کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ای ایروان، سفارت از یاد برده مرا. ببار،امشب ببار. شاید اشک تو مرا غسل دهد و پاک سازد. شاید بارانت نقطه چینی شود تا به یو اس برسم. Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-30 ساعت 22:53)Maryam3023 نوشته:  و ما نيز ١٠٠ روزه شديم!
چنين روزي رو محال ميديدم..

واقعا خیلی انکارا داره شرمندمون می کنه
یه بار کلیر شدیم بازم باید منتظر کلیر شدن دوم باشیم واقعا اول دست انکارا درد نکنه بعدش دست مدیران این بخش که شبانه روز دارن زحمت می کشن و من هر دفعه یه مطلبی رو می نویسم پاک می کنن
از مدیر زحمتکش اینجا خواهش می کنم که اکانت منو حذف کنه
عزت زیادSmile
تشکر کنندگان: گل نهال ، nika ، mohammadrezah ، hushmandco ، arahata ، noura ، ani_sheiton ، mhb161 ، Maryam3023 ، forgivenevil ، b_argi ، sce ، lilac
(2013-05-31 ساعت 00:58)mrr777 نوشته:  ای ایروان، سفارت از یاد برده مرا. ببار،امشب ببار. شاید اشک تو مرا غسل دهد و پاک سازد. شاید بارانت نقطه چینی شود تا به یو اس برسم. Smile

قطره اشکی نیز بر سر ما بریزین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mrr777 ، گل نهال ، lonelyman ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، ani_sheiton ، mhb161 ، nika ، sce ، ashkan1188 ، mehdi didam ، رجبعلی ، lilac ، habibi
'آرش کمانگیر' pid='349567' dateline='1369937321']
دوستان ابوظبی ممکنه بفرمایید وقتی کلیر می شید سایت ابوظبی رو میبینید یا سیس رو ؟؟سایت سیس چی مینویسه جلو شمارتون به جایadmin-pross ??ممنون

سلام دوست عزیز
بعد از اتمام مراحل اداری,سیس admin-pross و به تاریخ آخرین آپدیت باقی می ماند.
منتها زمانی متوجه میشی که قطعا مراحل اداری به اتمام رسیده (کلیر شدی) که سایت خود ابوظبی متن نامش تغییر می کنه و در ادامه متذکر میشه که هر یکشنبه یا سه شنبه پاسپورت رو بدست ما برسونید (اینم نشونش) ایشالا هر چی زودتر به این لحظه برسید SmileSmile
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، lonelyman ، mrr777 ، yaszamansani ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، sce ، hushmandco ، b_argi ، nika ، lilac
سلام
اول از همه به دوستان عزیزی که کلیر شدن تبریک میگم.
هههههههههههههووووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
دوم میخوام پستی که دیروز در ص 800 گذاشتم را ببینید.درست گفتم؟
دیروز، 05:28 PM (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز 05:29 PM توسط mohammadrezah.)ارسال: #11998
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان من شرط میبندم تا 2 روز دیگه 30 نفر از آنکارا و ایروان کلیر میشن.انشاالله.
اگه باور ندارید از lilac بپرسید.
(من تاریخ آپدیت و کلیر شدن را برای همسفر عزیزم lilac پیش بینی کردم Smile)
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
دوستان دقت كردين تا سال گذشته ركورد بيشترين صفحات يك تاپيك مختص كلرينس ٢٠١٢ بوده با ٥٣٧ صفحه ولي كليرنس امسال تا اينجاش شده ٨١٤ صفحه !!!!!Big Grin
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
[من هم در جواب دوستان کلیرنس نمیشم و نشدم در ضمن من را هم ببرید تو منتظر سرا اونجا هال کنم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، mohammadrezah ، lonelyman ، KOUROSHAVIN ، ani_sheiton ، mhb161 ، sce ، b_argi ، nika
هفته گذشته نفر شماره 2 کیس ما 4 روز پیاپی آپدیت شد. بعد فرداش هر 3 نفرمون آپدیت شدیم بعدش دوباره فرداش هر 3 نفرمون آپدیت شدیم.
کوروشاوین هم درست مثل من آپدیت میشد.
فرداش که کلیر شده ها رو اعلام کردن (23 می) از ما خبری نبود ولی کوروشاوین عزیز کلیر شد.
حالا سناریوی 1: این آپدیت هیچ ربطی به کلیر شدن نداشت و کاملا تصادفی اتفاق افتاد و وسطهای پروسه ایم هنوز.
سناریوی 2: این آپدیت مقدمه کلیر شدن بود ولی چون ماهانه ظاهرا هر سفارت یه تعدادی فقط رو میتونه اعلام کنه الاهم فی الاهم کردن و کیسهای قدیمی تر رو کلیر کردن و ما رو گذاشتن واسه سری بعد.

حالا شما دوستای پیشکسوت و تحلیلگر نظرتون چیه؟ قابل توجه که الان 66 روزه شدیم
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-31 ساعت 01:26)hushmandco نوشته:  هفته گذشته نفر شماره 2 کیس ما 4 روز پیاپی آپدیت شد. بعد فرداش هر 3 نفرمون آپدیت شدیم بعدش دوباره فرداش هر 3 نفرمون آپدیت شدیم.
فرداش که کلیر شده ها رو اعلام کردن (23 می) از ما خبری نبود ولی کوروشاوین عزیز کلیر شد.
حالا سناریوی 1: این آپدیت هیچ ربطی به کلیر شدن نداشت و کاملا تصادفی اتفاق افتاد و وسطهای پروسه ایم هنوز.
سناریوی 2: این آپدیت مقدمه کلیر شدن بود ولی چون ماهانه ظاهرا هر سفارت یه تعدادی فقط رو میتونه اعلام کنه الاهم فی الاهم کردن و کیسهای قدیمی تر رو کلیر کردن و ما رو گذاشتن واسه سری بعد.

حامد عزيز من البته پيشكسوت نيستم ولي خب اونا ميخواستن بچه هاي اين تاپيك يه هفته بيشتر در خدمت شما باشن ولي خب ايشاالله اين آخرين روزتون تو اين تاپيكه Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، ani_sheiton ، kouroshd ، mhb161 ، sce ، mohammadrezah ، hushmandco ، b_argi ، nika ، رجبعلی
(2013-05-30 ساعت 22:27)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 20:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 13:02)آرش کمانگیر نوشته:  کسی از ابوظبی به تازگی بعد از برنده شدن بچه ها آپدیت شده یا 4 تا دونه ابوظبی اعلام کرد رفت برای تعطیلات ؟ ابوظبیم شد آنکارا پرونده ها زیاد شد ،حالا همه می گن چی می شد که آنکارا بودیم.

دوست عزیز ابوظبی این هفته 7 کیس رو 27 می کلیر کرد و 15 کیس رو 29 می.
که از این تعداد 7 کیس از دوستای گل مهاجرسرا بودند.
فکر کنم این هفته کارشونو خوب انجام دادند. من و شما ماندیم فعلا

آره داداش بازم موندیم.حدودا فکر میکنی از روز بالایی که فرید باشه تا منو نفر بعد از من که 46 ، 47 روزه هستم تقریبا دفعه بعد کلیر هستیم یا کلیر نمی شیم.چون منو شما با 3 نفر دیگه صدر جدول منتظر سرا هستیم.فرید و mori5050 و شما و منو e76779 از 94 تا 46 روزه هستیم.
دوستان أبوظبي من هم57 روزه شدم .يه سؤال دارم ايا عضو مهاجرسرا بودن با منتظرسرا فرق ميكنه ؟؟ جطور بايد عضو منتظر سرا شد؟؟؟ ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
(2013-05-31 ساعت 01:26)hushmandco نوشته:  هفته گذشته نفر شماره 2 کیس ما 4 روز پیاپی آپدیت شد. بعد فرداش هر 3 نفرمون آپدیت شدیم بعدش دوباره فرداش هر 3 نفرمون آپدیت شدیم.

سلام دوست من.
مباركتون باشه. اين آغاز يك پايانه , يعني آغاز هجرتي شيرين و پايان انتظاري تلخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، DIVE ، mhb161 ، farshadsh ، Szsanazsz ، sce ، mohammadrezah ، hushmandco ، b_argi ، lonelyman ، رجبعلی
آهاي آنكارا:
گلدم آغا گلدم

ضمنا اين آغا همون آغايه , نه اون آقا
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: mrr777 ، Mahbaran ، KOUROSHAVIN ، valencia ، mhb161 ، farshadsh ، sce ، mohammadrezah ، hushmandco ، b_argi ، nika ، رجبعلی ، zohre02
دوستان عزیز امکان داره که وقتی CEAC با ایمیل زدن ما آپدیت میشه، برای کیس دو نفره فقط یک نفر رو آپدیت کنه؟؟ یا این آپدیت ما بدون تاثیر از ایمیل بوده؟ من ایمیل فرستادم آنکارا، و فرداش فقط یکی از کیس ها آپدیت شد. به خاطر ایمیل بوده یا نه؟ صمیمانه منتظر شنیدن نظرات کارشناسی شما اساتید گرامی هستم Smile
تشکر کنندگان: mhb161 ، farshadsh ، sce ، hushmandco ، b_argi ، lonelyman ، nika
(2013-05-31 ساعت 03:09)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز امکان داره که وقتی CEAC با ایمیل زدن ما آپدیت میشه، برای کیس دو نفره فقط یک نفر رو آپدیت کنه؟؟ یا این آپدیت ما بدون تاثیر از ایمیل بوده؟ من ایمیل فرستادم آنکارا، و فرداش فقط یکی از کیس ها آپدیت شد. به خاطر ایمیل بوده یا نه؟ صمیمانه منتظر شنیدن نظرات کارشناسی شما اساتید گرامی هستم Smile

شما مگه سفارتت مونترال نبوده، پس چرا واسه آنكارا ايميل فرستادي؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: amirazimi ، valencia ، mhb161 ، farshadsh ، KOUROSHAVIN ، sce ، hushmandco ، b_argi ، lonelyman ، رجبعلی
(2013-05-31 ساعت 03:11)گل نهال نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 03:09)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز امکان داره که وقتی CEAC با ایمیل زدن ما آپدیت میشه، برای کیس دو نفره فقط یک نفر رو آپدیت کنه؟؟ یا این آپدیت ما بدون تاثیر از ایمیل بوده؟ من ایمیل فرستادم آنکارا، و فرداش فقط یکی از کیس ها آپدیت شد. به خاطر ایمیل بوده یا نه؟ صمیمانه منتظر شنیدن نظرات کارشناسی شما اساتید گرامی هستم Smile

شما مگه سفارتت مونترال نبوده، پس چرا واسه آنكارا ايميل فرستادي؟
برای یکی از دوستانم Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، farshadsh ، sce ، hushmandco ، b_argi ، lonelyman ، nika ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان