کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بابا شما چرا اینقدر عجله دارین؟چون میگذرد یه ملالی هستBig Grin حالا گفتین چیه؟ملال دوری از والدین !!!!من دلم میخواد کلیر بشم اما نفر آخر!!!! به قول کلاه قرمزی(اینقدره خوفه نیدونی چه حالی میته) هی بخور بخواب بعد بیا توی سایت.من میخوام پیش مرگ بشم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-06-17 ساعت 12:58)Szsanazsz نوشته:  ماهي موسوم به عــــلاف ماهـــــــي...چشماي قشنگ و منتظـــري داره...در آنكارا صيد ميشه ولي مقصد اصليش سواحل كاليفرنياست اين جانور!
نژاد خاصی از این علاف ماهیه تو ایروان هم پیدا شده، تازه زیر 90 روز هم نمتونیم نیگاهش کنیم.Shy
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
ما امروز 17 جون آپدیت شدیم
مصاحبه 25 مارچ آنکارا . کیس نامبر **44
تاریخ آپدیت ها : 3 بار ماه می و 4 ، 7،6، 10، 11، 13، 17 جون .

امروز فقط فرد برنده آپدیت شد.

ماامروز 84 روزه شدیم. خونمون رو تحویل دادیم بلیط مون رو هم برای نیمه دوم تیر گرفتیم اما هنوز کلیر نشدیم و امیدواریم آخر این هفته کلیر بشیم تا شرایط برامون سخت تر نشه .
شمایی که انقد منتظر کلیر شدن هستید از کجا میدونید کی داره دعا میکنه که دو روز بیشتر پیشش باشین Tongue
باو برید دم اونو ببینید به خدا بیشتر اثر داره تا اینکه چشم بندازید به صفحه ی مانیتور...امتحان کنید اگه جواب نداد بگید آنی از این صفحه برو Tongue Big Grin
ماامروز 84 روزه شدیم. خونمون رو تحویل دادیم بلیط مون رو هم برای نیمه دوم تیر گرفتیم اما هنوز کلیر نشدیم و امیدواریم آخر این هفته کلیر بشیم تا شرایط برامون سخت تر نشه .
(2013-06-17 ساعت 12:08)princesess نوشته:  بعد از 215 روز ایمیل زدم به انکارا کلی محترمانه گلایه کردم که آیا 215 روز برای کلیر شدن کافی نبوده و کلی حرف دیگه ... اونوقت با یک جواب همیشگی تازه این سری یک خطی !!! منو ارجاع داده به سایت اعلام کلیرنس ها و اینکه هنوز پروسه تمام نشده ...

اخه خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
چراااااااااااااااااااااااااااا
بخدا منو با ایوب پیغمبر اشتباه گرفتی هاااااااااااااااا؟
اگر هم می خوای منو به مقام پیغمبری برسونی یه چند تا معجزه بهم بده تا روی خودم و دوستام انجام بدم بی زحمت ..اگر هم که برنامه نبوتی برام نداره د پس کلیرم کن دیگه برم ...

دوست عزیز
قرار نبود پا تو کفش ما بکنید ها ! از قرار برگزیده بنده هستم و معجزه من هم اینه که همتون رو از این سایت بیرون کنم .Big Grin
به قول محمد فضلی عزیز خدایااااااااااااااااااااا خودت پاک ومنزه کن ما را بعد از ۹۰ روز. در ۹۰ روز اول به اندازه ۹ سال پیر شدم. به خدا تو۹۰ روز دوم (البته خدایی نکرده) دیگه چیزی ازم باقی نمیمونه.خدایاااااااااااااااااااااا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-06-17 ساعت 12:58)Szsanazsz نوشته:  ماهي موسوم به عــــلاف ماهـــــــي...چشماي قشنگ و منتظـــري داره...در آنكارا صيد ميشه ولي مقصد اصليش سواحل كاليفرنياست اين جانور!
نمیدونم در جریانی یا نه ولی سیست به تاریخ 17 جون آپدیت شد Wink
خدایا دل این دختر ماه و دوست داشتنی مارو شاد کن.
به شخصه اگر کلیر نشدم شیرمو حلال مادرم نمیکنم. کار کار خودشه..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Ali.US ، jjbahale ، zohre02 ، 5ina ، princesess ، zanganeh ، mlo ، آنی ، b_argi ، ابی هانی ، shatsi ، linuxer ، e76779 ، گل نهال ، noura ، Szsanazsz ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-17 ساعت 13:49)SabreAyob نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 12:08)princesess نوشته:  بعد از 215 روز ایمیل زدم به انکارا کلی محترمانه گلایه کردم که آیا 215 روز برای کلیر شدن کافی نبوده و کلی حرف دیگه ... اونوقت با یک جواب همیشگی تازه این سری یک خطی !!! منو ارجاع داده به سایت اعلام کلیرنس ها و اینکه هنوز پروسه تمام نشده ...

اخه خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
چراااااااااااااااااااااااااااا
بخدا منو با ایوب پیغمبر اشتباه گرفتی هاااااااااااااااا؟
اگر هم می خوای منو به مقام پیغمبری برسونی یه چند تا معجزه بهم بده تا روی خودم و دوستام انجام بدم بی زحمت ..اگر هم که برنامه نبوتی برام نداره د پس کلیرم کن دیگه برم ...

دوست عزیز
قرار نبود پا تو کفش ما بکنید ها ! از قرار برگزیده بنده هستم و معجزه من هم اینه که همتون رو از این سایت بیرون کنم .Big Grin
اوووووووووووووووووووه
رقابت داره زیاد می شه Wink

فعلا که شاگرد زرنگه شمایید ... این آیدیت رو عوض کن ...نصف این طولانی شدن به خاطر همین اسمته ..منم توی امضام قسمت وضعیتم نوشته بودم در حال گذراندن دوره های صبر در آموزشگاه حضرت ایوب ... دیدم راستی راستی داره همین جور کش پیدا می کنه عوضش کردم 3 هفته بعد 2 تا از اعضای خانواده ام کلیر شدند ولی من هنوز منتظرم بی صبرااااااااااانهBig Grin

(تمام این حرفهام از اثرات طولانی شدن کلیرنسمه که به هر چیزی مشکوک می شم و همه چیز را در طولانی شدن مقصر میبینم ..خدا عاقبتم رو ختم به خیر کنه ...آمممممممین )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
کاشکی آپدیت امروز منم بدون ایمیل می بود ...اونوقت چی می شد ..

همچین از خودم مطمئن بودم ... با لحنی تند بهشو ن ایمیل زدم گفتم حالا دیگه خیلی ازم می ترسن و دلشونم به حالم می سوزه همین امروز منو کلیر می کنند ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
دوستان من هیچ پستی نذاشتم... نزدیک 220 روزه که الاف کلیر شدنم... کلآ دارم بیخیالش میشم دیگه...

2013as28xx تاریخ مصاحبه 5 بهمن در ترکیه نتیجه برگه صورتی تعداد 2نفر
سلام به همه دوستان

مخصوصا اونهایی که پیشکسوت هستند و می دونم که این انتظار خیلی براشون سخته، واقعا می دونم چون خودم تا 184 روزش رو تحمل کردم. Sad

من دیروز با ویزا از آنکارا برگشتم و خب بالطبع الان خیلی خوشحالم که ویزارو گرفتم Big Grin و مساله خاصی پیش نیومد و امیدوار بودم بعد یک هفته که میام تو مهاجرسرا با دیدن کلیر شدن دوستان قدیمی خوشحالیم چند برابر بشه ولی خب .... Smile

اول یه نکته رو بگم که من نمی دونستم که این مطالب رو تو کدوم تاپیک باید بزنم چون اول از همه دلم پیش بچه های این تاپیک بود و دوست داشتم اونها این مطلب رو بخونن و دوم اینکه مطالب پایین یه مقدار با یه سفر نامه متفاوته ولی اگر مدیران سایت صلاح دونستن که اونجا باشه مطلب من هم حرفی ندارم فقط لینکش رو برای سایرین تو این تاپیک قرار بدیم شاید بدرد کسی بخوره Smile

لازم میدونم یه چند تا نکته رو برای دوستانی که شرایط من رو خواهند داشت چه اونهایی که از مدیکالشون گذشته و چه اونهایی که نزدیک به اتمام مدیکال هستند رو بگم: (تمام این نکاتی که میگم حاصل تجربه شخصی منه و ممکنه دوستان دیگه تجربیات دیگری داشته باشند پس اگر یه موقع تفاوتی در تجربیات بود لطفا به من خرده نگیرید Wink )

اول: به نظر من حتما حتما حتما اگر نزدیک به اتمام زمان مدیکال هستید برید پاستور و مجددا با هزینه کم (14400) تومن کارت بین المللی جدید رو بگیرید و کارت خود اونگان رو هم به خانم دکتر پاستور نشون که اگر لازم هست که چیزی توش تمدید یا اضافه بشه توی اون هم مهر بزنه. دلیل: ما نفری 47 دلار بابت هزینه آزماشی خون و قفسه سینه پرداخت کردیم و 100 دلار هم بابت ویزیت دکتر و هیچ واکسن دیگری هم نزد بهمون (من هم کارت خودش رو مرور کرده بودم هم کارت پاستور مجددا گرفتم) اما بودند دوستان دیگه که برای تمدید اومده بودند با قیمتهای عجیبی روبرو شدند. از یکی از دوستان 300 دلار گرفت و مجددا براش آنفولانزا زده بودو چیزای دیگه. یکی دیگه بود که ازش 230 دلار گرفته بود و هیچ دلیلی هم نگفته بود بهش و ... البته ما یه شانسی هم آوردیم که خود اونگان نبود و خانومش (ظاهرا) بود که مارو ویزیت کرد Smile

دوم: من برای مدیکال وقت نگرفتم و رفتم پیشش و منشیش لطف داشت که کار ما رو همون روز اول راه انداخت. نتیجه: حتما قبل رفتم مجدد از طریق سایت وقت بگیرید اما اگر دیدی وقت دیر میده برید اونجا و با اصرار وقت بگیرین Big Grin

سوم: خدا رو شکر اوضاع آنکارا تو این هفته ای که ما اونجا بودیم خیلی شلوغ پلوغ نبود و نسبتا آروم بود اما التهاب رو تو شهر و جمعیت مردم میشد احساس کرد. اصل اعتراضات توی میدون اصلی شهر (کیزیلای) و خیابون تونالی هستش (پارک تونالی) که کنار مطب دکتره. روزها که بیشتر کارا انجام میشه خبری نیست تو شهر و زندگی عادی جریان داره اما عصر از ساعات حدود 6، 7 یه مقدار شلوغ میشه. به همین خاطر خدشه ای تو کارای بچه ها ایجاد نمیشه. پیشنهاد من اینه که سعی کنید عصرها کمتر سمت کیزیلای و خیابان تونالی باشید. داشت یادم میرفت سمت مسجد کجاتپه هم عصرها نرید بهتره. اما در کل نگران شلوغیا نباشید با شما کاری ندارن Wink

چهارم: من در مورد کلیرنس بچه ها که طول کشیده سئوال کردم و متاسفانه هیچ جواب خاصی از اونها نگرفتم بهتر بگم اصلا به سئوالم پاسخ ندادن. فقط اون خانومه که مدارک رو میگیره و فارسی حرف میزنه گفت صبور باشن.

پنجم: من با ptt نبودم و با ups سروکار داشتم. وقتی شما در سیس ایشود میشین تازه پاسپورتها میرسه دست ups و اگر یه شماره موبایل داده بوده باشید به ups بهتون sms میزنه و کد ردیابی رو بهتون میده که بعد از اون می تونید از طریق سایت www.ups.com.tr پست خودتون رو پیگیری کنید. هزینه پست هم 18 لیر شد.

دیگه نمی دونم چی بگم Big Grin فقط از ته دلم آرزو می کنم که همتون هر چه زودتر حس رهایی از این شرایط رو احساس کنید Smile واسه همتون ارزوی خوشبختی دارم مخصوصا دوستانی مثل mr. bonbon آهان princesses یا raham جان که خیلی کمکم کرد یا amiraryan یا AsemanAbee یا mehdididam یا abloom_ma یا نمی دونم همه دیگه چون الان یادم نیاد اسمارو.
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
خداوندا خاضعانه از تو میخواهم دوستان عزیزی که بالای 200 روز هستند این هفته کلیر شوندRolleyesRolleyesRolleyes .....ای کاش این هفته شادی این عزیزان را در مهاجر سرا ببینیم.Big GrinBig Grin....حقیقتا این هفته بی خیال خودم شدم و ارزو میکنم این دوستان کلیر شوند چون بسیار بسیار خوشحال خواهم شد................به قول فضلی عزیز خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا RolleyesRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-17 ساعت 14:14)damoon نوشته:  دوستان من هیچ پستی نذاشتم... نزدیک 220 روزه که الاف کلیر شدنم... کلآ دارم بیخیالش میشم دیگه...

2013as28xx تاریخ مصاحبه 5 بهمن در ترکیه نتیجه برگه صورتی تعداد 2نفر
دوست عزيز
اينجا هستند دوستاني كه بيشتر از شما منتظر بودن ولي به نتيجه رسيدن
هستند كساني كه قبل از شما رفتند مصاحبه و همچنان با اميد واري منتظرند
شما هم نا اميد نشده و منتظر باشيد
همه به نتيجه خواهيد رسيد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان