کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-09 ساعت 12:57)sce نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 12:40)Setare99 نوشته:  هوووورااا،،،ما هم کلیر شدیمممممممممممSmile

جدي ؟چه بي خبر و يهو ؟
مبارك باشه دوست عزيز.آپديت مي شدي يا نه ؟
دوستان................
اين يه نشونه خوب واسه شروع طوفانيه.محكم بشينين كه سيل كلير شدن تو راهه.
موفق باشين.

ما یه بار ۷ جون و یه بار ۹ جون آپدیت شدیم و ۹ جون هم که کلیر شدیم...خودش یهو بود Big Grin
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: sce ، kouroshd ، sentinel ، e76779 ، ابی هانی ، mehrdad360 ، dana ، shatsi ، mhb161 ، ani_sheiton ، nina22 ، amir82 ، lilac ، hushmandco ، lonelyman ، b_argi ، payam62 ، mohammadrezah
دوستان گل ابوظبی.
میشه لطفا متنی که موقع کلیر شدن جایگزین متن قبلی میشه رو یکی اینجا بزاه.
به غیر از شرایط خاص مثل نقص مدرک و ...آیا این متن واسه همه یه شکله ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، shatsi ، mhb161 ، lilac ، hushmandco ، lonelyman ، b_argi ، payam62 ، آنی ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 19:02)sce نوشته:  دوستان گل ابوظبی.
میشه لطفا متنی که موقع کلیر شدن جایگزین متن قبلی میشه رو یکی اینجا بزاه.
به غیر از شرایط خاص مثل نقص مدرک و ...آیا این متن واسه همه یه شکله ؟
موفق باشین.

این متنی هست که برای ما نوشته. نمیدونم برای همه همینطور هست یا نه

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
(2013-06-09 ساعت 19:25)Mahbaran نوشته:  آقایون خانوما
چرا هیچ کسی جواب نمی دهSad کسی بدون آپدیت کلیر شده تا حالا؟

فکر نمی کنم.
حداقل از بچه های مهاجرسرا من ندیدم کسی قبل از کلیر شدن آپدیت نشده باشه.شما خودتون از زمان مصاحبه تا حالا آپ شدین یا نه ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ابی هانی ، sentinel ، shatsi ، mhb161 ، Soap McTavish ، hushmandco ، lonelyman ، b_argi ، mohammadrezah
دوستان به محض اینکه سایت ایروان آپدیت شد اعلام کنید چون که تاریخی در سایت که مربوط به آخرین تاریخ آپدیت آن باشد را من نمی بینم!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، mlo ، sce ، PARVIN_OMID ، dana ، mhb161 ، Ali.US ، shatsi ، hushmandco ، lonelyman ، b_argi
(2013-06-09 ساعت 17:21)hazrat نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 16:38)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان....
من داشتم قوانین مربوط به diversity visa نگاه میکردم.اینجور که من متوجه شدم هر کشور حد اکثر 7% از کل ویزا ها رو میتونه داشته با شه. و با این حساب ایران از 50,000 ویزا حدود 3500 ویزا سهمیه داره. با توجه به اینکه امسال (2013)بیش از 6000 ایرانی برنده شدند ..آ یا به این معنی ایست که بعضی ها ممکنه بهشون ویزا نرسه؟؟؟؟ نمی خوام حالا که همه در کلیرنس بسر میبریم استرس اضافه کنم اما اگه کسی اطلاعی دقیقتر داره لطفا توضیح بده.
تشکرر

سلام دوست عزیز با این مطلب که اینجا نوشتی استرس ایجاد کردی ؟؟؟؟ بماند
اما جواب شما آیا مطمئن هستی هر کسی که از ایران قبول شده فهمیده؟
آیا مطمئن هستی همه افراد قبول شده اقدام کردن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها بعد از افزایش قیمت د ل ا ر ادامه دادن؟
آیا مطمئن هستی همه قبول شده ها واجد شرایط ویزا هستند؟
پس لطفا ایجاد استرس نکن به لطف ایزد منان تا اینجا رو شانس بودیم باقی هم با خودش فقط انرژی مثبت بفرست همه میگیریم به امید حضرت حق
دوستان بیخودی به خودتون استرس وارد نکنین...
اگه یادتون باشه ما یه دوست بسیار خوبی داشتیم به نام Lot2013
و اگه بازم یادتون باشه ایشون برای آخرین بار که آمار و ارقامشون رو استخراج کردن و در اینجا به معرض دید همگان قرار دادن( سه هفته پیش بود فکر کنم)
تازه کل ویزاهایی که دو سفارتخونه داده بود بیرون( از روی سایت سیس) اگه اشتباه نکنم زیر 300 تا ایشوو شده بود ( البته فقط فرد اصلی رو در نظر بگیرین، یعنی زیر مجموعه هر کیس هم جزو ویزای اصلی حساب میشوند با توجه به 01 ، 02 و...) حالا فرض بگیریم که ایروان هم که سیس نداره تا الان 300 تا کیس ایشوو کرده باشه (که محاله)، خوب با این حساب تا الان تازه 600 تا ایشوو شده...
حالا بر فرض محال هم که 3500 تا از ایران درست باشه ( اما من فکر نکنم، چون به دست آوردن تعداد ویزای هر کشور به این راحتی نیست که ما 50000 * %7 بکنیم، اما حالا هر چی) ، تازه 600 تا ایشوو شده و اصلاً من فکر نکنم اگه کل ماهایی که منتظر هستیم هم کیلیر بشیم و ویزا بگیریم به این عدد 3500 برسیم...
خلاصه که بیخودی ذهنتون رو درگیر نکنین...
تاز یه چیز دیگه یادتون باشه که اونی که مارو قبول کرد در لاتاری، حواسش بهمون هست.... Big Grin Big Grin :Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-09 ساعت 20:02)mehrdad360 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 18:10)payam62 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 15:08)dali نوشته:  كيس ما هم براي بار دوم آپديت شد
مصاحبه 4 جون
آپديت اول 6 جون
آپديت دوم 9 جون
(2013-06-09 ساعت 18:02)gifa نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 16:38)mehrdad360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان....
من داشتم قوانین مربوط به diversity visa نگاه میکردم.اینجور که من متوجه شدم هر کشور حد اکثر 7% از کل ویزا ها رو میتونه داشته با شه. و با این حساب ایران از 50,000 ویزا حدود 3500 ویزا سهمیه داره. با توجه به اینکه امسال (2013)بیش از 6000 ایرانی برنده شدند ..آ یا به این معنی ایست که بعضی ها ممکنه بهشون ویزا نرسه؟؟؟؟ نمی خوام حالا که همه در کلیرنس بسر میبریم استرس اضافه کنم اما اگه کسی اطلاعی دقیقتر داره لطفا توضیح بده.
تشکرر
منم خواهش میکنم جواب دوستمون و بدید
به نظر من جواب فعلی رو اینطور میشه داد که اگه تعداد ویزاهای صادر شده برای امسال از یه سقف خاصی فراتر میرفت ، یکی دو سری آخر را کارنت نمیکردند تا قضیه را تموم کنن. ولی نه تنها اعلام کردن بلکه نامه اول را از 100 هزار نفر به 115 هزار نفر تبدیل کردن .
و اینکه حتی اگه واسه ایران مشکل وجود داشت ، موقع کارنت کردن مینوشت به جز ایران
خلاصه به نظر من شماره بالایی، نگرانی وجود نداره. اگه طبق سنوات گذشته بریم، به همه ویزا خواهد رسید.
همانطور که میدونین، روزهای استرس زا دارن از راه میرسن. لطفاً جهت حفظ آرامش تاپیک از ایجاد بحث در این زمینه خودداری کنید.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
مرسی دوست عزیز منو کمی از نگرانی در آوردید بخدا.. فکر کنم پاسخ شما از بقیه دوستان درستتر و منطقی تر باشه.

دوست عزیز
هر چند قدیمیهای سایت جواب دادند ولی لازم دونستم خدمت شما عرض کنم که سال گذشته به بیش از 4000 نفر ویزا داده شده و امسال هم به بیش از 6000 نفر ویزا داده خواهد شد، پس بی جهت خودتونو نگران این موضوع نکنید چرا که همه شما دوستان عزیز کلیر خواهید شد Big Grin
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، hushmandco ، n51 ، Szsanazsz ، e76779 ، sce ، Ali.US ، shaso ، noura ، گل نهال ، lonelyman ، mlo ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah ، Niushagh
(2013-06-09 ساعت 19:42)sce نوشته:  

فکر نمی کنم.
حداقل از بچه های مهاجرسرا من ندیدم کسی قبل از کلیر شدن آپدیت نشده باشه.شما خودتون از زمان مصاحبه تا حالا آپ شدین یا نه ؟

فقط روز بعد از مصاحبه اون هم فقط همسرم ( برنده اصلی) وبقیه مون اصلا یه بار هم آپ نشدیمSad خیلی نگرانم نمی دونم چرا اینجوریه.Sad
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: sce ، amairmonre ، shaso ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
هورااااااااااااااااااااااااااا !!!
منم کلیر شدم م م م م م م م م م SmileSmileSmileSmileSmile
بعد از 48 روز و با دو آپدیت 5 و 9 جون

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
(2013-06-09 ساعت 21:35)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 19:42)sce نوشته:  

فکر نمی کنم.

فقط روز بعد از مصاحبه اون هم فقط همسرم ( برنده اصلی) وبقیه مون اصلا یه بار هم آپ نشدیمSad خیلی نگرانم نمی دونم چرا اینجوریه.Sad

نگران نباش من بعد از 40 روز اپدیت شدم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: shatsi ، yousef_eidi ، amairmonre ، shaso ، sce ، n51 ، گل نهال ، Mahbaran ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 18:22)sce نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 17:28)yousef_eidi نوشته:  [quote='Mahbaran' pid='355133' dateline='1370776199']
[quote='sentinel' pid='355095' dateline='1370772970']

هووووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااا به افتخار دوستمون sce

نه نه نه...........
یوسف جان من نیستم به خدا.من قبلا هم گفتم که آشخورم به جون خودمTongue.
دوستان چه عجله دارن مارو از این تاپیک بندازن بیرون ؟Big Grin.
مگه بدی از ما دیدین تو این مدت ؟هفته پیش مهدی مارو پرت کرد بیرون حالا آقا یوسفBig Grin
بنده فعلا تا اطلاع ثانوی که دوستان پیشکسوت تشریف دارن در خدمتتون هستم.به امید کلیر شدن خودم و مابقی دوستان گل اینجا.
موفق باشین.
دوست نازنینم تو یکی که اصلا نباید این دورو برا پیدات بشه . واقعا خجالت نمیکشی با 35 روز کلیر شدی ؟؟؟!!!!!!!.مبارکت باشه شیطون .فقط یه بار که ویزاتونو گرفتین بیایین وباز خوشحالمون کنین.Smile
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: sce ، shaso ، گل نهال ، lonelyman ، mrr777 ، b_argi ، payam62 ، mhb161 ، mohammadrezah
امید یعنی تقویت روحیه برد برای رسیدگی به حس کنجکاوی و کشف... به رفتن و رفتن و رفتن تا دوردست ها
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: sce ، n51 ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، arash bon ، mohammadrezah
(2013-06-09 ساعت 21:44)ALNB نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااا !!!
منم کلیر شدم م م م م م م م م م SmileSmileSmileSmileSmile
بعد از 48 روز و با دو آپدیت 5 و 9 جون

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !

خیلی بهتون تبریک میگم.
یه سوال داشتم منظور از آپدیت شدن چیه؟ چون من و همسرم در ابوظبی مصاحبه داشتیم و برگه ابی گرفتیم افیسر هم لطف کردن گفتن بعد از دو هفته برین تو سایت و منتظر جواب باشید ممکنه تا دو ماه هم طول بکشه.
حالا میخوام بدونم منظور از اپدیت شدن چیه؟
خیلی ممنون
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: sce ، amairmonre ، DIVE ، amir82 ، ALNB ، lonelyman ، b_argi ، payam62 ، mhb161 ، mohammadrezah
میدونم یکم قاط زدم ....اگر این پست جاش اینجا نیست همینجا هیچ ادعایی ندارم و مدیران محترم حق دارن پست رو پاک کنن....بدجوری دلم گرفته بود هیو همچی قاطی شد و یهو چشامو باز کردم اینو سرودم.....Sadگرته برداری از آهنگ علی کوچولو یادش بخیر.......لطفاً با ریتم علی کوچولو بخوانید تا پاک نشده):

لی لی لی لی , لی لی لی حوضک
ویزا کوچولو این برگ کوچک
...
ویزا کوچولو تو قصه‌ها نیست...
اون دور دورا نیست...
این نزدیکا نیست...
...
نه خیلی دیره...
نه خیلی دوره...
نه خیلی پر حجم...
نه خیلی کم سو...
...
سفارت در داره...
در سفارت هاپو داره...
حیاط داره...
افسر داره...
افسرش برگه ‌داره....
حیاطش گیت داره ....
گیتهه‌ که دورش گلکاری....
کنار آتاترک بلواری....
لای لای لای
...
لی لی لی حوضک
لی لی لی
این آفیسره ...
افسر خوشتیپ...
...
افسر خوبش ...
چه مهربونه...
مهاجر کوچولو...
اینو می‌دونه...
...
اینم کنسوله ...
چه خالیه جاش...
رفته آمریکا...
خدا به‌همراش...
...
مهاجر کوچولو...
چه خوب و نازه...
واسمون داره .....
حرفای تازه..............
اون کلیر میشه ...
بزودی زود...
غمش نباشه...
اینم باشه روش.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: sce ، Ali.US ، SANIJ ، raham ، Soap McTavish ، n51 ، noura ، mrbonbon ، hushmandco ، Mahbaran ، lonelyman ، mrr777 ، ashakibafar ، b_argi ، mhb161 ، ikamaly ، arash bon ، Alirezaa2013
به مناسبت 118 روزگیم میتونم نقش 118 گویا یه سایت رو به عهده بگیرم بعله !!!! Big GrinBig Grin

تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، SANIJ ، Soap McTavish ، n51 ، noura ، lilac ، hushmandco ، amir82 ، Mahbaran ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، arash bon ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان