موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه یه کیس دو نفره وقتی با ستاره کلیر بشه اونی که هنوز کلیر نشده میتونه بره ویزای همسرش رو بگیره یا حتما باید شخصی که کلیر میشه حضور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یک سوال دارم -من داداشم 2013 لاتاری برد(دیپلم نداره)_شماره 200 وابان مصاحبه داشت که افیسر بهش وقت داده تا سپتامبر وقت داره دیپلمش بیاره (اره دیپلم -متاسفم من خودم فوق لسیانسم ولی اسم اون در اومد که دیپلم هم نداره) بگذریم ایشون دیپلمش دقیقا اخر شهریور یعنی 20 سپتامبر حدودا میتون بگیره .ایا به نظرتون دیر نمیشه وایا ویزا بهش میرسه --ممنون میشم اطلاعات بدین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نگرانی،یک اتلاف وقت تمام عیار است.
چون چیزی را تغییر نمی دهد.
تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید
و
شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند.
8XXX * ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جوابتون ایشون 44 سالشه وکارت پایان خدمت دارن و تراشکارنو برگه تراشکار فنی وحرفهای دادن وتاکسی نیز دارن ---مطلقه -دارای یک دختر 20 ساله-مدیکال خودش ودخترشو ابان انجام دادن -برگه صورتی (نقص دیپلم) وبرگه ابی نیز دارن
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه یه کیس دو نفره وقتی با ستاره کلیر بشه اونی که هنوز کلیر نشده میتونه بره ویزای همسرش رو بگیره یا حتما باید شخصی که کلیر میشه حضور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 16:51 توسط mehrdad360.)
یکی از بچه ها چند صفحه قبل لینک زیر رو از یک سایتی که کار وکالت مهاجرتی رو انجام میده share کرده.من یه نگاهی بهش انداختم و برای شما فارسی اش رو خلاصه مینویسم:
http://www.berardiimmigrationlaw.com/imm...processing
..........................................................................................................................
1-The Department of State recommends waiting at least 60 days from the date of interview before any follow-up action takes place, but once that time has elapsed an inquiry can be made to the specific Embassy or Consulate Post.
دپارتمان ایالتی پیشنهاد میکند که حد اقل 60 روز برای پیگیری پرونده تان صبر کنید چراکه بعد این مدت ممکن است یک سوال (یا مدارک تکمیلی) از شما بخواهند. که مراتب را به کنسولگری مربوطه ارائه خواهند داد.
2-The number of denials for cases subject to administrative processing is very small. In fact, a case will generally not be sent for administrative processing unless it is otherwise approvable; and
مهم** تعداد کیس های رد شده در admin process بسیار کم است.در حقیقت یک کیس به admin process نمیرود مگر اینکه تـــــا ئـــــیــــــد شـــده باشد.**
3-It will take as long as it takes – while inquiries can be made there is NO regulation that puts any limits on the amount of time administrative processing can take.
و نهایتا اینکه این پروسه هرچقدر به زمان نیاز داشته باشد میتواند طول بکشد و هیچ محدودیت قانونی برای این کار وجود ندارد.
البته یه مطلب مهم دیگه هم داشت: هیچ وکیلی نمیتونه از علت admin. process با خبر بشه
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز ما هم دوباره آپديت شديم. اميدوارم اين چند روز خبر خوشي در پيش باشد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 17:33 توسط heidari1248.)
دوستان عزيز سلام
كسي هست مصاحبه اپريل باشه اپديت شده باشه سفارت انكارا
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 16:22)vmware نوشته: دوستان کسی میدونه یه کیس دو نفره وقتی با ستاره کلیر بشه اونی که هنوز کلیر نشده میتونه بره ویزای همسرش رو بگیره یا حتما باید شخصی که کلیر میشه حضور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
مشکلی نداره ..یکی از اعضای خانواده بره ویزای آماده رو بگیره..
برو من پشتتم ..هواتو دارم ...بگو پرنسس منو معرفی کرده دیگه حله
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3