کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-01 ساعت 08:14)smpf نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:44)e76779 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:35)soroushmm نوشته:  جوانان وطن یه سوال تخصصی داشتم. برنامه لاتاری تا چند شهریور برای 2013 برقرار هست؟ کسی پارسال بوده که از زمان گذشته باشه و کلیر نشه؟ با تشکر

سلام دوست عزیز،
- فقط تا پایان سپتامبر 2013 ویزا صادر میشه و بعد از آن امکان کلیر شدن و صدور ویزا تقریباً صفره!
- بله از برندگان 2012 کسانی بودند که متاسفانه کلیر نشدند(البته به تعداد کم).

وامسال من جزو همون عده كم هستم آخه افيسر بهموم گفت پروسه شما سه تا شش ماه طول ميكشه هيييييي

انشاا.. در این بازه زمانی ، حد پایین جوابگو باشد!!!!
به امید دریافت ویزا.......
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پروردگارا :
از عشق امروزمان چیزی برای فردایمان باقی بگذار
به اندازه یک نگاه ... به اندازه یک لبخند ...
تا به یاد داشته باشیم که روزی هم " عاشق " بوده ایم ...

[عکس: 65547422165164417164.jpg]
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-06-01 ساعت 08:37)ikamaly نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:35)soroushmm نوشته:  جوانان وطن یه سوال تخصصی داشتم. برنامه لاتاری تا چند شهریور برای 2013 برقرار هست؟ کسی پارسال بوده که از زمان گذشته باشه و کلیر نشه؟ با تشکر

سلام دوست عزیز،
- فقط تا پایان سپتامبر 2013 ویزا صادر میشه و بعد از آن امکان کلیر شدن و صدور ویزا تقریباً صفره!

وامسال من جزو همون عده كم هستم آخه افيسر بهموم گفت پروسه شما سه تا شش ماه طول ميكشه هيييييي

دوست من شایدم منظورش همون 3 تا شش هفته بوده، اشتباه گفته
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، mehdi didam ، mohammadrezah ، sce ، lonelyman ، hushmandco ، farshadsh ، mhb161 ، Mbf232
(2013-05-31 ساعت 19:38)sentinel نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:13)selenaa نوشته:  سلام دوستان
من تازه عضو اینجا شدم.
چند تا پست آخر رو که خوندم دیدم همه از وضعیت کلیرنس آنکارا می نالند و از اینکه نرفتن ابوظبی غصه می خورن. والا تا اونجایی که من یادمه زمان ما آنکارا گزینه اول بود و ابوظبی رو اصلا کسی بهش فکر نمی کرد چون همه می گفتن برخورد کارمنداش اصلا خوب نیست و ریجکتی هم زیاد داره. نمی دونم والا.
حالا می شه بگین متوسط زمان کلیرنس در آنکارا چقدره؟
تا کی باید توی این پروسه جون به لب رسون کلیرنس باشیم !!!!!

دوست عزیز ضمن خیر مقدم به شما لطفا امضاء خود را کامل کنید و جهت ثبت در منتظر سرا اطلاعات کیس خود را به افشین یا امیر مهاجر بدهید
اگر سری هم به آدرس زیر بزنید از کم و کیف روند کار سفارتها آگاه خواهید شد
http://afsh.servehttp.com/c/
موفق باشید

ممنون از راهنمایتون
چشم
راستش من خودم نیستم، پدر و مادرم برنده شدن و من خیلی مشتاقم که سریعتر کلیر بشن.
یه سوال دیگه هم داشتم. چقدر اون تخمینی که روز مصاحبه افیسر از مدت زمان انتظار برای کلیرنس عنوان می کنه دقیقه؟ مثلا افیسره به پدر و مادر من گفته که ممکنه چند ماه طول بکشه. ولی نگفته دقیقا چند ماه!!!!
یه سوال دیگه هم اینکه آیا رابطه ای بین آپدیت شدن کیسشون توی سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx با زمان کلیرنس هست یا نه. مثلا اگر تاریخش آپدیت بشه به این معنا باشه که به زودی کلیر می شن !!!
ممنون می شم اگر دوستان کمک کنند من خیلی نگرانم.
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، hana_fd ، zohre02 ، afshinghwink ، hushmandco ، mohammadrezah ، sce ، lonelyman ، farshadsh ، mhb161

سلام دوست عزیز،

مصاحبه شما كي بود؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، tajhizgaran ، afshinghwink ، mohammadrezah ، sce ، lonelyman ، hushmandco ، mhb161
سلام و صبح بخیری دیگر.....در هفته گذشته تعدادی از دوستان کلیر شدند و همه ما را خوشحال کردند و تعدادی تازه به جمع ما اضافه شدن ....ضمن تبریک مجدد به تمام کلیر شدگان عزیز و خوش آمد و خیر مقدم به عزیزانی که تازه به جمع ما اضافه شده اند میرویم تا هفته ای دیگر را آغاز کنیم

این بیست و پنجمین هفته ای هست که من دارم در این تاپیک شروع میکنم Sad..نمیدانم واقعا چی بگم...شکایتی ندارم زیرا شاید تقدیر ما چنین بوده و روزگار قصد بازی با ما دارد اما از اینکه در کنار شما عزیزان هستم بسیار خوشحالمShy ..اگرچه شما را هرگز ندیدم اما صفا و صمیمیت شما مثال زدنی هست و همین مرا به آینده امیدوار میکند

عرض ادب به تمامی پیشکسوتان عزیز مخصوصا کسانی که همین امروز و فردا با کمال تاسف قدم به 200 روز انتظار خواهند گذاشت و نیز عرض احترام به تمامی دوستانی که در پائین و اواسط جدول انتظار قرار دارند.Smile.

به امید هفته ای شاد و پر انرژی برای همه شما دوستان خوبمBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
و 15 رو گذشت .... هی ....
(2013-06-01 ساعت 09:04)selenaa نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:38)sentinel نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:13)selenaa نوشته:  سلام دوستان
من تازه عضو اینجا شدم.
چند تا پست آخر رو که خوندم دیدم همه از وضعیت کلیرنس آنکارا می نالند و از اینکه نرفتن ابوظبی غصه می خورن. والا تا اونجایی که من یادمه زمان ما آنکارا گزینه اول بود و ابوظبی رو اصلا کسی بهش فکر نمی کرد چون همه می گفتن برخورد کارمنداش اصلا خوب نیست و ریجکتی هم زیاد داره. نمی دونم والا.
حالا می شه بگین متوسط زمان کلیرنس در آنکارا چقدره؟
تا کی باید توی این پروسه جون به لب رسون کلیرنس باشیم !!!!!

دوست عزیز ضمن خیر مقدم به شما لطفا امضاء خود را کامل کنید و جهت ثبت در منتظر سرا اطلاعات کیس خود را به افشین یا امیر مهاجر بدهید
اگر سری هم به آدرس زیر بزنید از کم و کیف روند کار سفارتها آگاه خواهید شد
http://afsh.servehttp.com/c/
موفق باشید

ممنون از راهنمایتون
چشم
راستش من خودم نیستم، پدر و مادرم برنده شدن و من خیلی مشتاقم که سریعتر کلیر بشن.
یه سوال دیگه هم داشتم. چقدر اون تخمینی که روز مصاحبه افیسر از مدت زمان انتظار برای کلیرنس عنوان می کنه دقیقه؟ مثلا افیسره به پدر و مادر من گفته که ممکنه چند ماه طول بکشه. ولی نگفته دقیقا چند ماه!!!!
یه سوال دیگه هم اینکه آیا رابطه ای بین آپدیت شدن کیسشون توی سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx با زمان کلیرنس هست یا نه. مثلا اگر تاریخش آپدیت بشه به این معنا باشه که به زودی کلیر می شن !!!
ممنون می شم اگر دوستان کمک کنند من خیلی نگرانم.

درود مجدد به شما
تا اینجا که من دیدیم، سایت سیس مثل یک چراغ راهنما میباشد، یعنی خیلی اوقات این سایت برای شما آپدیت میشود و شما متوجه میشوید که زمان کلیر شدن نزدیک است، اما خیلی هم اتفاق افتاده که سایت سیس یا کلا برای کیس خاصی آپدیت نشده ولی کیس مورد بحث در سایت سفارت کلیر شده، و یا بر عکس سایت سیس برای یک کیس پشت سر هم آپدین شده ولی در سایت سفارت کیس کلیر نشده، پس از نظر من بهترین جا برای آگاهی از روند کار همان سایت سفارت است و صد البته دوستان قدیمی تر بهتر میتوانند راهنمایی کنند
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
سلام،
دوستان مگه lilac و Hoormazd عزيز كلير نشدند؟
اگه جواب مثبته،چرا در منتظرسرا خط نخوردند!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، hushmandco ، Ali.US ، mohammadrezah ، sce ، mhb161
(2013-06-01 ساعت 09:43)pooya.n نوشته:  و 15 رو گذشت .... هی ....
دوست عزیز به قول گفتنی .. بابا تو دیگه کی هستی .. بابا تو دیگه کی هستی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، Szsanazsz ، afshinghwink ، shatsi ، pooya.n ، hushmandco ، mohammadrezah ، رجبعلی ، sce ، lonelyman ، mhb161

سلام دوست عزیز،

با سلام
دوست عزیز من فرم 9 سوالی بهم داد تازه تایپ شده و هیچ زمانی هم بهم نگفت. استرس نداشته باش. مایل بودی PM بده مراحلو با هم کنترل کنیم.موفق باشی
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: zohre02 ، Szsanazsz ، b_argi ، afshinghwink ، shatsi ، hushmandco ، mohammadrezah ، lonelyman ، mhb161
سلام صبح به خير .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، b_argi ، Saeedv13 ، Mahbaran ، hushmandco ، mohammadrezah ، رجبعلی ، sce ، lonelyman ، kouroshd ، mhb161
(2013-06-01 ساعت 09:43)pooya.n نوشته:  و 15 رو گذشت .... هی ....
در واكنش به متن استاد پــــــــــــــويااااااااااااااااااااااااااااااا
از چپ به راست:محمد فضلي-اس زد ساناز اس زد-مستر بن بن-آبلوم ما- آسمان آبي
[عکس: Angry-cats-looking-for-angry-birds.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-01 ساعت 08:55)hana_fd نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 08:37)ikamaly نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:44)e76779 نوشته:  [quote='soroushmm' pid='350176' dateline='1370027155']
جوانان وطن یه سوال تخصصی داشتم. برنامه لاتاری تا چند شهریور برای 2013 برقرار هست؟ کسی پارسال بوده که از زمان گذشته باشه و کلیر نشه؟ با تشکر

سلام دوست عزیز،

دوست من شایدم منظورش همون 3 تا شش هفته بوده، اشتباه گفته
[/quot

اميد وارم حرف شما باشه ولي متاسفانه به ما هم 3تا4ماه كفتن. ببخشيد كه سياه نمايي ميكنم اما با اين تفاصيل پس اونهايي كه بعد از 10تير ميرن مصاحبه چي؟ آيا سفارت حاضرند به خاطر مهلت ما مراحلشون رو سرع بدن؟با توجه به اينكه اين سرعت احتمالا مستلزم ناديده كرفتن بعضي چيزا مثل استعلام و. ... هستش؟
كاشكي اين دو روز رو تعطيل نميكردن و اضافه كاري ميكردن اونوقت منم از بيكاري به جفنك كفتن نمي افتادم.از همه معذرت ميخوام و اميدوارم كساني كه هنوز مصاحبه نشدن. براي كنجكاوي اينجا نيان.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، ikamaly ، zohre02 ، hushmandco ، mohammadrezah ، رجبعلی ، sce ، lonelyman ، mhb161
منم 2 هفته ای شدم! گفتم بدونید!ابوضبی بودم
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، mlo ، pooya.n ، zohre02 ، hushmandco ، mohammadrezah ، babakirani ، sce ، lonelyman ، kouroshd ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان