کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-18 ساعت 14:45)MEHDIREZAEI نوشته:  ما رو باش روزي كه قبول شديم چه فكرايي داشتيم. اون موقع 1 ماهو خورده اي مونده بود به تولد دخترم. مي گفتم پا قدمي اونه كه قبول شدم. خيلي خوبه قبل از اينكه دخترم بخواد فارسي ياد بگيره رفتيم اونور ديگه و انگليسي رو هم باهاش ياد بگيره و مثل خودشون بزرگ شه. حدود 1 سال و 1 ماه و 18 روز از اون روز ميگذره و هفته قبل يه ساله شد راه افتاده داره يواش يواش به حرف مياد. گاهي به خانمم ميگم كمتر باهاش حرف بزن تا نتونه فارسي ياد بگيره

مال ما كه به حرف افتاده تو مرحله شيرين زبونيه. حالا موتدم با اين حرف زدن نصفه نيمه يه دفعه ببريمش اونور حسابي قاطي ميكنه.فكر كنم مرحله قبل از زبون باز كردن يا بعد از كامل شدن زبونش بهتر از مرحله الانش ميبود.تازه اون بنده خدا با مادر و پدر با زبونهاي مختلف طرف بوده فارسي هم باهاش حرف زديم كه ميشه 3 زبون. بچه 2 ساله بازبون چهارم ميخواد چه جوري كنار بياد.
اين لامصبا ميدونن براي هركسي چه چالشهايي درست كردن؟نكنه ميدونن و نشستن ميخندن به ريش ملت.
تازه اينا ساده ترين مشكلاتشه.يكي تو كارش به مشكل برخورده يكي تو ازدواجش يكي نميدونه بچشو اونور بدنيا بیاره یا اينور یکی مدرسه بچه اونیکی موقعیت عالی شغلی جدید و... .
شبيه اون حكايته شده.يا انتظار رو نميدونن يا معني 6 هفته رو.
خدايا به همه صبر بده و پاداش صبر رو هم پيروزي.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، ALNB ، hushmandco ، amir82 ، shatsi ، farshadsh ، zina s ، آنی ، noura ، javid737 ، m@ry@m75 ، n51 ، negar_karimi6 ، b_argi ، رجبعلی ، ani_sheiton ، daad ، mhb161
(2013-06-18 ساعت 11:39)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:32)arash_r15 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:27)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:16)arash_r15 نوشته:  بابا دمتون گرم بچه ها ! من کمتر از دو هفته است که نبودم و خودمو به دور از دنیای اینترنت و فضای مجازی پرتاب کردم !! برگشتم میبینم صفحات تاپیک از 860 رسیده به 935 !!! خوب یکی مرام بذاره یه خلاصه ای از ما وقع بگه به خدا خیلی سخته خوندن ایننننن همه صفحه !!!

از پشت همین تریبون به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم و براشون آرزوی سفری بی خطر و آینده ای روشن دارم.

دوستانی هم که مثل من همچناااان منتظر هستن براشون آرزوی صبر می کنم و امیدوارم به همین زودی های زود پاک پاک بشید و دیگه این دور و برا نبینمتون !!

آرش جان
به ایمان بگو برات دعا کنه تا نرفته ...Smile

ای بااابااا ! دلت خوشه برادر ! ایمان که از کول ما پایین نمیاد !! برید آقا. برید همتون خوش باشید. من میمونم اینجا رو آب و جارو میکنم. Cool

نگران نباش برادر ... دلم روشنه این هفته برات جشن میگیریم ...
اینطور که میگی فقط دلمون رو میشکنی به خدا !

تقصیره خودته دیگه . آخه مجبور بودی متالورژی بخونی ؟! قحطی رشته بود ... حالا هم که خوندی مجبوری بری تا تهش ... Just Kidding Big Grin

مرسیییییی برادر. نههههه واسه چی دلتونو بشکنم ؟ از ته دل براتون خوشحالم. راستش زیاد به قسمت و اینا اعتقاد ندارم که بگم حتما خیر در اینه که طول بکشه ولی بابام شدیداً معتقده ! شاید خیری توش هست !
ایشالا اگه قبل از رفتنتون کلیر شدم شام مهمون من هستید یه رستوران خوب Smile
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
Tongue تبريك به كلير شده هاي امسالTongue
Tongue تبريك به شما بابت برد فوتبالTongue
Sad شرمنده ام كم پيدا شده ام منSad
Sad از انكارا بد خسته شده ام منSad

عزت زياد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-18 ساعت 12:36)ashakibafar نوشته:  تبریک به کلیر شده های انکاراSmile
اینم لینکش که از همینجا یه راست چک کنید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
برا ماهم بی زحمت یه دعایی چیزی بکنید!

ببخشید، من که نمی دونم سایت آنکارا چطوری کار می کنه و این علامت ها و رمز و رموز و این تاریخ ها یعنی چی، اما رفتم به این لینک بالا و دیدم چند تایی شماره کیس لاتاری برای ماه اکتبر اونجا نوشته شده!
خب آیا این به معنی اون نیست که چون تعداد کیس ها ریاده و خیلی طول کشیده، استثنائا امسال ماجرای کلیرنس تا بعد از 30 سپتامبر ادامه پیدا می کنه؟
اگه اینطور نبود که خب اونا خودشون اصلا اون شماره ها رو برای بعد از سپتامبر اعلام نمی کردن!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: hushmandco ، farshadsh ، Mehrdadordi ، rezajoon ، mrr777 ، javid737 ، m@ry@m75 ، negar_karimi6 ، n51 ، b_argi ، mhb161
(2013-06-18 ساعت 12:50)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:48)negar_karimi6 نوشته:  پاینن برگه ابی که بهمون دادن نوشته بعدازسی سپامبرویزاداده نمیشه منظورش اینه تااخراین ماه بایدازایران رفته باشیم؟
ماهمینجوری هول هستیم کم مونده اینم گفته باشه

نه نگار عزیز این یعنی تا 30 سپتامبر باید تمام پرونده های 2013 بسته بشه و ویزا ها صادر بشن اعتبار هر ویزا 6تا ماه بعد از تاریخ مدیکالتونه

البته چون مصاحبه نگار خانم در ابوظبی بوده، تاریخ اعتبار ویزاشون تا 6 ماه پس از تاریخ صدور ویزا خواهد بود، نه تاریخ مدیکال Smile
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
مریم75@@ : خیلییییییییییییییییییی تبریک میگم عزیزم:***********
آقا رضا به شما هم خیلی تبریک میگم Smile

ساناز عزیزم ایشالا این دفعه نوبت توئه :**************

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بازم امروز (به تایم امری.کا) 1 خبرای خوبی میشه ایشالا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
قدیمی ترا بهتر یادشونه یه وقتی کلی مصاحبه میشدیم و سوال و جواب پس میدادیم و تحقیق میشدیم و تحقیق محلی داشتیم که ثابت کنیم اونوری نیستیم(حالا هم هست ولی قبلنا وحشتناک بود).حالا هم که باید بازم کلی مصاحبه و سوال و جواب و بک گراند و چک و ... که ثابت بکنیم اینوری نیستیم! و هر دو تاش هم خودمون و خدامون بهتر از هر کسی میدونستیم نه اینوری هستیم نه اونوری اصلا هیچ وری نبودیم .همینجا بودیم تو زندگی خودمون دنبال یه زندگی آروم و بی دردسر برای خودمون و خونوادمون.اما خدایا چرا نسل ما یه طوری که باید همش ثابت کنیم که یه چیزی نیستیم؟!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-18 ساعت 20:39)edibk نوشته:  Big Grinما هم امروز اپدیت شدیمBig Grin
سیس آنکارا همینجوری داره آپدیت میکنه ولی خروجیش خیلی کمه . ممکنه این هفته دوباره کلیرنس داشته باشه؟سابقه داشته تو یه هفته دوبار لیست بیاد؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، rezajoon ، javid737 ، گل نهال ، negar_karimi6 ، b_argi ، ani_sheiton ، mhb161
(2013-06-18 ساعت 21:55)r91 نوشته:  قدیمی ترا بهتر یادشونه یه وقتی کلی مصاحبه میشدیم و سوال و جواب پس میدادیم و تحقیق میشدیم و تحقیق محلی داشتیم که ثابت کنیم اونوری نیستیم(حالا هم هست ولی قبلنا وحشتناک بود).حالا هم که باید بازم کلی مصاحبه و سوال و جواب و بک گراند و چک و ... که ثابت بکنیم اینوری نیستیم! و هر دو تاش هم خودمون و خدامون بهتر از هر کسی میدونستیم نه اینوری هستیم نه اونوری اصلا هیچ وری نبودیم .همینجا بودیم تو زندگی خودمون دنبال یه زندگی آروم و بی دردسر برای خودمون و خونوادمون.اما خدایا چرا نسل ما یه طوری که باید همش ثابت کنیم که یه چیزی نیستیم؟!
به خاطر این که نسل شما می تونه همه قواعد رو به هم بریزه و اگر بخواد توانایی هر کاری داره. نسلی که اگر اراده کنه هر قله دست نیافتنی رو می تونه به زیر بکشه. اگر نسل بی خود و بی خیالی بودین کسی نگران نمی شد. ولی به قول خودت شما هم اینوری ها رو نگران می کنین هم اونوری ها رو.
دوستان عزیز یه سوال توی سایت انکارا کیس ما رو زده. یعنی تازه زده حالا ما باید برای اون تاریخ تو انکارا باشیم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: hushmandco ، negar_karimi6 ، farshadsh ، rezajoon ، javid737 ، n51 ، b_argi ، ani_sheiton ، mhb161 ، linuxer ، jjbahale
(2013-06-18 ساعت 15:54)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:41)zavosh نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:39)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:31)Mehrdadordi نوشته:  اين دوستاني كه جديدا كلير شدن رو تا october مهلت دارن واسه كرفتن ويزا !!!!!!!??? تا ٣٠ سبتامبر مكه تموم نميشه همه كارا ؟؟!!

دوست عزیز
پروسه لاتاری 2013 ، سپتامبر 2013 بسته میشه ... یعنی سعی اونها بر اینه که تمام کیس ها تا اون تاریخ مصاحبه بشن که این مهم قطعا صورت میگره چون همه کارنت شدن .
وقتی بهشون تا اکتبر مهلت دادن ، درواقع به این معنیه که FBI Check اونها تا اون تاریخ معتبره و اگه بعد از اون واسه گرفتن ویزا اقدام کنن ، دوباره باید وارد پروسه کلیرنس بشن .

واقعا" امیدوارم مطلب شما درست باشه, چون اگر اینجوری باشه همه کلیرنسیها حداقل نگران ماه سپتامبر نخواهند بود. البته خودم فکر میکنم یک تغییراتی در سیستم ویزا صورت دادند که الان مهلت دریافت ویزا را ماه اکتبر زدند.نمیخوام شیرینی خبر خوب شما را خراب کنم فقط تو سایت سیس اینو نوشته:
Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa

ولی حتما" یک تغیراتی شده که ما خبر نداریم. بحرحال امیدوارم که شما 100% درست میگید و خیال همه راحت باشه.
به امبد کلیر شدن همه قبل از سپتامبر

ممنون دوست خوبم از جوابت ، من تعجب كردم كه امروز به دوستان جديد كلير شده تا ١٣ اكتبر وقت دادن يعني اينكه يه تغييراتي دادن امسال كه همه حتي بعد از ٣٠ سبتامبر هم راحت بيان ويزاشونو بكيرن Smile) من فكر ميكنم كارنت شدن مثل كرفتن كارت برواز هوابيما هست كه تا سوار نشي هوابيما حركت نميكنه ؛))))))
انسان تنها زماني ميتواند به خواسته هايش برسد كه بي وقفه تلاش كند و نااميد نشود !
الكسي لءونتيف"،٠

دوستان عزیز،
اون تاریخ روبروی کیس نامبرو فراموش کنید، باور بفرمایید تاریخ کاملاً خیالیه!! هر کسی کلیر شده بره و زودتر ویزاشو بگیره!! من به خدا موندم از دست این آنکارایی ها ! من A Number هم دارم ، 40 روز مانده به انقضای اون تاریخ رفتم سفارت و بهم گفتن که کلیرنس مجدد بهم خورده!!
بنابراین توصیه این حقیر رو جدی بگیرید، بلافاصله بعد از کلیر شدن مراجعه کنید و به تاریخ روبروی کیس توجه نکنید!!! NOT AT ALL!!
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دوستان عزیز بالاخره طلسم آپدیتم شکست دیروز 17 June و 18 June آپ شد (بدون ایمیل اصلا محلشون نمیزارم کلا Wink ) اما بازم تو لیست امروز نبودیم خلاصه که امیدوارم این داستان زودتر تموم بشه و در نهایت یه امید دیگه هم دارم و اون اینکه این هفته جمعه هم لیست کیلیرنس بده.
خوش باشید و ضمنا دم برو بچس تیم ملی هم گرمه گرم.
عاشق حرکت کیروش هم شدم بنده خدا جو ایرانی بودن و خشم فیزیکی نشون دادن رو اونم تاثیر گزاشته ولی حال داد کلی. Big Grin
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
117روز از مصاحبه
94 روز از آخرین آپدیت
ولی ایشالا سال بعد این موقع ها از ینگه دنیا مستقیم میرم برزیل واسه تشویق تیم ملیBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-06-18 ساعت 22:36)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:54)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 15:41)zavosh نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:39)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:31)Mehrdadordi نوشته:  اين دوستاني كه جديدا كلير شدن رو تا october مهلت دارن واسه كرفتن ويزا !!!!!!!??? تا ٣٠ سبتامبر مكه تموم نميشه همه كارا ؟؟!!

دوست عزیز
پروسه لاتاری 2013 ، سپتامبر 2013 بسته میشه ... یعنی سعی اونها بر اینه که تمام کیس ها تا اون تاریخ مصاحبه بشن که این مهم قطعا صورت میگره چون همه کارنت شدن .
وقتی بهشون تا اکتبر مهلت دادن ، درواقع به این معنیه که FBI Check اونها تا اون تاریخ معتبره و اگه بعد از اون واسه گرفتن ویزا اقدام کنن ، دوباره باید وارد پروسه کلیرنس بشن .

واقعا" امیدوارم مطلب شما درست باشه, چون اگر اینجوری باشه همه کلیرنسیها حداقل نگران ماه سپتامبر نخواهند بود. البته خودم فکر میکنم یک تغییراتی در سیستم ویزا صورت دادند که الان مهلت دریافت ویزا را ماه اکتبر زدند.نمیخوام شیرینی خبر خوب شما را خراب کنم فقط تو سایت سیس اینو نوشته:
Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa

ولی حتما" یک تغیراتی شده که ما خبر نداریم. بحرحال امیدوارم که شما 100% درست میگید و خیال همه راحت باشه.
به امبد کلیر شدن همه قبل از سپتامبر

ممنون دوست خوبم از جوابت ، من تعجب كردم كه امروز به دوستان جديد كلير شده تا ١٣ اكتبر وقت دادن يعني اينكه يه تغييراتي دادن امسال كه همه حتي بعد از ٣٠ سبتامبر هم راحت بيان ويزاشونو بكيرن Smile) من فكر ميكنم كارنت شدن مثل كرفتن كارت برواز هوابيما هست كه تا سوار نشي هوابيما حركت نميكنه ؛))))))
انسان تنها زماني ميتواند به خواسته هايش برسد كه بي وقفه تلاش كند و نااميد نشود !
الكسي لءونتيف"،٠

دوستان عزیز،
اون تاریخ روبروی کیس نامبرو فراموش کنید، باور بفرمایید تاریخ کاملاً خیالیه!! هر کسی کلیر شده بره و زودتر ویزاشو بگیره!! من به خدا موندم از دست این آنکارایی ها ! من A Number هم دارم ، 40 روز مانده به انقضای اون تاریخ رفتم سفارت و بهم گفتن که کلیرنس مجدد بهم خورده!!
بنابراین توصیه این حقیر رو جدی بگیرید، بلافاصله بعد از کلیر شدن مراجعه کنید و به تاریخ روبروی کیس توجه نکنید!!! NOT AT ALL!!

بابک عزیز
من واقعا متاسفم که این مشکل برات پیش اومده و آرزو می کنم هرچه سریعتر حل بشه این مشکل. جالب اینجاست که این مشکل فقط توی آنکارا داره اتنفاق میفته ... به نظر من کمی داستان مشکوکه و در توان ما هم نیست که بتونیم علت رو جویا بشیم .
میخوام ایرادی به پستت بگیرم و اون اینه :
بجای اینکه بگی 40 روز مونده بود به پایان مهلت تعیین شده ، بهتره بگی که 75 روز بعد از کلیر شدن رفتی دنبال ویزا !!!!!!!!!!!!!!! و این تاخیر میتونه اونها رو کنجکاو کنه !!!!
توصیه منم همینه که ضمن در نظر گرفتن اون تاریخ یا Deadline ، بعد از کلیر شدن باید سریعا واسه گرفتن ویزا اقدام بشه . چیزی که خودشون هم توی سایتشون تاکید کردن ...
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
ببخشیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد دیر شد
تبریک میگم به بچه های کلیر شـــــــــــــــــــــــــــــــده
ایشاله یروزی هم نوبت ما بشه. خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان