کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
درود به همه دوستان گلم
دیگه چیزی نمونده و تو این هفته های آخر تعداد کلیر شده ها زیاد خواهد بود، امروز با چندتا از دوستانم در آمریکا صحبت کردم، همشون به اتفاق همین نظر را داشتند، پس لطفا با روحیه ادامه بدین و نگران نباشید، همه کلیر میشید و با هم میریم به سوی سرنوشت، سایت هم مشکلی نداره فقط به دلیلی که امیرمهاجر گفت یه کم کند شده، و این انتخابات هم باعث نوسان در اینترنت شده ولی سایت راحت باز میشه و جایی برای نگرانی نیست
دوستان گلم میگن صفحه 888 پر از خبرای خوب خواهد بود، من که به این اعتقاد دارم و دوست دارم قبل از یکشنبه کلی هورا اینجا ببینم، که میبینم
با آرزوی بهترینها برای همه شماTongueBig GrinShy
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-06-12 ساعت 00:04)uvthk نوشته:  سلام دوستان
از عزیزانی که در آنکارا مصاحبه داشتند میپرسم آیا بعد از مصاحبه در همان روز میشه برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx
زمان مصاحبه: هفته دوم جولای
تعداد افراد کیس: 3 نفر

سلام دوست من ، شما اكر ويزاتون يه ضرب باشه ، بله باسبورت رو ازتون ميكيرن ٣ تا٥ روز كاري ويزا رو دريافت ميكنين ولي اخيرا با توجه به تعداد بالاي كليرنسها ، احتمال زياد بايد تشريف بياريددوباره ايران و برين تو منتظر سرا كه امير خان شما رو ثبت كنن تا انشالا كلير بشين .. موفق باشين ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، shatsi ، lonelyman ، javid737 ، emade307 ، b_argi ، sce ، zohre02 ، mhb161
دوستان خواهشا خیلی سریع بنده رو راهنمایی بفرمایین.اصل مدرک لیسانسم جز مدارک ناقص هستش.وقتی بخوام برم برا گرفتن ویزا مدرک لیسانسم رو همونجا میبینن و میدن به خودم یا نگه میدارن موقع تحویل ویزا میدن بهم؟؟؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: javid737 ، گل نهال ، emade307 ، b_argi ، sce ، zohre02 ، mhb161 ، raam12000 ، nina22
دوستان خواهشا خیلی سریع بنده رو راهنمایی بفرمایین.اصل مدرک لیسانسم جز مدارک ناقص هستش.وقتی بخوام برم برا گرفتن ویزا مدرک لیسانسم رو همونجا میبینن و میدن به خودم یا نگه میدارن موقع تحویل ویزا میدن بهم؟؟؟

کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: emade307 ، b_argi ، sce ، zohre02 ، mhb161
سلام وآرزوى موفقيت همراه با كلير براى تمام دوستان عزيز منتظر،اميدوارم هر سه تا سفارت اين هفته حسابى كلير كنند واين انتظار سخت رو پايان دهند،خدايا به اميد تو
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: r91 ، گل نهال ، shatsi ، emade307 ، lonelyman ، el333 ، b_argi ، habibi ، MEHDIREZAEI ، sce ، zohre02 ، ابی هانی ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-12 ساعت 01:11)masood182002 نوشته:  دوستان خواهشا خیلی سریع بنده رو راهنمایی بفرمایین.اصل مدرک لیسانسم جز مدارک ناقص هستش.وقتی بخوام برم برا گرفتن ویزا مدرک لیسانسم رو همونجا میبینن و میدن به خودم یا نگه میدارن موقع تحویل ویزا میدن بهم؟؟؟

دردو بر شما
هیچ کدام از مدارک شما نزد سفارت باقی نمی ماند مگر ترجمه مدارک، اصل همه چیز به خود شما داده میشود
موفق باشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، alirezass ، jjbahale ، habibi ، sce ، zohre02 ، marjani ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-12 ساعت 01:11)masood182002 نوشته:  دوستان خواهشا خیلی سریع بنده رو راهنمایی بفرمایین.اصل مدرک لیسانسم جز مدارک ناقص هستش.وقتی بخوام برم برا گرفتن ویزا مدرک لیسانسم رو همونجا میبینن و میدن به خودم یا نگه میدارن موقع تحویل ویزا میدن بهم؟؟؟

اصل مدرك بعد از رويت ومطابقت برگشت داده مي شود.از ما بجز كپي وترجمه ها چيز ديگه نگرفتند
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، zohre02 ، گل نهال ، mhb161 ، raam12000 ، رجبعلی
سلام دوستان
سایت آنکارا زده که 11 ژون یعنی دیروز آپدیت شده ولی من که شماره جدیدی نمی بینم. کسی می دونه قضیه چیه؟
من اشتباه می کنم یا واقعا شماره ای اعلام نشده؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، shatsi
دوست ما که کلیر نشد. کم کم داره دلشوره می گیرتمون .
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، shatsi ، mhb161
(2013-06-12 ساعت 00:37)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 00:22)emade307 نوشته:  سلام و آرزوي كلير هر چه زودتر تمام دوستان منتظر،ايروان بعد از ١٤-١٥ روز فقط يك كيسو كلير كرد به نظر شما اين هفته كليري خواهيم داشت يا اينكه رفت تا هفته ديگه،يعني امكان داره در هفته سايت دو يا سه بار آپديت بشه؟
سلام بر شما
دوست عزیز شک نکن که تا آخر هفته حتماً آنکارا آپدیت خواهد شد، چون تعداد آپدیتی دوستان در سایت سیس تا به امشب زیاد شده ، طبق منوال بعد از اینکه چند تا کیس در سیس آپدیت میشه، آنکارا هم آپدیت میشه... Big Grin

فكر كنم 5 تا شده.جاي اميده كه پرونده ها رو در دست اقدام دارند و لي خيلي كنده.يه كم با عدد و رقم بخواي پيش بيني كني خيلي بيشتر از اينا لازم داره.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، گل نهال ، ابی هانی ، mhb161 ، vmware ، رجبعلی

دوست من سلام ، حداقل شرايط ويزا براي لاتاري ، ديبلم هستش يا ٢ سال سابقه كار ، ليسانس اخرين مدرك. تحصيلي شما ميشه كه موقع مصاحبه به سفارت ميدي ، تطبيق ميدن و بر ميكردونن بهتون بعد از مصاحبه ، نقص مدرك يه بحث ديكس كه اعلام ميشه بهتون در طول مصاحبه يا بعد از اون?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، habibi
درود بر دوستان گل مهاجرسرا
دوستان امروز ابوظبي كلير داره
اميدوارم كه از دوستان مهاجرسرا باشند
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، rezajoon ، sce ، گل نهال ، ابی هانی ، Mahbaran ، mhb161 ، e76779 ، usa lover ، rezagh ، babak_1363 ، sentinel ، رجبعلی
دوستان یعنی امکان داره ایروان تا جمعه دوباره اعلام کیس جدید داشته باشه؟
البته منظورم با توجه به تجارب قبل از سال 92 هستش.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: عضو باسابقه ، zohre02 ، sce ، shatsi ، mhb161 ، habibi ، el333 ، babak_1363 ، رجبعلی
Wink 
(2013-06-11 ساعت 22:53)masood182002 نوشته:  دوستان مدت اعتبار مدیکال ایروان رو کجا نوشته که 1 سال هستش؟؟

دوست عزیز من تقریبا یک ماه پیش با ایمیل از دکتر کریستین پرسیدم گفت مدیکال از تاریخ x-ray به مدت 1 سال اعتبار دارهSmile
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، عضو باسابقه ، Mahbaran ، mhb161 ، habibi ، raam12000 ، rezagh ، el333 ، sentinel ، zohre02
(2013-06-12 ساعت 09:31)MEHDIREZAEI نوشته:  درود بر دوستان گل مهاجرسرا
دوستان امروز ابوظبي كلير داره
اميدوارم كه از دوستان مهاجرسرا باشند

سلام مهدي جون.
كيس من،ابي و يه كيس ديگه بعد از ما ديروز نفرات اصليشون آپديت شدند.به نظرت اميد هست ؟
شما خودت آپديت شدي يا نه ؟
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان