کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها میخوام دیگه دختر خوبی باشم و دیگه نق نق نکنم شاید افاقه کنه آنکارا در کنار آپدیت کلیر کنه غائله تموم شه بره پی کارش والا به خدا (عجبم غر غر نمیکنم Big Grin)

(2013-06-15 ساعت 11:50)rezajoon نوشته:  به نظر شما امروز انکارا خبری میشه؟من که به شدت دارم نردبان ترقی را طی میکنم و امروز 51 روزه شدم

آقا رضا ما هم 52 روزه شدیم و از 6 می اصلا آپدیت هم نشدیم شما چطور ؟ آخرین آپدیتتون کی بوده حالم خیلی گرفته Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-06-15 ساعت 14:07)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 11:50)rezajoon نوشته:  به نظر شما امروز انکارا خبری میشه؟من که به شدت دارم نردبان ترقی را طی میکنم و امروز 51 روزه شدم

آقا رضا ما هم 52 روزه شدیم و از 6 می اصلا آپدیت هم نشدیم شما چطور ؟ آخرین آپدیتتون کی بوده حالم خیلی گرفته Sad

سلام من اخرین بار 13 june اپدیت شدم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، amir82 ، 5ina ، Alirezaa2013 ، hushmandco ، shatsi ، r91 ، farshadsh ، lonelyman ، zohre02 ، رجبعلی
[quote='الا' pid='358783' dateline='1371283467']
دوستای خوبم من با اینکه دارم کم کم آمده رفتن میشمم ولی هر روز میام ببینم کیا کلیر شدن امیدارم زود زود همتون آماده ی سفربشیدددددد بخصوص دوستایی که تو آنکارا باهاشون آشنا شدم zohre02 , noura ایشااللهههههههه که امروز پر از خبر خوب از آنکارا بشه اینجاااااااااااا........................
مرسی الهه عزیز,سفر به سلامت,امروز و فردا که سفارت تعطیله ولی امیدوارم این هفته یه خبرهایی بشه,خسته Sadشدیم
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
به به....
چه کرد ایروان!!! نه....خوشمان آمد....
تبریک به دوستان گل ایروانی:
el333
zina s
سمانه777
elima1980

و به همین مناسبت....
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
Big GrinBig GrinBig Grin

در ضمن:
آقای آنکارا! جدا فکر میکنی شوخی با مزه ایه؟؟!!
Sad
Shy
(2013-06-15 ساعت 09:42)ابی هانی نوشته:  با اونکه میدونم امروز ابوظبی تعطیله اما نمیدونم چرا عین دیونه ها از صبح هی سایت رو چک میکنم؟

دوست عزيز هفته پيش روز تعطيل كلير داشتيم.
ضمنا بچه هاي 2011كفتن كه سفارت روزهاي آخر حتي شبها هم كار ميكردن
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تا به کی نالم ز دست روزگار
بس که ماندم منتظر لیل و نهار

غصه خوردم صبح و شام و هر ناهار
بیقرارم بیقرارم بیقرار

بس نشستم از برای حاجتم
زین عدالت سخت من در حیرتم

ار من هستم بنده ات دستم بگیر
چونکه فرتوتم، کم آمد طاقتم

پشت هم گویند دوستان قدیم
او بود بخشنده، رحمان و رحیم

گر که گویی غیر از این ما هم دهیم
لعن و نفرین بر تو شیطان رجیم

کن تفحص در وب و آماده شو
رو برون از این سرای ولبشو

بهره جوی از تجربیات مفید
وقت تنگ است، سراپا چاره شو

گفتمش گشتم درون صفحه ها
یک به یک، صفحه به صفحه، لا به لا

خواندم آن مصرع به مصرع، جزء به جزء
گشتم از بر آن مطالب " آ " تا "یا"

کی کنی درکم تو در این انتظار
کی شوی چون من سراپا انتظار

ای که یک ضرب را بری همچون مدال
داده ای ترجیح فرار را بر قرار
.
.
.
.
.
جمع کنم مطلب کنم ختم کلام
تا نگشتم پاک بعد از این پیام

التماسی داردت "دو" زین مقال
کن دعا بهر طهارت، والسلام

ارادتمند شما: Doe
(2013-06-15 ساعت 11:58)masood182002 نوشته:  دوستان بعد 6 ماه کلیر شدم ولی واقعیت اینه که تا 4 ماه اول پرونده من دست نخورده مونده بود.یعنی کلیرنسم دقیقا همون مدتی طول کشیده که افیسر بهم گفته شایدم زودتر.شاید بعضیا میگن زیاد پیگیری کردن باعث میشه همه چی بدتر هم بشه ولی برا من اینطوری نبود.

منم با شما موافقم ....
چون سایت سیس از زمانی که خودش برای ما آپدیت شد یعنی اون زمان تازه پروند مون به جریان افتاده بود تا زمانی که کلیرمون کردند ( البته با ستاره ) دقیقا 6 هفته طول کشید یعنی یه جورایی گفته ی افیسر درست بوده و من فکر می کنم پرونده ی ما با کلی تاخیر مورد بررسی قرار گرفته بوده ...
حالا کی می خوان من رو هم کلیر کنند خدا می دونه و بسRolleyes

اما خیلی طول نمی کشه ..مطمئنمBig Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
دوستان سلام، من با يكي از دوستان ٢٠١٢ صحبت كردم ، كه دقيقا شرايط مارو در سال قبل داشته و الان در بلاد كفر به سر ميبره)) ميكه اين برونده ها بعد از مصاحبه ميره به وزارت امور خارجه امريكا و اونجا ديتابيس هايي هست كه بررسيهاي خودشون رو ميكنن و تا جواب استعلام ها رو نفرستن واسه سفارت ، كسي نميتونه كار اضافي انجام بده ..بنابراين استانه تحملتون رو بالا ببرين و توكلتون به خدا باشه .....فكر كنم اونا هم دوست دارن زودتر جوابا رو اعلام كنن ..به اندازه كافي شلوغ هستن اين بنده خداهايي كه ما ديديم وقت مصاحبه Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-06-15 ساعت 11:39)e76779 نوشته:  سلام دوستان،
اميدوارم اين هفته پر از خبرهاي خوب براي همه منتظران، بويژه براي ابي هاني عزيز باشيم.Smile
ممنونم آقا بهزاد.اختیار دارین بزرگوار.هم شما قبل از من باید کلیر شین و هم دوستان پیشکسوت دیگه که تعدادشون هم کم نیست.به امید خبرهای توپ در هفته جاری
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-06-15 ساعت 17:08)princesess نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 11:58)masood182002 نوشته:  دوستان بعد 6 ماه کلیر شدم ولی واقعیت اینه که تا 4 ماه اول پرونده من دست نخورده مونده بود.یعنی کلیرنسم دقیقا همون مدتی طول کشیده که افیسر بهم گفته شایدم زودتر.شاید بعضیا میگن زیاد پیگیری کردن باعث میشه همه چی بدتر هم بشه ولی برا من اینطوری نبود.

منم با شما موافقم ....
چون سایت سیس از زمانی که خودش برای ما آپدیت شد یعنی اون زمان تازه پروند مون به جریان افتاده بود تا زمانی که کلیرمون کردند ( البته با ستاره ) دقیقا 6 هفته طول کشید یعنی یه جورایی گفته ی افیسر درست بوده و من فکر می کنم پرونده ی ما با کلی تاخیر مورد بررسی قرار گرفته بوده ...
حالا کی می خوان من رو هم کلیر کنند خدا می دونه و بسRolleyes

اما خیلی طول نمی کشه ..مطمئنمBig Grin
دوست عزيز يعني مثلا من كه فرداي مصاحبم تو سيس ابديت شدم يعني شروع شده كار اداري بروندم ؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، farshadsh ، Niushagh ، hushmandco ، آنی ، mhb161
(2013-06-15 ساعت 16:17)r91 نوشته:  Shy
(2013-06-15 ساعت 09:42)ابی هانی نوشته:  با اونکه میدونم امروز ابوظبی تعطیله اما نمیدونم چرا عین دیونه ها از صبح هی سایت رو چک میکنم؟

دوست عزيز هفته پيش روز تعطيل كلير داشتيم.
ضمنا بچه هاي 2011كفتن كه سفارت روزهاي آخر حتي شبها هم كار ميكردن

ابی هانی منم مثل شما سایت رو چک کردم با وجود اینکه می دونستم تعطیله بخدا دیروز از ته قلبم برای شما هم دعا کردم تا شما هم کلیر یشید به امید خبر های خوش برای همه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
سلام دوستان منکه مصاحبه ام افتاده هفته سوم اگوست و کارمندم با این کلیرنس ها فاتحه ام خوندست؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، e76779 ، farshadsh ، payam62 ، b_argi ، lonelyman ، hushmandco ، Ali.US ، amairmonre ، ani_sheiton ، رجبعلی ، mhb161
سلام
میشه این سوال من رو جواب بدید
تو کلبرنس دنبال چی هستند
مثلا سربازی رو از چه جنبه ای در نظر میگیرند
چه کاری از دید اونها حساس ....سیاسی فنی ووو...
اصلا کسی هست بخاطر این دو مورد ریجکت شه؟
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: hushmandco ، mhb161
(2013-06-15 ساعت 17:49)mychael نوشته:  سلام چهرتون واسم خيلي آشناست هرچي فکر کردم نميدونم کجا ديدمتون
والا من هم همینطور پسرم! Wink
مطمئنم یه جا شما رو زیارت کردم، میدونی که من پیرمرد Cool حافظه درست و درمونی ندارم! Big Grin
ایشالا جفتی کلیر بشیم حواسمون برمیگرده سر جاش....
Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان