کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-09 ساعت 20:45)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 17:21)hazrat نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 16:38)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان....
من داشتم قوانین مربوط به diversity visa نگاه میکردم.اینجور که من متوجه شدم هر کشور حد اکثر 7% از کل ویزا ها رو میتونه داشته با شه. و با این حساب ایران از 50,000 ویزا حدود 3500 ویزا سهمیه داره. با توجه به اینکه امسال (2013)بیش از 6000 ایرانی برنده شدند ..آ یا به این معنی ایست که بعضی ها ممکنه بهشون ویزا نرسه؟؟؟؟ نمی خوام حالا که همه در کلیرنس بسر میبریم استرس اضافه کنم اما اگه کسی اطلاعی دقیقتر داره لطفا توضیح بده.
تشکرر

سلام دوست عزیز با این مطلب که اینجا نوشتی استرس ایجاد کردی ؟؟؟؟ بماند
اما جواب شما آیا مطمئن هستی هر کسی که از ایران قبول شده فهمیده؟
آیا مطمئن هستی همه افراد قبول شده اقدام کردن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها بعد از افزایش قیمت د ل ا ر ادامه دادن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها واجد شرایط ویزا هستند؟
پس لطفا ایجاد استرس نکن به لطف ایزد منان تا اینجا رو شانس بودیم باقی هم با خودش فقط انرژی مثبت بفرست همه میگیریم به امید حضرت حق
دوستان بیخودی به خودتون استرس وارد نکنین...
اگه یادتون باشه ما یه دوست بسیار خوبی داشتیم به نام Lot2013
و اگه بازم یادتون باشه ایشون برای آخرین بار که آمار و ارقامشون رو استخراج کردن و در اینجا به معرض دید همگان قرار دادن( سه هفته پیش بود فکر کنم)
تازه کل ویزاهایی که دو سفارتخونه داده بود بیرون( از روی سایت سیس) اگه اشتباه نکنم زیر 300 تا ایشوو شده بود ( البته فقط فرد اصلی رو در نظر بگیرین، یعنی زیر مجموعه هر کیس هم جزو ویزای اصلی حساب میشوند با توجه به 01 ، 02 و...) حالا فرض بگیریم که ایروان هم که سیس نداره تا الان 300 تا کیس ایشوو کرده باشه (که محاله)، خوب با این حساب تا الان تازه 600 تا ایشوو شده...
حالا بر فرض محال هم که 3500 تا از ایران درست باشه ( اما من فکر نکنم، چون به دست آوردن تعداد ویزای هر کشور به این راحتی نیست که ما 50000 * %7 بکنیم، اما حالا هر چی) ، تازه 600 تا ایشوو شده و اصلاً من فکر نکنم اگه کل ماهایی که منتظر هستیم هم کیلیر بشیم و ویزا بگیریم به این عدد 3500 برسیم...
خلاصه که بیخودی ذهنتون رو درگیر نکنین...
تاز یه چیز دیگه یادتون باشه که اونی که مارو قبول کرد در لاتاری، حواسش بهمون هست.... Big Grin Big Grin :Cool

از سال ٢٠٠٢ تا الان هيچ سالي سقف ٥٥٠٠٠ پر نشده و سال ٢٠١٢ فقط ٣٥٠٠٠ كيس ويزا صادر شده احتمالا به همين دليل براي برندگان لاتاري٢٠١٣ استثناءا گفتند تا سپتامبر دوباره اسامي جديدي اعلام ميشه و شماره هاتونو تا اون موقع اونهايي كه برنده نشدن نگهدارن . البته اطلاعي ندارم كه دوباره در سپتامبر هم اسامي اعلام شد يا نه اما نكته قابلتوجه اينكه بجاي ١٠٠٠٠٠ نفر اعلام شده ٢٠١٣ در سال ٢٠١٤، ١٢٥٠٠٠ نفر را اعلام كرده اند كه احتمالا يا به اين دليل است كه انتخابهاي بيشتري داشته باشند يا تعداد مراجعه كننده كم بوده يا دلايل ديگري كه بر من معلوم نيست اما آخرين نكته اينكه برندگان ايراني ٢٠١٢ جمعا حدود ٢٦٠٠ كيس بوده اند و ظرف ده سال گذشته هيچگاه سقف ٣٥٠٠ كيس ايراني پر نشده و احتمالا به همين دليل ٢٠١٣ بيش از ٦٠٠٠ نفر را برنده احتمالي اعلام كرده اند لذا شانس ايرانيها احتمالا با فرض اينكه ٢٥٪ مراجعه نكنند در خوش بينانه ترين حالت از هر سه كيس فقط دو كيس در سال ٢٠١٣ خواهد بود و از اين لحاظ به هيچوجه با ده سال گذشته قابل مقايسه نيست
تشکر کنندگان: shatsi ، n51 ، گل نهال ، hushmandco ، vmware ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، mehrdad360 ، Alirezaa2013
خیلی بهتون تبریک میگم.
یه سوال داشتم منظور از آپدیت شدن چیه؟ چون من و همسرم در ابوظبی مصاحبه داشتیم و برگه ابی گرفتیم افیسر هم لطف کردن گفتن بعد از دو هفته برین تو سایت و منتظر جواب باشید ممکنه تا دو ماه هم طول بکشه.
حالا میخوام بدونم منظور از اپدیت شدن چیه؟
خیلی ممنون
[/quote]

اینجا رو بخون.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shatsi ، Soap McTavish ، ALNB ، hushmandco ، Mahbaran ، lonelyman ، b_argi ، alirezass ، mhb161
دوستان تا حالا گزارش شده که یکشنبه شب کسی کلیر بشه یا آپدیت که من احمق میرم سابتهارو اینوقت شب چک می کنم.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: Ali.US ، hushmandco ، sce ، sentinel ، Mahbaran ، shatsi ، lonelyman ، ashakibafar ، b_argi ، mhb161
(2013-06-09 ساعت 20:28)PARVIN_OMID نوشته:  تبریک به تمام دوستان کلیرشده ابوظبی از بچه ها کسی آمار نداره چندنفر کلیر شدن اگه کسی میدونه لطفا اعلام کنه

امروز تا الان 3 نفر کلیر شدن.
البته شایعاتی مبی بر کلیر شدن بنده حقیر نیز اینجا پخش شد که شدیدا تکذیب می کنمBig Grin.
موفق باشین.
لاتاری 2013
اولأ تبریک به همه کلیرشده های امروز از ابوظبی sentinel,setare99وalnb عزیز
ثانیأ اصلأ هیچوقت فکرنمیکردم که نزدیک به ۹۰ روز مجبور بشم انتظاربکشم.روزی که لاتاری قبول شدم همه دوستان وآشنایان به من میگفتند به یکسال نمیرسه که سر از آمریکا در میآری و خوش به حالت و از این حرفها. البته خودم هم چنین فکری میکردم. با خودم میگفتم که خب شغلم که دولتی نیست(پزشکی)، معاف از سربازی هم که هستم، شغل همسرم هم که جزو شغلهای مورد نظر آمریکاست. دیگه چی بهتر از این. اما متأسفانه نتیجه آنطور که پیش بینی میکردم نشد و هر روز نیمی از وقتم را باید پای سایت سفارت بگذرونم تا شاید فرجی بشه.در هر صورت هنوز با امید به آینده وبا قدرت ایستاده و منتظرم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، s.s.h ، hushmandco ، sentinel ، sce ، noura ، ALNB ، amir82 ، vmware ، marjani ، raham ، Mahbaran ، shatsi ، lonelyman ، mlo ، abloom_ma ، Doe ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، SANIJ ، mhb161 ، ابی هانی
هوووررراااااااااااااا تبریک میگم به sentinel , Setare99 و ALNB عزیز.... ویزاهاتون مبارکتون باشه... منتظر خبرهای خوش از دیگر عزیزان هستیم ایشالا بقیه دوستان هم در هر سفارتی که هستند بزودیِ زود کلیر میشوند... با توجه به روند کلیر کردن در چند سال گذشته همیشه در ماه های June و July این روند سریع تر از قبل میشه... پس همین روزاست که این تاپیک با هوووررراااااای بقیه دوستان رنگین و پر از شادی بشه... آمیـــــــــــــــن... Smile
دوستانی که کلیر شده و روز دوشنبه صبح به سفارت انکارا مراجعه کرده اند، پس از چند روز ویزای خود را از مرکز پستی انکارا دریافت نموده اند؟
تشکر کنندگان: hushmandco ، sentinel ، sce ، Mehrdadordi ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 23:11)lilac نوشته:  هوووررراااااااااااااا تبریک میگم به sentinel , Setare99 و ALNB عزیز.... ویزاهاتون مبارکتون باشه... منتظر خبرهای خوش از دیگر عزیزان هستیم ایشالا بقیه دوستان هم در هر سفارتی که هستند بزودیِ زود کلیر میشوند... با توجه به روند کلیر کردن در چند سال گذشته همیشه در ماه های June و July این روند سریع تر از قبل میشه... پس همین روزاست که این تاپیک با هوووررراااااای بقیه دوستان رنگین و پر از شادی بشه... آمیـــــــــــــــن... Smile

دوست عزیزم روند گرفتن ویزاتو میگی .از سفارت گرفتی یا از پست و اینکه چند روز طول کشید و چه مدارکی خواستن ازتون.ممنون
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: sentinel ، sce ، hushmandco ، lilac ، lonelyman ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، mohammadrezah
بنده یک روز نبودم اینجا.
چی شد الان؟ در روز شنبه و یکشنبه بچه ها کلیر شدن؟
یا مال قبله؟
یا اینکه رفتن و ویزاشون رو گرفتن؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، Soap McTavish ، Mahbaran ، shatsi ، lonelyman ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، mhb161
دوستان باتجربه به نظرتون ایمیل زدن به کنتاکی تاثیری تو روند کلیر شدنمون داره یا وضع رو بدتر میکنه؟محض اطلاع اینجانب منتظر 180 روزه هستم و تا دلتون بخواد به آمریکا زنگ و به سفارت ایمیل زدم.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، گل نهال ، noura ، soruosh ، Mahbaran ، Ali.US ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 22:59)sce نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 20:28)PARVIN_OMID نوشته:  تبریک به تمام دوستان کلیرشده ابوظبی از بچه ها کسی آمار نداره چندنفر کلیر شدن اگه کسی میدونه لطفا اعلام کنه

امروز تا الان 3 نفر کلیر شدن.
البته شایعاتی مبی بر کلیر شدن بنده حقیر نیز اینجا پخش شد که شدیدا تکذیب می کنمBig Grin.
موفق باشین.

شما هم کلیر میشی و من شخصا به افتخار شما و سایر دوستان منتظر هوراها خواهم کشید، دوستان دیدید گفتم خبرهای خوب تو راه هست ؟ پس با روحیه ادامه بدید چون شما هم قراره کلیر بشید و سایت مهاجر سرا با شادی شما تبدیل بشه به شادترین سایت جهان
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، lilac ، Soap McTavish ، Mahbaran ، shatsi ، lonelyman ، abloom_ma ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 23:18)hushmandco نوشته:  بنده یک روز نبودم اینجا.
یا مال قبله؟

نه حامد جان.درست می بینی برادر.
همه مال همین امروزن و داغه داغهBig Grin.
نوش جون همشون.
لاتاری 2013
(2013-06-09 ساعت 21:35)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 19:42)sce نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 19:25)Mahbaran نوشته:  آقایون خانوما
چرا هیچ کسی جواب نمی دهSad کسی بدون آپدیت کلیر شده تا حالا؟

فکر نمی کنم.
حداقل از بچه های مهاجرسرا من ندیدم کسی قبل از کلیر شدن آپدیت نشده باشه.شما خودتون از زمان مصاحبه تا حالا آپ شدین یا نه ؟

فقط روز بعد از مصاحبه اون هم فقط همسرم ( برنده اصلی) وبقیه مون اصلا یه بار هم آپ نشدیمSad خیلی نگرانم نمی دونم چرا اینجوریه.Sad
دوست عزیز نگران نباشید بالاخره این روزا آپدیت خواهید شد، اما هر وقت بهانه آپدیت نشدن گرفتین و گفتین چرا همه آپدیت میشن و من نمیشم، یاد من بیفتین که الان 109 روزه که در سایت سیس آپدیت نشدم... Cool
اونموقع حاضرم شرط ببندم حتی به خودتون میگین باز خدا رو شکر جای mrbonbon نیستم Big GrinBig GrinTongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، amir82 ، hushmandco ، sentinel ، marjani ، shatsi ، Mahbaran ، Ali.US ، Hoormazd ، lonelyman ، abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، rezagh ، mhb161 ، manila ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 19:25)Mahbaran نوشته:  آقایون خانوما
چرا هیچ کسی جواب نمی دهSad کسی بدون آپدیت کلیر شده تا حالا؟

بله بچه های ایروان...Big Grin
دوست عزیز هیچ چیز غیر ممکن نیست، شما چک کردن سایت ابوظبی رو در هر زمان نسبت به ceac ارجح بدونید، درسته که ceac یک سر نخی از روال کار بهتون میده ولی سایت ابوظبی سایت رسمی هست که سفارت به شما معرفی کرده و کلیر شدن شما رو فقط از این طریق به شما اعلام میکنند پس در کنار ceac حتماً هر روز سایت ابوظبی رو هم چک کنید.
(2013-06-09 ساعت 23:18)hushmandco نوشته:  بنده یک روز نبودم اینجا.
یا مال قبله؟

هوشمند عزیز،
من فقط یک آپدیت در روز 5 جون داشتم و یکی هم امروز که همزمان با اعلام خبر کلیر شدنم بود
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، amir82 ، hushmandco ، mrbonbon ، shatsi ، mnajafinobar ، lonelyman ، abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، ابی هانی ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان