کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان کسی میدونه یه کیس دو نفره وقتی با ستاره کلیر بشه اونی که هنوز کلیر نشده میتونه بره ویزای همسرش رو بگیره یا حتما باید شخصی که کلیر میشه حضور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، shatsi ، b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، mhb161
ببخشید یک سوال دارم -من داداشم 2013 لاتاری برد(دیپلم نداره)_شماره 200 وابان مصاحبه داشت که افیسر بهش وقت داده تا سپتامبر وقت داره دیپلمش بیاره (اره دیپلم -متاسفم من خودم فوق لسیانسم ولی اسم اون در اومد که دیپلم هم نداره) بگذریم ایشون دیپلمش دقیقا اخر شهریور یعنی 20 سپتامبر حدودا میتون بگیره .ایا به نظرتون دیر نمیشه وایا ویزا بهش میرسه --ممنون میشم اطلاعات بدین
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-06-17 ساعت 16:11)nadali54 نوشته:  ببخشید یک سوال دارم -من داداشم 2013 لاتاری برد(دیپلم نداره)_شماره 200 وابان مصاحبه داشت که افیسر بهش وقت داده تا سپتامبر وقت داره دیپلمش بیاره (اره دیپلم -متاسفم من خودم فوق لسیانسم ولی اسم اون در اومد که دیپلم هم نداره) بگذریم ایشون دیپلمش دقیقا اخر شهریور یعنی 20 سپتامبر حدودا میتون بگیره .ایا به نظرتون دیر نمیشه وایا ویزا بهش میرسه --ممنون میشم اطلاعات بدین
دوست عزیز 20 سپتامبر خیلی دیره، یعنی اینکه خیلی لب مرزه!! ایشون سربازی رفتن؟ کارشون چی بوده؟ بعد از مصاحبه چه برگه ای بهشون دادن؟
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، آنی ، hushmandco ، zohre02 ، mhb161 ، گل نهال
نگرانی،یک اتلاف وقت تمام عیار است.
چون چیزی را تغییر نمی دهد.
تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید
و
شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند.
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: shatsi ، Szsanazsz ، b_argi ، r91 ، آنی ، hushmandco ، zohre02 ، ashkan1188 ، mhb161 ، رجبعلی
ممنون از جوابتون ایشون 44 سالشه وکارت پایان خدمت دارن و تراشکارنو برگه تراشکار فنی وحرفهای دادن وتاکسی نیز دارن ---مطلقه -دارای یک دختر 20 ساله-مدیکال خودش ودخترشو ابان انجام دادن -برگه صورتی (نقص دیپلم) وبرگه ابی نیز دارن
دوستان کسی میدونه یه کیس دو نفره وقتی با ستاره کلیر بشه اونی که هنوز کلیر نشده میتونه بره ویزای همسرش رو بگیره یا حتما باید شخصی که کلیر میشه حضور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02
(2013-06-17 ساعت 16:18)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 16:11)nadali54 نوشته:  ببخشید یک سوال دارم -من داداشم 2013 لاتاری برد(دیپلم نداره)_شماره 200 وابان مصاحبه داشت که افیسر بهش وقت داده تا سپتامبر وقت داره دیپلمش بیاره (اره دیپلم -متاسفم من خودم فوق لسیانسم ولی اسم اون در اومد که دیپلم هم نداره) بگذریم ایشون دیپلمش دقیقا اخر شهریور یعنی 20 سپتامبر حدودا میتون بگیره .ایا به نظرتون دیر نمیشه وایا ویزا بهش میرسه --ممنون میشم اطلاعات بدین
دوست عزیز 20 سپتامبر خیلی دیره، یعنی اینکه خیلی لب مرزه!! ایشون سربازی رفتن؟ کارشون چی بوده؟ بعد از مصاحبه چه برگه ای بهشون دادن؟

ممنون از جوابتون ایشون 44 سالشه وکارت پایان خدمت دارن و تراشکارنو برگه تراشکار فنی وحرفهای دادن وتاکسی نیز دارن ---مطلقه -دارای یک دختر 20 ساله-مدیکال خودش ودخترشو ابان انجام دادن -برگه صورتی (نقص دیپلم) وبرگه ابی نیز دارن
یکی از بچه ها چند صفحه قبل لینک زیر رو از یک سایتی که کار وکالت مهاجرتی رو انجام میده share کرده.من یه نگاهی بهش انداختم و برای شما فارسی اش رو خلاصه مینویسم:
http://www.berardiimmigrationlaw.com/imm...processing
..........................................................................................................................

1-The Department of State recommends waiting at least 60 days from the date of interview before any follow-up action takes place, but once that time has elapsed an inquiry can be made to the specific Embassy or Consulate Post.
دپارتمان ایالتی پیشنهاد میکند که حد اقل 60 روز برای پیگیری پرونده تان صبر کنید چراکه بعد این مدت ممکن است یک سوال (یا مدارک تکمیلی) از شما بخواهند. که مراتب را به کنسولگری مربوطه ارائه خواهند داد.
2-The number of denials for cases subject to administrative processing is very small. In fact, a case will generally not be sent for administrative processing unless it is otherwise approvable; and
مهم** تعداد کیس های رد شده در admin process بسیار کم است.در حقیقت یک کیس به admin process نمیرود مگر اینکه تـــــا ئـــــیــــــد شـــده باشد.**
3-It will take as long as it takes – while inquiries can be made there is NO regulation that puts any limits on the amount of time administrative processing can take.
و نهایتا اینکه این پروسه هرچقدر به زمان نیاز داشته باشد میتواند طول بکشد و هیچ محدودیت قانونی برای این کار وجود ندارد.

البته یه مطلب مهم دیگه هم داشت: هیچ وکیلی نمیتونه از علت admin. process با خبر بشه
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: b_argi ، maryami2k4 ، آنی ، pooya.n ، amir82 ، zohre02 ، Given ، mhb161 ، SabreAyob ، ابی هانی ، shatsi ، r91 ، e76779 ، linuxer ، رجبعلی
سلام
امروز ما هم دوباره آپديت شديم. اميدوارم اين چند روز خبر خوشي در پيش باشد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
ABUDHABI

[font=Arial][font=Tahoma]كلير در يك ماه گذشته[/font]
[/font]
[عکس: 137147153435005_0ABUDHABI.JPG]
[font=Arial][font=Tahoma]تعداد كيس اعلام شده در مدت زمان كلير[/font]
[/font]
[عکس: 137147153413254_1ABUDHABI2.JPG]
تعداد كيس هاي كلير شده : 53 كيس
تعداد ويزاهاي صادر شده : 127 ويزا
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، b_argi ، amir82 ، zohre02 ، ashkan1188 ، آنی ، noura ، سو سو ، mhb161 ، el333 ، ابی هانی ، shatsi ، Ali.US ، e76779 ، گل نهال ، sh_aytak ، رجبعلی
دوستان عزيز سلام
كسي هست مصاحبه اپريل باشه اپديت شده باشه سفارت انكارا
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، yaszamansani
(2013-06-17 ساعت 16:23)nadali54 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 16:18)babak_1363 نوشته:  

ناراحت نباشید چون پرونده کلیرشون داره انجام میشه و حتما جوابش تا اون موقع اومده وقتی دیپلمش رو ببره ویزاشو میدهند
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161
(2013-06-17 ساعت 16:22)vmware نوشته:  دوستان کسی میدونه یه کیس دو نفره وقتی با ستاره کلیر بشه اونی که هنوز کلیر نشده میتونه بره ویزای همسرش رو بگیره یا حتما باید شخصی که کلیر میشه حضور داشته باشه؟؟؟؟؟؟

مشکلی نداره ..یکی از اعضای خانواده بره ویزای آماده رو بگیره..
برو من پشتتم ..هواتو دارم ...بگو پرنسس منو معرفی کرده دیگه حلهCool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، shatsi ، raham ، گل نهال ، amohammadiazar
الان از تهران اومدم ...دست و پام می لرزه .. تو بد موقعیتی قرار گرفتم .... تازه دارم درک می کنم ...Sad .. خیلی هم عصبانی ام .. رفته بودم یکجا برای مصاحبه .. یک موقعیت شغلی خیلی عالی رو از دست دادم ....به خاطر همین لنگ در هوایی برای مهاجرت ..... ادمین لایه دوم شبکه می خواستن برای یه کارخونه نزدیک اشتهارد ، با نهار ، بیمه ، سرویس ، پنجشنبه ها هم تعطیل و حقوق واقعا عالی .... سه نفر باهام مصاحبه کردن .. هر سه تاشون رازی بودن و خیلی باهام اوکی شدن ... نفر آخر یه آقای دکتری بود ، جوان ، خوش برخورد که گویا مدیر آی تی کل شرکت بود ... آخرای مصاحبه ازم پرسید احیانا قصد مهاجرت نداری که .. منم گفتم چرا .... خلاصه رفت تو کار مهاجرت ما .. و از اونجایی که من کلا دروغ و این برنامه ها تو کارم نیست .. همه ماجرا رو براش شرح دادم ... اونم خیلی خوشحال .. بهم کلی تبریک گفت ... اما گفت خودت رو تو موقعیت یه مدیر قرار بده .. ببین چقدر سخت و هزینه برداره بخوای یه نفر رو بیاری ، چند ماه بعد از دستش بدی Sad.. خلاصه گفت شما کیس خوبی برای ما هستی ولی چه تضمینی داری برای مدت در اختیار بودنت؟ .. در آخر هم گفت من باید با مدیر شرکت راجع به این موقعیتی که شما داری صحبت کنم .. امیدوارم که ایشون قبول کنن و این مدت هر چند کم رو در خدمتتون باشیم .... الان کارد بهم بزنی خون از بدنم خارج نمیشه .Sad. خیلی عصبی و ناراحتم ..... خیلی شرایط بدی شد ... واقعا زندگی خیلی شرایط های پیچیده ای جلوی پای آدم می ذاره ... امیدوارم این همه صبر و خودخوری ارزش داشته باشه و بزودی نه من تمامی دوستانی که مشکلاتی مشابه دارن تکلیفشون معلوم بشه .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-17 ساعت 15:52)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان الان 54 روز از مصاحبه ما میگذره ولی جز همون بعد از مصاحبه اصلا آپدیت نشدیم یعنی پروندمون افتاده پشت شوفاژ ؟ ! تو رو خدا کسی مثل ما هست ؟ یه دلگرمی بدین تورو خدا

سلام ، من هم فقط فرداي مصاحبه ابديت شدم ، دوست عزيز Smile) البته من ميرم تو ٢٠ روز انتظار .... فقط بايد صبر كرد ، ايشالا بزودي شاهد كلير دوستان بالايي باشيم .......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، amir82 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان