کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-16 ساعت 01:31)immigrant2us نوشته:  سلام آقا يوسف
شما تا حالا در ceac آپديت شديد؟ ما فرداي شما مصاحبه داشتيم ولي اصلا آپ نشديم. اين علامت خوبيه يا نه؟

نگران نباشید ..ابوظبی یکبار بعد مصاحبه آپدیت می کنه یکبار هم قبل از کلیر شدن و تمووووووووووووووووومWink
اما انکارا اینجوریه که توی سایت سیس ...
اول نمی شناستت یا شاید بشناستت ولی توفیقی نداره به هر حال یه 60 روزی منتظر باید بمونی ... Cool
بعد 60 روز یه 60 باری آپدیت میشی
بعد باز 60 روز متوقف می شی
بعد دوباره 60 بار دیگه اپدیت می شی
بعد به امید خدا و با هزارتا نذر و نیاز ..حالا دیگه بستگی به شانس خودت و کرم خدا داره یا با ستاره کلیر می شی یا اینکه کامل کلیر میشی و میری دنبال زندگیت ...Rolleyes

(اندر حکایات بی مزه گریهای آنکارا )Tongue
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-06-16 ساعت 10:55)princesess نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 01:31)immigrant2us نوشته:  سلام آقا يوسف
شما تا حالا در ceac آپديت شديد؟ ما فرداي شما مصاحبه داشتيم ولي اصلا آپ نشديم. اين علامت خوبيه يا نه؟

نگران نباشید ..ابوظبی یکبار بعد مصاحبه آپدیت می کنه یکبار هم قبل از کلیر شدن و تمووووووووووووووووومWink
اما انکارا اینجوریه که توی سایت سیس ...
اول نمی شناستت یا شاید بشناستت ولی توفیقی نداره به هر حال یه 60 روزی منتظر باید بمونی ... Cool
بعد 60 روز یه 60 باری آپدیت میشی
بعد باز 60 روز متوقف می شی
بعد دوباره 60 بار دیگه اپدیت می شی
بعد به امید خدا و با هزارتا نذر و نیاز ..حالا دیگه بستگی به شانس خودت و کرم خدا داره یا با ستاره کلیر می شی یا اینکه کامل کلیر میشی و میری دنبال زندگیت ...Rolleyes

(اندر حکایات بی مزه گریهای آنکارا )Tongue
ایروان هم که قربونش برم در این زمینه تعطیله. یهو کلی کلیر میکنه ولی میبینی توشون نیستی!!!Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام دوستان ببخشید که غیبت داشتم .یه چند روزی بود که دنبال فرستادن مدارک به ابوظبی برای دریافت ویزا بودم .بچه ها ،بازم که روز بالایی ها کلیر نشدن ! من گفتم الان بیام mehdirezaei و بروبچ روز بالایی همه کلیر شدن.Sad اما ایشاا... هر چه زود تر کلیر میشین ما هم همگی هووووووووورا می کشیم.وااااااای دلم براتون تنگ شده بود .دوستون دارم زیاد .
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-06-16 ساعت 02:09)Given نوشته:  خدایی اش من توی این وضعیت دارم داغون میشم .... خوش به حالتون .. البته عین خیالم هم نیست ...
من قبل از کارنت شدن ازدواج کردم همونطور که همه می دونین ... یه جشن عقد کنون گرفتم ... به هیچ کدوم از فامیل های خانومم هم نگفتم برنده شدم... بعدش هم رفتم مصاحبه با خانومم و الان هم منتظر کلیرنسم .. بعد قراره جشن عروسی هم بگیرم .. نمی دونم کی بگیرم.. وضعیتم اصلا معلوم نیست ... خونه هم نگرفتم .. یه شب اینجا .. یه شب اونجا ... .اصن بد فرم فشار روم هست ... هی فامیل ها بصورت علامت سوال میان رد میشن . اصن نمی دونم چیکار کنم .... فکر کنید یه درصد مثل من باشین ....
سلام دوست عزیز. نوشتی یک درصد فکر کن جای من باشی. ما هستیم. از تاریخ عقد ما 9 ماه میگذره که 6 ماهش در حالت انتظار برای کلیر شدن بوده ما قبل از عید عروسی هم گرفتیم چون فکر میکردیم بعد از عید آمریکاییم حالا 6ماهه یه شب اینجا یه شب اونجاییم و خانومم این اواخر حسابی کم آورده. کارمون رو هم ول کردیم همه کارامون رو انجام دادیم و الان اگه کلیر شیم فقط مونده خرید بلیط شرایط خیلی عجیبیه نمیگم بد چون خیلیا حسرتش رو دارن. همیشه به خانومم میگم واسه اون چیزی که منتظرمونه این روزارو تحمل کن به شما هم میگم. فوقش مونده 3ماه. دوست عزیز با این فکر که تنها نیستیم، خوشحال و پرامید این روزارو میگذرونیم.
۲۰۱۳
سلام
یه سئوال داشتم تو سایت سیس وقتی که تاریخ آپدیت را می زنه شرحی که تو متن نوشته تغییری نمی کنه یعنی آدم نمی فهمه که دقیقاً تو تاریخی که آپدیت شده چه کاری رو پروندش انجام شده راه دیگری هم برای اینکه اطلاعات دقیقتری در مورد اینکه آدم بفهمه دقیقاً چی را دارند بررسی می کنند وجود داره؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، b_argi ، mhb161 ، Mehrdadordi
دوستان گل و عزیز ... من هر کاری می کنم از اینجا ( ا م ر ی ک ا ) نمی تونم منتظرسرا رو ببینم و از خط خوردن و کلیر شدن شما دوستان گلم با خبر بشم و ذوق کنم..... آیا آدرس لینک افشین عوض شده ؟ نکنه باید با فیلتر شکن برم!!!!! به هر حال گرچه نزدیک دوماه از اومدن من به ا م ر ی ک ا میگذره ولی با امید به خلوت شدن این تاپیک هر وقت فرصت می کنم وضعیت کلیرنس هارو چک می کنم و درشادی کلیر شده ها و در امید و شکیبایی دوستان منتظر با هاتون سهیم می شم.......................
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
(2013-06-16 ساعت 10:18)zohre02 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 02:09)Given نوشته:  خدایی اش من توی این وضعیت دارم داغون میشم .... خوش به حالتون .. البته عین خیالم هم نیست ...
من قبل از کارنت شدن ازدواج کردم همونطور که همه می دونین ... یه جشن عقد کنون گرفتم ... به هیچ کدوم از فامیل های خانومم هم نگفتم برنده شدم... بعدش هم رفتم مصاحبه با خانومم و الان هم منتظر کلیرنسم .. بعد قراره جشن عروسی هم بگیرم .. نمی دونم کی بگیرم.. وضعیتم اصلا معلوم نیست ... خونه هم نگرفتم .. یه شب اینجا .. یه شب اونجا ... .اصن بد فرم فشار روم هست ... هی فامیل ها بصورت علامت سوال میان رد میشن . اصن نمی دونم چیکار کنم .... فکر کنید یه درصد مثل من باشین ....

ما هم شرایط شما رو داریم درکتون می کنم واقعیتش دیگه از خیر عروسی گرفتن گذشتیم
چقدر جالب من هم دقیقا شرایطم مثل شماست 100 درصد
خدا یا وضعیت بچه های مثل خودم رو هرچه سریعتر و به لطف و مهربانی خودت مشخص کن
(2013-06-16 ساعت 11:11)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان ببخشید که غیبت داشتم .یه چند روزی بود که دنبال فرستادن مدارک به ابوظبی برای دریافت ویزا بودم .بچه ها ،بازم که روز بالایی ها کلیر نشدن ! من گفتم الان بیام mehdirezaei و بروبچ روز بالایی همه کلیر شدن.Sad اما ایشاا... هر چه زود تر کلیر میشین ما هم همگی هووووووووورا می کشیم.وااااااای دلم براتون تنگ شده بود .دوستون دارم زیاد .

ارش جان لطف میکنی توضیح بدی با کدوم شرکت فرستادی و چقدر ازتون درخواست کردن؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: mehdi didam ، zohre02 ، hushmandco ، b_argi ، farshadsh ، ani_sheiton ، Mahbaran ، mhb161 ، soruosh ، sam110
38روزSad امروز یادم افتاده که غیر از فکر به کلیرشدن, زندگیم بایدکرد واقعا یادم

رفته بود.

مرسی آنی جان از رتبه ای که بهم دادی
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
[font=Times New Roman]امیر مهاجر عزیز ,سایه بیست مهربون ,یو اس ای لاور و نوش شهنار عزیزم از اینکه به یادم بودین و بهم زنگ زدین ازتون یک دنیـــــــــا ممنونم ..Smile
دوستای گل مهاجر سرایی از همتـون خیــــــــــــلی ممنونم که بهم تبریک گفتین و رتبه دادین ..اگر شما دوستان نبودین تحمل و گذراندن یکسال انتظار خیلــی خیلی برام سخت بود .. به قول صادقی عزیز دوزتون دارم و براتون بهترین ها را آرزو میکنمShyو مطمئنم که همتون بـه زودی کلیر میشوید و همه با هم در این تاپیک را سه قفله میکنیم Wink
[/font]
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
خدایا ما اگه همش سر کار می پیچیدیمو میر فتیم اینور اونور دنبال کار شخصیمون ولی اگه کاری پیش می اومد انجام میدادیم بعدش می پیچوندیم مخصوصا اگه کار خلق الله بود این آنکارایی ها رو به راه ما هدایت کن ....
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، vmware ، گل نهال ، mhb161 ، Mehrdadordi ، r91 ، zina s ، amir82 ، ikamaly ، MEHDIREZAEI
(2013-06-16 ساعت 11:47)amairmonre نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 10:18)zohre02 نوشته:  

ما هم شرایط شما رو داریم درکتون می کنم واقعیتش دیگه از خیر عروسی گرفتن گذشتیم
چقدر جالب من هم دقیقا شرایطم مثل شماست 100 درصد
خدا یا وضعیت بچه های مثل خودم رو هرچه سریعتر و به لطف و مهربانی خودت مشخص کن
چه جالب دقیقا منم همین وضعیت رو دارم و واقعا افتضاحه سر خو دمو گرم میکنم روز هارو سپری میکنم تا 3 ماه دیگه!فکر هیچیم نمیکنم ,2حالت داره یا میشه یا نمیشه!آستانه صبرم میره بالا,با شما دوستای گلم بیشتر اشنا میشم,هرشب برای همتون دعا میکنم و این حس رو بیشتر دوست دارم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
من امروز کیسم آپدیت شد به تنهایی به عنوان برنده اصلی
این بعد از ارسال اطلاعات درخواستیشون برای دومین بار اتفاق افتاده
یعنی چی؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، Mahbaran ، e76779 ، mlo ، Given ، رجبعلی ، mehdi didam ، roeentan ، mhb161 ، el333 ، lilac ، zina s ، amir82 ، Alirezaa2013 ، soruosh ، mrbonbon ، ikamaly ، payam62
(2013-06-16 ساعت 11:11)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان ببخشید که غیبت داشتم .یه چند روزی بود که دنبال فرستادن مدارک به ابوظبی برای دریافت ویزا بودم .بچه ها ،بازم که روز بالایی ها کلیر نشدن ! من گفتم الان بیام mehdirezaei و بروبچ روز بالایی همه کلیر شدن.Sad اما ایشاا... هر چه زود تر کلیر میشین ما هم همگی هووووووووورا می کشیم.وااااااای دلم براتون تنگ شده بود .دوستون دارم زیاد .

نه داداش ما از اين شانسا نداريم
يه بار با ايميل برا دلخوشي آپ شديم تا ببينيم چي ميشه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-06-16 ساعت 14:29)ابی هانی نوشته:  من امروز کیسم آپدیت شد به تنهایی به عنوان برنده اصلی
این بعد از ارسال اطلاعات درخواستیشون برای دومین بار اتفاق افتاده
یعنی چی؟
یعنی که مبارک باشه ابی هانی عزیز. می خوام من اولین نفری باشم که کلیر شدنتونو بهتون تبریک می گه. پس یه هورایه بلند برای شما. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان