کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آخ جون مهاجرسرابرگشت از صبح تا حالا هی ریفرش زدم اما باز نمیشد. ترسیدم دیگه نبینمش .خداروشکر
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mhb161 ، hushmandco ، Niushagh ، javid737 ، r91 ، b_argi ، alirezass ، آنی ، zohre02
سلام دوستان . ما 12 فوریه در آنکارا مصاحبه داشتیم . من یک بار هفته ی پیش ایمیل زدم که جواب ندادند و دوباره سه روز پیش ایمیل زدم که این جوابو دادند . به نظر شما یعنی پروسه ی کلیرنس ما تموم شده و قراره دیگه خلاص بشیم یا سر کارمون گذاشتن ؟!
We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 10:30 a.m. and 12:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during the final immigrant visa interview. Please also be informed that if you have any other missing document(s), you are requested to bring it/them as well. You may also check our web site after Friday for updated information.
We hope this information is helpful to you.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، رجبعلی ، mino2013 ، hushmandco ، Niushagh ، javid737 ، linuxer ، s.s.h ، maryami2k4 ، SabreAyob ، b_argi ، lilistar ، آنی ، zohre02
(2013-06-18 ساعت 19:56)r91 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 14:45)MEHDIREZAEI نوشته:  ما رو باش روزي كه قبول شديم چه فكرايي داشتيم. اون موقع 1 ماهو خورده اي مونده بود به تولد دخترم. مي گفتم پا قدمي اونه كه قبول شدم. خيلي خوبه قبل از اينكه دخترم بخواد فارسي ياد بگيره رفتيم اونور ديگه و انگليسي رو هم باهاش ياد بگيره و مثل خودشون بزرگ شه. حدود 1 سال و 1 ماه و 18 روز از اون روز ميگذره و هفته قبل يه ساله شد راه افتاده داره يواش يواش به حرف مياد. گاهي به خانمم ميگم كمتر باهاش حرف بزن تا نتونه فارسي ياد بگيره

مال ما كه به حرف افتاده تو مرحله شيرين زبونيه. حالا موتدم با اين حرف زدن نصفه نيمه يه دفعه ببريمش اونور حسابي قاطي ميكنه.فكر كنم مرحله قبل از زبون باز كردن يا بعد از كامل شدن زبونش بهتر از مرحله الانش ميبود.تازه اون بنده خدا با مادر و پدر با زبونهاي مختلف طرف بوده فارسي هم باهاش حرف زديم كه ميشه 3 زبون. بچه 2 ساله بازبون چهارم ميخواد چه جوري كنار بياد.
اين لامصبا ميدونن براي هركسي چه چالشهايي درست كردن؟نكنه ميدونن و نشستن ميخندن به ريش ملت.
تازه اينا ساده ترين مشكلاتشه.يكي تو كارش به مشكل برخورده يكي تو ازدواجش يكي نميدونه بچشو اونور بدنيا بیاره یا اينور یکی مدرسه بچه اونیکی موقعیت عالی شغلی جدید و... .
شبيه اون حكايته شده.يا انتظار رو نميدونن يا معني 6 هفته رو.
خدايا به همه صبر بده و پاداش صبر رو هم پيروزي.

چرا فارسي ياد نگيره انقد از فارس بودنتون بدتون مياد!؟ عجيبه!
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، hushmandco ، javid737 ، negar_karimi6 ، b_argi ، hsevensky2013 ، آنی ، zohre02 ، smpf ، honey rahmati
سلام دوستان . ما 12 فوریه در آنکارا مصاحبه داشتیم و یه بار ایمیل زدیم که جوابی ندادند و دوباره هفته ی پیش ایمیل زدم که این جوابو بهم دادند . به نظر شما ما قراره به زودی کلیر بشیم یا سر کاریم ؟!
We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 10:30 a.m. and 12:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during the final immigrant visa interview. Please also be informed that if you have any other missing document(s), you are requested to bring it/them as well. You may also check our web site after Friday for updated information.
(2013-06-19 ساعت 20:22)behnoush b نوشته:  دوستان اگه به سفارت ايميل بزنيم فقط نفراصلي كيس اپديت ميشه يا همه نفرات كيس؟
سلام دوست من.
با ايميل همه افراد كيس آپ ديت ميشوند و با تلفن فقط نفر برنده اپ ديت ميشود در هر صورت فرقي نميكنه حرف مرد يكيه باز هم :

آخ
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان عزیز
خواستم در مورد کیسمون باهاتون مشورت کنم کل آپدیت های کیس ما از روز مصاحبه به این صورت بوده
28 مارچ مصاحبه
انکارا،1 آپریل آپدیت هر دو نفر،12 آپریل فقط کیس اصلی،7 و8 هر دو نفر بعد از ساعت 5(8 سایت اصلی آپدیت شد و ما نبودیم)،17 و18 ژون هر دو نفر ،17 بعد از ساعت 5 و18 صبح(18سایت اصلی آپدیت شد و ما نبودیم)!
حالا با این تفاصبر کیس ما در چه مرحله اییه؟
صاحب نظراها نظر بدن لطفا
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
(2013-06-19 ساعت 22:27).hasti نوشته:  سلام دوستان . ما 12 فوریه در آنکارا مصاحبه داشتیم . من یک بار هفته ی پیش ایمیل زدم که جواب ندادند و دوباره سه روز پیش ایمیل زدم که این جوابو دادند . به نظر شما یعنی پروسه ی کلیرنس ما تموم شده و قراره دیگه خلاص بشیم یا سر کارمون گذاشتن ؟!

یعنی کلیرنس خاتمه یافته و احتمال آن از بین رفته است. محل کار خود را ترک و به آنکارا بروید.Big GrinBig GrinBig Grin قابل توجه هم سن و سالهای خودم.Big Grin
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-06-19 ساعت 22:27).hasti نوشته:  سلام دوستان . ما 12 فوریه در آنکارا مصاحبه داشتیم . من یک بار هفته ی پیش ایمیل زدم که جواب ندادند و دوباره سه روز پیش ایمیل زدم که این جوابو دادند . به نظر شما یعنی پروسه ی کلیرنس ما تموم شده و قراره دیگه خلاص بشیم یا سر کارمون گذاشتن ؟!
تبریک میگم خانم هستی.اسمتون تو آپدیت 18 ژون نبود؟به نظرم اکه نبوده بهتر تا آپدیت بعدی سایت اصلی صبر کنید.آخرین آپدیت کیستون تو سایت سیس کی بوده؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
(2013-06-19 ساعت 22:52)mino2013 نوشته:  
تبریک میگم خانم هستی.اسمتون تو آپدیت 18 ژون نبود؟به نظرم اکه نبوده بهتر تا آپدیت بعدی سایت اصلی صبر کنید.آخرین آپدیت کیستون تو سایت سیس کی بوده؟

نه متاسفانه . همه ی افراد کیس 19 جون آپدیت شدند
تشکر کنندگان: mino2013 ، گل نهال ، b_argi ، hushmandco ، marjani ، javid737 ، زری وحدتی
تبریک به همه دوستان کلیر شده و آرزوی سر آمدن هر چه زودتر این انتظار برای بقیه دوستان!
یه سوال از دوستان دارم:
یادم یکی از دوستان آدرس یکی از دفاتر PTT در آنکارا را داده بود که روزهای شنبه هم بازه
ممکن لطف کنید وآدرس را دوباره بدین؟
اگر کسانی از دوستان تجربه جدیدی در مورد تغییر PTT دارن لطفآ مطرح کنن استفاده کنیم ممنون !
در ضمن اگر سوال تکراری یا در تاپیک نابجا یا وقت نامناسب یا.......... پیشاپیش از صاحب نظران عزیز عذرخواهی میکنم!
(چه کنم چشمم ترسیده بخداااااااا )WinkBig Grin
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، javid737 ، mhb161
سلام دوستان ما نه روز پیش مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم و امروز برای اولین بار توی سیس آپدیت شدیم این خوبه به نظرتون؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: mino2013 ، hushmandco ، rouzbehdarvishi ، javid737 ، b_argi ، Mehrdadordi ، zohre02 ، mhb161 ، ابی هانی
به سلامتی همه کسایی که کلیر شدن ، هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبریک فراوان فراوان Wink
و به سلامتی خودم که 100 روز شدم ، هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس: 44xx
دوستان یه سوال کیس نامبر ما اومده توی سایت انکارا این یعنی کلیر شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا سریعا جواب بدین البته یه ستاره جلوشه
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
(2013-06-19 ساعت 23:22)nyayesh نوشته:  سلام دوستان ما نه روز پیش مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم و امروز برای اولین بار توی سیس آپدیت شدیم این خوبه به نظرتون؟
سلام دوست عزیز
تقریبا 1 چیز طبیعیه.اکثر کیس ها به فاصله چند روز بعد از مصاحبه آپدیت میشند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، milad_aae ، hushmandco ، javid737 ، b_argi ، رجبعلی ، mosi77 ، mhb161
برای مادر و پدر یکی از دوستانم هم همین جوابو دادن و هفته ی بعدش کلیر شدند
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان