کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-02 ساعت 13:42)امیر مهاجر نوشته:  هووووووووووررررررررررااااااااااا
برای lilac عزیز، دوست خوب و مهربونم. Smile
.....

امیرجان لطف کن تو این تاپیک پیدات نشه و یکضرب از تاپیک مصاحبه برو اولین سفر.....
اینجا جای شما نیست برو تو تاپیک اولین سفر، دم خونتون بازی کن.
دفعه بعد بیای اینجا توپت رو پاره میکنما....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان کسی از امیر مهاجر عزیز خبر داره ..فکر کنم مصاحبه کرده باشه....نتیجش چی شد...کاش اسمش نیاد تو منتظر سراShyShy
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
من همون روز فهمیدم و خیلی خوشحال شدم اما نمیتونستم اینجا هورا بکشم.
تبریک میگم، صمیمانه. Smile

دوستان از ۲۹ می به اینطرف کیا کلیر شدند؟ من نتونستم کل صفحات رو بخونم.
دارم جدول منتظرسرا رو آپدیت میکنم تا به محض اینکه تونستم لپتاپ رو به اینترنت وصل کنم آپلودش کنم.

امیر جان یه شرح حالی بده از خودت
بچه ها میگفتن که مصاحبه رفتی
خبر بده.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام دوستان عزیز ضمن تبریک پیشاپیش برای کلیر های این هفته ، یه سؤال تخصصی ( که دلشورش مارو کشته ) ما الان از مصاحبه مون 31 روز می گذره و فقط برنده اصلی روز بعد از مصاحبه کلیر شدند و تا الان هیچ خبری ازشون نشده بقیه حتی یک بار هم آپ دیت نشدندSad این معنیش اینه که ما حالا حالاها اینجا مهمونیم؟ یا امکان داره بدون آپدیت کلیر بشیم؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، mhb161 ، lilac ، zohre02 ، farshadsh ، rezajoon ، sce ، lonelyman ، mohammadrezah
ستاره خانم. تاریخ دقیق مصاحبه رو به من ندادید برای منتظرسرا. لازمه.
دوستان من هنوز مصاحبه نشدم. حتما نتیجه رو میگم.
(2013-06-02 ساعت 14:10)امیر مهاجر نوشته:  ستاره خانم. تاریخ دقیق مصاحبه رو به من ندادید برای منتظرسرا. لازمه.
دوستان من هنوز مصاحبه نشدم. حتما نتیجه رو میگم.
امیر خان ببینم چه میکنیا!!.همچینی بزن تو چشم یه ضرب که..انشااله ..آمین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-02 ساعت 01:14)emade307 نوشته:  با سلام و آرزوي كلير براي تمام دوستان،از استادان كارشناسان كسي در مورد كليرنس و مراحل اون و اينكه چه ارگانهايي در اين پروسه همكاري دارن ميتونيد بنده رو روشن بفرماييد ممنونمواينكه اصلا كليرنس يعني چي؟

دوست عزیز تازه وارد کلیرنس یعنی:
صبوری
امید
انتظار
استرس
شکوه و شکایت
توهم
شیدایی
سکته ناقص
.
.
.
.
ALL CLEAR
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
امیر مهاجر عزیز، داداش گلم کجایی؟ خبری ازت نیست. امیدوارم باگرفتن ویزای یکضرب دل هممونو شاد کنی. دو روز که نیستی انگار سایت منتظرسرا یتیم شده . با آرزوی خبرهای خوش از طرف شما
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: b_argi ، e76779 ، Hoormazd ، mhb161 ، lilac ، shatsi ، zohre02 ، soruosh ، sentinel ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، lonelyman ، honey rahmati ، mohammadrezah
(2013-06-02 ساعت 14:10)امیر مهاجر نوشته:  ستاره خانم. تاریخ دقیق مصاحبه رو به من ندادید برای منتظرسرا. لازمه.

با ایمیل فرستادم.
تازه تو امضام هم هست http://1.1.1.2/bmi/mohajersara.com/image...s/cool.gif
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، soruosh ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، lonelyman ، mohammadrezah
امير خان رسيدن به خير اگر امكان داره هر چه سريتر منو كلير كن تا تو منتظرسرا سبز نشم حس كلير شدن ندارم.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-06-02 ساعت 13:48)setareh2013 نوشته:  یک سوال از دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند:
آقای افیسر که با ما در اتاق مصاحبه کرد در پایان مصاحبه برگه آبی را داد و گفت همه چی خوب است ولی برای طی مراحل اداری بعد از یک هفته سایت را چک کنید. من پرسیدم به چه مدت جواب داد حداکثر 2 ماه.
آیا این زمان 1 هفته تا دو ماه چیزی است که این آقا به همه می گوید یا به افراد دیگر زمانبندی دیگری گفته است؟
می خواهم بدانم زمان اعلام شده توسط افیسر روی حساب است یا هر آفیسری همینجوری یه جوابی می دهد برای ختم مصاحبه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

به منم همینو گفت دقیقا اما تا الان که 3 ماه شده
تشکر کنندگان: b_argi ، kouroshd ، lilac ، zohre02 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، lonelyman ، mohammadrezah ، babakirani
(2013-06-02 ساعت 14:11)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 14:01)setareh2013 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 14:00)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان عزیز ضمن تبریک پیشاپیش برای کلیر های این هفته ، یه سؤال تخصصی ( که دلشورش مارو کشته ) ما الان از مصاحبه مون 31 روز می گذره و فقط برنده اصلی /// روز بعد از مصاحبه کلیر شدند /// و تا الان هیچ خبری ازشون نشده بقیه حتی یک بار هم آپ دیت نشدندSad این معنیش اینه که ما حالا حالاها اینجا مهمونیم؟ یا امکان داره بدون آپدیت کلیر بشیم؟

روز بعد از مصاحبه کلیر شدند؟ یا آپدیت شدند؟

نه دوستم فقط آپ دیت شدند .

نگران نباشید برای اکثر کسانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند به همین صورت بوده ایشالا هفته آینده نوبت شماست....Smile

دارم جدول منتظرسرا رو آپدیت میکنم تا به محض اینکه تونستم لپتاپ رو به اینترنت وصل کنم آپلودش کنم.

مرررررررررررررسی امیر بسیار عزیز.... دعای خیر من و بقیه دوستانت خالصانه و از صمیم قلب بدرقه راهت باد.... منتظر خبرهای خوش هستیم.... SmileRolleyesWinkShy
(2013-06-02 ساعت 12:34)MEHDIREZAEI نوشته:  درود بر دوستان گل مهاجرسرا
دوستان یه آمار از کلیرنس در آپریل:
60 روزه 1 کیس با آپدیت 23 می. 56 روزه 1 کیس با آپدیت 29 می. 55 روزه 2 کیس با آپدیت 12 آپریلSad. 54 روزه 1 کیس با آپدیت 29 می که سایت ابوظبی براشون نقض مدرک زده. 53 روزه 1 کیس با آپدیت 10 آپریل. 48 روزه 2 کیس با آپدیتهای 17 آپریل و 29 می. 47 روزه 5 کیس با آپدیت 16 آپریل. 46 روزه 1 کیس به شماره 5331 (از امارات) با آپدیت 29 می که سایت ابوظبی براشون نقض مدرک زده. 40 روزه 3 کیس با آپدیت 24 آپریل. 41 روزه 1 کیس با آپدیت 23 آپریل. 40 روزه 1 کیس با آپدیت 6 می. 38 روزه 1 کیس با آپدیت 26 آپریل. 34 روزه 4 کیس. 33 روزه 3 کیس. 30 روزه 1 کیس.
جمعا 28 کیس کلیر نشده شامل 64 ویزا.
ضمن اینکه 28 کیس شامل 68 ویزا در ماه می کلیر شدند.
پیش به سوی انفجاری دوباره در این هفته. البته از سه شنبه صبح
اين آمار نشون ميده كه ٩٩٪ كسايي كه توي يه روز مصاحبه شدن،با هم آپديت ميشن و با هم كلير
(2013-06-02 ساعت 14:36)setareh2013 نوشته:  

با ایمیل فرستادم.
تازه تو امضام هم هست http://1.1.1.2/bmi/mohajersara.com/image...s/cool.gif
----------

ستاره جان بهتره كه همين نوشته ات رو واسه اميرمهاجر ايميل كني، شايد توي اين صفحه نياد و نبينه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: b_argi ، sentinel ، mhb161 ، farshadsh ، sce ، lonelyman ، رجبعلی ، mohammadrezah
(2013-06-02 ساعت 13:55)hushmandco نوشته:  

امیر جان یه شرح حالی بده از خودتr
بچه ها میگفتن که مصاحبه رفتی
خبر بده.
سلام امير جان ، من ٢٩ مي مصاحبه داشتم كه كلير خوردم ، بركه صورتي ، البته به من كفت مدارك كامله و جند هفته ديكه سايت رو سر بزنم ، لطفا من هم ببر به منتظر سراSmile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، sentinel ، mhb161 ، kouroshd ، گل نهال ، farshadsh ، lilac ، hushmandco ، sce ، ani_sheiton ، lonelyman ، mohammadrezah ، e76779 ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان