخترتون رو جويا بشيد تا ايشالا سريتر كلير بشيد
دوست عزیز دخترم 7 می ومن (برنده اصلی)23 می و هر سه مون 27 می اپدیت شدیم ولی کلیر نشدیم .الان باید چکار کرد ؟در تاریخ 7می برای دخترم ریفیوززدن. علت رو جویا شدم و برای ابوظبی ایمیل زدم گفتن ما از سایت سیس استفاده نمیکنیم وهر چیزی که اونجا میبینید توجه نکنید. نظر شما چیه ؟ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 22:06)ALNB نوشته: در صفحه سیس من جلوی Case Creation Date تاریخ 29 October 2011 نوشته. کسی می دونه حالا چرا 2011؟! اون که مال 2 سال پیشه! حالا اگه می نوشت 2012 یه چیزی
اون تاریخ ثبت نام اولی هست که در اکتبر ۲۰۱۱ اینترنتی انجام دادین!
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا