کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-30 ساعت 21:37)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان
دوستان امکان داره کسی آدرس سایت ایروان را به من بده ؟

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، mhb161 ، sentinel ، Soap McTavish ، رجبعلی ، lonelyman ، sce
(2013-05-30 ساعت 20:06)mohammad fazli نوشته:  فردا 100 روزه میشم
SadSadRolleyesSadSad
10.20.30.40.50.60.70.80.90.100
حالا که رسید به 100 تا برگه صورتی را بردار پر از کلیر شدن بفرما آش ماش سفارت باش مواظب ویزام باشBig Grin
خوب بیییدWink
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-05-30 ساعت 20:36)Omid91 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 19:53)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 19:50)hushmandco نوشته:  کسی آمار داره که آنکارا آپدیت داشتیم یا نه؟
من که نشدم SadSad

برا ما هم نشده.
من هم نشدم. از 26 آوریل تا الان سیستم مرا آپدیت نکرده. نمی دونم دنبال چی هستند. بابا نمی دونیم به چه زبانی به اینها باید گفت؛ ما یک آدم معمولی مثل بقیه هستیم که می خواهیم مهاجرت کنیم. 100 روز شد و خبری نیست.Sad
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، Soap McTavish ، mhb161 ، amairmonre ، رجبعلی ، lonelyman ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN ، sce
(2013-05-30 ساعت 22:13)alirezass نوشته:  آقا پیغام ما حذف شد من که چیزی نگفتم
شایدم کسی از سفارت اینجا عضو است Smile
نمیدونم والا Smile

علیرضا جان
من پاسخ شما و موارد مشابه رو تا جایی که دیدم عدم تایید کردم که دیگه انشالله این موارد ادامه پیدا نکنه.
ممنون که توجه میکنید.
(2013-05-30 ساعت 20:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 13:02)آرش کمانگیر نوشته:  کسی از ابوظبی به تازگی بعد از برنده شدن بچه ها آپدیت شده یا 4 تا دونه ابوظبی اعلام کرد رفت برای تعطیلات ؟ ابوظبیم شد آنکارا پرونده ها زیاد شد ،حالا همه می گن چی می شد که آنکارا بودیم.

دوست عزیز ابوظبی این هفته 7 کیس رو 27 می کلیر کرد و 15 کیس رو 29 می.
که از این تعداد 7 کیس از دوستای گل مهاجرسرا بودند.
فکر کنم این هفته کارشونو خوب انجام دادند. من و شما ماندیم فعلا

آره داداش بازم موندیم.حدودا فکر میکنی از روز بالایی که فرید باشه تا منو نفر بعد از من که 46 ، 47 روزه هستم تقریبا دفعه بعد کلیر هستیم یا کلیر نمی شیم.چون منو شما با 3 نفر دیگه صدر جدول منتظر سرا هستیم.فرید و mori5050 و شما و منو e76779 از 94 تا 46 روزه هستیم.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: mhb161 ، amairmonre ، b_argi ، گل نهال ، maman zina ، lonelyman ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN ، sce
دوستان ابوظبی ممکنه بفرمایید وقتی کلیر می شید سایت ابوظبی رو میبینید یا سیس رو ؟؟سایت سیس چی مینویسه جلو شمارتون به جایadmin-pross ??ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، lonelyman ، kouroshd ، sce
دوستای عزیزم دوباره سلام.
این هفته هم ایروان ما رو شرمنده کرد.
ولی عیبی نداره، دوباره دلمو صابون میزنم برای دوشنبه دیگه.Big Grin
راستی همه رادارهامونو خاموش کردم گذاشتم ببینم دست تقدیر برای روز بالایی ها و پیرو اون عزیزان برای ما چه سرنوشتی رقم میزنهRolleyes....موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-30 ساعت 22:29)yaszamansani نوشته:  دوستان ابوظبی ممکنه بفرمایید وقتی کلیر می شید سایت ابوظبی رو میبینید یا سیس رو ؟؟سایت سیس چی مینویسه جلو شمارتون به جایadmin-pross ??ممنون

سلام دوست عزیز .تا اونجایی که می دونم همون سایت میزنه که کلیر شدی یه میل هم میاد .سیس فقط قبل از کلیر شدنت خبرت می کنه وقتی آپدیت بشی و برای دریافت ویزا هم ایشو می شی تو سیس.شما بهتره همون سایت ابوظبی رو نگاه کنی.با سیس ویزا تو می تونی تا خوردن تو پاست مشایعت کنید.Wink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: mhb161 ، amairmonre ، hushmandco ، b_argi ، mrr777 ، lonelyman ، mohammadrezah ، yaszamansani ، sce
(2013-05-30 ساعت 20:06)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 19:59)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 19:54)KOUROSHAVIN نوشته:  من نمیتونم یه نسخه کلی برای این موضوع تجویز کنم.اما من خودم دفعه اول که رفتم برای مصاحبه چون گویا آفیسر برگه انتخاب پست منو ندیده بود توی برگه صورتی اونو بعنوان نقص مدرک تیک زده بود.من هم ایندفعه که اومدم شعبه پ ت ت متفاوتی انتخاب کردم.اما گویا درمعدود مواردی درصورت قبول کردن کاغذ انتخاب شعبه توسط افیسر و تعویض ان با ادرس جدید توسط متقاضی مجددا پاسپورت به ادرس اولی ارسال شده اما معدود بوده.درضمن مسئول دریافت نقص مدرک همون خانم ایرانیه ازم پرسید ایا تعویض ادرس پ ت ت داشتی؟منم گفتم اصلا قبلا انتخاب نکرده بودم.اما فکر کنم واسه این پرسید که اگه قبلا انتخاب کرده باشید حتما به افیسر یاداوری کنه که ادرس جدید رو جایگزین کنه.وگرنه چرا باید سئوال کنه؟در هرصورت من اینطور تصمیم گرفتم و اقدام کردم.دوستان هم بهتره این تصمیم رو خودشون اتخاذ کنن.من فقط چیزی رو که فکرکردم به نفع بقیه هست رو عرض کردمSmile
دوست عزیز تیک ppt برای همه روی برگه صورتی زده شده. شما میتوانید به راحتی ptt را تغییر دهید و هنگامی که پاستان را به سفارت میدهید تا برای صدور ویزا اقدام کند ، برگه ptt جدید را به آنها دهید. نگران نباشید نهایتا باید به دو اداره پست مراجعه کنید

جناب فضلی دوست فاضل من...همین الان جنیوس کنارمن نشسته و حی و حاضر و توی برگه صورتیش برای ادرس پستی هیچ تیکی نداره و ضمنا حداقل من 10تا یا بیشتر برگه دیدم که تیک نداشتن...چون دیدم عرض کردم...جسارت منو ببخشیدRolleyes

کوروش جان
گزینه ptt در برگه صورتی من به صورت چاپی تیک خورده منم فکر کردم برای همه این تیکو داره . در هر صورت من خودم آدرس ptt خودم را تغییر دادم (بعد از مصاحبه)
[عکس: di-T9QA.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
و ما نيز ١٠٠ روزه شديم!
چنين روزي رو محال ميديدم..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-30 ساعت 22:31)b_argi نوشته:  دوستای عزیزم دوباره سلام.
این هفته هم ایروان ما رو شرمنده کرد.
ولی عیبی نداره، دوباره دلمو صابون میزنم برای دوشنبه دیگه.Big Grin
راستی همه رادارهامونو خاموش کردم گذاشتم ببینم دست تقدیر برای روز بالایی ها و پیرو اون عزیزان برای ما چه سرنوشتی رقم میزنهRolleyes....موفق باشین

چشم امید ما رادارهای رادارگریز تو بود ارگی عزیز. حالا چه کنیم؟

(2013-05-30 ساعت 22:53)Maryam3023 نوشته:  و ما نيز ١٠٠ روزه شديم!
چنين روزي رو محال ميديدم..
نشون دادین که با پشتکار و همت هر محالی رو میشه ممکن کردTongue
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mino2013 ، jjbahale ، lonelyman ، b_argi ، mohammadrezah ، Maryam3023 ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، sce ، mehdi didam
(2013-05-30 ساعت 20:36)Omid91 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 19:53)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 19:50)hushmandco نوشته:  کسی آمار داره که آنکارا آپدیت داشتیم یا نه؟
من که نشدم SadSad

برا ما هم نشده.
Shy من هم که از روز مصاحبه به جز با ایمیل آپدیت نشدم...میشه به عبارتی 145 روز....
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: jjbahale ، hushmandco ، mohammadrezah ، b_argi ، lonelyman ، noura ، ani_sheiton ، mhb161 ، soruosh ، sce ، mehdi didam ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-30 ساعت 22:29)yaszamansani نوشته:  دوستان ابوظبی ممکنه بفرمایید وقتی کلیر می شید سایت ابوظبی رو میبینید یا سیس رو ؟؟سایت سیس چی مینویسه جلو شمارتون به جایadmin-pross ??ممنون
سایت ابوظبی که می زنه کارتون درست شده بیاین و سایت Ceac برای من به شخصه کلا بلا تکلیف مونده و از 3ماه پیش تا حالا هیچ تغییری نکرده.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، yaszamansani ، mhb161 ، sce
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرایی سوالی داشتم. ما امروز کلیر شدیم از سفارت ایروان و بنده ۲۰روز دیگر فرزندم به دنیا می اید ودر روز مصاحبه مدارک منوط به باردار بودنم ضمیمه پرونده شد حالا سوال من این هست که برای گرفتن ویزا قبل از به دنیا امدن بچه همسرم برود یا بعدش من جایی خوندم به نوزاد تا قبل ۶ماهگی در فرودگاه امریکا ویزا میدهند ایا کسی اطلاعی دارد از موضوع و میتوانید من را راهنمایی کنید ممنونچ

با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرایی سوالی داشتم. ما امروز کلیر شدیم از سفارت ایروان و بنده ۲۰روز دیگر فرزندم به دنیا می اید ودر روز مصاحبه مدارک منوط به باردار بودنم ضمیمه پرونده شد حالا سوال من این هست که برای گرفتن ویزا قبل از به دنیا امدن بچه همسرم برود یا بعدش من جایی خوندم به نوزاد تا قبل ۶ماهگی در فرودگاه امریکا ویزا میدهند ایا کسی اطلاعی دارد از موضوع و میتوانید من را راهنمایی کنید ممنونچ
سلام به همه
تو سایت سیس رفتم واسه این که شماره کیسم رو وارد کنم بعدش فضولیم گل کرد.
محض کنجکاوی شماره کیس 1رو زدم ببینم وضعییتش چه جوریه ولی در کمال شگفتی دیدم هنوز ویزاش صادر نشده بود.
بنده خدا چه تحملی داره که با کیس نامبر 1 هنوز ویزاش رو نگرفته.
قابل توجه اونایی که هنوز کارنت نشدن و مصاحبه هم نرفتن (علی الخصوص خودم)
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان