کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
محمد فضلی عزیز.............
کلیر شدی دوست عزیز ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، farshadsh ، Soap McTavish ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi ، lonelyman ، roeentan ، payam62 ، mrr777 ، رجبعلی ، lilac
بچه های آنکارا تبریک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما که نبودیم
[font=Courier][/font]
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-05-31 ساعت 08:25)arash bon نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 22:53)Maryam3023 نوشته:  و ما نيز ١٠٠ روزه شديم!
چنين روزي رو محال ميديدم..

سلام مریم جون. روز مصاحبه ما با هم بوده . امیدوارم این هفته کلیر شیم...Smile

سلام، شما رو بخاطر دارم، پس شما هم ١٠٠ روزه شدين.. اي بابا.. اميدوارم همه به زودي كلير شيم!
ولي فكر كنم دليل دشمنيشون با ما ١٩ فوريه ايي ها پخش فيلم اسكار بردن آرگو وسط سفارت و حين مصاحبه بود ؛)
يعني تو بدترين زمان ممكن بدترين صحنه ها و در بدترين جا پخش شد..
ههههييييي... چي بگيم ديگه..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
هههههههههههوووووووووووووووووورررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستان کلیر شده.
من که گفته بودم 30 نفر میشن.Big GrinBig GrinBig Grin
(ارسال: #11998) کلیر شده ها رتبه یادتون نره.Wink
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
طبق معمول منم که نبودم Big Grin حالا خودمونیم اگه شماره من اون تو باشه شک میکنم الان دیگه عادی شده
فکر کنم پرونده های ما اوضاعش خرابه Tongue من کم کم دارم حس میکنم یک تروریست خبره هستم Rolleyes
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، Soap McTavish ، mhb161 ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، b_argi ، lonelyman ، hana_fd ، Szsanazsz ، sce ، SANIJ ، ikamaly ، payam62 ، mrr777 ، noura ، lilac ، zohre02 ، Ali.US
(2013-05-31 ساعت 08:57)maziar irani نوشته:  سلام بر همه دوستان با سابقه و پیشکسوت و یه ضربو دوضربو کلیر شده و کلیر نشده و اینور آبی واونور آبی مهاجر سرایی عزیز
من 2014 هستم و اول راهو یه جورایی تو این راه فنج حساب میشم
میخواستم از شما سابقه دارای عزیز بپرسم هیچ راهی فوت کوزه گریی وردی طلسمی چیزی نیست به ما بگید یه ضرب بگیریم؟
من همه موضوعات 2013 را خوندم تقریبا حفظم این طوری که بوش میاد راه خیلی خوفناکی در راه دارم؟؟؟

تبریک میگم دوست عزیز
تنها راهش اینه که اون اخماتو واکنی و لبخند بزنی.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
منم نبودم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
آنکار آپدیت کرد

ما که نبودیم جزو کلیر شده ها .. ولی نوش جون اونایی که بودن.
از بچه ها کیا کلیر شدن؟ زود باشین دیگه. بگین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
من هم نبودم Sad آخه پس کی نوبت ما میشه!!!! Sad آنکارا رسماً داره دقمون میده Tongue
کیس: 44xx
جالبه آنكارا كيس بالاي ٥٥٠٠ كلير نكرده هنوز، بجز يه كيس ٤٧٠٠،١٢٠٠ بقيه كيس ها بين ٥١٠٠-٥٥٠٠ هستند، اين نشون ميده كه به شدت شلوغه سرشون و هنوز كيس هاي بالاي ٦٠٠٠ نرسيدن، در صورتيكه ابوظبي اين سري كيسهاي ٥٩٠٠،٦٠٠٠ به بالا داشت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-05-31 ساعت 07:04)discovery نوشته:  [quote='discovery' pid='349610' dateline='1369942095']
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرایی سوالی داشتم. ما امروز کلیر شدیم از سفارت ایروان و بنده ۲۰روز دیگر فرزندم به دنیا می اید ودر روز مصاحبه مدارک منوط به باردار بودنم ضمیمه پرونده شد حالا سوال من این هست که برای گرفتن ویزا قبل از به دنیا امدن بچه همسرم برود یا بعدش من جایی خوندم به نوزاد تا قبل ۶ماهگی در فرودگاه آمریکا ویزا میدهند ایا کسی اطلاعی دارد از موضوع و میتوانید من را راهنمایی کنید ممنونچ

لطف میکنید پاسخ دهید????
من برای تولد فرزندم مرتب ایمیل میزدم و از سفارت میپرسیدم. حتی برای اینکه خانمم در ماههای آخر بارداری اقدام به سفر نکنه هم بهم قول مساعد داده بودن.
شما هم این مورد چون خیلی خاصه ایمیل بزنین و ازشون بپرسین. مطمئنا جواب مناسب میدن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-31 ساعت 03:17)valencia نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 03:09)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز امکان داره که وقتی CEAC با ایمیل زدن ما آپدیت میشه، برای کیس دو نفره فقط یک نفر رو آپدیت کنه؟؟ یا این آپدیت ما بدون تاثیر از ایمیل بوده؟ من ایمیل فرستادم آنکارا، و فرداش فقط یکی از کیس ها آپدیت شد. به خاطر ایمیل بوده یا نه؟ صمیمانه منتظر شنیدن نظرات کارشناسی شما اساتید گرامی هستم Smile

شما هنوز کلیر نشدی دوست عزیز؟

به شخصه فکر میکنم به خاطر ایمیل آپدیت شده

سلام ایمیل انکارا چیه ؟ منماپدیت نمیشم میخام پیگیری کنم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، mhb161 ، sce ، payam62 ، mehdi110 ، mohammadrezah ، zohre02
ما هم نبودیم خدددددددددااااااااااااااااایییییییییا چه کنیم
جون هر کی دوست داری به داد ما برس ما را از این بلاتکلیفی نجات بده
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
(2013-05-30 ساعت 14:20)hushmandco نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 14:10)mahsa 662547 نوشته:  سلام بر دوستهای گل مهاجرسرا

من با اینکه خیلی‌ وقت که ویزای یک ضرب گرفتم و الان گرینکارت رو هم دارم ولی‌ هر روز با اینجا سر میزنم و با دیدن کلییر شدن دوستان کلی‌ خوشحال میشم ،امیدوارم که تک تکتون به زودی زود کلییر بشین.در ضمن اینو بگم که یکی‌ از دوستی‌ ما الان حدود ۱۸۰ روز که کلییر نشده پس امید داشته باشید و انرژی مثبت خودتونو بالا ببرید

بابت یکضرب گرفتن و دریافت گرین کارتتون تبریک عرض میکنم. این دوست 180 روزه کجاست پس؟ میگفتین بیاد عضو شه .

دوست عزیز،یه خانوم آقای مسن هستند که امکان استفاده از این سایت ندارن
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
(2013-05-31 ساعت 11:10)گل نهال نوشته:  جالبه آنكارا كيس بالاي ٥٥٠٠ كلير نكرده هنوز، بجز يه كيس ٤٧٠٠،١٢٠٠ بقيه كيس ها بين ٥١٠٠-٥٥٠٠ هستند، اين نشون ميده كه به شدت شلوغه سرشون و هنوز كيس هاي بالاي ٦٠٠٠ نرسيدن، در صورتيكه ابوظبي اين سري كيسهاي ٥٩٠٠،٦٠٠٠ به بالا داشت

گل نهال جان
توی کیسهای اعلام شده 5514 و 5542 و5563 و 5573 هم هستند .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، lonelyman ، mhb161 ، sce ، b_argi ، payam62 ، Mahbaran ، mehdi110 ، mrr777 ، ikamaly ، mohammadrezah ، kouroshd

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان