کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با تشکر از آقای مهاجر بابت جوابشون به سوال قبلی. خدمتتون عرض کنم که من هنوز ایمیلی بابت تاخیر در روند اداری به سفارت نفرستادم. آخرین آپدیتم 15 می بوده. این روزای انتظار رو دارم مسافرت میرم ورزش میکنم. خیلی زود هم 146روز رو گزروندم.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-06-10 ساعت 16:40)sce نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 16:15)love_everlife نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:19)love_everlife نوشته:  از دوستان قدیمی ، کسی اینجا هست که خدمت سربازی رو رفته باشه و یه ضرب یه ضرب گرفته باشه ؟
اصلا میشه همچین چیزی ؟؟!!!!

کسی نیست ؟

اینجا یه دیتابیس وجود داره به نام امیرمهاجرCool.ایشون اگه لطف کنن پاسخ دوستمون رو بدن ما نیز از این پاسخ مستفیذ خواهیم شد.Big Grin
حالا چه اصراری به این موضوع داره این دوستمون ؟یه ضربه یه ضرب هم از اون مدلای جدیده ها.یعنی طرف بعد از مصاحبه همونجا میشینه،واسشون چایی میارن و با تشریفات کاملا مخصوص ویزارو تو سینی طلایی تقدیم می کنن.
خدایی چه حالی میداد اینطوری ها.
موفق باشین.

اختیار دارید. خیر من همچین چیزی ندیدم و مطمئنا گذراندن خدمت سربازی به تنهایی حتی باعث خوردن کلیرنس میشه. تو سفرنامه حتما نکته‌ای در این خصوص خواهم گفت.
آغا ما 111 روزه شدیما......
آنکارا منتظر خبر خوشتیم....CoolBig GrinBig Grin+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
110 روز !!!!
خدایا تا من این ویزا رو بگیرم از بین رفتم
خدایا نصیب هیچکس نکنه ، انتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــظار
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام
مثل اینکه سایت سفارت ارمنستان آپدیت شده است لطفا با تجربه ها نظر بدهند. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، sce ، mhb161 ، hushmandco ، habibi ، رجبعلی
(2013-06-10 ساعت 18:41)mohammad fazli نوشته:  110 روز !!!!
آقا فضلی ، منی که حتّا مصاحبه نرفتم چی بگم ؟؟؟؟
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
1سال با اسامی کاربری غیر فعال فقط پستهای دوستان رو خوندم. از ارسال مدارک تا کارنت شدن و میکال، مصاحبه، انتظار . سخت بود نمیشد پستی بزارم. احساس تنهای میکردم. همه کارامم خودم انجام دادم کسی هم نبود ازش کمک بخوام . حالا که این روزی نزدیک به کیلیر موفق به ارتباط با بچه های مهاجر سرا شدم خیلی احساس خوبی دارم.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-06-10 ساعت 16:54)ikamaly نوشته:  دوستان عزیز
متاسفانه با یک روز تاخیر قطار کلیر رو راه میندازیم!!
کاشکی دوست ایروانی مون هم زودتر خودش. معرفی میکرد تاتوی همین قطار سوال میشد.

هووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
برای
setare99 & sentinel & ALNB & فرید ادیبی

عزیزان این آخرین قطاری است که من هدایت میکنم! !
به دلایلی ناگزیر به استعفا از لوکوموتیو رانی میباشم.
ولی دورادور حواسم به همتون هست.
جناب رجبعلی جایگزین خوبی به جای من هستند، قطار راندنشون خوبه!!Big Grin
البته جای گیری در این پست به عهده خود شماست!!!Smile
در ضمن یه قطار گل زده و آماده جهت سوار کردن پیشکسوتها کنار گذاشتیم!!!!!!
خوش به حال لوکوموتیو ران قطار قشنگه!!!!!!

سلام
خانم کمالی عزیز
به استحضار میرسونم که استعفاتون پذیرفته نمیشه. ما به لکوموتیورانی شما عادت کرده ایم (هرچند که منو سوار نکردید Big Grin) ولی از سوار کردن دوستان تو این قطار لذت میبریم و شاد میشیم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: b_argi ، ikamaly ، امیر مهاجر ، jjbahale ، lonelyman ، sce ، DIVE ، abloom_ma ، mhb161 ، hushmandco ، amir82 ، noura ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-06-10 ساعت 18:58)arash bon نوشته:  
دوست عزیز امیدواریم این هفته همگی کلیر شیم...++++++++++++++++
آمین یا رب العالمین. الهی عجل کلیر لکل اعضانا و منتظرین کلیرنس Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
ارمنستان فقط سه تا کیس اعلام شده
قیافم شده شبیه کنترل f5ازبس این کلیدهاروزدم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: b_argi ، habibi ، jjbahale ، lonelyman ، sce ، shatsi ، m@ry@m75 ، abloom_ma ، mhb161 ، hushmandco ، noura ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-06-10 ساعت 19:13)elima1980 نوشته:  ارمنستان فقط سه تا کیس اعلام شده
کیس لاتاری فقط یکدونه 2013AS2195 است. معلوم نیست از بچه های مهاجرسرا ست یا خیر. به نظر میاد از روز بالایی ها باشن.Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، jjbahale ، lonelyman ، sce ، Ali.US ، abloom_ma ، mhb161 ، hushmandco ، آنی ، گل نهال
(2013-06-10 ساعت 18:45)payam62 نوشته:  
آقا فضلی ، منی که حتّا مصاحبه نرفتم چی بگم ؟؟؟؟
امیدورام پیام جان شما یکضرب بگیری به حال و روز ما دچار نشی
++++++++++++++++++++++++++++
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
بچه های گل گلاب یه سؤال داشتم که البته قبلا هم پرسیده بودم ولی کسی جوای نداد.
در بررسی های بکگراند چک آیا به برادر یا خواهر ها هم کار دارند؟ مثلا اگه یه کسی برادرش کار حساس داشته قبلا ممکنه یه وقتی اون رو به خاطر برادر رد کنند یا کلیرنس طولانی بخوره؟ لطفاً پاســــــــــــــــــــــــــــــخ
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: sce ، sasbk ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi
به دوست من هم برگه آبی دادن :-(
امیدوارم همه اونایی که تو انتظارن زودتر ویزاشونو بگیرن
تشکر کنندگان: ابی هانی ، sce ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi

غصه نخور فضلی جان حداقل خیالت راحته که مثل ما به 208 روز نمی رسی و توی همون 100 و خورده ای روز کلیر میشی ...Wink
آی بدم میاد از پیشکسوت بودن

خب دوستان ما هم 2 هفته پیش رفتیم مدیکالمون رو انجام دادیم و همسر و فرزندم پاسهاشون مزین به ویزا قشنگه شد ولی من همچنان منتظر از بین رفتن ستاره مان هستم تا با سرعتی چون سرعت نور خود را بار دیگر به آنکارا رسانده تا پاس خود را نیز ویزاییش کنیم .

این سری ترکیه در کنار دوستانی چون afshin-b خیلی خیلی خوش گذشت ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: Mahbaran ، lonelyman ، sce ، deineath ، shatsi ، n51 ، Soap McTavish ، payam62 ، usa lover ، m@ry@m75 ، mrbonbon ، raham ، mhb161 ، hushmandco ، amir82 ، manila ، noura ، el333 ، گل نهال ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان