کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-10 ساعت 15:25)آقا هادی2013 نوشته:  آقای مهاجر روز مصاحبه برگ صورتی گرفتم و افیسر بهم گفت وقتی اسمت تو سایت دیده شد خواستی بیای یه تاییدیه از پیش دانشگاهیت هم بیار حالا من برم آموزش پرورش بگم برا کجا میخوام تاییدیه رو؟ اصلا مگه خودشون استعلام نمیگیرن؟

دوستان کسی جواب سوال منو میدونه؟

دوست عزیز خطاب به یک نفر نپرس که بقیه هم پاسخ بدن. Wink
هیچ استعلامی از ایران نمیکنند. تأییدیه رو بگیر حطاب به هر جا. اگر برای سفارت آمریکا دادند بگیر. اگر نه میتونی خطاب به دارالترجمه‌ای که میخوای بدی ترجمه بگیری یا خطاب به وزارت امور خارجه.
امیدوارم دوستان عزیز در ایمیل هائی که برای سفارتها میفرستند کمال دقت را داشته باشندو خدائی ناکرده از کلمه و جمله هائی استفاده نکنند که هم به زیان خودشان باشد و هم خدائی نکرده دودش به چشم دیگران برود.....البته پیگیری پرونده حق شماست و من هم قبول دارم اما در چهارچوبی که من و امثال من مجبور نشویم به خاطر یک اشتباه تاوان سنگین انتظار بیش از این را متحمل شویم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
ایروان آپدت شد ولی چه فایده ... ما که نیستیم ...
(2013-06-10 ساعت 16:25)abloom_ma نوشته:  امیدوارم دوستان عزیز در ایمیل هائی که برای سفارتها میفرستند کمال دقت را داشته باشندو خدائی ناکرده از کلمه و جمله هائی استفاده نکنند که هم به زیان خودشان باشد و هم خدائی نکرده دودش به چشم دیگران برود.....البته پیگیری پرونده حق شماست و من هم قبول دارم اما در چهارچوبی که من و امثال من مجبور نشویم به خاطر یک اشتباه تاوان سنگین انتظار بیش از این را متحمل شویم
قربون مرامت برم.آقا جانم ، خیالتون راحت، هیچ ایمیلی که سوء تعبیر/ توهین و امثال اون باشه فرستاده نمیشه. بعد سالها تجربه کسب کردن فقط خودمو نمیبینم.. شاید این ایمیل راهگشا باشه.مطمئن باشین اینقدر ازشون تعریف کردم که خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد. موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، Mehrdadordi ، sce ، el333 ، habibi ، Mahbaran ، lonelyman ، mhb161 ، m@ry@m75 ، امیر مهاجر ، noura ، shatsi ، hushmandco ، آنی
(2013-06-10 ساعت 15:38)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 13:51)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:57)MEHDIREZAEI نوشته:  از دوستان ابوظبي كسي هست كه بعد از قبولي صاحب فرزند شده باشه؟ يعني بعد از قبولي يك نفر به كيس اضافه شده باشه؟
و الان كلير شده باشه؟

به به به سلامتی ... قدم نو رسیده مبارک ... مبارکه ایشالله Smile Wink
ایشون (منظورم نوزاد تازه به دنیا امده هستش) کلیرنس میخورن قطعا Smile چون بعد از قبولی به دنیا اومده لامصب !!!
اگه دختر باشه که هیچ ، اما اگه پسره باید بدونن که این پسر در آینده چی میخواد بشه ، معاف میشه یا میره خدمت ، کجا میره خدمت ، چکار خواهد کرد توی خدمت ، چی خواهد خوند توی دانشگاه ، رشتش حساس خواهد بود یا نه ، کارش خصوصی میشه یا دولتی ، مدیر میشه یا کارمند و ... و ....

فقط خواستم فضا عوض بشه .
دوستان با تجربه قطعا پاسخگو خواهند بود . در غیر اینصورت بهترین رفرنس سفارت هستش که می تونه بهتون بگه باید چکاری انجام بدین.
ممنون دوست عزيز
البته دخترم 11 ژوئن 1 ساله ميشه.
نمي دونم به خاطر اونه كه ما تا الان كلير نشديم

(2013-06-10 ساعت 13:30)sce نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 12:36)MEHDIREZAEI نوشته:  هوووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااا
اينو براي فريد اديبي عزيز كشيدم
چون ديروز كلير شده و خبري ازش نيست.

مهدي جان سلام.
شما مطمئني ايشون كلير شده ؟
راستي از خودت چه خبر ؟آپديت ميشي يا نه ؟
يه آمار از بچه هاي هم رديف خودت تو منتظر سرا بده.قاعدتا شماها باد كلير شده باشين.
بله دوست عزيز همين الان چكش كردم.
من نه آپديت شدم نه كلير
9 ژوئن 10 نفر كلير شدن از ماه آپريل.

دوستان كسي آدرس ايميل ابوظبي رو ميدونه؟
مهدی جان ممنون از لطفت ،ظاهرا افزایش میانگین انتظار ابوظبی زیر سر ماستBig Grin ،ولی مطمئنا با یکم بالا و پائین همه بچه ها این مرحله رو طی میکنن ایشالااااا یه هورای دسته جمعی
اي بابا خسته نباشه ارمنستان فقط يك كيس لاتاري كليرررررررررررر كرده بعده 10 رووووووووز....SadSadSad
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-06-10 ساعت 15:38)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان كسي آدرس ايميل ابوظبي رو ميدونه؟

MEHDIREZAEI عزیز از این طریق http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx میتونید در خصوص کیستون به سفارت ابوظبی ایمیل بدید.... ایشالا که بزودی کلیر میشید+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: sce ، abloom_ma ، b_argi ، habibi ، ابی هانی ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، m@ry@m75 ، hushmandco ، آنی
(2013-06-10 ساعت 16:15)love_everlife نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:19)love_everlife نوشته:  از دوستان قدیمی ، کسی اینجا هست که خدمت سربازی رو رفته باشه و یه ضرب یه ضرب گرفته باشه ؟
اصلا میشه همچین چیزی ؟؟!!!!

کسی نیست ؟

اینجا یه دیتابیس وجود داره به نام امیرمهاجرCool.ایشون اگه لطف کنن پاسخ دوستمون رو بدن ما نیز از این پاسخ مستفیذ خواهیم شد.Big Grin
حالا چه اصراری به این موضوع داره این دوستمون ؟یه ضربه یه ضرب هم از اون مدلای جدیده ها.یعنی طرف بعد از مصاحبه همونجا میشینه،واسشون چایی میارن و با تشریفات کاملا مخصوص ویزارو تو سینی طلایی تقدیم می کنن.
خدایی چه حالی میداد اینطوری ها.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-10 ساعت 16:29)فرید ادیبی نوشته:  [quote='MEHDIREZAEI' pid='355765' dateline='1370862538']
[quote='عضو باسابقه' pid='355706' dateline='1370856088']
[quote='MEHDIREZAEI' pid='355633' dateline='1370849248']

مهدی جان ممنون از لطفت ،ظاهرا افزایش میانگین انتظار ابوظبی زیر سر ماستBig Grin ،ولی مطمئنا با یکم بالا و پائین همه بچه ها این مرحله رو طی میکنن ایشالااااا یه هورای دسته جمعی

نه فرید عزیز.
زیر سر شما نیست.زیر سر کسای دیگست.Big Grin
شوخی کردم.خدا کنه همه هرچه زودتر کلیر بشن.مخصوصا این بچه های با مدت زمان انتظار بالا.
بگو آمین.
لاتاری 2013
دوستان عزیز نگران نباشید من مطمئنم این هفته ارمنستان کیسهای بیشتری رو اعلام میکنهBig Grin

دوستان عزیز نگران نباشید من مطمئنم اخر هفته ارمنستان کیسهای بیشتری اعلام میکنهBig Grin
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، b_argi ، el333 ، lonelyman ، mhb161 ، farshadsh ، habibi ، abloom_ma ، hushmandco
دوستان عزیز
متاسفانه با یک روز تاخیر قطار کلیر رو راه میندازیم!!
کاشکی دوست ایروانی مون هم زودتر خودش. معرفی میکرد تاتوی همین قطار سوار میشد.

هووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
برای
setare99 & sentinel & ALNB & فرید ادیبی

عزیزان این آخرین قطاری است که من هدایت میکنم! !
به دلایلی ناگزیر به استعفا از لوکوموتیو رانی میباشم.
ولی دورادور حواسم به همتون هست.
جناب رجبعلی جایگزین خوبی به جای من هستند، قطار راندنشون خوبه!!Big Grin
البته جای گیری در این پست به عهده خود شماست!!!Smile
در ضمن یه قطار گل زده و آماده جهت سوار کردن پیشکسوتها کنار گذاشتیم!!!!!!
خوش به حال لوکوموتیو ران قطار قشنگه!!!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-06-10 ساعت 16:51)dana نوشته:  دوستان عزیز نگران نباشید من مطمئنم این هفته ارمنستان کیسهای بیشتری رو اعلام میکنهBig Grin

دوستان عزیز نگران نباشید من مطمئنم اخر هفته ارمنستان کیسهای بیشتری اعلام میکنهBig Grin
دوست عزیزم . ممنون که با حفظ روحیه خوبتون، این روحیه رو به بقیه بچه ها هم انتقال میدین.
ایروان ظاهرا عادتش اینطوریه.. یه بار یکی دوتا اعلام میکنه، بعد 2/3 هفته خبری نیست.یه هو 10/15 اعلام میکنه...امید که این هفته ایروان تلافی یدونه اعلامی خودش رو دربیاره. موفق باشید.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: el333 ، zohre02 ، lonelyman ، sce ، mhb161 ، nooshshahnar ، farshadsh ، habibi ، shatsi ، abloom_ma ، hushmandco ، آنی
آقای فرید ادیبی خیلی تبریک میگم
جند روز پیش بهتون گفتم بهتر نیست ایمیلی بزنید و شما گفتید اگر تا هفته آینده خبری نشد شاید زدم و خودشون توسایت صراحتا ذکر کردن تماس و ایمیل باعث تسریع نمیشه
این صبر و آرامش شما واقعا برام جالب بود
درسته که دوستان با روزهای بالاتر داریم ولی اونها سفارت های دیگه هستن که کلا اونجا رسم نیست خیلی زود کلیر کنن
ولی شما تو سفارتی که اکثرا 40-50 روز انتظار کشیدن 105 روز منتطر شدین که خوب انتظار سخت تری هست
به هر حال خیلی خوشحال شدیم هم برای خودتون هم برای خودمونBig Grin
فقط یک سئوال شما بلاخره ایمیلی زدین؟؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-06-10 ساعت 17:57)ابی هانی نوشته:  با اجازه بزرگترا
نبود 36 روز

این سری دیگه نوبت شما است اوندفعه که استرس مصاحبه داشتین واقعا خیلی خیلی بهتون سخت گذشت Big Grin ایندفعه که دیگه با خیال راحت تشریف میبرید ویزا رو بگیرید امیدوارم مثل دفعه قبل اصلا و ابدا استرس نداشته باشین و جاهاییکه دفعه قبل از قلم افتاده رو فراموش نکنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: farshadsh ، kouroshd ، b_argi ، rouzbehdarvishi ، habibi ، jjbahale ، sce ، shatsi ، mhb161 ، hushmandco ، amir82 ، lilac ، el333 ، گل نهال ، Hedieh20 ، رجبعلی
(2013-06-10 ساعت 17:34)usa lover نوشته:  آقای فرید ادیبی خیلی تبریک میگم
جند روز پیش بهتون گفتم بهتر نیست ایمیلی بزنید و شما گفتید اگر تا هفته آینده خبری نشد شاید زدم و خودشون توسایت صراحتا ذکر کردن تماس و ایمیل باعث تسریع نمیشه
درسته که دوستان با رو زهای بالاتر داریم ولی اونها سفارت های دیگه هستن که کلا اونجا رسم نیست خیلی زود کلیر کنن
ولی شما تو سفارتی که اکثرا 40-50 روز انتضار کشیدن 105 روز منتطر شدین که خوب انتظار سخت تری هست
از لطفت واقعا متشکرم Rolleyes بله همون موقع ایمیل زدم و جالب اینکه فرداش ایمیلمو جواب دادن که پروسه شما تکمیل شدهSmile، به هر حال ایمیل من موثر بود یا شانسی با انتهای کار تلاقی داشت نمیدونم ،به امید اینکه انتظار همه بچه ها زودتر به سر بیاد.

(2013-06-10 ساعت 17:34)usa lover نوشته:  آقای فرید ادیبی خیلی تبریک میگم
درسته که دوستان با رو زهای بالاتر داریم ولی اونها سفارت های دیگه هستن که کلا اونجا رسم نیست خیلی زود کلیر کنن
ولی شما تو سفارتی که اکثرا 40-50 روز انتضار کشیدن 105 روز منتطر شدین که خوب انتظار سخت تری هست
از لطفت واقعا متشکرم Rolleyes بله همون موقع ایمیل زدم و جالب اینکه فرداش ایمیلمو جواب دادن که پروسه شما تکمیل شدهSmile، به هر حال ایمیل من موثر بود یا شانسی با انتهای کار تلاقی داشت نمیدونم ،به امید اینکه انتظار همه بچه ها زودتر به سر بیاد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان