کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-01 ساعت 23:20)hushmandco نوشته:  دوستان من دسترسیم به سایت مهاجرسرا از لپتاپم قطع شده . همه سایتها باز میشن جز مهاجرسرا. انواع بروزر ها رو امتحان کردم. ولی با فیل..تر...شک.ن میتونم وصل شم که اون هم سرعتش نزدیک به صفره. الان هم با گوشی رسوندم خودمو.
میشه بگین شما هم مشکل دارین یا نه؟
سایت رو پینگ کردم ۱۰۰٪ لوز شد پکیج ها.
کمک.
من که مشکلی ندارم.
IP سایت رو ping کنید اگه replay میکنه اشکال میتونه از dns باشه.
IP مهاجرسرا اینه: 184.82.165.109
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
(2013-06-01 ساعت 23:20)hushmandco نوشته:  دوستان من دسترسیم به سایت مهاجرسرا از لپتاپم قطع شده . همه سایتها باز میشن جز مهاجرسرا. انواع بروزر ها رو امتحان کردم. ولی با فیل..تر...شک.ن میتونم وصل شم که اون هم سرعتش نزدیک به صفره. الان هم با گوشی رسوندم خودمو.
میشه بگین شما هم مشکل دارین یا نه؟
سایت رو پینگ کردم ۱۰۰٪ لوز شد پکیج ها.
کمک.
نگران نباش منم بعد از ظهری اینجوری شده بودم، اما الان درست شده...
فکر کنم خود سایت یه مشکلی پیدا کرده باشه ....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، sce ، lilac ، zohre02 ، hushmandco ، رجبعلی ، mhb161 ، mohammadrezah
لعن و نفرین چهار روز پیشمون دامن انکارا رو گرفت.اینها که سق سفید مهاجرسرایی ها برخاسته از دل پاکشون رو می بینند پس بیان یکهو از بالا تا پایین جدول رو اعلام تطهیر کنند.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، sce ، milad_aae ، s.s.h ، noura ، Mahbaran ، AsemanAbee ، r91 ، abloom_ma ، zohre02 ، hushmandco ، mhb161 ، soruosh ، mohammadrezah
بیا گویم برایت یک حکایت
مخوف و پر هیاهو تا به غایت

در ایامی که بیکاره نبودم
سراسر پر توان ردبول بودم

خبر آمد که ای پاشو فلانی
نتایج اعلام گشته تو ندانی

سریع رفتم من از بیرون به خانه
در آوردم من آن رمز زمانه

چو روشن گشت چشم من به نامه
بدیدم من selectee در میانه

زدم فریاد ز اعماق وجودم
همه همسایگان بیدار نمودم

حکایت این چنین آغاز گشتش
سرا پا استرس ای ناز شستش

شروع کردم به پرکردن ز هر فرم
چه اسکنها نمودم من ز هر فرم

بگیر، بردار، برو، آغاز نمودم
دو عکسی از برای هر فزودم

در این اثنا یکی غمخوار بودی
مرتب دیگران راهکار نمودی

نشان داد او به ما راه سعادت
کسی باور نبود او را به جرأت

همی گفت و همی فریاد در کرد
که آنکارا بد است بوظب خبر کرد

نبودش هم صدایی جز قلیلی
همانانند رستگاران ایلی

سریعاً آن مدارک پست کردم
از آن پس من در این وب جست کردم

شدم خوشحال که هیچ کاری نمانده
بگشتم منتظر کارنت نخوانده

بسی دق داد ما را سایت ذیربط
ز بس که کم بخواند با ربط و بی ربط

بسی کشت و تلف کرد عمر جانا
ندیدم من چو او بی رحم همانا

سرانجام و پس از اتلاف بسیار
مصاحبه و کارنت گشت آشکار

همی گفتم که این یکی دگر چیست
نفهمیدم چی شد رفتم تو این لیست

نیارم من سرت درد ای زمانه
به پایان من رساندم قادرانه

نماندش از برای من فرایند
کلیرنس سیخی یا کیلویی چند

ندانستم که غول اصلی اینجاست
پدر جد مراحل اندر اینجاست

چنان سوسکت کند خواهی نخواهی
تو با خود پروری رویای واهی

بگفتم من که ظرف ماه اول
کلیر میشوم بهتر ز اول

خلاصه کم کنم طول و درازا
شروع شد قصه ما و رؤسا

به آنها گفته بودم ای جنابان
دگر خسته شدم از دل و از جان

به زودی میروم زینجا به یک سوت
مرا کی تو کنی چون قبل هی شوت

تو کی خواهی کنی من را شماتت
که من دانم تو سوزی تا قیامت
.
.
.
.
گذشت ماهها و جدولها گذر کرد
دریغا عمر من بیهوده در کرد

دگر دستم نمیرد بهر کاری
شدم یک مغز افلیج فراری

شدم از اینجا مانده آنجا رانده
شدم رسوای عالم وامانده

دریغا، از برای وقت رفته
نشستن به انتظار والا چه سخته

مزن پس "دو" به آنکارا تو فریاد
خودت کردی که لعنت بر خودت باد
(2013-06-01 ساعت 22:41)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:22)sohailstar نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 20:20)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 16:58)sohailstar نوشته:  سلام چند تا سوال دارم.
1- میدونید که ایروان به همه کلیرنس شده ها برگه آبی میده یا رنگ دیگه ای هم داره؟
2- تو سایت سفارت در ایروان سه حالت * و ** و # را توضیح داده ولی ظاهرا فقط همه * میخورن. دو وضعیت دیگه کاربرد نداره؟
3- جواب این سوال خیلی برام مهمه. آفیسربه ما موقع مصاحبه گفت همه مدارک کامله و به آمریکا خوش اومدید و وقتی شمارتونو تو سایت دیدین یک نفر با پاسپورتا برای گرفتن ویزا بیاد. ما نامه تمکن مالی ارائه داده بودیم. در صفحه دوم برگه آبی و در قسمت "غیره" به فارسی نوشته "حساب بانکی" و ضربدر زده. آیا همچین حالتی برای کسی پیش اومده ؟ و اینکه میدونید چیکار باید کرد؟

سهیل عزیز
بطور خلاصه باید بگم که:
1- رنگ برگه ها مهم نیست برادر من . لااقل در مورد ایروان مطمئنم . گاهی برگ آبی تموم میشه ، برگ قرمز یا صورتی میدن.
2- این آیتم هم خوشبختانه از مزیت های سفارت آمریکا در ایروانه و شما با همون * وارد پروسه کلیرنس میشین و در اصل Refusal Sheet رو بعد از کلیر شدن باید تحویل بدین و اگر در تعاریف * ، ** و # خونده باشین متوجه میشین که * صرفا واسه دوستانی هستش که نقص مدرک دارن . اون برگ آبی که دست شماست به منزله نقص مدرکه که باید حتما برگردونده بشه. (البته به انضمام مواردی که در اون برگه تیک خورده)
3- من نمی دونم شما چند نفر بودین و به چه میزان تمکن مالی ارائه دادین . اما قطعا اگه نقص مدرکی داشته باشین همون روز بهتون میگن . اصلا جای نگرانی نداره . واسه اینکه از نگرانی بیرون بیاین از همون صفحه عکس بگیرین و بهشون بگین که شفاف سازی کنن در این خصوص ...

امیدوارم این پروسه هر چه سریعتر تموم بشه ....
از جوابتون ممنونم. ما سه نفر و حدود 145میلیون موجودی حساب ارائه دادیم.

بی شک هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه . اما همونطور که گفتم می تونی بهشون ایمیل یزنی و ازشون بخوای که در مورد قسمت " غیره " توضیح بخوای . قطعا جواب میدن.
در مورد مبلغ ارائه شده سوالی مپرسید ؟
ایمیل بزنید اگر جواب ندادن برای محض اطمینان یک تمکین مالی دیگه با خودتان ببرید برای یکی از دوستان ما 2 سال پیش همچین اتفاقی افتاد و وقتی رفت سفارت بهش گفتن تمکین مالی ندادی شانس آورد ویزایش یک ضرب بود و هنوز از آنکارا نرفته بود فتو اون رو داشت ارایه داد ویزایش را گرفت ولی در درجه اول با ایمیل حلش کن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، zohre02 ، b_argi ، hushmandco ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-02 ساعت 00:24)honey rahmati نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 22:41)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:22)sohailstar نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 20:20)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 16:58)sohailstar نوشته:  سلام چند تا سوال دارم.
1- میدونید که ایروان به همه کلیرنس شده ها برگه آبی میده یا رنگ دیگه ای هم داره؟
2- تو سایت سفارت در ایروان سه حالت * و ** و # را توضیح داده ولی ظاهرا فقط همه * میخورن. دو وضعیت دیگه کاربرد نداره؟
3- جواب این سوال خیلی برام مهمه. آفیسربه ما موقع مصاحبه گفت همه مدارک کامله و به آمریکا خوش اومدید و وقتی شمارتونو تو سایت دیدین یک نفر با پاسپورتا برای گرفتن ویزا بیاد. ما نامه تمکن مالی ارائه داده بودیم. در صفحه دوم برگه آبی و در قسمت "غیره" به فارسی نوشته "حساب بانکی" و ضربدر زده. آیا همچین حالتی برای کسی پیش اومده ؟ و اینکه میدونید چیکار باید کرد؟

سهیل عزیز
بطور خلاصه باید بگم که:
1- رنگ برگه ها مهم نیست برادر من . لااقل در مورد ایروان مطمئنم . گاهی برگ آبی تموم میشه ، برگ قرمز یا صورتی میدن.
2- این آیتم هم خوشبختانه از مزیت های سفارت آمریکا در ایروانه و شما با همون * وارد پروسه کلیرنس میشین و در اصل Refusal Sheet رو بعد از کلیر شدن باید تحویل بدین و اگر در تعاریف * ، ** و # خونده باشین متوجه میشین که * صرفا واسه دوستانی هستش که نقص مدرک دارن . اون برگ آبی که دست شماست به منزله نقص مدرکه که باید حتما برگردونده بشه. (البته به انضمام مواردی که در اون برگه تیک خورده)
3- من نمی دونم شما چند نفر بودین و به چه میزان تمکن مالی ارائه دادین . اما قطعا اگه نقص مدرکی داشته باشین همون روز بهتون میگن . اصلا جای نگرانی نداره . واسه اینکه از نگرانی بیرون بیاین از همون صفحه عکس بگیرین و بهشون بگین که شفاف سازی کنن در این خصوص ...

امیدوارم این پروسه هر چه سریعتر تموم بشه ....
از جوابتون ممنونم. ما سه نفر و حدود 145میلیون موجودی حساب ارائه دادیم.

بی شک هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه . اما همونطور که گفتم می تونی بهشون ایمیل یزنی و ازشون بخوای که در مورد قسمت " غیره " توضیح بخوای . قطعا جواب میدن.
در مورد مبلغ ارائه شده سوالی مپرسید ؟
ایمیل بزنید اگر جواب ندادن برای محض اطمینان یک تمکین مالی دیگه با خودتان ببرید برای یکی از دوستان ما 2 سال پیش همچین اتفاقی افتاد و وقتی رفت سفارت بهش گفتن تمکین مالی ندادی شانس آورد ویزایش یک ضرب بود و هنوز از آنکارا نرفته بود فتو اون رو داشت ارایه داد ویزایش را گرفت ولی در درجه اول با ایمیل حلش کن

درود به همه دوستان
منم اسپانسر نداشتم و برگه تمکن مالی ( سوئیفت ) بردم، ولی اگر الان دوباره برگه تمکن مالی درخواست بشه ندارم چون حسابم را بستم و همه پول را تبدیل به دلار کردم، حالا اگر مشکلی پیش بیاد باید با خودم دلارها را به سفارت ببرم و نشونشون بدم ؟Big Grin یا دوباره تبدیل به ریال کنم و حساب باز کنم و با خودم ببرم سفارت ؟ کلا به نظرم غیر منطقی میاد، چون تمام مدارک را به سفارت دادم و تو برگه سفید هم کسر مدرک نزده، دارم یواش یواش نگران میشم
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، lilac ، zohre02 ، hushmandco ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 22:27)linuxer نوشته:  دلم کلیر می خواد Big Grin

می خرم برات Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-06-01 ساعت 23:11)e76779 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:02)آرش کمانگیر نوشته:  سلام .ما هم 48 روزه شدیم و کماکان هیچ.mehdirezaei گل امید وارم که این دوشنبه با خبرای خوب بیای .آمینWink

سلام آرش جان،
انشالله این هفته خبرای خوش برای شما و بنده و بقیه دوستان صبور از ابوظبی خواهد رسید.Smile

انشاالله. ما هم با 177 روز از ابوظبی همچنان منتظریم
با سلام و آرزوي كلير براي تمام دوستان،از استادان كارشناسان كسي در مورد كليرنس و مراحل اون و اينكه چه ارگانهايي در اين پروسه همكاري دارن ميتونيد بنده رو روشن بفرماييد ممنونمواينكه اصلا كليرنس يعني چي؟
كيس:2013AS7000,كليرنس ٣ آگوست ايروان مقصد نيويورك شايدم لاس وگاس
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، mhb161 ، sce ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 12:35)setareh2013 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 10:22)Hoormazd نوشته:  سلام صبح به خير .

هورمزدجان صبحت بخیر عزیزم. ولی من فکر می کنم به جای سلام و احوالپرسی و هورا و تبریک ... بهتر است این تاپیک فقط مختص سوالات و بحث های پیرامون کلیرنس باشد تا عزیزانی که در حساس ترین و پر استرس ترین مرحله مهاجرت خود هستند نهایت استفاده را از دانش و تجربه همقطاران ببرند.

ستاره عزيز تا جايى كه من از يك ماهى كه تو اين تاپيك چادر زده بودم و شب و روز خط به خط پستهاى دوستان را چندين بار ميخواندم كليرنس پرسش فنى نداره و فقط توضيحات مامان سايه و عمو سعيد را بخونى از نظر اطلاعات فرقى با ١٨٠ روزه ها ندارى اينجا محلى هست براى تقويت روحيه و حس اميد به جهت كم شدن استرس و گذر زمان . تبريك و هورا هم رسم اين تاپيك هست و شادى از كلير شدن دوستانه والا اين تاپيك به اين تعداد صفحه نميرسيد در ضمن پيشنهاد ميكنم هر چه سريتر امضاتون را درست كنيد كه بقيه راحتتر بتونن كمكتون كنن. 
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، valencia ، emade307 ، abloom_ma ، zohre02 ، hushmandco ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، kouroshd ، sce ، mohammadrezah
(2013-06-01 ساعت 17:51)sce نوشته:  سلام دوستان.
آیا از بچه های ابوظبی کسی بوده که ستاره دار کلیر شده باشه ؟اینو به این خاطر عرض می کنم که ابوظبی مثل آنکارا لیستی بیرون نمی ده.
روی صحبتم با دوستانی که توی این سایت چراغ خاموش فقط می خونن هم هست.اگه موردی بوده بفرمایین.
موفق باشین.

(2013-06-01 ساعت 10:10)e76779 نوشته:  سلام،
دوستان مگه lilac و Hoormazd عزيز كلير نشدند؟
اگه جواب مثبته،چرا در منتظرسرا خط نخوردند!

سلام دوست خوبم.
امیر جان تشریف بردن مصاحبه دوست عزیز.برگردن هم اینارو هم شما و دوستان جدید دیگه هم با هم خط می خورین.
راستی ابوظبی یه پیرمرد هم پیدا کردهBig Grin.دیدی بالاخره ما هم بزرگتر پیدا کردیم.دیگه حالا این بچه های آنکارا و ایروان نمی تونن بزنن تو سر ماTongue.اذیت کرد میگم بابابزرگ بره سراغشونBig GrinCoolTongue.

خدا كنه اميرخان زودتر درستش كنه شايد باور نكنين اما يه جورايى من منتظرسرا رو رسمى تر ميدونم تا سايت ابوظبى بس كه چكش كردم و انرژى دادم بهش كلأ فكر ميكنم خود سايت وزارت امور خارجه امريكاست و لى خدايش طراحيش كه باحالترهBig Grin
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-06-01 ساعت 21:02)آرش کمانگیر نوشته:  سلام .ما هم 48 روزه شدیم و کماکان هیچ.mehdirezaei گل امید وارم که این دوشنبه با خبرای خوب بیای .آمینWink

سلام آرش جان،
انشالله این هفته خبرای خوش برای شما و بنده و بقیه دوستان صبور از ابوظبی خواهد رسید.Smile

ایشاا.. دوستم .ایشاا... هممون کلیر شیم.انتظار سخته، تا بوده چنین بوده ،اما نه با دوستان گلی مثه شما ها .یه دونه اید .به خودم می بالم که یه همچین دوستانی دارم .احساس قدرت می کنه آدم با یه همچین دوستانی.دوستون دارم زیاد.و آرزوی خوشبختیه تک تکتونو دارمSmile
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

دوستان من هم امروز به باشگاه صدتائی ها پیوستمBig Grin نا سلامتی واسه خودمون پیشکسوتی شدیمCool
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی

سلام آرش جان،

دوستان عزیز... آرش کمانگیر , e76779 , MEHDIREZAEI , فرید ادیبی , mori5050, ALNB و sentinel این هفته هفته شماست... همین روزاست که این تاپیک با هورررااااااااای شما باز رنگ شادی به خودش میگیره... بی صبرانه منتظریم...WinkShySmileRolleyes
درود به همه دوستان
امیدوارم این هفته هم مثل هقته گذشته شاهد کلیر شدنهای زیادی از طرف هر سه سفارت باشیم Big Grin از الان دارم لحظه شماری میکنم تا زودتر ببینم شماره کیسهای اعلام شده از طرف سفارتها چه کسایی رو در بر میگیره Tongue به قول یکی از دوستان یعنی میشه که بشه Big Grin
همگی موفق باشید و باشیم لطفا دوستانی که کلیر میشن زود بیان و اعلام کنند
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان