کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-30 ساعت 15:54)hnbroker نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 14:11)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 14:07)hnbroker نوشته:  سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
دوست عزیز به سفارت آنکارا باید ایمیل بزنید....البته به آمریکا هم میتونید بزنید اما شما را ارجاع میدهند به آنکارا

اگه ممکنه آدرس ایمیل سفارت انکارا رو بدین ممنون میشم؟
دوست عزیز اگه منظورتون، سفارت آمریکا در آنکاراست به لینک زیر برین
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

اینجا کلیه اطلاعاتتون رو وارد کنین و متنی بنویسین که از 400 کاراکتر بیشتر نباشه
موفق باشین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
با تبریک فراوان به دوستان کلیر شده Big Grin
دست راستتون رو سر ما امیدوارم همگی به زودی کلیر شیم خصوصا که اگه دیر بشه تمام برنامه ریزیهامون بهم میخورهSad چون ما بلیطامونو برای اواخر تیر خریدیم به مقصد la
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
ضمن تبریک دوباره به تمام بچه های ایروان،به نظر میاد توجه به آپدیت شدن بعضی از بچه های آنکارا بدون ایمیل و همین طور ادامه روند ابوظبی،هفته آینده به شدت بوی کلیر ادامه داشته باشه.به نظر من این همون افزایش سرعتیه که با نزدیک شدن به روزای آخر همه انتظارشو داشتن.
امیدوارم کار هیچ کدوم از ماها به روزا و دقیقه های آخر نکشه.
به امید موفقیت همه دوستای گلم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: bardia mousapour، dana، forgivenevil، gifa، jjbahale، m@ry@m75، noura، sce، shatsi، sh_aytak، Szsanazsz، ultra، گل نهال، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
لاتاری 2013
(2013-05-30 ساعت 16:04)hazrat نوشته:  با سلام لطفا دوستان نظر بدن
اولا یه سوال این کیس نامبرها رو که رو سایت انکارا میزنه یعنی تو اون تاریخ برن ویزا بگیرن یا تا اون تاریخ وقت دارن برن ویزا بگیرن؟
دوما که آنکارا که تا 17 سپتامر کیس زده یعنی ما رفتیم تو دیوار که اینجوری تو 13 روز باقی مونده میخاد همرو کلیر کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز بارها تو همين تاپيك عنوان شده كه حاكثر تا اون تاريخ ميتونيد بريد بگيريد ولي تجربه ثابت كرده كه هرچه سريعتر بايد رفت و ويزا رو گرفت تا پشيمون نشدنTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
از صمیم قلب امیدوارم همه دوستان مهاجرسرا به زودی زود کلیر بشن، مخصوصا پیشکسوتان محترم،
تحمل دوران انتظار در کنار شما عزیزان به مراتب آسانتر بود.Shy
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
دوستان تازه کلیر شده مبارکتون باشه.......ما منتظریم شما زودتر به تاپیک اولین سفر به امریکا کوچ کرده و یکی یکی دست ما ها رو گرفته و بالا بکشید......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا باورم نمیشه بعد از 50 روز کلیر شدم....
امیدوارم همگی امشب بیان اینجا و خورا بکشیـــــــــــــــــــــــــــــن
بازم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-05-30 ساعت 16:10)Ali.US نوشته:  تبریک به همه بچه های کلیر شده Big Grin. بچه ها ایروان ۱۷ تا کیس جدید اعلام کردهSmile کیا هستند Cool
ماکه بازم نبودیمSad فکر کنم دیگه رفتیم پله های بالای منتظرسراShy

منم هستم هوراااااااااااااااااااااااا
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
سلام دوستان
کیس ما بیش از پنج ماه هست که مصاحبه شده ولی هیچ جوابی دریافت نکردیم.دو بار هم ایمیل زدم به سفارت . گفته اند که در حال بررسی است و هر زمان که مشخص بشه از طریق سایت اعلام میشود.کسی از دوستان هست که تا به حال اینقدر کارش طول کشیده باشه؟ نظرتون چیه؟ چکار باید بکنیم
تشکر کنندگان: mhb161 ، shatsi ، Soap McTavish ، tajhizgaran ، abloom_ma ، lonelyman ، mosi77 ، sce ، mohammadrezah ، mrr777
تبریک به دوستان کلیر شده.
باز هم ما نبودیم.........
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
هورررررررررررررررا هپیپ هوررررررررررراBig GrinBig Grin

ایروان تو عزیرمی میشناسمت تو از بچگی خوب بودی Big GrinBig Grin

(حالا تا دیشب : من میدونم ایروان هیچ کاری نمیکنه Big Grin )

تبریک به تمامی کلیر شدگان عزیز ایروان براتون بهترین آرزوها میکنم
به امید کلیر شدن همه دوستان هپیپ هورررررا
[/size] 
Case No :5000
(2013-05-30 ساعت 16:20)sh_aytak نوشته:  علاوه بر خبر خوش کلیر شده های ایروان که به همه دوستان تبریک میگم

ما (هر 4 نفرمون) امروز بعد از 36 روز بدون ایمیل آپدیت شدمTongueTongue خدایا ممنونم

دیدین! حالا هی به افسره بگین نِکی! Wink
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: mhb161 ، shatsi ، Soap McTavish ، bagheri.274 ، abloom_ma ، lonelyman ، hushmandco ، sce ، mohammadrezah ، mrr777
درود به همه دوستان
ضمن تبریک به همه کلیر شده ها باید عرض کنم با توجه به زمان باقی مانده تا سیم سپتامبر، سفارتها مجبور هستند تکلیف تمام کیسهای باقیمانده را هر چه سریعتر روشن کنند، بعید نیست که هر هفته به تعداد کلیر شده ها افزوده بشه، پس لطفا صبر و شکیبایی را از دست ندهید و منتظر خبرهای خیلی خیلی خوب باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-30 ساعت 17:11)گل نهال نوشته:  از اين ١٧ تا كيس كلير شده فقط ashkan,emad iran از بچه هاي مهاجرسرا كلير شدن؟؟؟

چرا بخدا منم هستم نمیدونم چرا کامنتهای من نمیاد این همه هوراااااااااااااااااااااااا کشیدم
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
سلام
حدود 10 هفته است که ما در ایروان مصاحبه شدیم ولی با وجود اینکه شماره ما حدود 5000 است اعلام نشده ولی شمارههای 6000به بالا اعلام شده .میشه راهنمایی کنید ما باید چکار باید بکنیم؟
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، sce ، dana ، mhb161 ، Ali.US ، mohammadrezah ، mrr777
حال من که گرفته است تمام کیس ها اول وبعدآخرهست کیس من نیست.اینجاست که میفهمی هرچه زودترمدارک بفرستی این آخرها به درد میخوره.تبریک به دوستان کلیرشده شاد باشید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان