کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-30 ساعت 18:10)ALNB نوشته:  دوستان هیچ دقت کردین که یکی دو روزه از جناب امیر مهاجر خبری نیست؟ کلیر شدگان منتظرسرا همچنان خط نخورده مانده اند. نگران شان شدم
امیدوارم هرجا هستند خوش و خرم باشند

ديگه دارن خودشونو واسه مصاحبه آماده ميكنن، دعاشون كنيد كه يه ضرب بگيرن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-05-30 ساعت 18:10)ALNB نوشته:  دوستان هیچ دقت کردین که یکی دو روزه از جناب امیر مهاجر خبری نیست؟ کلیر شدگان منتظرسرا همچنان خط نخورده مانده اند. نگران شان شدم

امیر کجایی که عمادت رو خط خطی کردن Big Grin
Case No :5000
(2013-05-30 ساعت 18:12)KOUROSHAVIN نوشته:  همچنان درانتظار دریافت پاسپورت (بهمراه جنیوس)
جالب اینکه کلی پاسپورت در پ ت ت درحالت استندبای انبار شده و صاحبانش هنوز برای دریافت مراجعه نکردنSadدریادل که میگن همینان فک کنمRolleyes
ضمنا پ ت ت عدلیه مفتش گرونه...عوضش من به پ ت ت توپ پیدا کردم که پول میگیرم و آدرسشو میدمBig Grin
PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA,6441
جمارتاسی و یا همون شنبه ها هم تا عصر بازه.اگه اتاپ هتل و یا اطرافش باشید خیلی خیلی نزدیک و تاکسی ماکسی لازم ندارهCool
امری باشه؟

ببخشيد من سوالاتى در همين مورد داشتم اكه ممكن راهنمايى بفرمايين!
من قبل از مصاحبه يه PTT ثبت نام كردم وبرينت ان را دادم به سفارت ولى در بركه صورتى كه سفارت داده نوشته در هر بار مراجعه به سفارت بايد ثبت نام PTT انجام بشه! وحالا سوالات من:
ايا من بعد از كلير شدن بايد دوباره ثبت نام كنم؟
در صورت مثبت بودن جواب،ميتوانم دفتر PTT جديدى بر اساس تجربه دوستان انتخاب كنم؟
ايا مشكلى كه براى بعضى از دوستان(ارسال ويزا به محل ثبت نام اول) بيش امده بود ممكن است تكرار شود؟
ممنون و به اميد هموار شدن مسير براى همه ى دوستان!
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-30 ساعت 18:21)KOUROSHAVIN نوشته:  همراهان گرامی:توجه فرمایید...همراهان گرامی:توجه فرمایید
همین الان من Issued شدمWink
برای همتون آرزوی همینو دارم....ولی کشتن مارو تا تموم بشهSad

مبارک باشه...issued شدن......کوروش تو دیگه کی هستی.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، bagheri.274 ، abloom_ma ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، Hedieh20 ، mlo ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman ، mohammadrezah ، mrr777
(2013-05-30 ساعت 18:18)گل نهال نوشته:  

ئه، راست می گین! اصلاً حواسم نبود
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: hushmandco ، sce ، bagheri.274 ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-30 ساعت 17:25)majid.s نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 17:11)گل نهال نوشته:  از اين ١٧ تا كيس كلير شده فقط ashkan,emad iran از بچه هاي مهاجرسرا كلير شدن؟؟؟

چرا بخدا منم هستم نمیدونم چرا کامنتهای من نمیاد این همه هوراااااااااااااااااااااااا کشیدم

چقدر غریب داری هورا می کشی دوست من.
مبارکت باشه.نوش جونت.
به افتخارش هوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااا.

(2013-05-30 ساعت 18:28)emad iran نوشته:  

امیر کجایی که عمادت رو خط خطی کردن Big Grin

عماد جان مبارکت باشه دوست عزیز.
واست آرزوی بهترین هارو دارم.بپر برو تاپیک اولین سفر که به شدت وقت تنگهBig Grin.آره قربونش.
لاتاری 2013

امیر مهاجر با اینکه خودش هنوز مصاحبه نشده ولی با شخصیت ساپورتیوی که داره باعث دلگرمی خیلی از بچه های اینجا شده.
امیدوارم به قول قدیمیا خدا براش بسازه و با یک ویزای یکضرب دل خودشو خونوادشو دوستاشو شاد کنه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
با تبریک به همه دوستان کلیر شده
بالا جدولی های عزیز یه جا باز کنین که یار غارتون داره میاد این انتظار رو با هم تقسیم کنیم.Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-30 ساعت 19:16)hushmandco نوشته:  

امیر مهاجر با اینکه خودش هنوز مصاحبه نشده ولی با شخصیت ساپورتیوی که داره باعث دلگرمی خیلی از بچه های اینجا شده.
امیدوارم به قول قدیمیا خدا براش بسازه و با یک ویزای یکضرب دل خودشو خونوادشو دوستاشو شاد کنه.
نکنه امیر سفارش بچه های ایروان رو کرده باشه ؟
از مدیرای عزیز کسی نمی خواد بره ابوظبی ؟یه پیغام واسه خانم سارا دارم.Big Grin
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: jjbahale ، hushmandco ، MEHDIREZAEI ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، lonelyman ، mohammadrezah ، mrr777
(2013-05-30 ساعت 18:43)SANIJ نوشته:  ببخشيد من سوالاتى در همين مورد داشتم اكه ممكن راهنمايى بفرمايين!
من قبل از مصاحبه يه PTT ثبت نام كردم وبرينت ان را دادم به سفارت ولى در بركه صورتى كه سفارت داده نوشته در هر بار مراجعه به سفارت بايد ثبت نام PTT انجام بشه! وحالا سوالات من:
ايا من بعد از كلير شدن بايد دوباره ثبت نام كنم؟
در صورت مثبت بودن جواب،ميتوانم دفتر PTT جديدى بر اساس تجربه دوستان انتخاب كنم؟
ايا مشكلى كه براى بعضى از دوستان(ارسال ويزا به محل ثبت نام اول) بيش امده بود ممكن است تكرار شود؟
ممنون و به اميد هموار شدن مسير براى همه ى دوستان!
این سوال جاش اینجا نیست ولی جواب میدم
اولا نیازی نیست دوباره ثبت نام کنی
دوما میتونی دوباره دفتر پستی انتخاب کنی (آموزشش در امضام هست - تغییر ptt ==> آموزش مربوط به ptt هست که شنبه ها بازه)
ثالثا شاید این مشکل پیش بیاد ولی ایراد نداره نهایتا به دوتا دفتر پست مراجعه میکنی
موفق باشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، رجبعلی ، Saeedv13 ، yalda91 ، b_argi ، kouroshd ، payam62 ، mhb161 ، lonelyman ، mohammadrezah ، mrr777 ، sce
دوست عزیزmrrکلیرشدند؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، lonelyman ، mrr777 ، sce
کسی آمار داره که آنکارا آپدیت داشتیم یا نه؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، yalda91 ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، lonelyman ، mrr777 ، sce
(2013-05-30 ساعت 19:50)hushmandco نوشته:  کسی آمار داره که آنکارا آپدیت داشتیم یا نه؟
من که نشدم SadSad
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، رجبعلی ، yalda91 ، b_argi ، kouroshd ، mhb161 ، mehrana ، گل نهال ، lonelyman ، mohammadrezah ، mrr777 ، sce
ایشاا.... که دوستان آنکارا و ایروان فردا هوررررررررررررا کشیدناتونو ببینیم چون گویا دوستان امروز آپدیت داشتن.و یه سوالم دارم ،من ایشاا... وقتی کلیر شدم می خوام پاسمو بفرستم .ptt هم همون اول ثبت نام کردم که دوستان می گن نمی خواد مجدد ثبت نام کنی ،سوالم اینه که دفتر هواپیمایی که پاسمو می بره میره ptt می گیره یا از سفارت .چون برا دبی یه دونه بیشتر گزینه تو ptt برا دفاتر پستیشون نیست.و اینک چند روزه بر میگرده پاسپورتم با مدارک ؟از دوستانی که می دونن یا این کارو کردن ممنون می شم راهنماییم کنین.مرسیWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: yalda91 ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman ، mrr777 ، sce ، MEHDIREZAEI
(2013-05-30 ساعت 19:54)KOUROSHAVIN نوشته:  من نمیتونم یه نسخه کلی برای این موضوع تجویز کنم.اما من خودم دفعه اول که رفتم برای مصاحبه چون گویا آفیسر برگه انتخاب پست منو ندیده بود توی برگه صورتی اونو بعنوان نقص مدرک تیک زده بود.من هم ایندفعه که اومدم شعبه پ ت ت متفاوتی انتخاب کردم.اما گویا درمعدود مواردی درصورت قبول کردن کاغذ انتخاب شعبه توسط افیسر و تعویض ان با ادرس جدید توسط متقاضی مجددا پاسپورت به ادرس اولی ارسال شده اما معدود بوده.درضمن مسئول دریافت نقص مدرک همون خانم ایرانیه ازم پرسید ایا تعویض ادرس پ ت ت داشتی؟منم گفتم اصلا قبلا انتخاب نکرده بودم.اما فکر کنم واسه این پرسید که اگه قبلا انتخاب کرده باشید حتما به افیسر یاداوری کنه که ادرس جدید رو جایگزین کنه.وگرنه چرا باید سئوال کنه؟در هرصورت من اینطور تصمیم گرفتم و اقدام کردم.دوستان هم بهتره این تصمیم رو خودشون اتخاذ کنن.من فقط چیزی رو که فکرکردم به نفع بقیه هست رو عرض کردمSmile
دوست عزیز تیک ppt برای همه روی برگه صورتی زده شده. شما میتوانید به راحتی ptt را تغییر دهید و هنگامی که پاستان را به سفارت میدهید تا برای صدور ویزا اقدام کند ، برگه ptt جدید را به آنها دهید. نگران نباشید نهایتا باید به دو اداره پست مراجعه کنید
تشکر کنندگان: رجبعلی ، yalda91 ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman ، SANIJ ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان