کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-29 ساعت 10:05)lilac نوشته:  سلام دوستان ما هم دیشب آپدیت شدیم....Shy البته فقط برنده اصلی....Rolleyes
از بچه های ابوظبی به جز Hoormazd عزیز چه کسانی آپدیت شدند؟
ظاهرا فقط ایشون بودن و الان هم که شما خبر اپدیت دادین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: lilac ، rezagh ، رجبعلی ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، afshinghwink
(2013-05-29 ساعت 10:05)lilac نوشته:  سلام دوستان ما هم دیشب آپدیت شدیم....Shy البته فقط برنده اصلی....Rolleyes
از بچه های ابوظبی به جز Hoormazd عزیز چه کسانی آپدیت شدند؟

امیدوارم خبرای خوشی باشه براتون
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: lilac ، hushmandco ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، sce ، mohammadrezah ، mhb161 ، afshinghwink
تو کلاس درس خدا ؛ اونی که ناله میکنه رد میشه، Sad

اونیکه صبر میکنه قبول میشه، Smile

اما اونیکه شکر میکنه شاگرد ممتاز میشه !Big Grin

بیا این هفته شاگرد ممتاز باشیم...Big GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-29 ساعت 09:41)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:19)Maryam3023 نوشته:  يعني واقعا نميشد اين چرخ گردون يه جور ديگه ايي بچرخه كه ما تو مملكت خودمون آواره نشيم.. سقف بالا سرمونو از دست نديم.. از رزيدنتي سال ٢٠١٤ جا نمونيم.. كارمونو از دست نديم.. اينهمه ضرر مالي سفرهاي انكارا نكنيم.. كنسليه بليط امريكا نديم.. مضحكه خاص و عام نشيم.. سرزنش صد نفر رو بابت تصميماتمون نشنويم.. الانم الاف و بيكار و بي انگيزه و عصبي به زمين و زمان گير نديم..
نميشد..؟! واقعا؟!

آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــا!!!!!!

دو روز ما نبودیما !!!
هی میخوام پست نزارم ، مگه میزازین ؟ به قول برو بچ ، معتاد شدیم رفت !!! کله سحر ، آخر شب ، آشکار و نهان ، یواشکی ، دزدکی ، حالا یه سر بزنم و بعد دو ساعت به زور از پشت کامپیوتر بلندم کنن و . . . راستش تو خونه ممنوع العمل شدم !!! بسوزه پدر اعتیاد ! بعدنشم پدر زن ذلیلی یا ظلیلی یا زلیلی . . . یا حالا هرچی ذلیلی !!!
برای همین فقط در ساعات اداری ( 8 صبح تا 3 بعد از ظهر با تعیین وقت قبلی ) در خدمتم Big Grin اون هم اگه فشارکاری کم باشه !!
میگن حرف حرف میار ه ها !! راستی پول هم پول میاره ؟؟؟ بگذریم ...

نقل قول از نمایشنامه شهر قصه ، شخصیت خر!!!

آره . . . داشتیم چی میگفتیم ؟
ما رو دیوونه و رسوا کردی ... حالیته ؟؟ ما رو آواره صحرا کردی ... حالیته ؟ آخه ما هم واسه خودمون ، معقول آدمی بودیم ...دست کم هرچی که بود ، آدم بی غمی بودیم . . . حالیته ؟؟ سر و سامون داشتیم کس و کاری داشتیم !! ای دیگه یادش به خیر ...
اما راستش چی بگم تقصیر ما که نبود !! هرچی بود زیر سر چشم تو بود ، یه کاره تو راه ماسبز شدی ! ما رو عاشق کردی ما رو مجنون کردی ! مارو داغون کردی !! حالیته ؟؟؟
حالا ازما که گذشت .... بعد از این اگر شبی نصفه شبی ، به کسونی مثل ما قلندر و مست و خراب تو کوچه بر خوردی ، اون چشا رو هم بزار ، یا اقلا" دیگه این ریختی بهش نیگا نکن !! آخه من قربون گرین کارتت برم ، اگه هر نیگا بخواد اینجوری آتیش بزنه ، که تا حالا تموم شهر باهاس سوخته باشه !!!!

و اما بعد ...

آقـــــــــــــــــا !!! ببخشید ، این دفعه
خـــــــــــــــــــــانـــــــــــــــم

مریم خانم ، دستت درد نکنه ، این پستت کلی جنب و جوش راه انداخته ، اما از اون بوی بی وفائی میادا !!!
یی جا خونده بودم : اول چند تا سرفه برای نرم کردن گلو :

لاف عشق و گله از یار ؟ زهی لاف گزاف !!!!

یا در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سر زنشها گر کند خار مغیلان یا مقیلان یا ... حالا هرچی ... غم مخور دیگه جانم ، غم مخور عمرم ، غم مخور دیگه آبجی ، بو دو که وار
از شماچه پنهون ما هم ممنوع الکامپیوتر داریم میشیم کم کم. فکر کنم باید به روشهای تلپاتیک رو بیاریم.
از اوضاع و احوال نوشتت بر میاد که شیدا و رسوا شدی حسابی. همینطور میخوندم و کیف میکردم.Cool
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mehdi didam ، hana_fd ، SANIJ ، Szsanazsz ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، sce ، Saeedv13 ، mohammadrezah ، mhb161 ، afshinghwink
دوستاني كه در اين انكاراي خراب شده مصاحبه داشتن و آپديت شدن لطفا اطلاع رساني كنند.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان عزیز 2013، ایشالله همتون زود زود کلیر شین،
من برنده 2014 هستم، با توجه به شماره های شما به نظرم رسید که با توجه به شماره کیس های مشابه، ابوظبی زودتر وقت مصاحبه می ده، درسته؟
در ضمن کلیرنس کدومتون زودتر شده؟ به نشرتون آنکارا بهتره یا ابوظبی؟
و به نظرتون با این شماره کیس کی زمان مصاحبه ام میشه؟

شماره کیس: 2014AS00003XXX
محل مصاحبه: سر در گم Sad

من برنده 2014 هستم، با توجه به شماره های شما به نظرم رسید که با توجه به شماره کیس های مشابه، ابوظبی زودتر وقت مصاحبه می ده، درسته؟

تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، Ali.US ، payam62 ، sce ، bagheri.274 ، mhb161 ، mohammadrezah
حال من بي آپديت....128
[عکس: 24510610531226153311.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
دوستان...برای kmhpعزیز آرزوی هرچه سریعتر کلیر شدن را بفرمایید.161روزه شده و صدالبته برای بقیه روز بالایی ها..سپاس
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
سلام دوستان من.
دلم براي لات2013 تنگ شده.خدايي يه نعمت بود واسه ما.حداقل چند روزي رو با مرور كردن جدولش ميگذرونديم تا موقع اپ شدن سايت ميرسيد.اينطوري گذشت زمان رو حس نميكرديم و يه خوچولو راحتتر روزا مونو شب ميكرديم.آره والا خدا كنه كه يه سركي به اينجا بكشه و بروز شده جدولشو واسمون به اشتراك بزاره. (سيسران ابن سيسرون زاده )
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تا به امروز 177 روز + 1.5 ساعت معادل 4249.5 ساعت معادل 254970 دقیقه معادل 15298200 ثانیه هستش که در انتظارم. آقـــــــــــــــــــــــــــــا!!!! (به قول مهدی Wink) من نه سربازی رفته بودم نه کارم دولتی حساب میشه، تازه این جایی که الان کار می کنم قبلا پارتنر آمریکایی داشته. نه خلافی داشتم، ته ته خلافم چایی شیرین بوده. آخه چرا باید این همه لحظات عمرم به انتظار بگذره؟؟؟؟؟؟ عجبا.

ولی به قول سیروان خسروی Smile:

امروز رو زندگی کن، فردا دیگه دیره

دوست دارم زندگی رو،

خوب یا بد، اگه آسون یا سخـــــت، نا امید نمیشم

چون ..... دوست دارم زندگی رو

شاد و پر امید باشید دوستان مهاجر
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
دوستان کلیر شده هفته قبل و هفته های قبل ارمنستان یک خبری یک اطلاعاتی بدید ببینیم چطوری بود مشکل چی بود چی نبود ؟؟

بخدا دیشب خواب دیدم رفتم سفارت ویزامو بگیزم Big Grin
[/size]ارمنستان این هفته بترکون که اصلا وقت نداریمWink
Case No :5000
تشکر کنندگان: b_argi ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، abloom_ma ، habibi ، zohre02 ، Ali.US ، payam62 ، sce ، arash_r15 ، bagheri.274 ، milad_aae ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 22:42)shatsi نوشته:  به یکی میگن درد عشق بدتره یا درد غربت ......طرف می گه عزیز تو کلیرنس نخوردی ، بدونی درد کدوم بدتره.....!!!Tongue

دوبیتی:
غریبی و اسیری چاره دیره...کلیرنس و کلیرنس و کلیرنس
قبلا هم عرض کرده بودمCool
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
(2013-05-29 ساعت 10:59)elilucky نوشته:  دوستان عزیز 2013، ایشالله همتون زود زود کلیر شین،

سلام دوست عزیز و تبریک.نظر به اینکه شماره هاتون مثل 2013 میباشد و شماره شمام جزو اولیناست به احتمال عرض 3 ماه اول اعلام کارنتی ها دعوت به مصاحبه میشین.در مورد سوال دوم هم اگه براتون هزینه زیاد مهم نیست ابوظبی بهتره.موفق باشین
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، payam62 ، sce ، گل نهال ، bagheri.274 ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 10:26)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگي و اميد به كلير شدن همه من 12 اپريل مصاحبه داشتم و فقط برگه صورتي را دريافت نمودم از آن تاريخ تا حالا هر وقت به سايتCEAC سر زدم Administrative Processing نوشته و تاريخ آپديتمونو 15 اپريل نوشته و بس مي خواستم ببينم تا كي رو اين تاريخ مي مونم چون آفيسر هنگام تحويل فرم صورتي گفت كه 2 ماهي طول مي كشه فقط تاريخ آپديت و اينكه هيچگونه ايميلي در مورد فرم 9 سوالي يا cv دريافت نكرده ام لطفا راهنمايي بفرمائيد. با تشكر

سلام دوست عزيز.
نگران نباش.به اميد هدا شما هم آپديت مي شي.دوستان ديگه هم بودن كه شرايط شما رو داشتن.در مورد فرم 9 سوالي هم اگه لازم بود بهتون مي گفتن.فعلا چاره اي جز صبر ندارين دوست عزيز.به اميد خدا هرچه زودتر كلير مي شين.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، mahmoodfuny ، zohre02 ، رجبعلی ، ابی هانی ، payam62 ، bagheri.274 ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 10:39)bardia mousapour نوشته:  نبود 104 روز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

یه لحظه یاد پادگان افتادم داداش . نبود میکشی آدم دلش پادگان میخواد.
به یاد اون دوران بهت بشین پاشو بدم؟؟؟؟ Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: b_argi ، bardia mousapour ، raam12000 ، zohre02 ، KOUROSHAVIN ، Mahbaran ، sce ، Saeedv13 ، bagheri.274 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان