کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
میگم اینجا هم مثل تاپیک "انتظار برای اعلام نتایج" شده ها...خاطراتتون رو بنوبسید تا بعدا بخونید و حسابی بخندید Smile
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، sce
(2013-06-02 ساعت 14:55)Aliraza us نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 13:48)setareh2013 نوشته:  یک سوال از دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند:
آقای افیسر که با ما در اتاق مصاحبه کرد در پایان مصاحبه برگه آبی را داد و گفت همه چی خوب است ولی برای طی مراحل اداری بعد از یک هفته سایت را چک کنید. من پرسیدم به چه مدت جواب داد حداکثر 2 ماه.
آیا این زمان 1 هفته تا دو ماه چیزی است که این آقا به همه می گوید یا به افراد دیگر زمانبندی دیگری گفته است؟
می خواهم بدانم زمان اعلام شده توسط افیسر روی حساب است یا هر آفیسری همینجوری یه جوابی می دهد برای ختم مصاحبه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

به منم همینو گفت دقیقا اما تا الان که 3 ماه شده
به منم دقیقاَ همینو گفت. الان 6 ماه شده

(2013-06-02 ساعت 12:10)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 00:49)babakirani نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 23:11)e76779 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:02)آرش کمانگیر نوشته:  سلام .ما هم 48 روزه شدیم و کماکان هیچ.mehdirezaei گل امید وارم که این دوشنبه با خبرای خوب بیای .آمینWink

سلام آرش جان،
انشالله این هفته خبرای خوش برای شما و بنده و بقیه دوستان صبور از ابوظبی خواهد رسید.Smile

انشاالله. ما هم با 177 روز از ابوظبی همچنان منتظریم

بابا چی می گی؟
تو رو خدا بگو داری شوخی می کنی. یعنی همچین رقمی رو تو ابوظبی هم داریم
بله. و هر روز هم داره به روزها اضافه می شه
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، hushmandco ، گل نهال ، رجبعلی ، lonelyman ، mhb161 ، sce
(2013-06-03 ساعت 08:09)mehdi didam نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 01:05)m@ry@m75 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 00:23)Doe نوشته:  بیا گویم برایت یک حکایت ..........................................................................

مزن پس "دو" به آنکارا تو فریاد
خودت کردی که لعنت بر خودت باد

اگر این شعر از خودتون بود خیلی عالی بود
کلیرنس خیلی هم بد نبوده کلی شاعر تحویل مهاجر سرا داده Big GrinBig GrinBig Grin

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!!! ببخشید ... خانم !!!!!

شما با ظهور و بروز و شکوفایی یا ...یا ... بروز رسانی یا حالا هرچی . . . استعدادهای جوان مشکلی دارنـــــی !!!؟؟؟ Big GrinBig GrinBig Grin
مریم جون که چیز بدی نگفت!!!
اتفاقا من هم از این شعر خیلی خوشم اومد، آفرین به این ذهن خلاق!!
توی شعرشون به آقای بیات هم اشاره ای داشتند!!!
مرحبا....Wink
امیدوارم به زودی شعراختتام انتظارتون منتشر بشه!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: hamedhamed ، hushmandco ، mehdi didam ، رجبعلی ، m@ry@m75 ، noura ، Doe ، mohammadrezah ، mhb161 ، sce ، bayat_r
(2013-06-03 ساعت 09:05)eett نوشته:  دوستان ، من ٥شنبه مصاحبه داشتم ، آفیسر بهم گفت که برام ایمیل میزنه و یک سری سوال هست که باید جواب بدم و بفرستم با توجه به اینکه تنها سوالی که در مصاحبه از من کرد در مورد شغلم بود احتمالا همون فرم ٩ سوالی منظورش بود ولی من هنوز ایمیلی ازشون نگرفتم ، حالا کسی تجربه ای داره ؟ من ایمیل بزنم بهشون ؟ اگه اره میشه بگین به چه آدرسی ایمیل باید بزنم ؟ مرسی
دوست عزیز به نظر من تا یک هفته الی 10 روز صبر کنید و چنانچه بعد از این مدت ایمیل فرم 9 سوالی را دریافت نکردید به آدرس ایمیلی که فکر کنم در برگ آبی به شما داده اند ایمیل بزنید و جریان را پیگیری کنید...موفق باشید......درضمن به جمع منتظران خوش آمدید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: eett ، hushmandco ، shatsi ، گل نهال ، رجبعلی ، Saeedv13 ، sentinel ، mohammadrezah ، mhb161 ، sce
آقا این اوضاع ترکیه خیلی نگران کننده است.تو کار سفارت مشکلی ایجاد نمیکنه؟اگه کسی آنکارا هست یه خبری بده؟ (دیگه واقعا خسته شدم)
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
اندر حکایت من و سفارت:

ساقیا امشب صدایت با صدایم ساز نیست........یا که من بسیار مستم یا که سازت ساز نیست

ساقیا امشب مخالف مینوازد تار تو.......یا که من مست و خرابم یا که تارت تار نیست

به امید آنکه از امروز تا آخر هفته همه سفارت ها برای منتظران خوب بنوازندRolleyesRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان ما امروز 40 روزه شدیم ولی از آپدیت خبری نیست یعنی این هفته بوی کلیر نمیاد ؟
ممکنه بدون آپدیت کلیر اعلام کنن؟ واسه کسی پیش اومده ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: abloom_ma ، sentinel ، mohammadrezah ، payam62 ، گل نهال ، sce ، mhb161
(2013-06-03 ساعت 04:50)plv نوشته:  
(2012-11-05 ساعت 15:47)fire dragon نوشته:  
(2012-11-05 ساعت 15:15)mea694 نوشته:  سلام بچه ها امروز منم مصاحبه ام تموم شد.به 2 تای دیگه از بچه ها هم باضافه من برگه آبی به خاطر انجام امور اداری دادن.

تبریک به خاطر اینکه این مرحله رو هم گذروندید
از سوالاتت تو مصاحبه بگو

(2013-06-02 ساعت 00:39)sentinel نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 00:24)honey rahmati نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 22:41)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:22)sohailstar نوشته:  از جوابتون ممنونم. ما سه نفر و حدود 145میلیون موجودی حساب ارائه دادیم.

بی شک هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه . اما همونطور که گفتم می تونی بهشون ایمیل یزنی و ازشون بخوای که در مورد قسمت " غیره " توضیح بخوای . قطعا جواب میدن.
در مورد مبلغ ارائه شده سوالی مپرسید ؟
ایمیل بزنید اگر جواب ندادن برای محض اطمینان یک تمکین مالی دیگه با خودتان ببرید برای یکی از دوستان ما 2 سال پیش همچین اتفاقی افتاد و وقتی رفت سفارت بهش گفتن تمکین مالی ندادی شانس آورد ویزایش یک ضرب بود و هنوز از آنکارا نرفته بود فتو اون رو داشت ارایه داد ویزایش را گرفت ولی در درجه اول با ایمیل حلش کن

درود به همه دوستان
منم اسپانسر نداشتم و برگه تمکن مالی ( سوئیفت ) بردم، ولی اگر الان دوباره برگه تمکن مالی درخواست بشه ندارم چون حسابم را بستم و همه پول را تبدیل به دلار کردم، حالا اگر مشکلی پیش بیاد باید با خودم دلارها را به سفارت ببرم و نشونشون بدم ؟Big Grin یا دوباره تبدیل به ریال کنم و حساب باز کنم و با خودم ببرم سفارت ؟ کلا به نظرم غیر منطقی میاد، چون تمام مدارک را به سفارت دادم و تو برگه سفید هم کسر مدرک نزده، دارم یواش یواش نگران میشم
سلام اين كه خيلي بهتره يه حساب ارزي باز كن و تمكن مالي به دلار را با خودت ببر ضمنا تا اون موقع از سود دلاري هم برخوردار ميشي
وقتی توی برگه سفید نقص مدرک نداری برای چی باید دوباره تمکین مالی ببری ؟ اصلا نمی خواد
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia mousapour ، mohammadrezah ، sce ، mhb161
(2013-06-03 ساعت 09:21)mino2013 نوشته:  آقا این اوضاع ترکیه خیلی نگران کننده است.تو کار سفارت مشکلی ایجاد نمیکنه؟اگه کسی آنکارا هست یه خبری بده؟ (دیگه واقعا خسته شدم)

وقتی عکس س ل ط ان س ل ی مان چاپ میکنندبه عنوان مخالف یعنی یک خبرایی هست.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: mlo ، mohammadrezah ، mino2013 ، payam62 ، sce ، mhb161
هورا هورا هورا تبریک تبریک تبریک
.
.
.
.
.

هورااااااااا برای خودم که 83 روز شدم Smile
امروزم روز من شد هوراااااااااا
مرسی آقا امیر برای آرزوی خوبتون برای من Smile
امیدوارم شما هم با ویزای یک ضرب و خوشحال از این مرحله مصاحبه بیرون بیاین Wink و هیچ وقت پاتون به منتظرسرا باز نشه Big Grin
کیس: 44xx
بچه ها تو رو خدا استرس به بچه ها وارد نکنید اگر توی برگه سفید نقص مدرک ندارید فقط منتظر جواب کلیرتون باشید دیگه دوباره ازتون مدرک که نمی خوان فقط هر چند یک بار ایمیل هاتون رو محض اطمینان چک کنید که از سفارت ایمیلی نداشته باشید که 99 درصد ایمیلی نمی یاد فقط محض اطمینان همین
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: Setare99 ، abloom_ma ، Hoormazd ، ultra ، Doe ، sentinel ، mohammadrezah ، tajhizgaran ، رجبعلی ، bagheri.274 ، zohre02 ، hushmandco ، sce ، mhb161
خدایا یعنی می شه یه روز این آفیسر آنکارا کارش گیر من بیفته؟ :-) ولی من کارشو زودی راه میندازم که تا عمر داره شرمندم باشه :-)
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
دوستانی که انکارا تشریف دارن اونجا چه خبره؟؟؟ اطراف سفارت امنیت برقراره ؟؟قرارهای مصاحبه سرجاشه؟؟؟کسی امروز اپدیت شده ؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، soruosh ، AsemanAbee ، zohre02 ، hushmandco ، گل نهال ، sce ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-02 ساعت 13:48)setareh2013 نوشته:  یک سوال از دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند:
آقای افیسر که با ما در اتاق مصاحبه کرد در پایان مصاحبه برگه آبی را داد و گفت همه چی خوب است ولی برای طی مراحل اداری بعد از یک هفته سایت را چک کنید. من پرسیدم به چه مدت جواب داد حداکثر 2 ماه.
آیا این زمان 1 هفته تا دو ماه چیزی است که این آقا به همه می گوید یا به افراد دیگر زمانبندی دیگری گفته است؟
می خواهم بدانم زمان اعلام شده توسط افیسر روی حساب است یا هر آفیسری همینجوری یه جوابی می دهد برای ختم مصاحبه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

به منم برگه سفید داد و از یه هفته تا 2 ماه وعده داد.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: kouroshd ، Hoormazd ، tajhizgaran ، soruosh ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، mohammadrezah
50 روز و هیچ.امیدوارم این بچه بازیای ملت تموم بشه حالا همه دیگه یاد گرفتن میریزن تو خیابونا تظاهرات.بازی می کنن.این مثه اینکه مد شده بازیه جدیده.یارو صبح بد از خواب بیدار می شه تظاهرات می کنه .خدا کنه این مسخره بازیاشون تموم بشه تا دوستان آنکارا راحت به کاراشون برسن.واقعا که من چه شانسی آوردم که ترکیه بمب گذاشتن تا من بیفتم ابوظبی ،خدارو شکر می کنم .بدونه درخواست برا تغییر سفارت منو انداختن ابوظبی .Winkامیدوارم که کارای بچه های آنکارا زودتر درست شه فقط مواظب باشید می رید اونجا.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان