کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان عزیزم ، دوستان مهربانم که اگر همراهی و همیاری شما عزیزان نبود این راه بسیار سخت تر بود . ببخشید که دیر شد ولی می خواستم از تمام دوستانی که به من و خانواده ام بابت کلیر شدن تبریک گفتند چه به صورت پیام خصوصی، چه در تاپیک، تشکر فراوان خود و خانواده ام رااعلام کنم.
درضمن دوستان من دوشنبه راهی دبی هستم برای اخذ ویزا ( اگه کاری داشتین در خدمتم) و 20 تیر هم به امید خدا پروازمون هست به سرزمین موعود . دعای خیرتان را از ما دریغ نکنید. یا حق
Smile
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
(2013-06-14 ساعت 23:43)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 23:40)sh_aytak نوشته:  صفحه 911
آره کی فکرشو میکرد همه چی سه رقمی بشه؟؟!!!!!!!!!!!! SadSadShyShy

بد شانسیه ما یکی دوتا نیست جناب فضلی کاری که همسرم تو یه شرکت معتبر در شرکتی که باهاشون همکاری میکنه و قولشو بهش دادن و دقیقا همون کاریه که همینجا انجام میده داره مشمول زمان میشه و شاید این فرصت کاری از دست بره تمام حرص من از همینه Sad

اصلاً نگران نباشید منم 6 روز دیگه سه رقمی میشم Smile هوراااااااااااااا
دستت درد نکنه آنکارا جان Smile ایشاالله جبران کنم Tongue
کیس: 44xx
(2013-06-14 ساعت 23:10)mohammad fazli نوشته:  واقعا دیـــــــــــــــــــــگه داره خسته کننده میشــــــــــــــــــــه
باورتون میشه اصلا دیگه به رفتن فکـــــــــــــــــــــــر نمیکنم
نمی خوام حرفای مایوس کننده بزنم ولی این تاثیرات انتظار طولانیه!!! گفتم که آمادگیشو داشته باشید

تیمســــــــــــــــــار Smile
آخه اگه کلیر بشی ، دیگه ما با کی توی از هر دری سخنی گپ بزنیم Big Grin
بالاخرخ کلیر میشی مرد، به زودی ...
تو برو کارای دیگه رو انجام بده Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
دوستان Smile)امريكايي ها يه جمله معروفي دارن كه با اجازه مديران محترم لاتينشو اينجا ميزارم براي دوستاني كه ترجمشو احيانا نميدونن" American people said : It's the matter of time
يعني: "دير و زود داره ، سوخت و سوز نداره..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-06-14 ساعت 23:49)maryami2k4 نوشته:  اصلاً نگران نباشید منم 6 روز دیگه سه رقمی میشم Smile هوراااااااااااااا

اصلا مریم جون میگم وقتی اعلام کردن ما رو نریم ویزاها رو بگیریم Big GrinBig Grin اینطوری حالشونو بگیریمBig GrinBig Grin

(2013-06-15 ساعت 00:00)sh_aytak نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 23:49)maryami2k4 نوشته:  اصلاً نگران نباشید منم 6 روز دیگه سه رقمی میشم Smile هوراااااااااااااا

اصلا مریم جون میگم وقتی اعلام کردن ما رو نریم ویزاها رو بگیریم Big GrinBig Grin اینطوری حالشونو بگیریمBig GrinBig Grin

آره من تو همین فکر بودم ، که یه ذره باید براشون ناز کنیم! Big Grin
حالا به اینم فکر کردم که دل ناز کردنم ندارم Big Grin من همون آپدیت اول زنبیلمو گذاشتم دم در سفارت Smile)))))))
کیس: 44xx
(2013-06-15 ساعت 00:00)sh_aytak نوشته:  

اصلا مریم جون میگم وقتی اعلام کردن ما رو نریم ویزاها رو بگیریم. اینطوری الشونو بگیریم
ای گفتی، به خدا روزی صد بار فکر میکنم چطوری میشه یه جوری حالشونو بگیریم Big Grin Tongue Wink فکر کنم اینجوری یه مشت محکمی میزنیم بهشون، والا به غرعان
فکر کردن خیلی ما منتظر این ویزاشون هستیم... Big GrinCoolTongue

اما از شوخی گذشته، مواظب باشیم نفهمن که به خاطر ویزا، حاضریم تا خود بلاد کفر رو پیاده بریم Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
من بعد از mohammad r کلیر میشم !!!! میگید نه حالا می بینید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-14 ساعت 23:10)mohammad fazli نوشته:  واقعا دیـــــــــــــــــــــگه داره خسته کننده میشــــــــــــــــــــه
نمی خوام حرفای مایوس کننده بزنم ولی این تاثیرات انتظار طولانیه!!! گفتم که آمادگیشو داشته باشید
فضلي جان وقتي به امضات نگاه ميكنم ياد اونوقتي ميافتم كه بچه ها تو ثبت نام csc گير كرده بودن يا نميتونستن ازش پرينت بگيرن و شما چقدر تونستي به دوستان كمك كني و با اينكه عده اي يه جورايي ضد حال ميزدن ولي تو دست از كمك به بقيه برنداشتي. اينجا بودنت براي بقيه خيلي مفيد بوده و هست و اين داستان كلير هم كه خب همينه ديگه و چاره اي نيست ولي خب خاصيتش اينه كه ميشه فهميد روحيه خيليا حساسه ولي خودشون رو مثل كوه نشون ميدن تا به بقيه هم انرژي بدن،عزيز من اين حرفا رو بيخيال فكر اين باش كه رفتي اونور آب شام چي ميخواي بهمون بدي بابت شيرينيTongue ؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-14 ساعت 13:15)sentinel نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 09:58)Ali DV-2013 نوشته:  
(2012-10-21 ساعت 19:15)Ali DV-2013 نوشته:  تاپیکی که مامان سایه باز کنه به به که چه تاپیکی میشه. امیدوارم هممون یه ضرب بگیریم و نیاز به کلیرنس نشه Big Grin و اگر نیاز شد زودتر کلیر بشیم و به برنامه سفر اصلیمون برسیم. Smile

سلام بر دوستان گل
وقتی من مطلب بالا رو می نوشتم که سومین پست در صفحه اول تاپیکه ، سخت تو فکر کارام بودم که آیا درست میشه ، نمیشه ، چی میشه و . . . کارنت شدم ، مصاحبه شدم ، کلیرنس با فرم 9 سوالی خوردم ، 80 روز منتظر کلیرنس شدم ، وقت رفتن و گرفتن وبزام بعد 80 روز انتظار ، سفارت آنکارا رفت رو هوا و هزار بالا و پایین اتفاق افتاد ولی آخرش تموم شد و من با گرین کارت ، سوشال ، آیدی ، گواهینامه اینجا نشستم و دارم با دوستای گلم تو مهاجرسرا حرف میزنم و صفحه 903 همین تاپیک رو میخونم!
راهنمای من مدیرای دلسوز مهاجرسرا بودن و من هم وظیفه خودم میدونم هر تجربه ای که کسب کردم رو با شما در میون بذارم.
اینا رو گفتم تا برسم به این که انتظار انتظار انتظار امید امید امید. واقعا ایمان داشته باشید که میشه ، آخرش میبینید که میشه. Smile

درود بر شما
علی جان یه سوال علمی تخصصی، زمان ورود به آمریکا چه مقدار پول نقد میتونیم همراه خودمون داشته باشیم ؟ مثل کانادا محدودیت داره ؟

سلام محدودیت نداره فقط باید توی فرم دوم (آبیه نه ، اون یکی که سفیده) اظهار نامه اعلام کنی در صورتیکه بیش از 10000 دلار پیشت داری. تازه خوشحال هم میشه! Big Grin
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس

شما دیگه چرا جناب فضلی ... ؟!
با دید مثبت پیش برین . شک نکنین خبرای خوب خوب در راهه ... Smile
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-06-15 ساعت 09:02)عضو باسابقه نوشته:  

شما دیگه چرا جناب فضلی ... ؟!
با دید مثبت پیش برین . شک نکنین خبرای خوب خوب در راهه ... Smile
دوستان عزیزم، سلام به همه، می دونم باید صبر و تحمل رو پیشه خودمون کنیم.تو این چند وقتی هم که اینجام دوستان اخلاق مارو شناختن که اهل موج منفی دادن نبودیم. سعی هم کردم دید مثبتی به روند پرونده خودم و بقیه دوستان داشته باشم ..ولی .. آخه؟؟؟؟Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
خدایا ...............کاری کن تا اخر این ماه همه منتظران کلیر بشنBig Grin
من که دیگه طاقت ندارمSad
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
سلام سلام من اومدم اینجا از همه دوستان خوبم که تو این مدت مارو تحمل کردن تشکر کنم همونجور که میدونید ما هم دیروز پاک شدیم . امیدوارم که هرچه زودتر همه دوستان پاک بشن و این تاپیک درش بسته بشه . مخصوصا دوستان روز بالاییمون .
از همه دوستان هم که به ما تبریک گفتن تشکر میکنم .
ما این هفته برای گرفتن ویزا میریم ایا کار خاصی باید انجام بدیم و با خودمون ببریم فقط پاسپورت ها و کپیش و مدارک مورد نیاز که برای ما علامت نزد و ...؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان