کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام خدمت سروران و دوستان گرامی
سفارت آمریکا در ابوظبی 5شنبه 6june تعطیل می باشد.
Embassy Abu Dhabi and Consulate General Dubai will be officially closed on Thursday, June 6, 2013 in observance of The Prophet's Ascension Day.
[/align]
تشکر کنندگان: sce ، rezagh ، vmware ، lonelyman ، b_argi ، shatsi ، hushmandco ، lilac ، گل نهال ، mohammadrezah ، Hoormazd ، rezajoon ، mhb161
سلام بچه ها.
عصر همتون بخير.فردا شروع يه هفته پر از شادكامي واسه ماهاست.پس بخندين و شاد باشين.با شما هستم...آره با شما.اونايي كه قله هاي منتظر سرارو به تسخير خودتون در آوردين.زود وسايلتون رو جمع كنين كه ديگه جاي شما اينجا نيست.بي معرفتي نكنين ديگه. به قول ابي عزيز اين روز بالايي ها اينقدر اينجا موندن كه كسي كه تازه كلير ميشه خجالت ميكشه هورا بكشه.
خدا شاهده هيچ كس نمي تونه شرايط اين دوستان رو درك كنه.وضعيت بلاتكليفي مجال تصميم گيري منطقي رو واسه هيچ كس نمي زاره.بازم اميدوارم صداي هوراي بچه هاي قديمي اينجا شنيده بشه.خيلي زود.
موفق باشين.
لاتاری 2013
دوستان و عزیزان منتظر.در راستای اثبات روحیه بالا و شکست ناپذیری شما در برابر سد بزرگ کلیرنس نیازمند مشارکت پرشور و همه جانبه شما هستیم تا نشان دهیم لحظه ای از آرمانهای مهاجرتی خود کوتاه نیامده و بیشتر از گذشته بر هدف خود پایفشاری میکنیم! این مهم با حضور آگاهانه شما در پای ص ...(ببخشید فکر کردم یه جای دیگه هستم!) در تاپیکهای مربوط به کار و زندگی در آمریکا به ظهور خواهد رسید.از تمام آحاد مهاجرسرایی درخواست میکنم هم اکنون به این تاپیکها مراجعه و حضور خود را به اثبات برسانند.
آخییییییش نفسم گرفت.بابا اونجاها سوت و کوره .تک و توک بچه ها میان .این فرصت برزخ گونه هم دیگه براتون پیش نمیاد اینجا نشستید که چی؟!(البته اینجا هم فوایدخاص و غیر قابل انکارخودشو داره).ولی وقتی اون تاپیکها خودتون رو درگیر کردین تازه میفهمید چقدر موضوع ریز و درشت هست که میشه کلی در موردش بحث کرد و انتظار همخ راحت تر میشه .اونوقت میگید چقدر وقت کم داریم برای گرفتن اطلاعات.
راستی دوستان کلیر شده بعد از اینجا کجا رفتن؟بعضیهاشون میان اونجا ولی بقیه؟!نکنه خدااااای نااااااکرده یه دوووووستانیییییی هستن(به سبک مجریهای برنامه های کودک!) که کم کم اون رگ عدم همیاریشون از همین الان گل کرده و دیگه نمیخوان در مورد مراحل بعدی همفکری کنن ؟من که فکر نکنم .پس بیاید ثابت کنید.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام ما هم هفته دوم می مصاحبه داشتیم 21می آپدیت شدیم .کیس نامبر 2013as6xxx منم ببر تو منتظرسرا (آنکارا)
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
خدایاااااااااااااااااااااااااا

[عکس: seed-prayer-night-big.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خدایاااااااااااا ممنونتم

امروز من پاسپورتم مجهز به یک فروند ویزا رو از سفارت دریافت کردم... Smile

انشالا خدا این حس خوبو هر چه زودتر نسیب همه شما دوستان خودم به خصوص بچه های روز بالایی کنه

دوستان اگر در مورد پروسه بعد از کلیرنس و گرفتن ویزا در ابوظبی سوالی داشتن من تا دو روز دیگه در خدمتم...چون الان اینجا دسترسیم به اینترنت سخته.

فقط توجه داشته باشید این پنجشنبه سفارت تعطیل هست و برای هفته های بعد برای گرفتن ویزا برنامه ریزی کنند
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
سلام دوستان.اینم از شانس ما 100روز گذشته هنوز خبری نیست.چند روزه دیگه مرزا را بخاطر انتخابات میبندند.تو ترکیه هم که شورش کردند.خدا بخیر بگذرونه
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-06-02 ساعت 20:11)rezagh نوشته:  خدایاااااااااااا ممنونتم

انشالا خدا این حس خوبو هر چه زودتر نسیب همه شما دوستان خودم به خصوص بچه های روز بالایی کنه

دوستان اگر در مورد پروسه بعد از کلیرنس و گرفتن ویزا در ابوظبی سوالی داشتن من تا دو روز دیگه در خدمتم...چون الان اینجا دسترسیم به اینترنت سخته.

فقط توجه داشته باشید این پنجشنبه سفارت تعطیل هست و برای هفته های بعد برای گرفتن ویزا برنامه ریزی کنند

@رضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
خوشحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالم واست مَرد
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یادته اون روز بهت گفتم تو زودتر از من ویزاتو میگیری ؟؟؟!!!!
مبارکت باشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

رضا جان مبارك باشه ، ما هم امروز پاسپورتا رو تحويل داديم حدس ميزنى با وجود تعطيلى ٥ شنبه چه موقع ويزا اماده بشه . ايشالا شاد و پيروز باشى
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
من اینجا مواردی را خوانده ام که افراد کیس همزمان کلیر نشده اند و در زمان های مختلف یکی بعد از دیگری کلیر شده اند.
1. آیا موردی را سراغ دارید که فقط تعدادی از افراد کیس کلیر شوند و تعدادی ریجکت؟ مثلا به پدر و مادر ویزا بدهند و به فرزند ندهند؟
2. وقتی به یکی از افراد کیس اول ویزا می دهند می شود او ویزا را بگیرد و برود آمریکا و بعدا که فرد دیگر ویزا گرفت جداگانه برود آمریکا؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 20:49)mohammad fazli نوشته:  

مبارکت باشه

من مخلصتم محمد جون... قربون محبتت...ایشالا هر چی زودتر کلیر بشی یه حالی بکنیم Smile
داداشم بخدا برات امروز دعا کردم...غمت نباشه دیرو زود داره سوخت وسوز نداره...میام دم خونتون میبرمت بهم شیرینی بدی

(2013-06-02 ساعت 20:49)mohammad fazli نوشته:  

مبارکت باشه

من مخلصتم محمد جون... قربون محبتت...ایشالا هر چی زودتر کلیر بشی یه حالی بکنیم Smile
داداشم بخدا برات امروز دعا کردم...غمت نباشه دیرو زود داره سوخت وسوز نداره...میام دم خونتون میبرمت بهم شیرینی بدی

(2013-06-02 ساعت 21:20)Hoormazd نوشته:  

رضا جان مبارك باشه ، ما هم امروز پاسپورتا رو تحويل داديم حدس ميزنى با وجود تعطيلى ٥ شنبه چه موقع ويزا اماده بشه . ايشالا شاد و پيروز باشى

اگر امروز تحویل دادید که تو کاغذ سفیده نوشت که.... دوستانی که امروز با من بودن و پاسشون رو تحویل دادن از شانس خوبشون بهشون گفتن چهارشنبه بیان بگیرن که این خیلی خوبه
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-06-02 ساعت 21:53)setareh2013 نوشته:  من اینجا مواردی را خوانده ام که افراد کیس همزمان کلیر نشده اند و در زمان های مختلف یکی بعد از دیگری کلیر شده اند.
1. آیا موردی را سراغ دارید که فقط تعدادی از افراد کیس کلیر شوند و تعدادی ریجکت؟ مثلا به پدر و مادر ویزا بدهند و به فرزند ندهند؟
2. وقتی به یکی از افراد کیس اول ویزا می دهند می شود او ویزا را بگیرد و برود آمریکا و بعدا که فرد دیگر ویزا گرفت جداگانه برود آمریکا؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

در سفر اول همراهان باید به اتفاق فرد برنده وارد امریکا شوند.بله در بعضی از مواقع به یکی از همراهان ویزا ندادند ولی به علت تمام شدن وقت مثلا اواخر سپتامبر (dead line).موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: hushmandco ، mohammadrezah ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mhb161 ، sce

دوست عزیز ضمن تبریک خیلی زیاد برای اون یک فروند ویزاتون، می خواستم بدونم که برای دریافت ویزا چند روز رو در دبی باید در نظر بگیریم؟ Cool
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: hushmandco ، mohammadrezah ، abloom_ma ، SANIJ ، rezagh ، mhb161 ، sce
(2013-06-02 ساعت 12:46)lilac نوشته:  در ضمن این هفته سه شنبه June 4 سفارت ابوظبی تعطیل هست.... تعطیلات سفارت ابوظبی

دوستان عزیز تصحیح میکنم با اینکه در سایت خود سفارت سه شنبه June 4 رو تعطیل اعلام کرده ولی گویا اشتباه هست و سفارت فقط پنجشنبه June 6 بدلیل تعطیل رسمی در ابوظبی به مناسبت عید مبعث تعطیل میباشد.... پس از سه شنبه منتظر آپدیت های سفارت باشید....Smile
(2013-06-02 ساعت 00:23)Doe نوشته:  بیا گویم برایت یک حکایت ..........................................................................

مزن پس "دو" به آنکارا تو فریاد
خودت کردی که لعنت بر خودت باد

اگر این شعر از خودتون بود خیلی عالی بود
کلیرنس خیلی هم بد نبوده کلی شاعر تحویل مهاجر سرا داده Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان