کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-09 ساعت 15:08)dali نوشته:  كيس ما هم براي بار دوم آپديت شد
مصاحبه 4 جون
آپديت اول 6 جون
آپديت دوم 9 جون

سلام دوست عزیز.
آپدیت های پشت سر هم بعد از مصاحبه طبیعیه.دعا کن ادامه داشته باشه.
ضمنا اگه امضاتونو افقی کنین بهتر نیست ؟اینطوری جای کمتری هم اشغال می کنهTongue.البته جسارت بنده رو ببخشینا.
موفق باشین.
لاتاری 2013
این سفارت آنکارا زیادی منو تحویل میگیره تمام ایمیلهاشو واسه من ۲بار میفرسته.فرم نه سوالی.ایمیل قبل از مصاحبه.بعد از یکی دوهفته هم ایمیل پاکت پستی...خسته نباشی آنکارا!!! Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
مصاحبه 4 جون
آپديت اول 6 جون
آپديت دوم 9 جون

خوش بحالتون

یعنی ستاره ما کی برداشته می شه ؟ که میشه از دست سایت سیس راحت شیم Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، payam62 ، sce ، zina s ، sentinel ، raam12000 ، amiraryan ، raham ، Szsanazsz ، mrbonbon ، mhb161 ، mohammadrezah
سلام دوستان گلم به همه همقطاران عزیز کلیر شده تبریک عرض می کنم.
دوستان ممکنه که بدون هیچ آپدیتی همینطوری یه هو کلیر شیم؟ کسی سابقه اش رو داشته عایا؟ Coolآقا جو یه جوابی ، یه اوهومی ، یه اهمی بکنید دیگه. :-) نظرتون چیه؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: b_argi ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، sce ، zina s ، sentinel ، Szsanazsz ، mhb161 ، mrr777 ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 14:47)dali نوشته:  [quote='سو سو' pid='355086' dateline='1370772219']
سلام دوستان منم امروز 9 جون برای بار دوم اپ دیت شدم مگه امروز تعطیل نیستن؟؟؟؟

فکر کنم بچه ها امروز اومدن اضافه کاریBig Grin
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، sce ، zina s ، sentinel ، mhb161 ، mohammadrezah
دوستان عزیزم sentinel و Setare99 و ... از صمیم قلب به همتون تبریک میگم.Big Grin
دوستان دستتون زیر سر ما. کاشکی ایروان هم یه سیستم نمایش آپدیت شدن مثل ابوظبی داشت که حداقل یه دلخوش کنکی بود و اهل سیس آباد میشدیم.Sad
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
با اجاره بزرگترها ما هم180 روزه شديم قرار تو سفارت جشن بگيريم !!!!!!!!! Big GrinBig Grin
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، shatsi ، amairmonre ، sce ، zina s ، el333 ، raam12000 ، amiraryan ، payam62 ، mlo ، raham ، arash bon ، mrbonbon ، mhb161 ، mrr777 ، amir82 ، noura ، mohammadrezah ، رجبعلی
با سلام خدمت دوستان....
من داشتم قوانین مربوط به diversity visa نگاه میکردم.اینجور که من متوجه شدم هر کشور حد اکثر 7% از کل ویزا ها رو میتونه داشته با شه. و با این حساب ایران از 50,000 ویزا حدود 3500 ویزا سهمیه داره. با توجه به اینکه امسال (2013)بیش از 6000 ایرانی برنده شدند ..آ یا به این معنی ایست که بعضی ها ممکنه بهشون ویزا نرسه؟؟؟؟ نمی خوام حالا که همه در کلیرنس بسر میبریم استرس اضافه کنم اما اگه کسی اطلاعی دقیقتر داره لطفا توضیح بده.
تشکرر
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، payam62 ، mhb161 ، Ali.US ، shatsi ، mrr777
بچه ها ابوظبی هم سایتی داره که کلیرنس شده ها رو بزنه تو سایتش؟اگر داره لطفا آدرسشو بزا رین مرسیSad
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، payam62 ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 15:34)nina22 نوشته:  این سفارت آنکارا زیادی منو تحویل میگیره تمام ایمیلهاشو واسه من ۲بار میفرسته.فرم نه سوالی.ایمیل قبل از مصاحبه.بعد از یکی دوهفته هم ایمیل پاکت پستی...خسته نباشی آنکارا!!! Smile

متاسفانه این نشون میده که یک نفر مسئول رسیدگی به یک کیس نیست و هرکسی پرونده میفته زیر دستش کار خودشو می کنه .
این داستان واقعیت داره به خدا !!!

نمی دونم داستان نقص مدرکی که ایروان به ما داده بود رو خوندین یا نه . من روز مصاحبه تونستم اونها رو متقاعد کنم ، اما بعد از مصاحبه ایمیل اومد که نقص مدرک دارین !!!
دوباره ایمیل زدم که داستان چنین بوده و چنان شد ... دوباره متقاعد شدن!
چند روز بعد دوباره ایمیل اومد ... دوباره همون کار تکرار شد !!!
ما کلیر شدیم و بهشون ایمیل زدم که ایها الناس من دارم میام ، چه مدارکی بیارم ؟ ایمیل زدن که شما نقص مدرک دارین !!!!! گفتم عمو من تا الان بیشتر از 20 ایمیل به سفارت شما دادم و این نشون میده که شخصی که داره ایمیل منو می خونه همون شخص قبلی نیست . منم وظیفم شده این تا شما رو متقاعد کنم !!!!

وقتی رفتم واسه ویزاها ، گفتند همون روز مصاحبه ما متقاعد شده بویم !!!!

خلاصه بروکراسی اداری اونجا هم اوضاع درست و درمونی نداره !!!Cool
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: Mahbaran ، sentinel ، sce ، payam62 ، mlo ، kouroshd ، nooshshahnar ، گل نهال ، mhb161 ، shatsi ، mrr777 ، آنی ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 16:38)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان....
من داشتم قوانین مربوط به diversity visa نگاه میکردم.اینجور که من متوجه شدم هر کشور حد اکثر 7% از کل ویزا ها رو میتونه داشته با شه. و با این حساب ایران از 50,000 ویزا حدود 3500 ویزا سهمیه داره. با توجه به اینکه امسال (2013)بیش از 6000 ایرانی برنده شدند ..آ یا به این معنی ایست که بعضی ها ممکنه بهشون ویزا نرسه؟؟؟؟ نمی خوام حالا که همه در کلیرنس بسر میبریم استرس اضافه کنم اما اگه کسی اطلاعی دقیقتر داره لطفا توضیح بده.
تشکرر

سلام دوست عزیز با این مطلب که اینجا نوشتی استرس ایجاد کردی ؟؟؟؟ بماند
اما جواب شما آیا مطمئن هستی هر کسی که از ایران قبول شده فهمیده؟
آیا مطمئن هستی همه افراد قبول شده اقدام کردن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها بعد از افزایش قیمت د ل ا ر ادامه دادن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها واجد شرایط ویزا هستند؟
پس لطفا ایجاد استرس نکن به لطف ایزد منان تا اینجا رو شانس بودیم باقی هم با خودش فقط انرژی مثبت بفرست همه میگیریم به امید حضرت حق
دوستان تا شب کلی خبر خوب دیگه توراهه و از این هم مهمتر اینکه تو این هفته همش قرار این خبرا تکرار بشه و هوراها ببینیم Big Grin
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
sentinel و setare99 عزيز مبارك باشه و هههههههههههههوووووووووووووررررررررراااااااااااااااااااا. ما هم امروز مدارك به دستمون رسيد اميدوارم زودتر انتظارها به پايان برسه.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
مصاحبه 4 جون
آپديت اول 6 جون
آپديت دوم 9 جون
(2013-06-09 ساعت 18:02)gifa نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 16:38)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان....
تشکرر
منم خواهش میکنم جواب دوستمون و بدید
به نظر من جواب فعلی رو اینطور میشه داد که اگه تعداد ویزاهای صادر شده برای امسال از یه سقف خاصی فراتر میرفت ، یکی دو سری آخر را کارنت نمیکردند تا قضیه را تموم کنن. ولی نه تنها اعلام کردن بلکه نامه اول را از 100 هزار نفر به 115 هزار نفر تبدیل کردن .
و اینکه حتی اگه واسه ایران مشکل وجود داشت ، موقع کارنت کردن مینوشت به جز ایران
خلاصه به نظر من شماره بالایی، نگرانی وجود نداره. اگه طبق سنوات گذشته بریم، به همه ویزا خواهد رسید.
همانطور که میدونین، روزهای استرس زا دارن از راه میرسن. لطفاً جهت حفظ آرامش تاپیک از ایجاد بحث در این زمینه خودداری کنید.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: kouroshd ، Mahbaran ، Mehrdadordi ، sentinel ، sce ، arash bon ، Hedieh20 ، mehrdad360 ، dana ، shatsi ، mhb161 ، amir82 ، hushmandco ، Given ، lonelyman ، b_argi ، آنی ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 17:28)yousef_eidi نوشته:  [quote='Mahbaran' pid='355133' dateline='1370776199']
[quote='sentinel' pid='355095' dateline='1370772970']

هووووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااا به افتخار دوستمون sce

نه نه نه...........
یوسف جان من نیستم به خدا.من قبلا هم گفتم که آشخورم به جون خودمTongue.
دوستان چه عجله دارن مارو از این تاپیک بندازن بیرون ؟Big Grin.
مگه بدی از ما دیدین تو این مدت ؟هفته پیش مهدی مارو پرت کرد بیرون حالا آقا یوسفBig Grin
بنده فعلا تا اطلاع ثانوی که دوستان پیشکسوت تشریف دارن در خدمتتون هستم.به امید کلیر شدن خودم و مابقی دوستان گل اینجا.
موفق باشین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان