کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-06 ساعت 00:15)Tabassomshojaat نوشته:  سلام
بچه ها شوهر من برنده امسال هست. ما تا حالا ٥ بار ويزا امريكا گرفتيم. فكر ميكنين به ما هم كرينس بخوره؟ لطفا راهنمايي كنين. ممنونم

سلام
اينكه قبلا ويزاي امريكا داشتين تاثيري نداره ما هم ويزاي امريكا داشتيم و با وجود داشتن اقامت كانادا بازم كليرنس خورديم و الان دقيقا 121 روز از مصاحبمون ميگذره و هنوز كلير نشديم.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: گل نهال ، valencia ، ikamaly ، Tabassomshojaat ، آنی ، mnajafinobar ، payam62 ، mhb161 ، AsemanAbee ، sce
(2013-06-06 ساعت 00:58)marjani نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 22:15)ordibehesht600 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 18:12)alirezass نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 16:05)ordibehesht600 نوشته:  با سلام لطفا فورا جواب بدین
من امروز مصاحبه داشتم تو ناپل و بهم کلیر خورد و بهم گفتن باید CV ارائه بدم .
من واقعا نمیدونم چجوری باید باشه ؟ آیا مدل خاصی داره و یا کسی ازش نمونه ای داره ؟
مثلا باید توش دوباره کل دوران تحیل ذکر شه یا اینکه تمام جا ها یی که ار 16 سالگی زندگی کردم نوشته شه ؟
خیلی ممنون میشم اگر مدیران محترم هم راهنمایی کنند .

ببخشید چرا پستای که میفرستم پاک میشن ؟

ببخشید چر ا ارسالام پاک میشن؟

دوست عزیز کاری نداره شما فقط یه جستجو کنید تو اینترنت راحت میتونید نمونه هایش رو پیدا کنید
بعد هم تو این تاپیک میتونی کمک بگیرید
فرم 9 سوالی و ...

راستش من گیج شدم الان 2 ساعته دارم search میکنم CV های مختلفی پیدا کردم اما هیچ کدوم مربوط به ِDiversity Visa نمیشه ماله مدل دیگه ویزا ها هست . لینکی هم که لطف کردین خوندم که در مورد 9 تا سوال هست . میشه اگه لینکی دارید که مختص رزومه برای کیس ما هست رو لطف کنید
cv چیز خاصی نیست ،یک cv یک الی 2 صفحه ای تهیه کنید و تمام کارها و تخصصاتونو توش بنویسین
در ضمن حتما به صفحه ی فرم 9 سوالی سر بزنین چون از ما فرم 9 سوالی رو همراه با cv درخواست کردن ،اضطراب نداشته باشید و موفق باشید

دوست عزیز منظور از CV همون رزومه کاری هست. یه رزومه از سابقه کاری و تحصیلیتون درست کنید و براشون بفرستید.
تشکر کنندگان: آنی ، mhb161 ، lonelyman ، sce
توجه توجه ، نكته اموزنده : ما بعد از مصاحبه و گرفتن برگه كليرنس به دليل كم بودن مدت اعتبار پاسپورت همسرم تصميم گرفتيم تا قبل از گرفتن ويزا پاسپورت جديد بگيره و از انجا كه قبل از مصاحبه در سايت csc ثبت نام كرده بودم شماره پاس قديمى ثبت شده بود كه البته بعد از كلير شدن از خوشحالى اين موضوع فراموش شد تا اينكه ديروز مدارك من و دخترم به دفتر پست رسيد اما خبرى از مدارك همسرم نشد خلاصه در پى اماده كردن ايميل واسه ارسال به سفارت بودم كه الان بدون هيچ ايميل و تماسى فقط با ١ روز تاخير با ايميل مطلع شدم كه بسته به پست رسيده و فردا قابل دريافت هست و جالب اينجاست كه هنوز شماره پاسپورت قديمى در سايت csc ثبت هست نتيجه اينكه بيخود از صبح تا حالا حالم گرفته بود شما هم اگر براتون پيش اومد نترسين ما همه با هم هستيم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: ikamaly ، alirezass ، ald ، hushmandco ، e76779 ، Soap McTavish ، mlo ، آنی ، payam62 ، mhb161 ، AsemanAbee ، lilac ، lonelyman ، soruosh ، رجبعلی ، sce ، گل نهال ، amir82 ، kouroshd
دوستان عزیز
با عرض پوزش این دفعه قطارمون با یه روز تاخیر راه افتاد
و تنها علتش هم این بود که نکنه یه مسافر عزیزی جا مونده باشه!!
خوب حالا که دیگه کسی نیست، با همین دوتا مسافر راه میفتیم.
راستش یکی از این عزیزان با 184 روز انتظار،خودش یه قطار اختصاصی میخواد!!!
پس

هووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا

برای

آرش کمانگیر و mnajafinobar
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-06-06 ساعت 01:01)سلی نوشته:  خوب دیگه ما هم بالاخره بارو بندیلمون رو جمع کردیم و اومدیم تو منتظرسرا.:-D.بماند که توقعم خیلی بالا بود و انتظار ویزای یک ضرب داشتم!!
تصمیم دارم تا یه ماه اصلا سایت رو چک نکنم و خوش خرم منتظر باشم!!!دیگه حالا ببینم چقدر میتونم تحمل کنم.

فقط لطفاً پیش از این که برینو دیگه سایتو چک نکنین، مشخصات کیستونو برای آقای امیر مهاجر بفرستین تا توی جدول منتظرسرا وارد کنن و جدول از نظر آماری کامل تر بشه. مرسی
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: mhb161 ، آنی ، sentinel ، sce ، lonelyman ، گل نهال
(2013-06-06 ساعت 02:16)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 00:15)Tabassomshojaat نوشته:  سلام
بچه ها شوهر من برنده امسال هست. ما تا حالا ٥ بار ويزا امريكا گرفتيم. فكر ميكنين به ما هم كرينس بخوره؟ لطفا راهنمايي كنين. ممنونم

سلام
اينكه قبلا ويزاي امريكا داشتين تاثيري نداره ما هم ويزاي امريكا داشتيم و با وجود داشتن اقامت كانادا بازم كليرنس خورديم و الان دقيقا 121 روز از مصاحبمون ميگذره و هنوز كلير نشديم.

ممنون إز جوابتون
اخه ما دو بار اخر كرينس نداشتيم و يكضرب ويزا رو دادن. تو پاسپورت سنت كيتس خودم و شوهرم هم ويزا ١٠ ساله امريكا داريم. فكر ميكني بازم كرينس ميخوريم؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: آنی ، sce ، lonelyman ، گل نهال ، hushmandco ، mhb161
سلام به همگی دوستان منتظر و صبور، ما هم اومدیم ...
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
اقایان اسمان ابی medididam mrbonbonخوب دقت کنید یک نفر لیست اسامی منتظر سرا رو گرفته دستش داره از بالا میاد پایین .بعدی ها شما هستید شک نکنید. فقط امیدوارم بی ستاره.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، mehdi didam ، AsemanAbee ، mhb161 ، sce ، soruosh ، رجبعلی ، lonelyman ، mrbonbon ، آنی ، گل نهال ، noura
(2013-06-06 ساعت 00:08)hushmandco نوشته:  فقط مسئلتن !

این روزها کیس ات آپدیت میشد؟ یا بدون آپدیت کلیر شدین؟

آره این روزهای آخر یکبار 30 می، خودم، یکبار هم 3 جون هر دوتامون و آخرین بار هم 5 جون هر دومون آپدیت شدیم که همون روز 5 جون کلیر اومد البته به تاریخ 3 جون

(2013-06-06 ساعت 00:25)AsemanAbee نوشته:  ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺑﻪ mnajafi ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺧﻮﺑﻢ

ﺑﺪﯾﻨﻮﺳﯿﻠﻪ ﺻﻌﻮﺩ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﺘﺢ ﻗﻠﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺳﺮﺍ ﺗﺴﻠﯿﺖ ﻭ ﺗﻬﻨﯿﺖ ﻋﺮﺽ ﻣﯿﻨﻤﺎﯾﯿﻢ .
ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﻮﯾﻢ !
ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺻﺒﺮ ﺟﺰﯾﻞ ﺗﺮ ﻭ ﺍﺟﺮ ﺟﻤﯿﻞ ﺗﺮ !

به به همسایه، ما از اوناش نیتسم که رفیق نیمه راه باشیم، با هم میریم سفارت شک نکن، آنکارا فردا هم دوباره اعلام میکنه و تو هم کلیر میشی مطمئن باش.

ممنون از تبریکت. ببینم چه هورایی بکشیا Big Grin

(2013-06-06 ساعت 05:50)ikamaly نوشته:  دوستان عزیز
با عرض پوزش این دفعه قطارمون با یه روز تاخیر راه افتاد
و تنها علتش هم این بود که نکنه یه مسافر عزیزی جا مونده باشه!!
خوب حالا که دیگه کسی نیست، با همین دوتا مسافر راه میفتیم.
راستش یکی از این عزیزان با 184 روز انتظار،خودش یه قطار اختصاصی میخواد!!!
پس

هووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا

برای

آرش کمانگیر و mnajafinobar

وای خانم کمالی دوست یعنی شما بخدا، این همه از کلیر شدن خودتون گذشته ولی هنوز به یاد بچه های این تاپیک هستین.

امیدوارم همیشه همینطور پر انرژی شاد و سلامت باشین.

ممنون بابت قطاری که برای من راه انداختین، فقط میشه منم یه بوووووووق بزنم Big GrinWink[/color]

(2013-06-06 ساعت 09:21)mehdi didam نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 18:11)mnajafinobar نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 12:16)گل نهال نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 12:12)امیر مهاجر نوشته:  آنکارا

2013AS869
2013AS7325

mnajafi نيست؟؟
آفرين آنكارا، اولين سفارتيه كه رفته توي كار هفت هزاري ها، ابوظبي كه هنوز اوايل شش هزاره

چرا گل نهال خودمم 869 خود منم، بخدا خود منم، بچه های مهاجر من کلیر شدمممممممممممممممممممممممممممممم
:Big GrinBig Grin
maryami2k4
mohammad fazli
AsemanAbee
mrbonbon

قربون همتون بشم که درست پیش بینی کردین.

از همتون بخاطر این مدت سخت بعد از 184 روز ممنونم. خداویش خیلی سخت گذشت اما این لحظه لحظه خوبیه، دعا کنین بقیه داستان هم خوب پیش بره با این اوضاع آنکارا Sad

خب الهی شکر

یادت نره من دعا کرده بودم Cool حالا دعا هم که نکرده بوده باشم ، نفرین که کرده بودم ، آخه با وفا ؛ تو رقیب یا رغیب یا حالا هرچی . . . بلامنازع ، یا بلا مناضع یا هرچی . . . خودم بودی تو مهاجرسرا ، درست بالای سر من ؟؟ تو نمیدانی من طاقت دیدن رغیب رو ندارم دادا ؟؟

الان یه کم اشک تو چشام جمع شده ...

[b]مبارکتون باشه هم شما نجفی جان ، هم آرش خان کماندار ، هم sce خان

به به سلام به اصطاد یا اسطاد ... با حالا هر چی مهدی عزیز!!!! Wink

کلیر شدن من از صدقه سر دعاهایی بود که تو می کردی دیگه رقیب جان. تو که دعا می کردی قبل از اینکه بره بالا از فیلتر من رد میشد خب بالاخره ما هم حق گمرکی خودمون رو گرفتیم دیگه Big Grin

خیلی ممنون که به یادم بودی. امیدوارم هر چه ظودطر یا زودتر ... یا حالا هر چی Wink کلیر بشی
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
در ضمن یه تشکر ویژه از تمام کسانی که به بنده رتبه اختصاص دادن دارم و از همگی شما ممنون و سپاس گذارم Big GrinBig GrinTongueTongue

الان تازه دارم حرف عمو سعید رو درک می کنم که هی می گفت All clear

راستی اینو یادم رفت بگم که در ادامه روند تمدید مدیکال امروز صبح اول وقت رفتم پیش خانم دکتر پاستور و دوباره این کارت بین المللی رو با هزینه نفری 14400 تومن تهیه کرد که اونگان جان دوباره نتونه بهونه بیاره
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
به امید کلیر شدن دوستان صبور ایروانی و s.s.h عزیز در زمانی نزدیک .
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
ای بابا سایت ایروان هم که آپدیت نمیشه دیگه از بس به کامپیوتر چشم دوختیم کور شدیم.....SadSadSad
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: abloom_ma ، mhb161 ، ikamaly ، sce ، رجبعلی ، lonelyman ، s.s.h ، آنی ، گل نهال ، amiraryan ، hushmandco ، Soap McTavish ، noura
(2013-06-06 ساعت 10:11)mnajafinobar نوشته:  در ضمن یه تشکر ویژه از تمام کسانی که به بنده رتبه اختصاص دادن دارم و از همگی شما ممنون و سپاس گذارم Big GrinBig GrinTongueTongue

الان تازه دارم حرف عمو سعید رو درک می کنم که هی می گفت All clear

راستی اینو یادم رفت بگم که در ادامه روند تمدید مدیکال امروز صبح اول وقت رفتم پیش خانم دکتر پاستور و دوباره این کارت بین المللی رو با هزینه نفری 14400 تومن تهیه کرد که اونگان جان دوباره نتونه بهونه بیاره

سلام و تبریک مجدد
والا برای ما بالای 180 روزه ها باید یه چیزی غیر از هورا اختراع کنن!
مثل نعره های امیر82 ...! عمرا هورا جواب نمیده!
در ضمن با اجازه بزرگترها من آسمان آبی هستم ولی آقا نیستم به ولللللاه!

mnajafinobar عزیز اگه لطف کنین و زمان اپدیت شدناتونو بگین با ایمیل و بی ایمیل که ما هم حساب کار تا حدودی دستمون بیاد ممنون میشم.
منتظر خبرای خوش بعدی و اقدام برای سفر دوم انکارا و دریافت ویزاتون هستیم.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
درود
یه خبر خوش برای فرید ادیبی عزیز
با توجه به آپدیت دیشب، یکشنبه براتون هورا می کشیم.
پیشاپیش تبریک دوست عزیز
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: payam62 ، lilac ، mhb161 ، sce ، lonelyman ، s.s.h ، آرش کمانگیر ، hushmandco ، گل نهال ، Soap McTavish
مبارکتون باشه هم شما نجفی جان ، هم آرش خان کماندار ، هم sce خان

من ؟کی ؟کی ؟ کجا ؟
کلیر شدم ؟نه بابا.ما هنوز آش خوریم.
به امید کلیر شدن همه دوستان.فعلا تا اطلاع ثانوی مرتب تو کار سماقیم.
موفق باشین....
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان