کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به به .... باز دوباره چهارشنبه شد و خبرهای خوب اومد از ابوظبیBig GrinBig Grin

به همه دوستان خوبم تبریک می گم.... کلیر شدنتون مبارک

به دوست عزیز sce تبریک ویژه می گم که کلی انرژی می ده به این تاپیکWink

دوستان اگر سوالی بود من در خدمتمWink

از ته دل برای همه بچه هایی که منتظرن دعا می کنم که هر چی زودتر هورا بکشن
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-06-12 ساعت 18:51)babakirani نوشته:  بچه ها امیدوارم هممون کلیر بشیم. ولی آمار سال 2012 ناامید کنندس (به خصوص برای خودم که 190 روزه منتظرمSad)
از 4453 نفری که در لاتری 2012 از ایران انتخاب شدن، 2428 نفر موفق به اخذ ویزا شدن (بعنی 45.5% ویزا نگرفتن)

برادر جان کار نداریم آمار از کجا آمده فقط به نظر شما کسی در این تاپیک با خواندن این پیغام خوشحال میشه؟
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: el333 ، rezagh ، sce ، alirezass ، babakirani ، Mehrdadordi ، Szsanazsz ، mehdi didam ، b_argi ، abloom_ma ، mhb161 ، Ali.US ، Alirezaa2013 ، marjani ، ikamaly
(2013-06-12 ساعت 18:11)ابی هانی نوشته:  به سلامتی ما هم که نقص خوردیم
یه سری سوابق شغلی رو دوباره میخوانSad
....
ابي هاني عزيز ناراحت نباشيد .. تا اينجاي كار كه ابوظبي نشان داده كارش درسته .. ايشالا با برطرف شدن نقص مدركتون خيلي سريع كلير ميشويد ..Shy
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-06-12 ساعت 18:20)babaye yaas نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر سرا و تبریک به کلیر شده های عزیز
من بعد از 155 روز انتظار بالاخره یه ایمیل زدم و گفتم خیلی بلاتکلیف موندم چکار کنم ؟ اونا هم با کمال خونسردی گفتن روند معمول 4 تا 6 ماه طول میکشه شما زیاد عجله نکنید چون امکان داره بیشتر هم بشه .
و دیروز بلاخره بعد از این همه مدت آپدیت شدم که اونم فقط به خاطر ایمیل بود .
خواستم به دوستانی که مدت انتظارشون زیاد شده بگم ناراحت نباشید مخصوصا ژانویه ای ها چون فکر میکنن بمب گذاری کار ما ژانویه ها بوده شاید هم شلوغی و تظاهرات
ت ر ک ی ه کار ژانویه ای هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++‌‌ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود بر شما
خوب برادر من زودتر میگفتی این حرکت کار شماها بوده Big Grin Wink
سر همین به من بیچاره هم که دهم دسامبر مصاحبه بودم هم گیر دادن و تا الان کیلیرم نکردن، آخه این چه وضعیه من شکایتم رو به کی کنم Big GrinTongueCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: raam12000 ، babakirani ، sce ، Szsanazsz ، amiraryan ، mehdi didam ، b_argi ، abloom_ma ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، amir82 ، Alirezaa2013 ، marjani
(2013-06-12 ساعت 18:51)babakirani نوشته:  بچه ها امیدوارم هممون کلیر بشیم. ولی آمار سال 2012 ناامید کنندس (به خصوص برای خودم که 190 روزه منتظرمSad)
از 4453 نفری که در لاتری 2012 از ایران انتخاب شدن، 2428 نفر موفق به اخذ ویزا شدن (بعنی 45.5% ویزا نگرفتن)

[quote='babaye yaas' pid='357025' dateline='1371045059']

دوست گرامی از 4453 نفری که شما میفرمایید 55% رد نشدن یا نه اینکه ویزا نگرفته باشند شک نکنید حداقل 1000 نفرشون یا کانفیرمیشن نامبرشون رو گم کردن یا اصلا چک نکردن ببینن قبولا یا نه .
کلا ثبت نام لاتری برای ایرانیها یه تفریح از عمه خانمهای 100 ساله ثبت نام داریم تا نوجوانهای تازه پای اینترنت نشسته .اینجا اول همه ثبت نام میکنن بعد تصمیم میگیرن میخوان مهاجرت کنن یا نه .
شما همین بچه های 2013 رو ببین خیلی ها میخوان برن اونجا هتل SSN و گرین کارت و بگیرن برگردند .
این نگرانیها برای همه منتظرا هست مخصوصا وقتی روزهای انتظار طولانی میشه هزار تا فکر و خیال به سر ادم میزنه یهو میگی نکنه من با بن لادن نسبت خونی چیزی دارم خبر ندارم یا از این دست تفکرات ...
اما نظم و ترتیب ابوظبی تو کلیر کردن افراد ثابت کرده دلایل دیگه ای بجز مشخصات فردی باعث طولانی شدن کلیر شدن داره مثل تعداد مراجعه کنندگان .بی نظمی تو روند کار سفارت یا پارامترای دیگه ای که ما ازش بیخبریم .
بیاییم در کنار هم فارغ از انرژی منفی تموم شدن ویزا و کلیر نشدن و ... ایمان داشته باشیم 99% بچه ها دیر یا زود کلیر میشیم و میریم دنبال اهداف جدید که بی شک اون مرحله بسیار پر هزینه تر سخت تر و زمانبر تره .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
آقای ایرانی عزیز
اگه شما مثل اون کارتون گالیور ( من میدونم ) هستید، مطمئن باشید که حتماً همونی که فکر میکنید میشه( البته جسارت نباشه، این یه قانونه) ، در غیر اینصورت من قبلاً هم گفتم الانم میگم خواهش میکنم بیخودی جو اینجا رو به هم نریزین، اگه آمار و احتمالات شما بیسته ، مال بنده 100 هست چون رشته تخصصیم یه جورایی ایجاب میکنه تو این قسمت کامل باشم...
پس خواهش میکنم به جای اینکه این آمار رو برای ما اینجا بنویسید ( معلوم هم نیست که ریفرنستون چی هست) شما با ریفرنس اصلی، این آمار رو به اداره مربوطه بفرستید و از اونا کسب تکلیف کنید، زمانیکه مقامات نوشته های شما رو تأیید کردند، در آنصورت شما با ایمیل مربوطه بیایید اینجا و به همه اعلام کنین.
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، el333 ، lonelyman ، sentinel ، Szsanazsz ، alirezass ، raam12000 ، mehdi didam ، b_argi ، abloom_ma ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، Alirezaa2013
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست گرامي منبع اين آماري كه گفتيد را ميشه بگذاريد!!!
اميدوارم شما هم خيلي زود كلير شويد ولي فكر نميكنيد با گفتن اين صحبتها در اين تاپيك بقيه را ناراحت و نگران ميكنيد..گفتن اين آمار جز نا اميدي هيچ فايده اي ندارد..در ضمن پارسال از بين كساني كه مهاجرسرايي بودند فقط يك نفر كلير نشدن..به نظرم هيچ دليلي براي نگراني و جود نداره اگر شغل دولتي خيلي حساس نداشته باشيد و يا دروغي بهشون نگفته باشيد..بعد هم از اين تعدادي كه گفتين ممكنه خيلي ها شرايط گرفتن ويزا را نداشتن و يا اصلا از نظر مالي مشكل داشتن و بيخيال گرفتن ويزا شدن و يا موقع ثبت نام اشتباه كردن و رد شدن و هزار تا علت ديگه..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: sce ، vmware ، lonelyman ، sentinel ، Szsanazsz ، alirezass ، ابی هانی ، b_argi ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، amir82 ، Alirezaa2013
(2013-06-12 ساعت 19:27)babakirani نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 19:12)raam12000 نوشته:  

برادر جان کار نداریم آمار از کجا آمده فقط به نظر شما کسی در این تاپیک با خواندن این پیغام خوشحال میشه؟
اینا از استرسه عزیز، وقتی انتظار میره بالا آدم فکرای زیاد میکنه. بلاخره یه جایی واسه درددل پیدا شده

شما وقتی اینطوری درد و دل میکنی دوستان منتظری که اطلاعاتشون کمتره پیش خودشون تصور میکنن 50 درصد 2012 ویزا نگرفتن امسالم که 6029 نفر قبولی داشتیم و تا الانم با توجه به تاریخ حتما 3000 تا ویزا رو دادن رفته پس حتما دیگه به ما ویزا نمیرسه با اینکه این یه تصور غلطه تو این چند روز خیلی ها حرفهایی از این دست میزنن کلیر نشدن تموم شدن ویزا یا ...
اوایل اعلام اسامی هم این بحثها بود اما به شکل دیگه ار امیر مهاجر عزیز بپرسید یکی از نگرانیهاش این بود که اصلا با توجه به شماره 8000 تایی کارنت میشه ؟؟؟
الان کارنت شده مصاحبه هم رفته و منتظر کلیر شدنه .تازه کیسهای 10500 هم کارنت شدن برای اگوست باید برن مصاحبه .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: el333 ، b_argi ، sentinel ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، amir82 ، marjani
(2013-06-12 ساعت 19:26)sce نوشته:  سلام رضا جون.
اولا مرسی از بابت لطفی که به من داشتی.
دوم اینکه آیا تو هم تو نامه کلیر شدنت این متن اضافه رو داشتی ؟
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
نمی دونی داستاننش چیه ؟
سوم اینکه من هفته بعد دارم میرم دوبی.متاسفانه تا شنبه ویزای دوبی به احتمال زیاد درنمیاد.من میخوام سه شنبه پاسارو تحویل بدم.به نظرت امیدی هست که پنج شنبه بتونم ویزارو بگیرم یا نه ؟
خودم که امیدی ندارم.نظرت چیه ؟
بازم بهت تبریک می گم...می دونم الان خیلی حس خوبی داریBig Grin
نگران اون نوشته نباش برای همه همین رو می نویسه... این نوشته مهم نیست
برای ابوظبی چون خلوته سهمیه ماهانه ویزای مهاجرتی به سختی تموم می شه... ولی خوب هر چه زودتر ادم بره بهتره Wink

اره تا شنبه بعید هست ویزای دبی بیاد... همون طور که می دونی من هم سه شنبه تحویل دادم و تونستم یک شنبه بعدش بگیرم در صورتی که گفته بودن دوشنبه بیا( ای کاش پنج شنبش هم سر می زدم و اگر می گرفتم دو روز جمعه و شنبه کسل کننده در دبی نمی موندم)
اگر خیلی استرس داری هفته دیگه برو و سه شنبه تحویل بده ولی خودتو اماده کن که هفته بعدش دوشنبه بگیری... حالا اگر تونستی پنجشنبش برو ابوظبی ببین حاضره یا نه اگر گرفتی که چه بهتر.
اگر استرس نداری صبر کن دو هفته دیگه یک شنبه تحویل بده و چهارشنبه یا پنج شنبه تحویل بگیر

نکته مهم اینه که هر وقت رفتی دو روز بعدش بری ابوظبی سر بزنی ببینی که می دن بهت یا نه... البته اگر روز قبلش زده باشه issued
اگر مبهم گفتم بگو بیشتر توضیح بدم
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: el333 ، lonelyman ، Soap McTavish ، Szsanazsz ، sce ، ابی هانی ، usa lover ، b_argi ، abloom_ma ، farshadsh ، sentinel ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، amir82 ، lilac
(2013-06-12 ساعت 19:34)mrbonbon نوشته:  
آقای ایرانی عزیز
اگه شما مثل اون کارتون گالیور ( من میدونم ) هستید، مطمئن باشید که حتماً همونی که فکر میکنید میشه( البته جسارت نباشه، این یه قانونه) ، در غیر اینصورت من قبلاً هم گفتم الانم میگم خواهش میکنم بیخودی جو اینجا رو به هم نریزین، اگه آمار و احتمالات شما بیسته ، مال بنده 100 هست چون رشته تخصصیم یه جورایی ایجاب میکنه تو این قسمت کامل باشم...
پس خواهش میکنم به جای اینکه این آمار رو برای ما اینجا بنویسید ( معلوم هم نیست که ریفرنستون چی هست) شما با ریفرنس اصلی، این آمار رو به اداره مربوطه بفرستید و از اونا کسب تکلیف کنید، زمانیکه مقامات نوشته های شما رو تأیید کردند، در آنصورت شما با ایمیل مربوطه بیایید اینجا و به همه اعلام کنین.
با تشکر

امارهای این دوستمون درسته حدود 4000 و اندی قبولی داشتیم و 2400 و اندی ویزا صادر شده امارشم رو سایت وجود داره تمایل داشتید بفرمایید لینک بدم بهتون .

اما بحث اینجاست که اون تعدادی که نتونستند ویزا بگیرند دلیلش ریجکت شدن یا تو کلیرنس موندن نبوده همونطور که گفتم خیلی ها پیگیر این جریان نمیشن .تو همین مهاجرسرا بخونید ببینید چند نفر دنبال اینن که چجوری میشه کانفیرمیشن نامبر رو بازیابی کرد یا گم کردن یا یادشون رفته .

امار پارسال رو هم نگاه کنید زیر انگشتان 2 دست ریجکتی یا بازمانده از کلیر شدن داریم.
تشکر کنندگان: el333 ، lonelyman ، b_argi ، farshadsh ، sce ، sentinel ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، babakirani ، amir82 ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi
تبریگ میگم به بچه های کلیر شده (دیگه اسم نمیبرم)
امیدوارم همگی کلیر بشیم ولی اینو بلند میگم تا به گوششون برسه
آنکــــــــــــــــــــــــــارا ازت متنـــــــــــــــــــــــــــــــفرم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-12 ساعت 19:12)raam12000 نوشته:  

از دوستان خواهش كرديم كه موج منفي ايجاد نكنن با يكسري تابيك ها ..به اندازه كافي همه از استرس و انتظار داريم ميكشيم ، كمك كنيم به هم اين مرحله اخرو به خوبي رد كنيم با انرزي مثبت?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: vmware ، el333 ، Mahbaran ، lonelyman ، Given ، alirezass ، sce ، ابی هانی ، raam12000 ، b_argi ، abloom_ma ، farshadsh ، sentinel ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، amir82 ، Alirezaa2013
سلام دوستان،
کیس ما به تاریخ امروز برای برنده اصلی آپدیت شدSmile
یعنی میشه.........؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تبریک به همه دوستان کلیر شده.چقدر این سفارت ابوظبی خوبه.خدا خیرشون بده.امیدوارم همه دوستان مهاجرسرایی بزودی کلیر شن.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-06-12 ساعت 19:34)mrbonbon نوشته:  
آقای ایرانی عزیز
با تشکر
آقا چرا تهمت می زنی .. منم می گم من می دونم .... ولی دلیل نمی شه همه چی رو به ما ببندی که Big Grin .. در ضمن این چه داستانیه راه انداختین .. نرسید که نرسه Cool ... فدای سرتون که ویزا نمی رسه ...اینقدر آدم باید ضعیف باشه ؟ .. اصن گیرم احساس می کنی بهت ویزا نمی رسه .. چه لزومی داره بیای بین بچه ها بگی ... ؟ ؟ اعصاب همه خورد هست .. تو خورد ترش می کنی ... یک کم ظرفیت داشته باشیم هم بد نیست ... البته می دونم تو هم بعد از این همه انتظار اعصابت داغونه .. ولی این دلیل نمی شه ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان