موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض تبریک به بچه های سفارت که تونستن در این هفته دو نفر رو کلیر کنن، بچه های منتظر را به صبر و سکوت و دعا دعوت مینمایم.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاااااااااااااااااااااااا ته.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 16:05)ordibehesht600 نوشته: با سلام لطفا فورا جواب بدین
من امروز مصاحبه داشتم تو ناپل و بهم کلیر خورد و بهم گفتن باید CV ارائه بدم .
من واقعا نمیدونم چجوری باید باشه ؟ آیا مدل خاصی داره و یا کسی ازش نمونه ای داره ؟
مثلا باید توش دوباره کل دوران تحیل ذکر شه یا اینکه تمام جا ها یی که ار 16 سالگی زندگی کردم نوشته شه ؟
خیلی ممنون میشم اگر مدیران محترم هم راهنمایی کنند .
ببخشید چرا پستای که میفرستم پاک میشن ؟
ببخشید چر ا ارسالام پاک میشن؟
دوست عزیز کاری نداره شما فقط یه جستجو کنید تو اینترنت راحت میتونید نمونه هایش رو پیدا کنید
بعد هم تو این تاپیک میتونی کمک بگیرید
فرم 9 سوالی و ...
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
از همین تریبون اعلام میدارم که آنکارا با اعلام دونفر در این هفته واقعا روی ما شیرازی ها را سفید کردند
خسته نباشید یه ترکیش بت برین مشت و مال بدین جونتون حال بیاد
والا با این کلیراشون
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجرسرایی یه سوال وقتی یه کیس با {*} کلیر میشه نوشته contact us ولی با 2 تا ستاره {**} نوشته contact us by e-mail این یعنی تو حالت اول تماس باید تلفنی باشه ؟؟؟اگه بله همین شماره؟؟؟؟
+90 (312) 455-5555 (Press 1)
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
اپدیت انکارا همش 3 تا کیس اونم برای 2 شنبه سوم june .
بنظرم جمعه هم یه سری کیس اعلام کنن.
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنکارایی زباد نگران نباشید، احتمالا به دلیل تظاهراتهای ترکیه سفارت کمتر کلیرها را اعلام کرده، منتظر باشید هفته آینده که آنکارا ساکت تر میشه ببینین چه میکنه این آنکارا
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
واقعاً می خوام بدونم دلیل پاک شدن پست های من چیه ؟ از وضعیت آنکارا پست می زنم پستم پاک می شه . درباره ی بی نظمی های سفارت پست می دم پاک می شه . احتمالاً دلیل پاک شدن این پست ها هم اینه که جو به هم می ریزه و کسانی که منتظرن نگران میشن . خوب آخه همین کسانی که هر هفته کلیر می شند آخر قراره بیاند همین آنکارا . باید بدونند وضعیت چطوره باید بدونند باید در انتظار چی باشند باید بدونند نزدیکی های هتل چه خبره . نه این که بیاند و غافلگیر بشند . با دونستن این ها می تونند برنامشون را طوری تنظیم کنند که در بهترین زمان بیایند به آنکارا . مثلاً چند روزی صبر کنند تا اوضاع آروم بشه بعد بیایند . یا در مورد بی نظمی سفارت می تونند قبل از اومدن با سفارت تماس بگیرند و از تمام شدن بررسی های سفارت مطمئن بشوند نه مثل من بیایند و بعد از 10 روز سفارت بگه هنوز بررسی مونده . اگر این پست ها استرس ایجاد می کنه حداقل از استرس ها ، نگرانی ها و بلاتکلیفی های بعدی می تونه جلوگیری بکنه .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها، الان دیدم کیس من امروز بدون فرستادن هیچ ایمیلی به تاریخ 5 جون آپدیت شده!
امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجرسرایی یه سوال وقتی یه کیس با {*} کلیر میشه نوشته contact us ولی با 2 تا ستاره {**} نوشته contact us by e-mail این یعنی تو حالت اول تماس باید تلفنی باشه ؟؟؟اگه بله همین شماره؟؟؟؟
+90 (312) 455-5555 (Press 1)
اپدیت انکارا همش 3 تا کیس اونم برای 2 شنبه سوم june .
بنظرم جمعه هم یه سری کیس اعلام کنن.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان گل مهاجرسرا
امشب ابوظبی 2 کیس رو آپدیت کرده که ایشالا یکشنبه کلیر می کنن.
پیشاپیش تبریک به ALNB عزیز.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه کلیر شدگان ابوظبی خصوصاً آرش کمانگیر عزیز
همچنین تبریک و هی بیب هورا به مناسبت کلیر شدن دوست عزیز آقای mnajafinobar .
امیدوارم همتون در تمامی مراحل زندگی شاد و پیروز باشید.همچنین امیدوارم بقیه منتظران این تاپیک نیز به زودی کلیر شوند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 22:15)ordibehesht600 نوشته: (2013-06-05 ساعت 18:12)alirezass نوشته: (2013-06-05 ساعت 16:05)ordibehesht600 نوشته: با سلام لطفا فورا جواب بدین
من امروز مصاحبه داشتم تو ناپل و بهم کلیر خورد و بهم گفتن باید CV ارائه بدم .
من واقعا نمیدونم چجوری باید باشه ؟ آیا مدل خاصی داره و یا کسی ازش نمونه ای داره ؟
مثلا باید توش دوباره کل دوران تحیل ذکر شه یا اینکه تمام جا ها یی که ار 16 سالگی زندگی کردم نوشته شه ؟
خیلی ممنون میشم اگر مدیران محترم هم راهنمایی کنند .
ببخشید چرا پستای که میفرستم پاک میشن ؟
ببخشید چر ا ارسالام پاک میشن؟
دوست عزیز کاری نداره شما فقط یه جستجو کنید تو اینترنت راحت میتونید نمونه هایش رو پیدا کنید
بعد هم تو این تاپیک میتونی کمک بگیرید
فرم 9 سوالی و ...
راستش من گیج شدم الان 2 ساعته دارم search میکنم CV های مختلفی پیدا کردم اما هیچ کدوم مربوط به ِDiversity Visa نمیشه ماله مدل دیگه ویزا ها هست . لینکی هم که لطف کردین خوندم که در مورد 9 تا سوال هست . میشه اگه لینکی دارید که مختص رزومه برای کیس ما هست رو لطف کنید
دوست عزیز CV همون رزومه کاری هست و ربطی به نوع ویزا نداره
شما از همون سایت هایی که نمونه رزومه دارن نزدیک ترین به شغلتون رو پیدا کنید و بازنویسی کنید. یک رزومه خوب باید مشخصات خودتون ، سوابق تحصیلی ، سوابق کاری ، و مهارت های فردی رو شامل بشه.
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)