کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-05 ساعت 22:15)ordibehesht600 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 18:12)alirezass نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 16:05)ordibehesht600 نوشته:  با سلام لطفا فورا جواب بدین
من امروز مصاحبه داشتم تو ناپل و بهم کلیر خورد و بهم گفتن باید CV ارائه بدم .
من واقعا نمیدونم چجوری باید باشه ؟ آیا مدل خاصی داره و یا کسی ازش نمونه ای داره ؟
مثلا باید توش دوباره کل دوران تحیل ذکر شه یا اینکه تمام جا ها یی که ار 16 سالگی زندگی کردم نوشته شه ؟
خیلی ممنون میشم اگر مدیران محترم هم راهنمایی کنند .

ببخشید چرا پستای که میفرستم پاک میشن ؟

ببخشید چر ا ارسالام پاک میشن؟

دوست عزیز کاری نداره شما فقط یه جستجو کنید تو اینترنت راحت میتونید نمونه هایش رو پیدا کنید
بعد هم تو این تاپیک میتونی کمک بگیرید
فرم 9 سوالی و ...

راستش من گیج شدم الان 2 ساعته دارم search میکنم CV های مختلفی پیدا کردم اما هیچ کدوم مربوط به ِDiversity Visa نمیشه ماله مدل دیگه ویزا ها هست . لینکی هم که لطف کردین خوندم که در مورد 9 تا سوال هست . میشه اگه لینکی دارید که مختص رزومه برای کیس ما هست رو لطف کنید
دوست عزیزم
شماها میاین سوالای غیر مرتبط با تاپیک میپرسین، بعد من بیچاره بدون توجه به عنوان تاپیک میام یه جوابی بدم، بعد عمو سعید یا امیر مهاجر خیلی جیگر به دندون میگیرن به من بد و بیراه نگن و فقط یه جوری که به در بگن که دیوار بشنوه پست رو پاک میکنن و مینویسن " بحث تمام" (به قول پرینسس یا ساناز که میگفت I say to the door for the wall to hear.)
اونوقت ما می مونیم و شرمندگی.
خلاصه اینکه الان برات پیغام خصوصی میکنم آدرس نمونه CV رو.
بحث تمام !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: alirezass ، payam62 ، shatsi ، mhb161 ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، sce ، lonelyman ، آنی ، nina22 ، amir82
سلام عرض می کنیم .. خدمت دوستان .. من جمله بردار امیر مهاجر ... شرمنده من یک کمی درگیر کارهای مصاحبه بودم از برنامه ات خبر دار نبودم.. ایشالا هر چی زودتر کلیر بشی عزیز ... آقا اگه امکان داره من رو هم توی منتظر سرا اضافه کنید ، امروز مصاحبه داشتیم و آفیسر که یه خانوم خیلی خوش برخورد بود فرمودند پرونده شما کامله ولی یه پروسه اداری دارین ، اما متاسفانه نفرمودند سایت رو چند وقت دیگه چک کنید . فرمودند وقتی سایت رو چک کردید و شماره تون رو دیدین یکی تون بیاد ویزاها رو بگیره.. در ضمن از این به بعد مهمون تاپیک شما هستیم . . .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-05 ساعت 18:52)m@ry@m75 نوشته:  از همین تریبون اعلام میدارم که آنکارا با اعلام دونفر در این هفته واقعا روی ما شیرازی ها را سفید کردند Big Grin خسته نباشید یه ترکیش بت برین مشت و مال بدین جونتون حال بیاد Big Grin والا با این کلیراشون Big Grin
واقعاً که گل گفتی ، باید به دوستان آنکارایی گفت :
اگر خدای نکرده یه وقت زبونم لال اگر و اگر حس کلیر کردن به شما دست داد اندکی دراز کشیده و پاهای خود را به دیوار تکیه دهید و بعد از خوردن یک استکان چای و همچنین یک پیاله فالوده بگذارید که این حس کاذب از بین برود .... خدای نکرده اصلاً زحمت به خودتون ندینا....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، AsemanAbee ، m@ry@m75 ، Mahbaran ، sce ، lonelyman ، payam62 ، mehdi didam ، آنی ، رجبعلی ، amir82
دوستان از همگی ممنونم بابت تبریک و امیدوارم که هورای همه شما رو تو این تاپیک ببینم.

فقط فکر کنم امیر مهاجر عزیز اسم من رو با خانم هنری تو منتظر سرا جابجا کردن. چون خانم هنری 152 بودن و من 184. اینو به این خاطر گفتم که شرایط من با شرایط کسی که زیر 180 روز کلیر میشه یه مقدار متفاوت خواهد بود و دوستان ممکنه برای پرسیدن یئوالات خودشون دچار سردرگمی بشن.

بازم از همه شما ممنونم Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
دوستای عزیز سلام
کسایی که الان آنکارا هستن از شلوغیهای اخیر و وضعیت سفارت تو این روزها یک خبری بدن من همش نگرانم که ایمیل بزنن و بگن به علت درگیریها کار رو به سفارت آمریکا تو کشور دیگری بسپارن.Sad
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، mohammadrezah ، payam62 ، گل نهال ، hushmandco ، mhb161 ، mnajafinobar
(2013-06-05 ساعت 20:59)genius_m9 نوشته:  واقعاً می خوام بدونم دلیل پاک شدن پست های من چیه ؟ از وضعیت آنکارا پست می زنم پستم پاک می شه . درباره ی بی نظمی های سفارت پست می دم پاک می شه . احتمالاً دلیل پاک شدن این پست ها هم اینه که جو به هم می ریزه و کسانی که منتظرن نگران میشن . خوب آخه همین کسانی که هر هفته کلیر می شند آخر قراره بیاند همین آنکارا . باید بدونند وضعیت چطوره باید بدونند باید در انتظار چی باشند باید بدونند نزدیکی های هتل چه خبره . نه این که بیاند و غافلگیر بشند . با دونستن این ها می تونند برنامشون را طوری تنظیم کنند که در
من هم با اعتراض شما موافقم انگار هر پیامی در مورد شلوغیهای اخیر ترکیه باشه فیلتر میشه منن هم یک سئوال در همین ارتباط مطرح کردم که تو صفحه نیست در هر صورت سرنوشت همه ما به این موضوع بستگی داره و باید بذارن اطلاع رسانی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، mohammadrezah ، payam62 ، Hoormazd ، hushmandco ، mhb161
(2013-06-05 ساعت 23:32)mnajafinobar نوشته:  دوستان از همگی ممنونم بابت تبریک و امیدوارم که هورای همه شما رو تو این تاپیک ببینم.

فقط فکر کنم امیر مهاجر عزیز اسم من رو با خانم هنری تو منتظر سرا جابجا کردن. چون خانم هنری 152 بودن و من 184. اینو به این خاطر گفتم که شرایط من با شرایط کسی که زیر 180 روز کلیر میشه یه مقدار متفاوت خواهد بود و دوستان ممکنه برای پرسیدن یئوالات خودشون دچار سردرگمی بشن.

بازم از همه شما ممنونم Big Grin
فقط مسئلتن !

این روزها کیس ات آپدیت میشد؟ یا بدون آپدیت کلیر شدین؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، payam62 ، rozelo ، shatsi ، آنی ، mnajafinobar ، mhb161
سلام
بچه ها شوهر من برنده امسال هست. ما تا حالا ٥ بار ويزا امريكا گرفتيم. فكر ميكنين به ما هم كرينس بخوره؟ لطفا راهنمايي كنين. ممنونم
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، payam62 ، آنی ، mnajafinobar ، mhb161
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺑﻪ mnajafi ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺧﻮﺑﻢ

ﺑﺪﯾﻨﻮﺳﯿﻠﻪ ﺻﻌﻮﺩ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﺘﺢ ﻗﻠﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺳﺮﺍ ﺗﺴﻠﯿﺖ ﻭ ﺗﻬﻨﯿﺖ ﻋﺮﺽ ﻣﯿﻨﻤﺎﯾﯿﻢ .
ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﻮﯾﻢ !
ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺻﺒﺮ ﺟﺰﯾﻞ ﺗﺮ ﻭ ﺍﺟﺮ ﺟﻤﯿﻞ ﺗﺮ !
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
سلام دوستان...مارو واسه اینکه اسپانسرمون قوی نبود کلیرنس زدن. Sad گفتن یه اسپانسر دیگه لازم دارین یا خودتون اسپانسر خودتون بشین.. بنظرتون حدودا کی کلیر میشیم؟ 5 بهمن رفتیم مصاحبه . 6 اردیبهشت اخرین آپدیتمون بوده در سایت ceac فعلا اما هنوز خبری نشده چه کنیم حالا؟ راهنمایی کنید دوستان.. شماره کیس 28xx تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: آنی ، sce
(2013-06-05 ساعت 22:15)ordibehesht600 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 18:12)alirezass نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 16:05)ordibehesht600 نوشته:  با سلام لطفا فورا جواب بدین
من امروز مصاحبه داشتم تو ناپل و بهم کلیر خورد و بهم گفتن باید CV ارائه بدم .
من واقعا نمیدونم چجوری باید باشه ؟ آیا مدل خاصی داره و یا کسی ازش نمونه ای داره ؟
مثلا باید توش دوباره کل دوران تحیل ذکر شه یا اینکه تمام جا ها یی که ار 16 سالگی زندگی کردم نوشته شه ؟
خیلی ممنون میشم اگر مدیران محترم هم راهنمایی کنند .

ببخشید چرا پستای که میفرستم پاک میشن ؟

ببخشید چر ا ارسالام پاک میشن؟

دوست عزیز کاری نداره شما فقط یه جستجو کنید تو اینترنت راحت میتونید نمونه هایش رو پیدا کنید
بعد هم تو این تاپیک میتونی کمک بگیرید
فرم 9 سوالی و ...

راستش من گیج شدم الان 2 ساعته دارم search میکنم CV های مختلفی پیدا کردم اما هیچ کدوم مربوط به ِDiversity Visa نمیشه ماله مدل دیگه ویزا ها هست . لینکی هم که لطف کردین خوندم که در مورد 9 تا سوال هست . میشه اگه لینکی دارید که مختص رزومه برای کیس ما هست رو لطف کنید
cv چیز خاصی نیست ،یک cv یک الی 2 صفحه ای تهیه کنید و تمام کارها و تخصصاتونو توش بنویسین
در ضمن حتما به صفحه ی فرم 9 سوالی سر بزنین چون از ما فرم 9 سوالی رو همراه با cv درخواست کردن ،اضطراب نداشته باشید و موفق باشید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: lonelyman ، shaso ، sentinel ، آنی ، mhb161
من این هفته با هیچ آپدیتی کلیر میشمممم...حالا ببنید..شاید بگید توهم زدم..ولی میشممم حالا ببینید...دلتون بسوزه ه ه ه ه ه ه ه ه...!!
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
خوب دیگه ما هم بالاخره بارو بندیلمون رو جمع کردیم و اومدیم تو منتظرسرا.:-D.بماند که توقعم خیلی بالا بود و انتظار ویزای یک ضرب داشتم!!
تصمیم دارم تا یه ماه اصلا سایت رو چک نکنم و خوش خرم منتظر باشم!!!دیگه حالا ببینم چقدر میتونم تحمل کنم.
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

(2013-06-06 ساعت 00:59)ali.rajabi12 نوشته:  من این هفته با هیچ آپدیتی کلیر میشمممم...حالا ببنید..شاید بگید توهم زدم..ولی میشممم حالا ببینید...دلتون بسوزه ه ه ه ه ه ه ه ه...!!

اي جووووووووونم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، hushmandco ، آنی ، ali.rajabi12 ، mhb161 ، رجبعلی ، sce
من هم اومدم .

من این موضوع رو قبول ندارم . Sad یارو نکرد بگه تو پسر خوبی بودی تا آخرین نفر نشستی .
بابا من هیچ موردی نداشتم . گیر الکی داد

چرا هیچ کی به من دلداری نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا من خیلی خستم و ناراحت .
دیگه جون منتظر این بودن رو ندارم

من این موضوع رو قبول ندارم . به من میگه خیلی خووبه میتونیم ادامه بدیم . این برگرو بگیر .....
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: shaso ، lonelyman ، گل نهال ، Mahbaran ، ikamaly ، sentinel ، e76779 ، parsush ، آنی ، mnajafinobar ، payam62 ، mhb161 ، AsemanAbee ، soruosh ، el333 ، sce ، amir82 ، noura ، سلی ، ابی هانی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان