کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ای خدااااا
منتظر سرا که اونجوری شد، حالا هم http://www.abudhabiivo.net باز نمیشه، gmail هم که سه روزه نتونستم باز کنم
چه باید بود و باید شد، در این گرداب وحشتزا
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، zohre02 ، el333 ، babak_1363 ، dana ، Szsanazsz ، 5ina ، ابی هانی ، amir82 ، mhb161 ، babakirani ، hushmandco ، ikamaly
(2013-06-12 ساعت 15:24)ali2013-13 نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:00)ali2013-13 نوشته:  سلام این سی دی که دکتر میده چیه ؟

سلام عزيز ، اين سي دي" مربوط به قفسه سينه شماست ، خداي نكرده كسي مشكوك به بيماري سل باشه يا احيانا عفونت ريوي ..ويزاتون كه اومد، اين سي دي رو ايشالا با يه بسته زرد رنك ميبرين امريكا و اونجا تحويل ميدن و لطفا بازش هم نكنين، درود..
ولی من بازش کردم . حالا باید چکار کنم ؟

بهترین حالت اینه که سریعا با سفارت مکاتبه کنید و ازشون راهنمایی بخواین که باید چکار کنین
ممنون از پیگیری های جدی و روحیه بخش دوستان از جمله shatsi عزیز. امیدوارم هر چه زودتر خبرهای خوش برای همه خصوصا برای خود شما هم از راه برسه.TongueTongue
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sce ، el333 ، zohre02 ، babak_1363 ، shatsi ، abloom_ma ، رجبعلی ، dana ، sentinel ، afshinghwink ، mhb161 ، lonelyman ، arash bon ، habibi ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، آنی
زنده باد صفحه 888
زنده باد رفیقای خوب.
بچه ها...............
من کلیییییییییییییییییییییییییر شششششششششششششششششدم.
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
عاشقتونم.
لاتاری 2013
(2013-06-12 ساعت 15:29)shatsi نوشته:  یکی از دوستان که روز بعد مایعنی 21 march مصاحبه داشتن چند روز پیش برای گرفتن ویزا رفته بود آنکارا (شوهر آیدی صنی اسمش آقا جلال هست) ، لطف کرده بود و در خصوص کیس نامبر ما ازاون خانم (هندی-ایرانی) سوال کرده بود ، که آره فلانی روز قبل ما مصاحبه داشته و هنوز کلیر نشده اگر می شه یک بررسی بکنید، خانم هم زنگ زده بوده به احتمالاً یکی از افیسرها و اون گفته بوده که administrative proccessing هستند ، بعد اون جمله تاریخی رو گفته بوده:
به دوستتان بگویید نگران نباشند ، کار همه انجام خواهد شد...
ممنون دوست عزیز بابت روحیه دادنتون... من که میگم همه کلیر میشیم، حالا چه تا آخر سپتامبر چه با برو بچ 2014 Big Grin Wink
مهم کیلیر شدن که حالا چه فرقی میکنه امسال یا سال دیگه Big Grin Tongue

اما از شوخی گذشته کار من از نگرانی دیگه گذشته، اینا مظلوم گیر آوردن Sad
بعد از گذشت 72 روز در تاریخ 20 فبروری که آخرین بار منو در سیس آپ کردن، کیس منو تا الان که شده 184 روز انتظار به امان خدا ول کردن و رفتن دنبال قرتی بازیه خودشون، اینا فکر کردن که ما از اون بیدا هستیم که با این بادشون بلرزیم ... Cool
منم که دیدم اینجوریه...، اینروزا بد زدم تو کار تیم ملی و این دو سه هفته فکر و ذکرم شده فوتبال... تا اونا حساب کار دستشون بیاد، اینقدر بیخیالی طی میکنم تا خودشون از رو برن Big Grin Tongue
خلاصه که هفته دیگه تیم ملی رو بچسبین بازی با کره داره، سایت سیس چی داره بابا Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-12 ساعت 14:11)nikan_sh نوشته:  یک سوال از دوستان دارم . والا من نه سربازی رفتم . نه آموزشی . مدرک تحصیلی و کار هم داشتم . فقط تو فرم ثبت نام مزدوج بودم که بعد از اون جدا شدم . که من فکر کنم دلیل کلیرنس خوردنم همین بوده .. و این که امکان داره به خاطر اسم هم بوده باشه . یک نفر هم هستم . به من گفت خیلی خوبه پرونده 4 هفته دیگه سایت رو چک کن . یعنی 1 ماه دیگه .
این دوستانی که 180 روز طول کشیدن میشه بگن که به نظر خودشون چه مشکلاتی داشتن ؟؟؟
اینجوری باز میشه یکمی دو دو تا چهار تا کرد .

نیکان عزیز
من پیشنهاد می کنم که اصلا خودتون رو با کسی مقایسه نکنین. یکی از دلایل همون بحث ازدواج میتونه باشه . Check Name هم که جزو اصولی ترین و مهم ترین مراحل Background Check هستش .
پس اصلا جای نگرانی نداره . با انرژی مثبت پیش برو تا انشالله خبرای خوب رو توی روزهای آتی بهمون بدی.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: shatsi ، abloom_ma ، afshinghwink ، b_argi ، sce ، mhb161 ، payam62 ، lonelyman ، habibi ، nikan_sh ، hushmandco ، Alirezaa2013
(2013-06-12 ساعت 15:52)sce نوشته:  زنده باد صفحه 888
زنده باد رفیقای خوب.
بچه ها...............
من کلیییییییییییییییییییییییییر شششششششششششششششششدم.
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
عاشقتونم.

مبارکت باشه...مبارکت باشه ...دیدین دلمون روشن بود.......خدایا...خوب شد....عجب خبری....خوش خبر باشی.......

گل من چندین منشین غمگین شام محنت بسر آمد*سر و دست افشان غم دل بنشان غمخوارت ازسفرآمد

ز چه بنشستی بگشا دستی آذین کن صحن و سرا را * که پس از غمها به رخ شبها آب و رنگ سحر آمد

شب مهتابی ز چه بیتابی روشن کن شمع صبوری * منشین غمگین که مه دیرین تابان و جلوه گر آمد

تو که آگاهی که چه شبهایی بایاد او بنشستیم * شب بارانی غم پنهانی رفت و نور بصر آمد

پس از آن دوری غم مهجوری شور و شادی بر پا کن * ز غم پنهان نشوی گریان چون او خندان ز در آمد

شب مهجوری ز ره دوری آوای رهگذر آمد * که سحر سر زد غم دل پر زد شادی از بام و در آمد

شب جانکاهی شرر آهی زد ابر غم به کناری * به سر افرازی به دل افروزی خورشید ما به در آمد

پس از آن هجران غم بی پایان پیدا شد خاتم عشقم * به دلم نوری چه شر و شوری زان مرغ خوش خبر آمد
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
[font=Arial]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
هوراااااااااااااااااااااااااااا
من دقیقا 3:34pm امروز یعنی حدودا 45 دقیقه قبل کلیر شدم. خدا جون صدامو شنید
مرررررررسی
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
(2013-06-12 ساعت 14:32)nikan_sh نوشته:  همه کلیر میشین 100% شک نکنید .

در اینکه شکی نیست.
ولی من کم کم دارم به خودم شک میکنم نکنه کاره ای بودم و خبر نداشتم ؟؟؟!!! Big Grin
تشکر کنندگان: mrbonbon ، shatsi ، babak_1363 ، el333 ، habibi ، afshinghwink ، b_argi ، sce ، amir82 ، mhb161 ، nikan_sh ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، آنی
(2013-06-12 ساعت 16:23)ali2013-13 نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:37)pooya.n نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:24)ali2013-13 نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:00)ali2013-13 نوشته:  سلام این سی دی که دکتر میده چیه ؟

سلام عزيز ، اين سي دي" مربوط به قفسه سينه شماست ، خداي نكرده كسي مشكوك به بيماري سل باشه يا احيانا عفونت ريوي ..ويزاتون كه اومد، اين سي دي رو ايشالا با يه بسته زرد رنك ميبرين امريكا و اونجا تحويل ميدن و لطفا بازش هم نكنين، درود..
ولی من بازش کردم . حالا باید چکار کنم ؟

بهترین حالت اینه که سریعا با سفارت مکاتبه کنید و ازشون راهنمایی بخواین که باید چکار کنین
یعنی مشکلی احتمال داره پیش بیاد ؟

کار از محکم کاری عیب نمیکنه. با اطمینان وارد خاک آمریکا بشین بهتره
تشکر کنندگان: shatsi ، ali2013-13 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، amir82 ، mhb161 ، rezagh ، hushmandco ، آنی
(2013-06-12 ساعت 16:22)ultra نوشته:  [font=Arial]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
هوراااااااااااااااااااااااااااا
من دقیقا 3:34pm امروز یعنی حدودا 45 دقیقه قبل کلیر شدم. خدا جون صدامو شنید
مرررررررسی

مبارک باشه.....
زیباترین عکس ها در اتاق های تاریک ظاهر می ‏شوند؛
پس هر موقع در قسمتی تاریک از زندگی قرار گرفتی،
بدان که خدا می‏ خواهد تصویری زیبا از تو بسازد.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: abloom_ma ، sentinel ، el333 ، afshinghwink ، b_argi ، zohre02 ، sce ، Mahbaran ، Doe ، رجبعلی ، rozelo ، amir82 ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، habibi ، yaszamansani ، hushmandco ، ultra ، آنی
گفتم امروز كلير داريم
هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاركـــــــــــــــــــــــــه
تبريك به SCE وULTRA و شاپور عزيز
البته ابي عزيز ظاهرا نقص مدرك خوردن. ولي به زودي كلير مي شن.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
دوستان عزیز ultra و sce
تبریک صمیمانه من رو بپذیرید
یه هورای بلند به افتخارتون و به ارزوی هورا برای همه بچه های با صفای 2013

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
(2013-06-12 ساعت 15:33)ultra نوشته:  ای خدااااا
منتظر سرا که اونجوری شد، حالا هم http://www.abudhabiivo.net باز نمیشه، gmail هم که سه روزه نتونستم باز کنم
چه باید بود و باید شد، در این گرداب وحشتزا

برای باز کردن gmail از میل کلاینت ها نظیر outlook و tunderbeird استفاده کنید
تشکر کنندگان: shatsi ، MEHDIREZAEI ، گل نهال ، el333 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، pouya.web ، amir82 ، mhb161 ، lonelyman ، habibi ، hushmandco ، ultra
دوستاني كه كلير شدين مباركتــون باشه ..مرسي ابوظبي كه باز امروز اين تاپيك و دل ما را شاد كرددد..SmileSmile
+++اميدواااررم اين روزها ارمنستان و آنكارا هم يه تكوني به خودشون بدهند و روند كارشون سريعتر بشه+++
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان