کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان.
آیا از بچه های ابوظبی کسی بوده که ستاره دار کلیر شده باشه ؟اینو به این خاطر عرض می کنم که ابوظبی مثل آنکارا لیستی بیرون نمی ده.
روی صحبتم با دوستانی که توی این سایت چراغ خاموش فقط می خونن هم هست.اگه موردی بوده بفرمایین.
موفق باشین.

(2013-06-01 ساعت 10:10)e76779 نوشته:  سلام،
دوستان مگه lilac و Hoormazd عزيز كلير نشدند؟
اگه جواب مثبته،چرا در منتظرسرا خط نخوردند!

سلام دوست خوبم.
امیر جان تشریف بردن مصاحبه دوست عزیز.برگردن هم اینارو هم شما و دوستان جدید دیگه هم با هم خط می خورین.
راستی ابوظبی یه پیرمرد هم پیدا کردهBig Grin.دیدی بالاخره ما هم بزرگتر پیدا کردیم.دیگه حالا این بچه های آنکارا و ایروان نمی تونن بزنن تو سر ماTongue.اذیت کرد میگم بابابزرگ بره سراغشونBig GrinCoolTongue.
لاتاری 2013
با تلاش فراوان انرژی مثبت بچه های آنکارا را به 130000 رسوندم انشا ا... این انرژی + برای همه خبر خوشی بیاره .
ای بابا شما هم بیاین انرژی + را مرتب زیاد کنید همش من دارم رندش میکنم Wink
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

ما هم نبودیم خدددددددددااااااااااااااااایییییییییا چه کنیم
جون هر کی دوست داری به داد ما برس ما را از این بلاتکلیفی نجات بده
------------------------------------------------------------------------------
جواب خدا به این درخواست
فعلا که سرم خیلی شلوغه میبینی که در استانبول و آنکارا کار دارم بچه ها اونجا دست به دعا شدن برای برکناری اردوغان
-----------------------------------------------------------------------------
ما به خدا گفتیم ما رو از این بلاتکلیفی در بیار خدا فکر کرد من از افعال معکوس استفاده کردم
من امروز 100 روزه شدم
باز خدا کمک کمک کمک کمک
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
سلام دوستان یک بار این سوال رو پرسیدم هیچکس جواب نداد ولی دوباره میپرسم
من خودم کیسم **68 و آنکارا کلیر خوردم
تو لاتاری میگن تا 31 سپتامبر وقت داریم تا ویزا صادر بشه برای ما حالا از طرفی سایت آنکارا تا 25 سپتامبر رو سایتش وقت داده من نمیفهمم یعنی همه ماها که موندیم و اونایی که میخوان تازه مصاحبه بشن تو آنکارا رو تو 5 روز می خوان ویزا بدن یعنی ما کلهم سر کاریم دیگه میشه یکی جواب بده کف کردم
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، hushmandco ، b_argi ، payam62 ، zohre02 ، rezajoon ، mhb161 ، mohammadrezah ، mehdi110
(2013-06-01 ساعت 18:46)hazrat نوشته:  سلام دوستان یک بار این سوال رو پرسیدم هیچکس جواب نداد ولی دوباره میپرسم
من خودم کیسم **68 و آنکارا کلیر خوردم
تو لاتاری میگن تا 31 سپتامبر وقت داریم تا ویزا صادر بشه برای ما حالا از طرفی سایت آنکارا تا 25 سپتامبر رو سایتش وقت داده من نمیفهمم یعنی همه ماها که موندیم و اونایی که میخوان تازه مصاحبه بشن تو آنکارا رو تو 5 روز می خوان ویزا بدن یعنی ما کلهم سر کاریم دیگه میشه یکی جواب بده کف کردم
دوست عزيز من قبلاً هم عرض كردم كه اون تاريخها حداكثر زماني است كه براي گرفتن ويزا ميشه به سفارت مراجعه كرد و جاي نگراني نداره و هر كسي كلير ميشه بهتره زودتر براي دريافت ويزا مراجعه كنه و به اون تاريخها كاري نداشته باشه و بقيه هم كلير خواهند شد و براي دريافت ويزا مشكلي نخواهند داشتTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-01 ساعت 17:09)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم سلام و عصر شنبه همه بخیر و خوشی:
در لینک http://travel.state.gov/visa/temp/wait/wait_4638.html
در رابطه با administrative processing توضیح داده که ممکنه برای برخی از مصاحبه شونده ها 60 روز طول بکشه که البته این مدت رو حتی بیشتر هم ذکر کرده که براساس شرایط افراد ممکنه متفاوت باشه.
موفق باشین
سلام دوست من.
در تاييد فرمايشاتتان بايد عرض كنم كه هفته پيش در 60 تمين روز ورود به برزخ لاتاري شماره تلفن usa رو كه تو امضا مامان سايه ديدم رو با مشخصات لازم رو براي يكي از دوستانم در usa فرستادم و ايشون زنگ زده بود و مفصل صحبت كرده بود.اونها بهش گفته بودند كه بعد از تكميل پرونده و كارنت شدن كليه پرونده ها به سفارتهاي انتخاب شده ارسال ميشه و ديگه ما هيچ مديريت و دسترسي به پرونده ها نداريم اما روال به اين شكل هست كه در صورت ورود به دوره كليرنس معمولا طي 60 روز بايد پاسخ بدهند و ويزا رو صادر كنند يا كسر مدرك و ادامه دوره رو با ستاره تو سايت مشخص كنند اما در مورد كيسهايي كه بيشتر زمان ميبره اونهايي هستند كه تنوع و تشابه اسمي يا فاميلي در دنيا زياد دارند و علت دير اعلام شدن نتيجه كليرنس فقط زمانبر بودن اين پروسه هست.
فقط در انتها ايشون گفتند كه تا پايان سپتامبر فقط پرونده هايي كه رد شده اند و موفق به دريافت ويزا نشده اند به kcc توسط سفارتها گزارش داده خواهد شد.
حرف دل :
اگه يك نگاهي به جدول منتظر سرا بندازيم متوجه ميشيم كه حرفهاي دوستمون توي جدول ما هم نمود پيدا كرده و نتيجه خوب و اميد دهنده مطلب اينكه اونها اساس رو بر صدور ويزا گذاشته اند مگر اينكه عكسش ثابت بشه.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-06-01 ساعت 16:58)sohailstar نوشته:  سلام چند تا سوال دارم.
1- میدونید که ایروان به همه کلیرنس شده ها برگه آبی میده یا رنگ دیگه ای هم داره؟
2- تو سایت سفارت در ایروان سه حالت * و ** و # را توضیح داده ولی ظاهرا فقط همه * میخورن. دو وضعیت دیگه کاربرد نداره؟
3- جواب این سوال خیلی برام مهمه. آفیسربه ما موقع مصاحبه گفت همه مدارک کامله و به آمریکا خوش اومدید و وقتی شمارتونو تو سایت دیدین یک نفر با پاسپورتا برای گرفتن ویزا بیاد. ما نامه تمکن مالی ارائه داده بودیم. در صفحه دوم برگه آبی و در قسمت "غیره" به فارسی نوشته "حساب بانکی" و ضربدر زده. آیا همچین حالتی برای کسی پیش اومده ؟ و اینکه میدونید چیکار باید کرد؟

سهیل عزیز
بطور خلاصه باید بگم که:
1- رنگ برگه ها مهم نیست برادر من . لااقل در مورد ایروان مطمئنم . گاهی برگ آبی تموم میشه ، برگ قرمز یا صورتی میدن.
2- این آیتم هم خوشبختانه از مزیت های سفارت امریکا در ایروانه و شما با همون * وارد پروسه کلیرنس میشین و در اصل Refusal Sheet رو بعد از کلیر شدن باید تحویل بدین و اگر در تعاریف * ، ** و # خونده باشین متوجه میشین که * صرفا واسه دوستانی هستش که نقص مدرک دارن . اون برگ آبی که دست شماست به منزله نقص مدرکه که باید حتما برگردونده بشه. (البته به انضمام مواردی که در اون برگه تیک خورده)
3- من نمی دونم شما چند نفر بودین و به چه میزان تمکن مالی ارائه دادین . اما قطعا اگه نقص مدرکی داشته باشین همون روز بهتون میگن . اصلا جای نگرانی نداره . واسه اینکه از نگرانی بیرون بیاین از همون صفحه عکس بگیرین و بهشون بگین که شفاف سازی کنن در این خصوص ...

امیدوارم این پروسه هر چه سریعتر تموم بشه ....
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: shatsi ، kouroshd ، sentinel ، lonelyman ، sce ، hushmandco ، b_argi ، payam62 ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah ، mehdi110
سلام .ما هم 48 روزه شدیم و کماکان هیچ.mehdirezaei گل امید وارم که این دوشنبه با خبرای خوب بیای .آمینWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: itsmasoud ، ald ، sce ، lonelyman ، hushmandco ، گل نهال ، b_argi ، payam62 ، shayangh ، lilac ، zohre02 ، rezajoon ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، mohammadrezah ، mehdi110
(2013-06-01 ساعت 21:02)آرش کمانگیر نوشته:  سلام .ما هم 48 روزه شدیم و کماکان هیچ.mehdirezaei گل امید وارم که این دوشنبه با خبرای خوب بیای .آمینWink

سخت نگیر آرش جان، این هفته کلیر میشی
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-06-01 ساعت 20:20)عضو باسابقه نوشته:  
2- تو سایت سفارت در ایروان سه حالت * و ** و # را توضیح داده ولی ظاهرا فقط همه * میخورن. دو وضعیت دیگه کاربرد نداره؟
3- جواب این سوال خیلی برام مهمه. آفیسربه ما موقع مصاحبه گفت همه مدارک کامله و به آمریکا خوش اومدید و وقتی شمارتونو تو سایت دیدین یک نفر با پاسپورتا برای گرفتن ویزا بیاد. ما نامه تمکن مالی ارائه داده بودیم. در صفحه دوم برگه آبی و در قسمت "غیره" به فارسی نوشته "حساب بانکی" و ضربدر زده. آیا همچین حالتی برای کسی پیش اومده ؟ و اینکه میدونید چیکار باید کرد؟

سهیل عزیز
بطور خلاصه باید بگم که:
1- رنگ برگه ها مهم نیست برادر من . لااقل در مورد ایروان مطمئنم . گاهی برگ آبی تموم میشه ، برگ قرمز یا صورتی میدن.
2- این آیتم هم خوشبختانه از مزیت های سفارت آمریکا در ایروانه و شما با همون * وارد پروسه کلیرنس میشین و در اصل Refusal Sheet رو بعد از کلیر شدن باید تحویل بدین و اگر در تعاریف * ، ** و # خونده باشین متوجه میشین که * صرفا واسه دوستانی هستش که نقص مدرک دارن . اون برگ آبی که دست شماست به منزله نقص مدرکه که باید حتما برگردونده بشه. (البته به انضمام مواردی که در اون برگه تیک خورده)
3- من نمی دونم شما چند نفر بودین و به چه میزان تمکن مالی ارائه دادین . اما قطعا اگه نقص مدرکی داشته باشین همون روز بهتون میگن . اصلا جای نگرانی نداره . واسه اینکه از نگرانی بیرون بیاین از همون صفحه عکس بگیرین و بهشون بگین که شفاف سازی کنن در این خصوص ...

از جوابتون ممنونم. ما سه نفر و حدود 145میلیون موجودی حساب ارائه دادیم.
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
(2013-06-01 ساعت 08:55)hana_fd نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 08:37)ikamaly نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 08:14)smpf نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:44)e76779 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:35)soroushmm نوشته:  جوانان وطن یه سوال تخصصی داشتم. برنامه لاتاری تا چند شهریور برای 2013 برقرار هست؟ کسی پارسال بوده که از زمان گذشته باشه و کلیر نشه؟ با تشکر

سلام دوست عزیز،
- فقط تا پایان سپتامبر 2013 ویزا صادر میشه و بعد از آن امکان کلیر شدن و صدور ویزا تقریباً صفره!
- بله از برندگان 2012 کسانی بودند که متاسفانه کلیر نشدند(البته به تعداد کم).

وامسال من جزو همون عده كم هستم آخه افيسر بهموم گفت پروسه شما سه تا شش ماه طول ميكشه هيييييي

انشاا.. در این بازه زمانی ، حد پایین جوابگو باشد!!!!
به امید دریافت ویزا.......

دوست من شایدم منظورش همون 3 تا شش هفته بوده، اشتباه گفته
خدا كنه ايشالا،والا اون افيسر موبور جوون اصلا فارسي بلد نبود مترجم هم نداشت و جملاتشو ما تصحيح ميكرديم اخرشم من دوباره پرسيدم (مانث اور ويك)و گفت مانث حالا شايدعددا رو اشتباه گفته.توكلت علي الله ما كه يكساله اسيريم اينم روش.اخرشم اگه نشد يه سري اطلاعات خوب از امريكا بدست آورديم

(2013-06-01 ساعت 08:55)hana_fd نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 08:37)ikamaly نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 08:14)smpf نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:44)e76779 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:35)soroushmm نوشته:  جوانان وطن یه سوال تخصصی داشتم. برنامه لاتاری تا چند شهریور برای 2013 برقرار هست؟ کسی پارسال بوده که از زمان گذشته باشه و کلیر نشه؟ با تشکر

سلام دوست عزیز،
- فقط تا پایان سپتامبر 2013 ویزا صادر میشه و بعد از آن امکان کلیر شدن و صدور ویزا تقریباً صفره!
- بله از برندگان 2012 کسانی بودند که متاسفانه کلیر نشدند(البته به تعداد کم).

وامسال من جزو همون عده كم هستم آخه افيسر بهموم گفت پروسه شما سه تا شش ماه طول ميكشه هيييييي

انشاا.. در این بازه زمانی ، حد پایین جوابگو باشد!!!!
به امید دریافت ویزا.......

دوست من شایدم منظورش همون 3 تا شش هفته بوده، اشتباه گفته
خدا كنه ايشالا،والا اون افيسر موبور جوون اصلا فارسي بلد نبود مترجم هم نداشت و جملاتشو ما تصحيح ميكرديم اخرشم من دوباره پرسيدم (مانث اور ويك)و گفت مانث حالا شايدعددا رو اشتباه گفته.توكلت علي الله ما كه يكساله اسيريم اينم روش.اخرشم اگه نشد يه سري اطلاعات خوب از امريكا بدست آورديم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: iman63ir ، shatsi ، mlo ، گل نهال ، hushmandco ، roeentan ، b_argi ، sce ، zohre02 ، rezajoon ، mhb161 ، mohammadrezah
دلم کلیر می خواد Big Grin
(2013-06-01 ساعت 21:22)sohailstar نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 20:20)عضو باسابقه نوشته:  

سهیل عزیز
بطور خلاصه باید بگم که:
2- این آیتم هم خوشبختانه از مزیت های سفارت آمریکا در ایروانه و شما با همون * وارد پروسه کلیرنس میشین و در اصل Refusal Sheet رو بعد از کلیر شدن باید تحویل بدین و اگر در تعاریف * ، ** و # خونده باشین متوجه میشین که * صرفا واسه دوستانی هستش که نقص مدرک دارن . اون برگ آبی که دست شماست به منزله نقص مدرکه که باید حتما برگردونده بشه. (البته به انضمام مواردی که در اون برگه تیک خورده)

از جوابتون ممنونم. ما سه نفر و حدود 145میلیون موجودی حساب ارائه دادیم.

بی شک هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه . اما همونطور که گفتم می تونی بهشون ایمیل یزنی و ازشون بخوای که در مورد قسمت " غیره " توضیح بخوای . قطعا جواب میدن.
در مورد مبلغ ارائه شده سوالی مپرسید ؟
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، b_argi ، lilac ، zohre02 ، rezajoon ، mhb161 ، mohammadrezah
دوستان عزيز اميدوارم همه بزودي كلير بشن و به آرزوشون برسند ما نيز به اين جمع اضافه شديم
كيس:2013AS7000,كليرنس ٣ آگوست ايروان مقصد نيويورك شايدم لاس وگاس
دوستان من دسترسیم به سایت مهاجرسرا از لپتاپم قطع شده . همه سایتها باز میشن جز مهاجرسرا. انواع بروزر ها رو امتحان کردم. ولی با فیل..تر...شک.ن میتونم وصل شم که اون هم سرعتش نزدیک به صفره. الان هم با گوشی رسوندم خودمو.
میشه بگین شما هم مشکل دارین یا نه؟
سایت رو پینگ کردم ۱۰۰٪ لوز شد پکیج ها.
کمک.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، ojee ، b_argi ، moji20 ، sce ، milad_aae ، lilac ، mlo ، zohre02 ، mhb161 ، soruosh ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان