کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-31 ساعت 19:13)selenaa نوشته:  سلام دوستان
من تازه عضو اینجا شدم.
چند تا پست آخر رو که خوندم دیدم همه از وضعیت کلیرنس آنکارا می نالند و از اینکه نرفتن ابوظبی غصه می خورن. والا تا اونجایی که من یادمه زمان ما آنکارا گزینه اول بود و ابوظبی رو اصلا کسی بهش فکر نمی کرد چون همه می گفتن برخورد کارمنداش اصلا خوب نیست و ریجکتی هم زیاد داره. نمی دونم والا.
حالا می شه بگین متوسط زمان کلیرنس در آنکارا چقدره؟
تا کی باید توی این پروسه جون به لب رسون کلیرنس باشیم !!!!!

دوست عزیز ضمن خیر مقدم به شما لطفا امضاء خود را کامل کنید و جهت ثبت در منتظر سرا اطلاعات کیس خود را به افشین یا امیر مهاجر بدهید
اگر سری هم به آدرس زیر بزنید از کم و کیف روند کار سفارتها آگاه خواهید شد
http://afsh.servehttp.com/c/
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-31 ساعت 20:08)babakirani نوشته:  با سلام
من تازه عضو شدم.
interview در ابوظبی و الان 175 روزه منتظرم

دوستان مثال نقض که میگن این دوستمون هستن.Big Grin ابوظبیِ 175 روزه !
بابک عزیز خوش اومدی به جمع منتظران. اینجا دیگه معتاد میشی و از صبح تا شب در شمردن دقایق از دوستانت سبقت میگیری.
اطلاعات خودت رو شامل حدود کیس نامبر و تاریخ مصاحبه به امیر مهاجر بده تا تو لیست منتظرسرا بذارتت.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
دوستان کلیر شده تبریک
یکی از دوستان من هم که خیلی تو مهاجرسرا فعال نبود جزو این سری کلیر شدگانه
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-31 ساعت 20:20)hushmandco نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 20:08)babakirani نوشته:  با سلام
من تازه عضو شدم.
interview در ابوظبی و الان 175 روزه منتظرم

دوستان مثال نقض که میگن این دوستمون هستن.Big Grin ابوظبیِ 175 روزه !
بابک عزیز خوش اومدی به جمع منتظران. اینجا دیگه معتاد میشی و از صبح تا شب در شمردن دقایق از دوستانت سبقت میگیری.
اطلاعات خودت رو شامل حدود کیس نامبر و تاریخ مصاحبه به امیر مهاجر بده تا تو لیست منتظرسرا بذارتت.

مرسی از لطفت. اتفاقا من مدتهاست مهمون اینجام و فقط پستها رو میخوندم. دیدم دوستان با 40-50 روز انتظار حسابی کلافن گفتم بیام روحیه بدم
تشکر کنندگان: mhb161 ، abloom_ma ، shatsi ، lilac ، hushmandco ، sce ، b_argi ، milad_aae ، SANIJ ، lonelyman ، noura ، mohammadrezah ، kouroshd ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، رجبعلی ، MEHDIREZAEI
از این 17 کیس امروز فقط 2 تا از بچه های مهاجرسرا کلیر شدن ؟
کاش میشد همه کمک می کردن این منتظرسرا تکمیل بشه تا بتونیم از خروجیش بهتر استفاده کنیم.
به نظر من مخصوصا بچه های ابوظبی کم لطفی می کنن و آماری از خودشون نمی دن.با اون ترافیکی که روز مصاحبه ما بود همچین سر اونا هم خلوت نیست.دوستان کمک کنین این جدول تکمیل بشه.حداقل بچه های 2014 می تونن بهتر از ما ازش استفاده کنن.ما که همش داریم تا یه تحلیلی می کنیم واسه خودمون یکی از راه می رسه خلاف اونو میاره وسط.
موفق باشین.
لاتاری 2013
کسی که جواب منو نداد .
یه پیشنهاد برای همه ی کسایی که می خواهند برای دریافت ویزا بیاند آنکارا حتماً بلیط هواپیما سیستمی open بگیرید با این که به احتمال زیاد حداکثر 4 روز گرفتن ویزا طول می کشه اما یک وقت مثل من بیاید و بعد از چهار روز خبری نشه و به تعطیلات شنبه ، یک شنبه بخورید .
( این فقط یک پیشنهاد بود )
(2013-05-31 ساعت 11:56)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 08:25)arash bon نوشته:  سلام مریم جون. روز مصاحبه ما با هم بوده . امیدوارم این هفته کلیر شیم...Smile
من فکر می کردم شما کلیر شدین و از روز 19 فوریه فقط مریم و همسر موندنSad. بس که شما کم کار و خونسرد تشریف دارینTongue. این همه مدت کجا بودین؟ سیستون آپدیت شده یا نه؟
@یعنی آنکارا 17 تا کیس اعلام کرده و یک نفرشون هم عضو سایت نیستن. البته بروبچ فکر نمی کردن این موقع اعلام کنن. اگر موبایل کسی رو دارین خبر بدین لطفاً.

سلام عمو سعید، ما سایت رو چک می‌کنیم از کلیر شدن شما هم خیلی‌ خوشحال شدیم، همون هفته که شما کلیر شدین ما هی‌ پشت سر هم آپدیت شدیم من ۲۴ آوریل همسر گرام ۲۲ آوریل و دیگر هیچ !

یادمه بلیط گرفته بودین کی‌ راهی‌ هستین به سلامتی‌؟
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، lonelyman ، mohammadrezah ، Saeedv13 ، farshadsh ، zohre02 ، رجبعلی
ای خداااااااااااااااااااااااااا
این روز بالاییها رو زودتر کلیر کن که اگه یه روزی تو همین روزا ایشااله ما کلیر شدیم رومون بشه هورا بکشیم آخه
(2013-05-31 ساعت 14:45)Doe نوشته:  بنازم به این س.فار.ت
واقعاً همه رو خوشحال کرد امروز.
با این 17 تا شماره ای که امروز اعلام کرد که اونهم 15 تاش زیر 5000 بود واقعاً گل کاشت.
یه دونه ای ، نمونه ای ، دردونه ای ....
من که دارم از خوشحالی ذوقمرگ میشم.
(در راستای بد نگفتن از س.فار.تها)

بالای 5000 یا زیر 5000 Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، b_argi ، SANIJ ، lonelyman ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، abloom_ma ، zohre02
سلام خدمت دوستان عزیز امروز بالاخره کیس نامبر من هم در وب سایت آنکارا به رویت رسید ، متاسفانه تا حالا نتونستم در خدمت عزیزان باشم انشالله از آنکارا که برگشتم به طور کامل با تمام تجربیاتی که تو این یک ساله از خودم و دیگر دوستانی که قبل از من رفتن آمریکا ( البته از طریق لاتاری ) بدست آوردم در خدمت دوستان خواهم بود ، دعا کنید این سفر هم بخیر بگذره . به امید اینکه تمام 6000 ایرانی برنده لاتاری 2013 بتونن ویزاشون رو بگیرن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کیس نامبر --54
مصاحبه اول 4 آپریل آنکارا
سلام منظور سایت سیس چی هست
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، b_argi ، lonelyman ، mohammadrezah ، zohre02
(2013-05-31 ساعت 10:53)mohammad fazli نوشته:  منم نبودم

ما هم نبوديم اقاي فضلي عزيز و حال و روز خوشي هم نداريم اصلاً! ... انقده كه ديگه ترجيحاً خواننده خاموش تاپيك شدم كه روحيه دوستاي ديگه خراب نشه ! همين از دستم برمياد!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-05-31 ساعت 03:17)valencia نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 03:09)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز امکان داره که وقتی CEAC با ایمیل زدن ما آپدیت میشه، برای کیس دو نفره فقط یک نفر رو آپدیت کنه؟؟ یا این آپدیت ما بدون تاثیر از ایمیل بوده؟ من ایمیل فرستادم آنکارا، و فرداش فقط یکی از کیس ها آپدیت شد. به خاطر ایمیل بوده یا نه؟ صمیمانه منتظر شنیدن نظرات کارشناسی شما اساتید گرامی هستم Smile

شما هنوز کلیر نشدی دوست عزیز؟

به شخصه فکر میکنم به خاطر ایمیل آپدیت شده

دوستان عزیزم. جواب این سوال رو گرفتم. دوستان من امروز با دریافت پاسخ از آنکارا آپدیت شدند، بنابراین آپدیت اولیه بخاطر ایمیل نبوده Smile
تشکر کنندگان: shatsi ، hushmandco ، sce ، valencia ، mhb161 ، s.s.h ، b_argi ، lonelyman ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-05-31 ساعت 22:23)ps.pm نوشته:  سلام منظور سایت سیس چی هست

درود بر شما
آدرس سایت
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
در این سایت میتوانید از طریق شماره کیس خودتون روند پیشرفت کار را بررسی نمایید، ولی زیاد خودتون را درگیر این سایت نکنید، بهترین کار چک کردن سایت سفارت میباشد
ضمنا لطفا در صورت امکان امضاء خودتون را کامل فرمایید
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، sce ، b_argi ، lilac ، lonelyman ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-05-31 ساعت 22:23)ps.pm نوشته:  سلام منظور سایت سیس چی هست

اینجــــــا رو بخون عزیز
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، lilac ، lonelyman ، mohammadrezah ، farshadsh ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان