کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-10 ساعت 13:52)natasha نوشته:  سلام دوستان، والدین من از برندگان ۲۰۱۳ هستن و قبل عید مصاحبه داشتن و الان منتظر کلیر شدن هستن، و ما تازه فهمیدیم که تاریخ تولد یکی‌ از بچه‌ها رو اشتباه نوشتن، به نظرتون ما چه جوری باید خبر بدیم به سفارت آنکارا؟ کسی‌ میدون ایمیلشون چیه؟ سپاسگزارم

سلام دوستان، والدین من از برندگان ۲۰۱۳ هستن و قبل عید مصاحبه داشتن و الان منتظر کلیر شدن هستن، و ما تازه فهمیدیم که تاریخ تولد یکی‌ از بچه‌ها رو اشتباه نوشتن، به نظرتون ما چه جوری باید خبر بدیم به سفارت آنکارا؟ کسی‌ میدون ایمیلشون چیه؟ سپاسگزارم
دوست عزیز آدرس ایمیل تو همون برگ آبی یا صورتی که بهتون دادند باید باشد و یا میتونید به سایت سفارت مراجعه و آدرس ایمیل را ببنید....لطفا پست های تکراری خود را حذف کنید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، natasha ، mhb161 ، payam62 ، sce ، habibi ، Mahbaran ، hushmandco
قبلا که به این سایت سر میزدم گرچه اجازه نداشتم پست بزارم ولی حواسم به همه اعضا بود. یادمه که مامان سایه ای بود عمو سعیدی بود ... هیچ سوالی هم بی جواب نمیموند. چرا دیگه نیستن؟
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، habibi ، hushmandco
امیر مهاجر عزیز از اینکه دوباره کنار ما هستید و میتونید به بچه ها کمک کنید از شما ممنون...ای کاش عمو سعید هم می آمد و همچنین دوستان دیگر که رفتند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، rezagh ، امیر مهاجر ، el333 ، Mehrdadordi ، payam62 ، sce ، Mahbaran ، hushmandco
سلام دوستان گلم آيا ممكنه كه به همه ويزا نرسه ؟والا من كه هنوز مصاحبه نرفتم يه كم دلهره دارم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، sce ، hushmandco
(2013-06-10 ساعت 14:51)mazerati نوشته:  سلام دوستان گلم آيا ممكنه كه به همه ويزا نرسه ؟والا من كه هنوز مصاحبه نرفتم يه كم دلهره دارم
دوست عزیز اصلا نگران نباش و فکر منفی نکن ....به امید خدا شما میری مصاحبه و یکضرب ویزات را میگیری.....هم وقت بسیار هست و هم ویزا
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، mhb161 ، rezagh ، امیر مهاجر ، el333 ، sce ، habibi ، Mahbaran ، hushmandco ، lilac
(2013-06-10 ساعت 14:51)mazerati نوشته:  سلام دوستان گلم آيا ممكنه كه به همه ويزا نرسه ؟والا من كه هنوز مصاحبه نرفتم يه كم دلهره دارم
دوست مهربونتر از گل، طبق صحبت های دوستان محترم و پیشکسوت بر اساس آمارهای سال های گذشته ظاهرا تعداد افراد مصاحبه کننده که شرایط لازم رو برای ویزا داشتن کمتر از سقف بوده. امیدواریم امسال هم همونطور باشه.Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، sentinel ، shatsi ، mhb161 ، امیر مهاجر ، el333 ، sce ، habibi ، hushmandco ، lilac
(2013-06-10 ساعت 14:36)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 14:28)آقا هادی2013 نوشته:  قبلا که به این سایت سر میزدم گرچه اجازه نداشتم پست بزارم ولی حواسم به همه اعضا بود. یادمه که مامان سایه ای بود عمو سعیدی بود ... هیچ سوالی هم بی جواب نمیموند. چرا دیگه نیستن؟

سلام.
زیر این پستم. دکمه ایمیل.
سلام اقای امیرمهاجر من از افراد قدیمی ولی نااشنای سایتم من یک روز قبل شما در انکارا مصاحبه داشتم برگ صورتی گرفتم فقط بدلیل مشکل واسترسی که داشتم متوجه نشدم دقیقا اون خانم گفت چند روز دیگه سایت چک کن اگه ممکنه راهنمایی کنین رنگ این برگه ها در زمان کلییر شدن تاثیر داره؟
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، sce ، habibi ، گل نهال ، ابی هانی ، mhb161 ، hushmandco ، آنی
(2013-06-10 ساعت 15:00)sadfar نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 14:57)b_argi نوشته:  
دوست مهربونتر از گل، طبق صحبت های دوستان محترم و پیشکسوت بر اساس آمارهای سال های گذشته ظاهرا تعداد افراد مصاحبه کننده که شرایط لازم رو برای ویزا داشتن کمتر از سقف بوده. امیدواریم امسال هم همونطور باشه.Rolleyes

درود
آیا امروز سایت سفارت در ارمنستان به روز می شود؟
احتمالش زیاده. چون حدود 10 روزه آپدیتی نداشتن. موفق باشین و برای همه بچه های منتظر خصوصا بزرگان سایت دعا بفرمائید.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: rezagh ، abloom_ma ، sadfar ، el333 ، sce ، habibi ، mhb161 ، sentinel ، hushmandco
(2013-06-10 ساعت 15:05)ramin5165 نوشته:  سلام اقای امیرمهاجر من از افراد قدیمی ولی نااشنای سایتم من یک روز قبل شما در انکارا مصاحبه داشتم برگ صورتی گرفتم فقط بدلیل مشکل واسترسی که داشتم متوجه نشدم دقیقا اون خانم گفت چند روز دیگه سایت چک کن اگه ممکنه راهنمایی کنین رنگ این برگه ها در زمان کلییر شدن تاثیر داره؟

سلام.
معمولا این روزها آنکارا به بچه‌ها میگه ۲ یا ۳ ماه. شما هم نگران نباش. زیاد رو این زمانها حساب نکن. ممکنه دیرتر بشه و ممکنه زودتر.
بعید میدونم رنگ برگه تأثیری روی مدت زمان کلیرنس داشته باشه. ممکنه صورتی کم بیارند و سفید بدن. مهم چیزیه که رو برگه نوشته شده (منظورم اسم برگه است). نگران نباشید. اکثر ایرانی‌ها کلیر میخورند.
آقای مهاجر روز مصاحبه برگ صورتی گرفتم و افیسر بهم گفت وقتی اسمت تو سایت دیده شد خواستی بیای یه تاییدیه از پیش دانشگاهیت هم بیار حالا من برم آموزش پرورش بگم برا کجا میخوام تاییدیه رو؟ اصلا مگه خودشون استعلام نمیگیرن؟

دوستان کسی جواب سوال منو میدونه؟
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، sce ، habibi ، mhb161 ، hushmandco ، alirezass
(2013-06-10 ساعت 13:51)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:57)MEHDIREZAEI نوشته:  از دوستان ابوظبي كسي هست كه بعد از قبولي صاحب فرزند شده باشه؟ يعني بعد از قبولي يك نفر به كيس اضافه شده باشه؟
و الان كلير شده باشه؟

به به به سلامتی ... قدم نو رسیده مبارک ... مبارکه ایشالله Smile Wink
ایشون (منظورم نوزاد تازه به دنیا امده هستش) کلیرنس میخورن قطعا Smile چون بعد از قبولی به دنیا اومده لامصب !!!
اگه دختر باشه که هیچ ، اما اگه پسره باید بدونن که این پسر در آینده چی میخواد بشه ، معاف میشه یا میره خدمت ، کجا میره خدمت ، چکار خواهد کرد توی خدمت ، چی خواهد خوند توی دانشگاه ، رشتش حساس خواهد بود یا نه ، کارش خصوصی میشه یا دولتی ، مدیر میشه یا کارمند و ... و ....

فقط خواستم فضا عوض بشه .
دوستان با تجربه قطعا پاسخگو خواهند بود . در غیر اینصورت بهترین رفرنس سفارت هستش که می تونه بهتون بگه باید چکاری انجام بدین.
ممنون دوست عزيز
البته دخترم 11 ژوئن 1 ساله ميشه.
نمي دونم به خاطر اونه كه ما تا الان كلير نشديم

(2013-06-10 ساعت 13:30)sce نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 12:36)MEHDIREZAEI نوشته:  هوووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااا
اينو براي فريد اديبي عزيز كشيدم
چون ديروز كلير شده و خبري ازش نيست.

مهدي جان سلام.
شما مطمئني ايشون كلير شده ؟
راستي از خودت چه خبر ؟آپديت ميشي يا نه ؟
يه آمار از بچه هاي هم رديف خودت تو منتظر سرا بده.قاعدتا شماها باد كلير شده باشين.
بله دوست عزيز همين الان چكش كردم.
من نه آپديت شدم نه كلير
9 ژوئن 10 نفر كلير شدن از ماه آپريل.

دوستان كسي آدرس ايميل ابوظبي رو ميدونه؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، lilac ، sce ، zohre02 ، lonelyman ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، آنی
ارمنستان یک کیس لاتاری اعلام کرد شاید از بچه های پیشکسوت باشه. خداکنه باشه. ما نبودیم ولی اونا باشن خیلی خوشحال میشیم
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: b_argi ، hana_fd ، abloom_ma ، habibi ، mrr777 ، kouroshd ، lilac ، sce ، mrbonbon ، el333 ، گل نهال ، lonelyman ، mhb161 ، payam62 ، mlo ، shatsi ، hushmandco ، آنی
دوستان سايت ايروان آپديت شد.تنها يك كيس كلير شد!!!!!
2013as2195

(2013-06-10 ساعت 15:56)abloom_ma نوشته:  کلیر شدگان ایروان مبارک باشدBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
alboom-ma جان
با عرض پوزش كلير شده ايروان مبارك باد چون سفارت زحمت كشيده يك كيس اعلام كرده واقعا" بعد از دو هفته خسته نباشند.ShyShyShy
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: raam12000 ، b_argi ، hana_fd ، abloom_ma ، mrr777 ، kouroshd ، sce ، dana ، el333 ، گل نهال ، lonelyman ، ابی هانی ، mhb161 ، nooshshahnar ، payam62 ، shatsi ، hushmandco ، آنی
سفارت ایروان سایت رو آپدیت کرد ولی فقط یک کیس رو اعلام کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013AS2195
واقعاٌ اینا دارن چی کار می کنن؟؟ Sad
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، habibi ، mrr777 ، lilac ، sce ، el333 ، mhb161 ، payam62 ، noura ، shatsi ، hushmandco
(2013-06-10 ساعت 16:05)hana_fd نوشته:  سفارت ایروان سایت رو آپدیت کرد ولی فقط یک کیس رو اعلام کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013AS2195
واقعاٌ اینا دارن چی کار می کنن؟؟ Sad
والله و بالله نمیدونم چیکار دارن میکنن...واقعا زحمت کشیدن...
همین الان یه ایمیل شدیداللحن براشون میفرستم تا حساب کار دستشون بیاد.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: habibi ، kouroshd ، sce ، hana_fd ، mhb161 ، noura ، shatsi ، hushmandco

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان