موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-15 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-15 ساعت 20:32 توسط princesess.)
(2013-06-15 ساعت 17:13)Mehrdadordi نوشته: (2013-06-15 ساعت 17:08)princesess نوشته: (2013-06-15 ساعت 11:58)masood182002 نوشته: دوستان بعد 6 ماه کلیر شدم ولی واقعیت اینه که تا 4 ماه اول پرونده من دست نخورده مونده بود.یعنی کلیرنسم دقیقا همون مدتی طول کشیده که افیسر بهم گفته شایدم زودتر.شاید بعضیا میگن زیاد پیگیری کردن باعث میشه همه چی بدتر هم بشه ولی برا من اینطوری نبود.
منم با شما موافقم ....
چون سایت سیس از زمانی که خودش برای ما آپدیت شد یعنی اون زمان تازه پروند مون به جریان افتاده بود تا زمانی که کلیرمون کردند ( البته با ستاره ) دقیقا 6 هفته طول کشید یعنی یه جورایی گفته ی افیسر درست بوده و من فکر می کنم پرونده ی ما با کلی تاخیر مورد بررسی قرار گرفته بوده ...
حالا کی می خوان من رو هم کلیر کنند خدا می دونه و بس
اما خیلی طول نمی کشه ..مطمئنم
دوست عزيز يعني مثلا من كه فرداي مصاحبم تو سيس ابديت شدم يعني شروع شده كار اداري بروندم ؟؟
از نظر من بله
چون سایت سیس ما رو تا 80 روزگی نمی شناخت ..بعد با زور ایمیل شناخت و بعدش هم آپدیت نمی شدیم مگر با ایمیل
تا اینکه در واپسین روزهای نا امیدی حدودا در 130 و خورده ای روزمون به ناگاه آپدیت شدیم چند باری ... بعد متوقف شدیم ولی 6 هفته بعد در 180 و خورده ای روزمون با ستاره کلیرمون کردند که واقعا خسته نباشند ..الان هم هنوز منتظر یک اتفاق خوب دیگه هستیم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، من برنده اصلی هستم ولی سایت ابوظبی نامه کلیرنس را خطاب به همسر من نوشته:
Dear "hamsar", Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
این چه معنایی می تونه داشته باشه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 17:32)n51 نوشته: سلام دوستان منکه مصاحبه ام افتاده هفته سوم اگوست و کارمندم با این کلیرنس ها فاتحه ام خوندست؟
دوست عزیز منفی نبین
امیدوارم که یک ضرب ویزا بگیری .
ولی کیس نامبرت که بالا نیست باید ماه های فوریه یا مارچ مصاحبه میشدی
چرا اگوست؟؟؟؟؟؟؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-15 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-15 ساعت 21:24 توسط lonelyman.)
(2013-06-15 ساعت 17:32)n51 نوشته: سلام دوستان منکه مصاحبه ام افتاده هفته سوم اگوست و کارمندم با این کلیرنس ها فاتحه ام خوندست؟
نه عزيز من اين چه حرفيه؟؟؟ تازه اون موقع احتمال زياد داره كه چون زمان كمه بهتون يضرب بدن
بگذشت شصت و شش ز مصاحبه و نشده ام هنوز من پاك
كي شوم راهي با بستن دو بيست و سه كيلو چمدان و يك هشت كيلو ساك
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
سي روز گذشت ولي واقعا زود گذشت چون ميدونم نه من همه دوستان كه كلير خوردن همشون ويزا ميگيرن ايشاله
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 21:13)setareh2013 نوشته: دوستان، من برنده اصلی هستم ولی سایت ابوظبی نامه کلیرنس را خطاب به همسر من نوشته:
Dear "hamsar", Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
این چه معنایی می تونه داشته باشه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش
سلام دوست من.
اين معنيش اينه كه همسر بزرگوار سركارعالي يه ايميل زدند به سفارت و قسمت ارسال كننده نام خودشون رو نوشتند و طبيعتا اونها فقط نام ارسال كننده ايميل رو اول يه جواب عمومي گذاشته و براي شما ارسال كردند.ضمنا اين نامه كليرنس شما نيست نامه كليرنس اونه كه اولش نوشته پروسه بررسي كيس شما به اتمام رسيد و علي اخر...
اين پاسخ استعلام ارسالي شما بايد باشه.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اي خداي بزرگ ماها اصلن اصلن دوست نداريم پيشكسوت باشيم ... انتظارو دوست نداريم ! اصلن از اولش هم دوست نداشتيم ولي گولمون زدن كه رفتيم آنكارا... رفيق ناباب ديگه ! قول ميديم اگه اين هفته ما رو كلير كني يه راست بريم آمريكا و سر راه بازيگوشي نكنيم!
كيا قول ميدن؟
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
امیر مهاجر عزیز وقتی نام خودم را با رنگ سبز در بالای منتظرسرا دیدم چنان احساس خوبی به من دست داد که به خدا یک لحظه احساس کردم کلیر شدم.واقعا از ابتکار قشنگت ممنونم.برایت آرزوی کلیر شدن زیر 30-40 روز را دارم.موفق باشی
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)