کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان ما هم وارد این مرحله شدیم

حالا چی کار کنیم؟؟Sadکجا خودمونو معرفی کنیم ؟؟به کی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
بچه ها نگفتن سابقه بیمه مشکل ساز میشه؟کسی هست که بخاطر این مخفی کردن سابقه کارش به مشکل خورده باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، shiraz mamali ، payam62 ، lonelyman ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 15:31)masodsh نوشته:  بچه ها نگفتن سابقه بیمه مشکل ساز میشه؟کسی هست که بخاطر این مخفی کردن سابقه کارش به مشکل خورده باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
دوست عزیزم، من خودم در فرم هام تا ریز سوابق کاری 22 ساله خودم رو نوشته بودم.آفیسر محترم هم روز مصاحبه 4 تا سوال از موارد سابقه کار آخریم پرسید.
که نمیدونم قانع شد یا نه!! ولی قبل از اینکه نظری راجع به مصاحبه و پرونده اعلام کنه برگه آبی رو روی کاغذهای پرونده دیدم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: hushmandco ، sce ، abloom_ma ، گل نهال ، payam62 ، lonelyman ، roeentan ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 12:53)zohre02 نوشته:  سلام دوستان، اول باید به دوستانی که هفته گذشته کلیر شدن تبریک بگم و براشون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بکشم. دوم اینکه دوستانی که بالای 180 روز منتظر هستند آیا به سفارت ایمیل پیگیری زده اند؟ که قطعا زده اند چه جوابی می گیرند؟ همون جواب همیشگی یا ...؟

سلام. من الان 176 روزه ام. زمانی که 5 ماه شده بود ایمیل زدم که پاسخی داده نشد (ابوظبی)
(2013-06-01 ساعت 15:28)واله نوشته:  سلام دوستان ما هم وارد این مرحله شدیم

حالا چی کار کنیم؟؟Sadکجا خودمونو معرفی کنیم ؟؟به کی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin

دوست عزیزم

تاریخ مصاحبه و حدود کیس نامبر و کلیرنس و نتیجه را به دوستمون امیرمهاجر عزیز طی پیام خصوصی اعلام کن تا به منتظرسرا اضافت کنه انشالله زیاد اینجا مهمون نباشی Shy

2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام دوست عزیز.
خوش اومدی.لازم نیست کار خاصی انجام بدی.فقط :
1-یه امضای خوشگل واسه خودت بساز تا بیشتر باهات آشنا بشیم.
2-خودت رو به امیر مهاجر عزیز معرفی کن.البته اگه تمایل داری تو منتظرسرا باشی.
3-امیدوار باش و مثبت.
بدون که به زودی هممون ویزارو می گیریم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-01 ساعت 15:31)masodsh نوشته:  بچه ها نگفتن سابقه بیمه مشکل ساز میشه؟کسی هست که بخاطر این مخفی کردن سابقه کارش به مشکل خورده باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید

راستش یکی از دوستای ما از سوابقش چیزی نگفته بود و گفته بود خانه دارم در حالیکه بازنشسته شده و کارشم دولتی بوده فعلا که بالای 180 روز شده که هنوز خبری از کلیرشدن نیست نمی دونیم هم جریان چیه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، masodsh ، hushmandco ، payam62 ، sce ، tajhizgaran ، lonelyman ، پدی ، el333 ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah
ممنون اگه راهنمایی کنید
عزیز اینجا مربوطه به كليرنس برندگان ٢٠١٣ .
من جایه دیگه جواب شمارو دادم/مراجعه کنید به قسمتی که سوالتون رو مطرح کردین.Wink
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، hushmandco ، payam62 ، sce ، tajhizgaran ، lonelyman ، پدی ، roeentan ، zohre02 ، rezajoon ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 15:56)parvin_peikani نوشته:  
ممنون اگه راهنمایی کنید

راستش یکی از دوستای ما از سوابقش چیزی نگفته بود و گفته بود خانه دارم در حالیکه بازنشسته شده و کارشم دولتی بوده فعلا که بالای 180 روز شده که هنوز خبری از کلیرشدن نیست نمی دونیم هم جریان چیه

هیچی بهتر از صداقت نیست به خدا ...
اگرچه متاسفانه توی سرزمین مادری " صداقت " درست و درمون جواب نمیده ، اما بهتره که زندگی جدید رو بر پایه صداقت بنا کنین .
من خودم دوران کاراموزی و جائیکه حتی پولی بهم نمی دادند رو توی فرم 230 جا دادم . و حقیقتا الان خوشحالم Smile
البته این نظره منه و نمی تونم نظرم رو در این زمینه به دیگران غالب کنم .

استنباط من اینه که بعد از ارسال فرم ها تقریبا background check ابتدایی شروع میشه و مصاحبه تقریبا تدارک دیده شده تا شما رو ببینن و حضورا گپ و گفتی کوتاه داشته باشن.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-06-01 ساعت 16:07)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 15:56)parvin_peikani نوشته:  
ممنون اگه راهنمایی کنید

هیچی بهتر از صداقت نیست به خدا ...
اگرچه متاسفانه توی سرزمین مادری " صداقت " درست و درمون جواب نمیده ، اما بهتره که زندگی جدید رو بر پایه صداقت بنا کنین .
من خودم دوران کاراموزی و جائیکه حتی پولی بهم نمی دادند رو توی فرم 230 جا دادم . و حقیقتا الان خوشحالم Smile
البته این نظره منه و نمی تونم نظرم رو در این زمینه به دیگران غالب کنم .

استنباط من اینه که بعد از ارسال فرم ها تقریبا background check ابتدایی شروع میشه و مصاحبه تقریبا تدارک دیده شده تا شما رو ببینن و حضورا گپ و گفتی کوتاه داشته باشن.
اره والا خودم هم به این نتیجه رسیدم که واقعیت رو بزنم.خدا بزرگه....
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
جوانان منتظر . دوستان و همسفران.
امکانش هست بگید دوستانی که مدت کلیر طولانی داستن کار و سربازیشون چی بوده؟ من امریه سپاه تو نوسازی مدارس بودم. استرس چند روزو داشته باشم؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، sce ، tajhizgaran ، lonelyman ، عضو باسابقه ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 16:32)soroushmm نوشته:  جوانان منتظر . دوستان و همسفران.
امکانش هست بگید دوستانی که مدت کلیر طولانی داستن کار و سربازیشون چی بوده؟ من امریه سپاه تو نوسازی مدارس بودم. استرس چند روزو داشته باشم؟

اینجا همه مدلش هست سروش عزیز.
کلیرهای طولانی داشتیم که معافی داشتن.
ویزای یکضرب داشتیم که سپاه خدمت کرده بودن.
هیچ حساب و کتابی نداره.
در کل از 1 ماه تا 6 ماه در نظر داشته باش ولی اگر تازه کلیر خورده باشی به خودی خود بیش از 4 ماه فرصت نیست تا آخر لاتاری .
پس میشه حد اکثر حدود 4 ماه انتظار از الان برای همه کیس ها.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام چند تا سوال دارم.
1- میدونید که ایروان به همه کلیرنس شده ها برگه آبی میده یا رنگ دیگه ای هم داره؟
2- تو سایت سفارت در ایروان سه حالت * و ** و # را توضیح داده ولی ظاهرا فقط همه * میخورن. دو وضعیت دیگه کاربرد نداره؟
3- جواب این سوال خیلی برام مهمه. آفیسربه ما موقع مصاحبه گفت همه مدارک کامله و به آمریکا خوش اومدید و وقتی شمارتونو تو سایت دیدین یک نفر با پاسپورتا برای گرفتن ویزا بیاد. ما نامه تمکن مالی ارائه داده بودیم. در صفحه دوم برگه آبی و در قسمت "غیره" به فارسی نوشته "حساب بانکی" و ضربدر زده. آیا همچین حالتی برای کسی پیش اومده ؟ و اینکه میدونید چیکار باید کرد؟
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
(2013-06-01 ساعت 16:38)hushmandco نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 16:32)soroushmm نوشته:  جوانان منتظر . دوستان و همسفران.

اینجا همه مدلش هست سروش عزیز.
کلیرهای طولانی داشتیم که معافی داشتن.
ویزای یکضرب داشتیم که سپاه خدمت کرده بودن.
هیچ حساب و کتابی نداره.
در کل از 1 ماه تا 6 ماه در نظ
عجب غولیه این غول کلیرنس. هیچ جوره نمی شه کشتش. ولی میکشیمش:-)
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، babakirani ، hushmandco ، sce ، sentinel ، tajhizgaran ، lonelyman ، رجبعلی ، shayangh ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah ، mani.iht
دوستان عزیزم سلام و عصر شنبه همه بخیر و خوشی:
در لینک http://travel.state.gov/visa/temp/wait/wait_4638.html
در رابطه با administrative processing توضیح داده که ممکنه برای برخی از مصاحبه شونده ها 60 روز طول بکشه که البته این مدت رو حتی بیشتر هم ذکر کرده که براساس شرایط افراد ممکنه متفاوت باشه.
موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان