کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-29 ساعت 00:30)hamedhamed نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:19)Maryam3023 نوشته:  يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه كه ما تو مملكت خودمون آواره نشيم.. سقف بالا سرمونو از دست نديم.. از رزيدنتي سال ٢٠١٤ جا نمونيم.. كارمونو از دست نديم.. اينهمه ضرر مالي سفرهاي انكارا نكنيم.. كنسليه بليط امريكا نديم.. مضحكه خاص و عام نشيم.. سرزنش صد نفر رو بابت تصميماتمون نشنويم.. الانم الاف و بيكار و بي انگيزه و عصبي به زمين و زمان گير نديم..
نميشد..؟! واقعا؟!

میشد به خدا میشد:
"به یزدان اگر ما خرد داشتیم"
اونوقت "وطن جای بهتری برای ماندن بود"...
ای کاش.....

صاحب جمله " به یزدان گر ما خرد داشتیم " روحش شاد Big Grin
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-29 ساعت 00:37)milad_aae نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 23:17)hushmandco نوشته:  الان میفهمم چرا بعضیا میرن معتاد و الکلی میشن. نگو کلیر خورده بودن..
سلام داداSmile
دم شما گرمWink همین معتاد گفتی و تمام .؟؟؟ چندین روز که الحمدلله کلیر شدم اما بعد از ظهرها زود میام خونه که زبان بخونم Rolleyes اما اما اما.... اول میگم یه سر برم مهاجرسرا فقط 10 دقیقه ببینم چه خبره و زود بیام بیرون اما اومدن تو همان و هی چرخ زدن همان البته از فردا شب نمیام Wink 10 دقیقه دیگم میرم.
حالا شما بگو من معتاد شدم؟؟؟؟؟WinkWinkRolleyes

نه والا ! چشمات که قرمز نیست... دولا دولا هم که راه نمیری... چرت هم که نمیزنی.. فرش خونتون هم که هنوز نبردی بفروشی.. نه جانم.. معتاد نیستی. فقط به دوستای منتظرت لطف داری و میای حالشونو میپرسی.. همین ! Wink
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-29 ساعت 00:19)Maryam3023 نوشته:  يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه كه ما تو مملكت خودمون آواره نشيم.. سقف بالا سرمونو از دست نديم.. از رزيدنتي سال ٢٠١٤ جا نمونيم.. كارمونو از دست نديم.. اينهمه ضرر مالي سفرهاي انكارا نكنيم.. كنسليه بليط امريكا نديم.. مضحكه خاص و عام نشيم.. سرزنش صد نفر رو بابت تصميماتمون نشنويم.. الانم الاف و بيكار و بي انگيزه و عصبي به زمين و زمان گير نديم..
نميشد..؟! واقعا؟!

مطمئن باشین که تصمیم درست رو گرفتین دوست من و در آینده ای نه چندان دور شادی و خنده جای این غم و ناراحتی رو میگیره. در ضمن کیفش به همین سختیاشه. بدون سختی و ناراحتی و رنج کشیدن رفتن آمریکا اصلا حال نمیده. باید این انتظار سخت باشه تا فردا قدرشو بیشتر بدونیم.
Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
نميشد..؟! واقعا؟!
زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند
مریم خانم عزیز، بالاخره یه روزی هم میرسه که همۀ اینایی که گفتی ، به حقیقت بپیونده و تمام سختیهای رسیدنش رو به خاطره سپرده باشیم...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 00:32)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:19)Maryam3023 نوشته:  يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه
اتفاقات مشابه تقریبا برای همه مهاجرای منتظر افتاده.. فقط یه سوال از دوستایی که کلیر شدن و ویزا گرفتن.. بعد کلیر شدن این احساس بد و کلافگی از بین میره؟
یادمه یه روزی تو خدمت به خودم اومدم دیدم از یه آدم اکتیو که یه لحظه هم یه جا بند نمیشه تبدیل شدم به یه موجود تنبل عصبی که کارش ثبت و بایگانی پرونده هاست. همش نگران بعدش بودم که بعد تمام شدن خدمت نکنه همینجوری بمونم..
راستش خود خدمت و انتظار برای تمام شدنش اینقدر اذیتم نمیکرد که این فکر ها و دیدن اوضاع و احوالم آزارم میداد.

الان واقعا میخوام از تجربه کلیر شده ها بدونم. آیا با پایان انتظار شرایط عادی میشه؟؟
عزیز به امید خدا چند روز دیگه تجربش میکنی‌...
روز اولش خیلی‌ خوشحالی‌

قبل از کلیر شدن خوب کارت مشخصه و فقط یه کار داری! انتظار کشیدن!!!

بعد کلیر شدن تازه اون زمانیه که فکرو خیال میاد سراغت از پیدا کردن کار و ادامه تحصیل و مشکلات اقتصادی بگیر تا گرونی پشت سبزو از دست دادن کارت تو ایران و فکر پدر مادرت که دلتنگت میشن و اووووووههههههههههههههااااااااا کلی‌ چیزه دیگه

ولی‌ 2 تا فکر آرومت میکنه
۱۵ ساله دیگه به خودت نمیگی‌ای کاش ۱۵ سال پیش رفته بودم و کوچ کرده بودم

حتی حتی حتی اگه برم و بعد از چندین ماه نتونم ادامه بدم و برگردم دیگه توقعت اینجا میاد پائین, زندگیت با آرامش بیشتری پیش میره و باز هم ۱۵ سال دیگه نمیگه‌ای کاش ۱۵ سال پیش رفته بودمTongueTongue

(2013-05-29 ساعت 00:37)milad_aae نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 23:17)hushmandco نوشته:  الان میفهمم چرا بعضیا میرن معتاد و الکلی میشن. نگو کلیر خورده بودن..
سلام داداSmile
دم شما گرمWink همین معتاد گفتی و تمام .؟؟؟ چندین روز که الحمدلله کلیر شدم اما بعد از ظهرها زود میام خونه که زبان بخونم Rolleyes اما اما اما.... اول میگم یه سر برم مهاجرسرا فقط 10 دقیقه ببینم چه خبره و زود بیام بیرون اما اومدن تو همان و هی چرخ زدن همان البته از فردا شب نمیام Wink 10 دقیقه دیگم میرم.
حالا شما بگو من معتاد شدم؟؟؟؟؟WinkWinkRolleyes
نه جانم تازه مثل من شدیTongueTongue
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
سلام من امشب اپديت شدم اما جالب هست كه تاريخ اپديت همسر و فرزندم هنوز همون تاريخ اوليه يعنى روز مصاحبه باقى مونده.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
[font=Verdana]ابوظبی[/font] خیلی خوب داری میری جلو
فقط خواهشن ادامه بده......
مطمئنم امروز این تاپیک از شادی منفجر میشه Smile
همگی خودشونو آماده کنن SmileSmile
به امید خبرهای بسیار بسیار خوش از هر سه سفارت

سلام من امشب اپديت شدم اما جالب هست كه تاريخ اپديت همسر و فرزندم هنوز همون تاريخ اوليه يعنى روز مصاحبه باقى مونده.

[font=Tahoma]ابوظبی[/font] خیلی خوب داری میری جلو
فقط خواهشن ادامه بده......
مطمئنم امروز این تاپیک از شادی منفجر میشه Smile
همگی خودشونو آماده کنن Smile
به امید خبرهای بسیار بسیار خوش از هر سه سفارت Smile
(2013-05-29 ساعت 00:32)hushmandco نوشته:  
نميشد..؟! واقعا؟!
اتفاقات مشابه تقریبا برای همه مهاجرای منتظر افتاده.. فقط یه سوال از دوستایی که کلیر شدن و ویزا گرفتن.. بعد کلیر شدن این احساس بد و کلافگی از بین میره؟
یادمه یه روزی تو خدمت به خودم اومدم دیدم از یه آدم اکتیو که یه لحظه هم یه جا بند نمیشه تبدیل شدم به یه موجود تنبل عصبی که کارش ثبت و بایگانی پرونده هاست. همش نگران بعدش بودم که بعد تمام شدن خدمت نکنه همینجوری بمونم..
راستش خود خدمت و انتظار برای تمام شدنش اینقدر اذیتم نمیکرد که این فکر ها و دیدن اوضاع و احوالم آزارم میداد.

الان واقعا میخوام از تجربه کلیر شده ها بدونم. آیا با پایان انتظار شرایط عادی میشه؟؟

من جون 11 ویزا گرفتم/تا همین الانم زندگیم به حالت عادی برنگشته.بشینم براتون بگم؛میرید با دل راحت همین الان مشغول زندگیاتون میشید.انقدم حرص نمی خورید که آی کلیر نشدم وای نکنه کلیر نشم.
ساکن نیویورک
برنده 2011

(2013-05-29 ساعت 01:23)Hoormazd نوشته:  سلام من امشب اپديت شدم اما جالب هست كه تاريخ اپديت همسر و فرزندم هنوز همون تاريخ اوليه يعنى روز مصاحبه باقى مونده.

احتمالا به این دلیل که شخص اصلی پرونده شما هستید، اگر چنین باشد ابتدا شما و سپس همراهان شما کلیر خواهید شد، بی صبرانه منتظر ابراز شادی از سوی شما و سایر عزیزان هستیم

دوستان عزیز
چند روز هست که زیاد این قسمت رنگ هوراهای قرمز دوستان را ندیده
فکر کنم این هفته دیگه باید خبرای خوب پشت سر هم از هر سه سفارت برسه، لطفا خودتونو آماده کنید برای هوراها، ما منتظریم تا شاهد خوشی دوستان باشیمTongue
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-29 ساعت 01:23)Hoormazd نوشته:  سلام من امشب اپديت شدم اما جالب هست كه تاريخ اپديت همسر و فرزندم هنوز همون تاريخ اوليه يعنى روز مصاحبه باقى مونده.

چه خبر خوبی Smile
من و شما گویا در یک روز مصاحبه داشتیم. امیدوارم زودتر برای منم اتفاقات خوبی بیفته. فعلا که خبری نیست.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
(2013-05-28 ساعت 23:39)sh_aytak نوشته:  دوستان یعنی کسی امروز آپدیت نداشته یعنی؟؟؟

من که نشدم Sad بقیه رو نمیدونم ! ولی به احتمال زیاد فکر نکنم دیروز کسی از آنکارا آپدیت شده باشه.
کیس: 44xx
صبحتان پر امید و سرشار از انرژی مثبت ...

[عکس: 66880511339301022475.jpg]
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-05-28 ساعت 21:26)alaleh_al نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 21:10)hamedhamed نوشته:  آلاله عزیز از صمیم قلب بهتون تبریک میگم
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیلی لی لی لــــــــــــــــــــــــــــــــــی مرسیییییییییییییییییییییییییییی

تبریک و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin به افتخار alaleh
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

(2013-05-29 ساعت 09:41)mehdi didam نوشته:  
نميشد..؟! واقعا؟!

آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــا!!!!!!

دو روز ما نبودیما !!!
هی میخوام پست نزارم ، مگه میزازین ؟ به قول برو بچ ، معتاد شدیم رفت !!! کله سحر ، آخر شب ، آشکار و نهان ، یواشکی ، دزدکی ، حالا یه سر بزنم و بعد دو ساعت به زور از پشت کامپیوتر بلندم کنن و . . . راستش تو خونه ممنوع العمل شدم !!! بسوزه پدر اعتیاد ! بعدنشم پدر زن ذلیلی یا ظلیلی یا زلیلی . . . یا حالا هرچی ذلیلی !!!
برای همین فقط در ساعات اداری ( 8 صبح تا 3 بعد از ظهر با تعیین وقت قبلی ) در خدمتم Big Grin اون هم اگه فشارکاری کم باشه !!
میگن حرف حرف میار ه ها !! راستی پول هم پول میاره ؟؟؟ بگذریم ...

نقل قول از نمایشنامه شهر قصه ، شخصیت خر!!!

آره . . . داشتیم چی میگفتیم ؟
ما رو دیوونه و رسوا کردی ... حالیته ؟؟ ما رو آواره صحرا کردی ... حالیته ؟ آخه ما هم واسه خودمون ، معقول آدمی بودیم ...دست کم هرچی که بود ، آدم بی غمی بودیم . . . حالیته ؟؟ سر و سامون داشتیم کس و کاری داشتیم !! ای دیگه یادش به خیر ...
اما راستش چی بگم تقصیر ما که نبود !! هرچی بود زیر سر چشم تو بود ، یه کاره تو راه ماسبز شدی ! ما رو عاشق کردی ما رو مجنون کردی ! مارو داغون کردی !! حالیته ؟؟؟
حالا ازما که گذشت .... بعد از این اگر شبی نصفه شبی ، به کسونی مثل ما قلندر و مست و خراب تو کوچه بر خوردی ، اون چشا رو هم بزار ، یا اقلا" دیگه این ریختی بهش نیگا نکن !! آخه من قربون گرین کارتت برم ، اگه هر نیگا بخواد اینجوری آتیش بزنه ، که تا حالا تموم شهر باهاس سوخته باشه !!!!

و اما بعد ...

آقـــــــــــــــــا !!! ببخشید ، این دفعه
خـــــــــــــــــــــانـــــــــــــــم

مریم خانم ، دستت درد نکنه ، این پستت کلی جنب و جوش راه انداخته ، اما از اون بوی بی وفائی میادا !!!
یی جا خونده بودم : اول چند تا سرفه برای نرم کردن گلو :

لاف عشق و گله از یار ؟ زهی لاف گزاف !!!!

یا در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سر زنشها گر کند خار مغیلان یا مقیلان یا ... حالا هرچی ... غم مخور دیگه جانم ، غم مخور عمرم ، غم مخور دیگه آبجی ، بو دو که وار

مهدی جان این سبک نوشتن رو دیگه واسه خودت ثبت کردیا، آفرین. Wink

ترجیح میدم در مورد پست مریم خانم چیزی نگم، چون همه دلنوشته های منم با چند تا جمله اضافه تر تو اون پست بود
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
سلام دوستان ما هم دیشب آپدیت شدیم....Shy البته فقط برنده اصلی....Rolleyes
از بچه های ابوظبی به جز Hoormazd عزیز چه کسانی آپدیت شدند؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان