کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستانی که انکارا تشریف دارن اونجا چه خبره؟؟؟ اطراف سفارت امنیت برقراره ؟؟قرارهای مصاحبه سرجاشه؟؟؟کسی امروز اپدیت شده ؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، گل نهال ، sce ، mhb161
بچه ها دوست من الان از ایروان بهم زنگ زد که کیسشون به خاطر این که موقع پر کردن مدارک اولیه لاتاری ، به اشتباه زدن مجرد، رد شده. آیا کاری میشه کرد؟ در حالی که تمام مدارک بعدس رو متاهل فرستادن و اصلا نمی دونستن همچین اتفاقی افتاده چون کس دیگه ای براشون فرم پر کرده بود. امیدی هست؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
تشکر کنندگان: kouroshd ، zohre02 ، گل نهال ، sce ، mhb161
(2013-06-03 ساعت 13:34)mandana12 نوشته:  بچه ها دوست من الان از ایروان بهم زنگ زد که کیسشون به خاطر این که موقع پر کردن مدارک اولیه لاتاری ، به اشتباه زدن مجرد، رد شده. آیا کاری میشه کرد؟ در حالی که تمام مدارک بعدس رو متاهل فرستادن و اصلا نمی دونستن همچین اتفاقی افتاده چون کس دیگه ای براشون فرم پر کرده بود. امیدی هست؟
دوست عزیز شما مطمئن هستید در مدارکی که بعد از قبولی برای آمریکا فرستادند این اشتباه را توضیح داده اند؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، sce ، mhb161 ، mohammadrezah
ما ديروز پاسپورتا را برامون تحويل سفارت دادن و الآن سيس براى هر ٣ نفرمون اپديت شد.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-06-03 ساعت 13:34)mandana12 نوشته:  بچه ها دوست من الان از ایروان بهم زنگ زد که کیسشون به خاطر این که موقع پر کردن مدارک اولیه لاتاری ، به اشتباه زدن مجرد، رد شده. آیا کاری میشه کرد؟ در حالی که تمام مدارک بعدس رو متاهل فرستادن و اصلا نمی دونستن همچین اتفاقی افتاده چون کس دیگه ای براشون فرم پر کرده بود. امیدی هست؟
دوست عزیز واقعا متاسفم ... ولی اصلا فکر نکنم بشه کاری کرد.. چون اين جور خطاها در زمان ثبت نام اوليه نابخشودنی است...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: nina22 ، ikamaly ، sce ، mhb161
سلام ماندانا
واقعا؟ چه اتفاق بدی.پس چطوری به مصاحبه دعوت شدن؟ چون توی نامه دعوت به مصاحبه اعضا خانواده رو ذکر می کنند.
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: ikamaly ، zohre02 ، hushmandco ، sce ، mhb161
سلام دوستان
میخواستم بدونم ما که هفته سوم می مصاحبه داشتیم زود الان برای اپدیت شدن

تو سایت که رفتم هیچ خبری نبود ؟؟Sad
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، sce ، mhb161
سلام به همه ی دوستان منتظر و گرامی
یک هفته ی دیگه با کلی استرس شروع شد.
پ . ن : وضعیت آنکارا هم که اونجوری. خدا خودش رحم کنه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، noura ، lilac ، zohre02 ، رجبعلی ، hushmandco ، گل نهال ، payam62 ، sce ، mhb161
(2013-06-03 ساعت 13:48)واله نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم ما که هفته سوم می مصاحبه داشتیم زود الان برای اپدیت شدن

تو سایت که رفتم هیچ خبری نبود ؟؟Sad

ما هفته چهارم می برگه صورتی گرفتیم جمعه آپدیت شدیم
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ani_sheiton ، lilac ، zohre02 ، رجبعلی ، گل نهال ، payam62 ، sce ، mhb161
(2013-06-03 ساعت 13:45)rira1982 نوشته:  
سلام ماندانا
واقعا؟ چه اتفاق بدی.پس چطوری به مصاحبه دعوت شدن؟ چون توی نامه دعوت به مصاحبه اعضا خانواده رو ذکر می کنند.
موقع مصاحبه ماهم خانواده ای بودن که تو ثبت نام اولی اسم پسرشون رو ننوشته بودن ولی تو فرمهای ۱۲۲و ۲۳۰ نوشته بودن.هر سه نفر هم به مصاحبه دعوت شدن ولی موقع مصاحبه ردشون کردن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: mlo ، ikamaly ، zohre02 ، رجبعلی ، hushmandco ، گل نهال ، payam62 ، sce ، mhb161
سلام به دوستان منتظر
هفته گذشته سفارت ايروان دوستان بالاي 100 روز تو خماري گذاشت. بنظرتون اين هفته سفارت ايروان رو سفيدمان ميكنه؟؟؟؟
انتظار 175روز..................
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-06-03 ساعت 14:15)nina22 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 13:45)rira1982 نوشته:  
سلام ماندانا
موقع مصاحبه ماهم خانواده ای بودن که تو ثبت نام اولی اسم پسرشون رو ننوشته بودن ولی تو فرمهای ۱۲۲و ۲۳۰ نوشته بودن.هر سه نفر هم به مصاحبه دعوت شدن ولی موقع مصاحبه ردشون کردن.
من هم از این اتفاق بسیار متاثر شدم....اما دوستان عزیز اگر شما در فرم های بعدی هم این اشتباه را به صورت درست نوشته باشید و ارسال کنید باز هم کافی نیست و باید در نامه ای جداگانه خطاب به اداره مهاجرت این قضیه را به وضوح شرح داده تا آن نامه همراه با مدارک شما در پرونده بایگانی شود و به سفارت مربوطه ارسال گردد در غیر این صورت شما در طی دو مرجله مشخصاتی از خود ارسال نموده اید که با هم مغایر بوده و در زمان مصاحبه مغایرت آن برای آفیسر مصاحبه کنند مشخص میشود و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد .....
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، hushmandco ، farshadsh ، payam62 ، sce ، shatsi ، mhb161 ، mohammadrezah
دوستان سلام

ما دوباره امروز آپدیت شدیم دوستان. هم خودم هم خانومم امروز به تاریخ 3 جون آپدیتیدیم. حالا نمی دونم میشه از دو آپدیت نزدیک به هم نتیجه ای گرفت یا نه. من حدود 90 روز هیچ آپدیت بدون ایمیلی نداشتم و روز 30 می خودم آپدیت شدم و امروز هم که گفتم. حالا نظر شما چیست؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
سلام دوستان عزیز من ویزا یکضرب گرفتم لطفا سفرنامه من رو بخونید متشکرم
(2013-06-03 ساعت 14:38)mnajafinobar نوشته:  دوستان سلام

ما دوباره امروز آپدیت شدیم دوستان. هم خودم هم خانومم امروز به تاریخ 3 جون آپدیتیدیم. حالا نمی دونم میشه از دو آپدیت نزدیک به هم نتیجه ای گرفت یا نه. من حدود 90 روز هیچ آپدیت بدون ایمیلی نداشتم و روز 30 می خودم آپدیت شدم و امروز هم که گفتم. حالا نظر شما چیست؟

من نظرم اینه که ه ه ه ه ه ه ه ه .........
مبارکه ایشاالله این هفته صد در صد نوبت شماست Wink

(2013-06-03 ساعت 14:17)mohammad fazli نوشته:  دوستان روزبالايي ، كسي امروز آپديت شده عايا؟؟؟؟؟؟

نه Sad
کیس: 44xx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان