کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-12 ساعت 13:33)sce نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 13:09)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 12:42)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیزم بی ادبی مرا ببخشید که پس از 185 روز ایستادن و انتظارSadSad......اکنون میخواهم در حضور شما بزرگواران کمی نشسته و استراحت کنمShyShyShy
دوست عزیز شما اختیار دارین...
اما من منظورت رو نگرفتم !!! ؟؟؟ میشه کمی توضیح بدین یعنی چی ؟

آره.منم نفهميدم.ميشه بيشتر توضيح بدين ؟

منظوری نداره بنده خدا Smile
از ایستادن و انتظار خسته شده ، حالا میخواد بشینه و انتظار بکشه ... توی این شرایط احتمال داره پاش رو دراز کنه بنده خدا ، تخمه ای پوست بکنه ، میوه ای بخوره ...
نه عزیزم ناراحت نمی شیم ... شما راحت باش . شلوار راحت هم می تونی بپوشی Smile
انشالله این هفته برات هوووورا می کشیم .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
دوستان عزیزم، من هم بعد از 70 روز، بعد از اینکه ذول زدن به مونیتور برای کلیر شدنم جواب نداد،Sad میخوام تا دوشنبه دیگه خودمو بکوبم به در و دیوار، شاید سفارت از رو بره و کلیرمون کنه.Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، mhb161 ، e76779 ، babak_1363 ، el333 ، sce ، zohre02 ، shatsi ، noura ، sentinel ، رجبعلی
b_argi عزیز و بزرگوارم.......من نیز چون شما همچنان به آینده امیدوار هستم ولی از صفحه کامپیوتر و کلید refresh و F5 دیگر دارم خجالت میکشمSadSad.....اما من در کنار شما سروران عزیز به فرداها چشم امید دوخته ام و میدانم خبرهای خوب در راه است حتی اگر آن خبر برای من نباشد: .....از شنیدنش برای شما بزرگواران بسیار خوشحال میشومBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، Hedieh20 ، babak_1363 ، el333 ، sce ، zohre02 ، raham ، noura ، raam12000 ، mrbonbon ، sentinel ، رجبعلی ، آنی
(2013-06-12 ساعت 13:33)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 12:22)ابی هانی نوشته:  امروز برای دومین بار کیس اصلی آپدیت شد
برای شاپور عزیز هم همینطور

یعنی خبری در راهه عایا؟

سلام دوستم
مال ما هم امروز کیس اصلی آپ دیت شده دوباره!! اونوقت این یعنی چی ؟؟؟Big Grin

سلام دوست عزيز،
معنيش اينه كه بزودي زود شايد امروز براي كيس شما خبري بشه(البته از نوع كلير)Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: sce ، el333 ، abloom_ma ، shatsi ، b_argi ، Mahbaran ، zohre02 ، رجبعلی ، sentinel ، ابی هانی ، mhb161 ، lonelyman ، hushmandco ، Alirezaa2013

یعنی خبری در راهه عایا؟

سلام شما چه جوري متوجه ميشين كه كيستون تو يه روز چندبار آپديت ميشه؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: r91 ، sce ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، hushmandco
یک سوال از دوستان دارم . والا من نه سربازی رفتم . نه آموزشی . مدرک تحصیلی و کار هم داشتم . فقط تو فرم ثبت نام مزدوج بودم که بعد از اون جدا شدم . که من فکر کنم دلیل کلیرنس خوردنم همین بوده .. و این که امکان داره به خاطر اسم هم بوده باشه . یک نفر هم هستم . به من گفت خیلی خوبه پرونده 4 هفته دیگه سایت رو چک کن . یعنی 1 ماه دیگه .
این دوستانی که 180 روز طول کشیدن میشه بگن که به نظر خودشون چه مشکلاتی داشتن ؟؟؟
اینجوری باز میشه یکمی دو دو تا چهار تا کرد .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: sce ، pooya.n ، shatsi ، b_argi ، el333 ، zohre02 ، mhb161 ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، ikamaly

یعنی خبری در راهه عایا؟

سلام دوستم

اين آپديت هاي چند روزه اخير بدجور رو اعصابه.
يعني دارن چيكار مي كنن ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: smpf ، e76779 ، abloom_ma ، shatsi ، b_argi ، rezagh ، zohre02 ، el333 ، sentinel ، ابی هانی ، mhb161 ، hushmandco ، آنی
(2013-06-12 ساعت 14:21)sce نوشته:  

یعنی خبری در راهه عایا؟

سلام دوستم

يعني دارن چيكار مي كنن ؟
دوست عزيز به احتمال زياد تو ميدون كيزيلاي تجمع كردن اگه اينجوري پيش بره قطعا من ديوونه ميشم كاروزنگي تعطيل شده و مهجرسرا و سيس شده ناهار و شاممون ولي باز خدا بركت بده به اميدواري
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، sce ، zohre02 ، mhb161 ، hushmandco
(2013-06-12 ساعت 14:01)abloom_ma نوشته:  b_argi عزیز و بزرگوارم.......من نیز چون شما همچنان به آینده امیدوار هستم ولی از صفحه کامپیوتر و کلید refresh و F5 دیگر دارم خجالت میکشمSadSad.....اما من در کنار شما سروران عزیز به فرداها چشم امید دوخته ام و میدانم خبرهای خوب در راه است حتی اگر آن خبر برای من نباشد: .....از شنیدنش برای شما بزرگواران بسیار خوشحال میشومBig GrinBig Grin
abloom_maعزيز واقعا روحيه قوي اي دارين .. ممنون از اين همه انر‍‍‍ژي مثبتي كه به ما ميدين اونم با اين همه مدت انتظاري كه كشيده ايد ..ما همه منتظر شنيدن هورررراي شما هستيم و انشالا به زودي كلير خواهيد شد..
-هر روزي كه ميگذره يك قدم به هدف و آرزومون داريم نزديكتر ميشيم ..اميدوارم تا آخر هفته ديگه كلي از دوستامون كلير شده باشند مخصوصا روز بالايي هاي عزيز..
بالاخره يك روز خوب مياد Smile
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
همه کلیر میشین 100% شک نکنید .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: alirezass ، mlo ، el333 ، payam62 ، Nasimmmm ، shatsi ، noura ، b_argi ، Mehrdadordi ، sce ، abloom_ma ، dana ، رجبعلی ، sentinel ، afshinghwink ، mhb161 ، arash bon ، Alirezaa2013 ، elmira_fa
(2013-06-12 ساعت 14:21)sce نوشته:  

یعنی خبری در راهه عایا؟

سلام دوستم

يعني دارن چيكار مي كنن ؟

امیدوارم که به پرونده ها رسیدگی کنن پروندمون پاره پوره شد از بس آپ شد

تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، sentinel ، afshinghwink ، zohre02 ، mhb161 ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، آنی
(2013-06-12 ساعت 14:32)nikan_sh نوشته:  همه کلیر میشین 100% شک نکنید .

این قدر از این جمله خوشم میاد که مگوBig Grin
خدا از دهنت بشنو Big Grin
من که دارم مثل شمع آب میشم Sad 112 روز صبر برای هیچ گناهی که نکردم
حالا خدا وکیلی چقدر این جمله درسته
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
(2013-06-12 ساعت 15:00)ali2013-13 نوشته:  سلام این سی دی که دکتر میده چیه ؟

سلام عزيز ، اين سي دي" مربوط به قفسه سينه شماست ، خداي نكرده كسي مشكوك به بيماري سل باشه يا احيانا عفونت ريوي ..ويزاتون كه اومد، اين سي دي رو ايشالا با يه بسته زرد رنك ميبرين امريكا و اونجا تحويل ميدن و لطفا بازش هم نكنين، درود..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: el333 ، smpf ، ali2013-13 ، sce ، afshinghwink ، nina22 ، zohre02 ، mhb161 ، hushmandco
(2013-06-12 ساعت 15:00)ali2013-13 نوشته:  سلام این سی دی که دکتر میده چیه ؟
اين سي دي حاوي تمام بيماريها واكسن ها عكس ريه و مخلفات بدن هر كيس است كه بايد تا ورود به آمريكا سالم نگهش دارين تو گاوصندوقي صندوق اماناتي ..... Smile. موفق باشين
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: b_argi ، ali2013-13 ، sce ، afshinghwink ، zohre02 ، mhb161 ، hushmandco ، آنی
یکی از دوستان که روز بعد مایعنی 21 march مصاحبه داشتن چند روز پیش برای گرفتن ویزا رفته بود آنکارا (شوهر آیدی صنی اسمش آقا جلال هست) ، لطف کرده بود و در خصوص کیس نامبر ما ازاون خانم (هندی-ایرانی) سوال کرده بود ، که آره فلانی روز قبل ما مصاحبه داشته و هنوز کلیر نشده اگر می شه یک بررسی بکنید، خانم هم زنگ زده بوده به احتمالاً یکی از افیسرها و اون گفته بوده که administrative proccessing هستند ، بعد اون جمله تاریخی رو گفته بوده:
به دوستتان بگویید نگران نباشند ، کار همه انجام خواهد شد...
آقایان ، خانمها ، با 84 روز انتظار دوستانه بهتون میگم دارم کلیر شدن تک تک تون رو به چشم می بینم ، با شما هستم دوستان خوبم :
lonelyman، yousef_eidi، Szsanazsz، marjani، mehdiii، majid.s، Mehrdadordi، noura، el333 ،گل نهال، mohammad fazli، سمانه777، vmware، hushmandco، m@ry@m75، amiraryan، lilac، amir82، Alirezaa2013، mehrana، Mahbaran، ابی هانی، mehdi didam، ، arash bon، sce، mehdi didam، jjbahale، رجبعلی، mrbonbon، mhb161، nooshshahnar، amairmonre، pouya.web، b_argi، sara_82 ،babak_1363 ، Setare99، parsush، آنی، abloom_ma،hamedhamed امیر مهاجر، mohammadrezah و همه همه دوستان مهاجر سراییم....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان