2013-06-09 ساعت 22:40
(2013-06-09 ساعت 20:45)mrbonbon نوشته:(2013-06-09 ساعت 17:21)hazrat نوشته:دوستان بیخودی به خودتون استرس وارد نکنین...(2013-06-09 ساعت 16:38)mehrdad360 نوشته: با سلام خدمت دوستان....
من داشتم قوانین مربوط به diversity visa نگاه میکردم.اینجور که من متوجه شدم هر کشور حد اکثر 7% از کل ویزا ها رو میتونه داشته با شه. و با این حساب ایران از 50,000 ویزا حدود 3500 ویزا سهمیه داره. با توجه به اینکه امسال (2013)بیش از 6000 ایرانی برنده شدند ..آ یا به این معنی ایست که بعضی ها ممکنه بهشون ویزا نرسه؟؟؟؟ نمی خوام حالا که همه در کلیرنس بسر میبریم استرس اضافه کنم اما اگه کسی اطلاعی دقیقتر داره لطفا توضیح بده.
تشکرر
سلام دوست عزیز با این مطلب که اینجا نوشتی استرس ایجاد کردی ؟؟؟؟ بماند
اما جواب شما آیا مطمئن هستی هر کسی که از ایران قبول شده فهمیده؟
آیا مطمئن هستی همه افراد قبول شده اقدام کردن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها بعد از افزایش قیمت د ل ا ر ادامه دادن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها واجد شرایط ویزا هستند؟
پس لطفا ایجاد استرس نکن به لطف ایزد منان تا اینجا رو شانس بودیم باقی هم با خودش فقط انرژی مثبت بفرست همه میگیریم به امید حضرت حق
اگه یادتون باشه ما یه دوست بسیار خوبی داشتیم به نام Lot2013
و اگه بازم یادتون باشه ایشون برای آخرین بار که آمار و ارقامشون رو استخراج کردن و در اینجا به معرض دید همگان قرار دادن( سه هفته پیش بود فکر کنم)
تازه کل ویزاهایی که دو سفارتخونه داده بود بیرون( از روی سایت سیس) اگه اشتباه نکنم زیر 300 تا ایشوو شده بود ( البته فقط فرد اصلی رو در نظر بگیرین، یعنی زیر مجموعه هر کیس هم جزو ویزای اصلی حساب میشوند با توجه به 01 ، 02 و...) حالا فرض بگیریم که ایروان هم که سیس نداره تا الان 300 تا کیس ایشوو کرده باشه (که محاله)، خوب با این حساب تا الان تازه 600 تا ایشوو شده...
حالا بر فرض محال هم که 3500 تا از ایران درست باشه ( اما من فکر نکنم، چون به دست آوردن تعداد ویزای هر کشور به این راحتی نیست که ما 50000 * %7 بکنیم، اما حالا هر چی) ، تازه 600 تا ایشوو شده و اصلاً من فکر نکنم اگه کل ماهایی که منتظر هستیم هم کیلیر بشیم و ویزا بگیریم به این عدد 3500 برسیم...
خلاصه که بیخودی ذهنتون رو درگیر نکنین...
تاز یه چیز دیگه یادتون باشه که اونی که مارو قبول کرد در لاتاری، حواسش بهمون هست....![]()
:
از سال ٢٠٠٢ تا الان هيچ سالي سقف ٥٥٠٠٠ پر نشده و سال ٢٠١٢ فقط ٣٥٠٠٠ كيس ويزا صادر شده احتمالا به همين دليل براي برندگان لاتاري٢٠١٣ استثناءا گفتند تا سپتامبر دوباره اسامي جديدي اعلام ميشه و شماره هاتونو تا اون موقع اونهايي كه برنده نشدن نگهدارن . البته اطلاعي ندارم كه دوباره در سپتامبر هم اسامي اعلام شد يا نه اما نكته قابلتوجه اينكه بجاي ١٠٠٠٠٠ نفر اعلام شده ٢٠١٣ در سال ٢٠١٤، ١٢٥٠٠٠ نفر را اعلام كرده اند كه احتمالا يا به اين دليل است كه انتخابهاي بيشتري داشته باشند يا تعداد مراجعه كننده كم بوده يا دلايل ديگري كه بر من معلوم نيست اما آخرين نكته اينكه برندگان ايراني ٢٠١٢ جمعا حدود ٢٦٠٠ كيس بوده اند و ظرف ده سال گذشته هيچگاه سقف ٣٥٠٠ كيس ايراني پر نشده و احتمالا به همين دليل ٢٠١٣ بيش از ٦٠٠٠ نفر را برنده احتمالي اعلام كرده اند لذا شانس ايرانيها احتمالا با فرض اينكه ٢٥٪ مراجعه نكنند در خوش بينانه ترين حالت از هر سه كيس فقط دو كيس در سال ٢٠١٣ خواهد بود و از اين لحاظ به هيچوجه با ده سال گذشته قابل مقايسه نيست